Предавания Други

Отечествен фронт

Добави коментар

Отечествен фронт социаленият ъндърграунд по Нова Тв. Известният с острия си език журналист Мартин Карбовски посредством много репортажи разказва историите на обикновените хора...
Социален ъндърграунд, 2006

Отечествен фронтПроектът "Отечествен фронт" е предаване за социалния ъндърграунд. Ето защо и името му не е избрано случайно.

С него създателите на предаването показват онази тънка невидима фронтова линия, на която стоят милиони българи и се борят с всекидневните си проблеми в нашето отечество.

От студиото на "Отечествен фронт" известният с острия си език журналист Мартин Карбовски посредством много репортажи разказва историите на обикновените хора, показва техните проблеми и всичко онова, за което обществото и държавата си затварят очите и отвръщат глави.

Някои от тези хора са и гости в студиото, за да разкрият още детайли от собствената си история и да бъдат извадени от естествената среда.

Проектът е свързан с концепцията на реалната телевизия и новините за малките хора, които все повече пробиват слоя на политическата новина. Уникалността на "Отечествен фронт" е в субективното отношение на камера и водещ към историята и "случването" в средата, където са се развивали и се развиват събитията – без изваждане на личността и случката от нейната среда и контекст.

Проектът е фокусиран върху "непотърсените" хора, за които пише в местните вестници, в местните новини – техният личен разказ за това, което им се е случило и ги е извадило от дълбоката анонимност на бита и пребиваването им в определена обществена страта.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Отечествен фронт , Мартин Карбовски

Косьо Филипов ще води предаването на Мартин Карбовски

Плевенчанката Зара: Гордея се, че снимах "катерицата си"

Мартин Карбовски и Косьо Филипов с ежедневно предаване Дневен ред по TV7

Забавна, красива, хаплива и музикална новогодишна програма по ТВ 7

Карбовски в ефира на TV7