Сериали Криминални Сериали Драми

Отдел Издирване

Добави коментар

Интересен, заплетен и многопластов, сюжетът на сериала се завърта около мистериозно убийство довело до трагедия с драматични последици в живота на инспектор Камен Петков и бившата му вече съпруга – старши комисар Ралица Петкова.

„Отдел Издирване“ представя още криминални случаи извън рамката, засяга важни теми за безусловната родителска обич, жестокостта, отмъщението, възмездието, прошката и алчността. Образите на героите са магнетични, ярки и двусмислени.Текст от potv.bg

Зад продукцията стоят опитен екип от професионалисти и впечатляващ каст, в основата на който влизат едни от най-талантливите и успешни български актьори с редица роли в киното и театъра: Юлиан Вергов, Ана Пападопулу, Христо Петков, Елена Телбис, Иван Бърнев и др.

Текст от potv.bg

Сериалът е по идея на сценариста Александър Чобанов (по чиято идея е създаден успешния сериал „Дяволското гърло“). Режисьори на премиерния сериал са добре познатите с работата си по едни от най-успешните български продукции в последните години Димитър Димитров и Виктор Божинов. Музиката към серийния филм е специално създадена от Максим Ешкенази. Продуцент на „Отдел Издирване“ е Александър Христов.

Текст от potv.bg

Не пропускайте да гледате най-новия български сериал „Отдел Издирване“ от 26 февруари от 21:00 по NOVA.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Отдел Издирване

Смъртоносната мистерия в „Отдел Издирване“ се разплита

Задкулисна конспирация излиза наяве в „Отдел Издирване“

Има ли предател в „Отдел Издирване“?

Камен Петков – най-търсеният мъж в държавата в новия епизод на „Отдел Издирване"

Примката около Камен Петков се затяга в „Отдел Издирване“