Актуално Какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.10 (NOVA) - какво ще се случи...

Добави коментар

Мерием и Левент търсят Йомер заедно! Вижте още какво ще се случи в еп.10 на турския сериал "Откраднати мечти", който може да гледате на 3 май 2022 по NOVA от 17:00 часа.

Мерием е съсипана от изчезването на брат си. Заедно с Левент тя тръгва да търси момчето. Левент обаче е убеден, че Мерием всъщност е взел брат си, за да го използва отново за кражби. На Мерием ѝ е трудно да се справи с постоянните обвинения и обиди на Левент, но е принудена да се обърне към него за помощ. Заедно те отиват там, където е могъл да отиде Йомер.

Дурмуш и Нериман говорят за Мерием и Йомер. Нериман му казва да намери къде Мерием е продала Йомер за да спечелят още пари. Междувременно Йомер е на пристанището. Иска да отиде в кафенето, където е работила сестра му, но се сблъсква с едно от момчетата, работещи за Текин, и бяга.

Нериман влиза в кабинета на Текин и му дава пари. Текин е недоволен и подозира, че Нериман краде от него. Изведнъж в офиса му влиза дете и му казва, че е видяло Йомер. Нериман казва на Дурмуш къде е Йомер. Левент и Мерием пристигат на пристанището. Левент се държи зле с Мерием. Тя е много притеснена за Йомер. На Мерием и прилошава и пада в ръцете на Левент. Тя се отдръпва от него.

В имението Улвие и Хюля говорят за изчезването на Йомер. Съпругата на Бахадир отива в спалнята. Тя държи в ръцете си съдебен иск и чуди как да накара Левент да си тръгне възможно най-скоро. Улвие влиза в стаята. Хуля набързо скрива плика с иска в списание. Телефонът на Улвие се счупил и тя иска помищ от Хюля. Двете жени излизат от стаята. Аслъ влиза в спалнята и сменя спалното бельо. Погледът ѝ е привлечен от едно модно списание. Тя го прибира под мишницата си и си тръгва. Отива в кухнята, налива си чаша сок и започва да чете. От списанието изпада плика със съдебен иск. Майката на Аслъ взема плика от пода, слага го на купчина с други писма и ги отнася в стаята на Улвие.

Мерием и Левент продължават да търсят Йомер без успех. Левент отново обвинява Мерием, че кара Йомер да краде. Тя му казва, че никога не е карала брат си да краде и се е лишавала от много нещата за да може Йомер да е добре. Левент я пита какво са правили на яхтата. Мерием му казва, че са играли на пирати. Левент я нарича крадла и лъжкиня. Мерием му казва да стой далеч от нея и брат ѝ. Левент ѝ каква, че след като намерят Йомер не иска да я вижда.

Хуля забелязва, че модното списание е изчезнало от стаята ѝ. Тя веднага отива в кухнята и пита Аслъ за него. Тя се кара на Аслъ и взема списанието. Не намира плика със съдебният иск.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Откраднати мечти

„Откраднати мечти“, еп.53 (NOVA) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.52 (NOVA) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.51 (NOVA) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.50 (NOVA) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.49 (NOVA) - какво ще се случи...