Архив Отечествен фронт

“Отечествен фронт” предлага наръчник за родители за ловене на педофили в интернет

Добави коментар

“Отечествен фронт” предлага наръчник за родители за ловене на педофили в интернет, събота, 5 март
Тази събота, 5 март, социалният ъндърграунд “Отечествен фронт” предлага наръчник за родители за ловене на педофили в интернет.

“Отечествен фронт” предлага наръчник за родители за ловене на педофили в интернет


“Детето пред компютъра. От другата страна е всичко, което не сте му казали и за което сте виновни. От другата страна е чичкото с шлифера.”
– коментира Мартин Карбовски. – “Днес ви разказвам историята на чичкото с шлифера. Той живее в интернет. Препоръчвам ви да направите това, което направихме ние. Представихме се за 13-годишно момиче. Мъжът отсреща, забележете, търсеше не само момичета – той търсеше и момчета… Това, което ви разказваме за минути, продължи няколко месеца.”

Четиримесечната съвместна работа между спецполицаи и екипa на Мартин Карбовски започва по съществуваща обява и след като мъжът признава пред репортерка под прикритие, че е имал множество контакти с 13-годишни момичета.
В скайп-разговорите репортерката твърди пред педофила, че ползва скайпа на сестра си, освен това го прави, защото е на 13 години, а не на 17, както му е казала първия път. Мъжът веднага захапва стръвта. Оттук нататък започва престъплението. Този човек прави всичко съзнателно, знаейки че говори на дете - самият той няма съмнение, че това, което прави, е престъпление.
На шестия разговор картите са на масата: той ще я учи на секс, тя в замяна ще прави секс с него една година. Мъжът на около 50 става настоятелен в сделката си с момичето на 13…

“Отечествен фронт” предлага наръчник за родители за ловене на педофили в интернет


“Ще видите и последния разговор. Не обръщайте очи и - за първи път ви казвам – не сменяйте канала! Заради детето си!”
– апелира Карбовски. – “Мъжът си показва члена на момиче, което изглежда, държи се и говори като 13-годишно. За това си престъпление той бе задържан за 24 часа и после пуснат. Според нашия скромен опит за това, което е направил и което видяхте, той ще бъде осъден от прокурора по делото на 6 месеца условно. В друга страна същият щеше да лежи поне десет години…
Направихме това предаване заради вас, родителите. Но го направихме и за онези, които си показват патките в мрежата. Искам да знаете, че не сме само ние – има и други журналисти, които чакат да се хванете на тая игра. Ние сме в мрежата и ви чакаме да се разголите. Дори и да не ви осъдят, остава надеждата, че все някой от квартала е останал да раздава правосъдие и ще ви пребие добре, ако законът е твърде нежен към вас, педофили! Майка ви, мръсна!”

”Отечествен фронт”, събота, 5 март 2011 г., 18:00 по Нова телевизия
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Отечествен фронт , Мартин Карбовски

Косьо Филипов ще води предаването на Мартин Карбовски

Плевенчанката Зара: Гордея се, че снимах "катерицата си"

Мартин Карбовски и Косьо Филипов с ежедневно предаване Дневен ред по TV7

Забавна, красива, хаплива и музикална новогодишна програма по ТВ 7

Карбовски в ефира на TV7