Актуално Какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.12 (NOVA) - какво ще се случи...

Добави коментар

Мерием научава, че Левент е искал да заведе Йомер в сиропиталище. Вижте още какво ще се случи в еп.12 на турския сериал "Откраднати мечти", който може да гледате на 5 май 2022 по NOVA от 17:00 часа.

Мерием е убедена, че Чита знае къде е Йомер. Тя проследява момчето, без да подозира, че Левент следи нея. За изненада и на тримата Йомер не е в скривалището. Мерием е убедена, че брат ѝ е избягал, когато е видял Левент. Когато Чита остава сама, Йомер излиза изпод картонената кутия, в която се е скрил. Оказва се, че момчето е било там през цялото време. Чита го отвежда в бараката на Текин.

Когато Текин притиска Чита да разкрие местонахождението на момчето, Йомер се застъпва за приятеля си и се показва. Точно когато е на път да бъде наказан, се включва автомобилна аларма. Възползвайки се от объркването, децата бягат. Мерием научава от Чита, че семейство Левент планира да изпрати Йомер в сиропиталище и за това той е избягал.

Мерием излиза и намира Левант и го пита яростно защо иска даде брат ѝ в сиропиталище. Той ѝ казва, че момчето ще по-добре там от колкото при нея. Мерием е бясна и казва на Левент да не търси повече Йомер и да спре да я следи.

Хюля се опитва безуспешно да си върне съдебните документи. Аслъ намира плик с документите в кошчето за боклук и ги дава на Хюля.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Откраднати мечти

„Откраднати мечти“, еп.53 (NOVA) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.52 (NOVA) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.51 (NOVA) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.50 (NOVA) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.49 (NOVA) - какво ще се случи...