Актуално Какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.13 (NOVA) - какво ще се случи...

Добави коментар

Левент намира Йомер. Вижте още какво ще се случи в еп.13 на турския сериал "Откраднати мечти", който може да гледате на 9 май 2022 по NOVA от 17:00 часа.

Чита помага на Йомер да избяга. Междувременно Дурмуш обещава на Текин, че ще доведе Мерием при него. Девойката обаче не иска и да чуе за това и продължава да търси брат си. Левент също издирва момчето. Накрая го намира да спи на лодката му и го отвежда у дома. Улвийе веднага съобщава на Мерием. Също така й предлага да дойде да го види. Мерием се чувства много щастлива и възнамерява да вземе брат си. Хюля дочува разговор между Улвие и чиновник, в който жената заявява, че би искала да осинови момчето, и веднага съобщава за това на Левент.

Левент дава на Улвие да разбере, че нейните планове да осинови момчето няма да повлияят на решението му да замине. Мерием иска да стигне до имението възможно най-скоро. Тя обаче разбира, че е следена от Дурмуш, и за да го заблуди, отива при Айше. Когато най-накрая пристига в резиденцията, е много късно. Йомер отказва да говори с нея и Левент ѝ казва да се махне от имението.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Откраднати мечти

„Откраднати мечти“, еп.19 (NOVA) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.18 (NOVA) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.17 (NOVA) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.16 (NOVA) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.15 (NOVA) - какво ще се случи...