Сериали Романтични

Островът на Пиетро | L`isola di Pietro

3 коментара

Една от най-успешните италиански романтични поредици „Островът на Пиетро“ (L`isola di Pietro) завладява ефира на bTV Lady.

Една от най-успешните италиански романтични поредици „Островът на Пиетро“ (L'isola di Pietro) завладява ефира на bTV Lady. Хитовият сериал, който със старта си събира близо 5 милиона зрители пред екраните на италианския Canale 5, тръгва на 01 април и ще се излъчва всяка делнична вечер от 21:00 ч. „Островът на Пиетро“ ще ни отведе на едно от най-красивите кътчета на земята, където обаче предстои да се разрази същинска буря в рая. Поредицата съчетава няколко от най-интересните за зрителите жанрове – драма, романтика, мистерия и крими, в което според италианските телевизионни критици се крие и ключът към успеха й.
 

Историята

 

Пиетро Серени е педиатър в Карлофорте – единственото градче на великолепния остров Сан Пиетро в провинция Южна Сардиния. Благодарение на голямата си отдаденост, той се превръща в опора за тази малка и на пръв поглед сплотена общност. Един ден, докато Пиетро тича с кучето си на плажа, се случва нещо неочаквано – експлозия по време на абитуриентския бал на завършващите местната гимназия. Пиетро веднага отива до мястото на произшествието, излагайки живота си на риск. За нещастие обаче инцидентът причинява смъртта на четири деца от гимназията.

В същото време в Милано дъщеря му Елена, заместник-комисар в полицията, решава да се премести в Лондон с любимия си Джовани – известен криминалист. Планът им е осуетен от едно обаждане, което Елена получава от Инес – директор на гимназията и приятел на семейството, която я информира за инцидента, станал в Карлофорте. Притеснена за баща си, Елена е принудена да се завърне на мястото, което е напуснала преди петнадесет години след смъртта на майка си и което ѝ навява единствено и само мрачни спомени.

След като установява, че баща ѝ е добре, Елена решава да напусне острова незабавно, но срещата ѝ с комисаря, отговарящ за случая – Алесандро, който е и ученическата ѝ любов, я кара да остане и да помогне в разследването. Двамата откриват, че експлозията всъщност не е нещастен инцидент, и са убедени, че едно 15-годишно момиче е замесено в този злонамерен акт.

Може ли една трагедия да възроди стари чувства и да разтърси живота на всички из основи, колко силна може да бъде жаждата за отмъщение вследствие на отхвърляне и тормоз – отговори на тези и още много други въпроси зрителите на bTV Lady ще открият в епизодите на премиерния сериал „Островът на Пиетро“ – от 01 април, всяка делнична вечер от 21:00 ч.

 

Актьорите


В главната роля – тази на Пиетро Серани – зрителите ще видят известния италиански певец Джани Моранди, автор на емблематичната песен от филма „Кръстникът“ – „Parla piu piano“. Като Елена и Алесандро се превъплъщават едни от най-известните млади италиански актьори – Чара Басчети и Микеле Росиело, които освен на телевизионния екран се изявяват и на модния подиум и са сред топ инфлуенсърите в Инстаграм.

 

 

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Островът на Пиетро

Любов и мистерия в италианския сериал „Островът на Пиетро“ по bTV