Архив Отечествен фронт

“Отечествен фронт”: Какво е да си Николета Лозанова? - събота, 24 септеври 2011 г., 18:00 по Нова ТВ

Добави коментар

“Отечествен фронт”: Какво е да си Николета Лозанова? За какво мечтае? Учил ли я е някой да бъде Николета Лозанова? Защо няма приятелки? Срещнала ли е наистина голямата любов?
Тази събота, 24 септември социалният ъндърграунд “Отечествен фронт” показва едно интервю с Николета Лозанова, направено преди няколко месеца с цел да бъде пуснато в деня, когато се разбере, че тя е бременна или сгодена.


“Има такива планове в журналистиката – пъклени планове и те обикновено  успяват. Вие гледате ОФ, аз се казвам Мартин Карбовски и съм добрата орисница. Преди не много време в един разговор провидях какво ще стане, направо казах на Валери Божинов да направи дете на Николета Лозанова. И той взе, че ме послуша... Това интервю е снимано в началото на лятото – когато Николета още не беше бременна, а Валери още играеше за Парма, а не за Спортинг-Лисабон.
Сега Николета преговаря за правата на снимките на бебето си, но това интервю е взето преди бременността и на нас ни излиза напълно безплатно.”

Какво е да си Николета Лозанова? За какво мечтае? Учил ли я е някой да бъде Николета Лозанова? Защо няма приятелки? Срещнала ли е наистина голямата любов? Николета Лозанова е българската мечта – всеки българин мечтае да я притежава, а всяка българка би искала да изглежда като нея. Но самата Николета Лозанова не иска да живее в България.

Какво е да си Николета Лозанова?

Защо ви занимавам с Николета? Защото и аз самият бях изненадан колко много я обожавате, колко много ѝ завиждате, колко много я мразите и колко не можете без нея.” – коментира Карбовски.

– “Тя не работи нищо особено, тя не говори много, тя дори не иска да дава интервюта. В нейния живот просто се случва това, което поискахте вие. Просто защото хората у нас са два вида – едните искат да са Николета, а другите искат да имат Николета...

Господ има разкошно чувства за хумор. Няма и месец след това интервю Николета Лозанова забременя и всички седнаха пред телевизора, за да проследят поредния епизод от сапунения сериал. Истината е, че вие имате нужда от тези сапунки, за да запълват и осмислят собствения ви живот пред телевизора. Аз също платих данък обществено мнение с тази кратка серия. И ще продължавам да плащам.

Направих го, защото, колкото и да е глупава историята на Николета, Валери и Алисия, все пак заложих на това, че тия двамата се обичат. Дори ще се женят! Дори ще имат дете! Може да сме порочни, грешни и зли, но когато става дума за обичане – просто ги оставете да правят деца. И да, прави сте - хубавите неща в живота се случват на другите. Примирете се.”

”Отечествен фронт”, събота, 24 септември 2011 г., 18:00 по Нова телевизия Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Отечествен фронт , Николета Лозанова , Мартин Карбовски

„Папараци” с водещ Николета Лозанова в ефира на bTV

Николета Лозанова пак хвана микрофона

Косьо Филипов ще води предаването на Мартин Карбовски

Венета Райкова приключи с ”Горещо”. Николета Лозанова ли ще седне на стола и?

Николета Лозанова: Младите момичета да внимават с женените мъже