Актуално Други

Останете си вкъщи с над 200 безплатни канали

Добави коментар

Останете си вкъщи с над 200 безплатни канали, които мобилните и кабелните оператори предоставят на своите клиенти.

 

Останете си вкъщи с над 200 безплатни канали, които мобилните и кабелните оператори предоставят на своите клиенти.

Мобилните и кабелните оператори започнаха кампания, която има за цел да насърчат клиентите си да останат по домовете си и да не поемат излишни рискове от разпространение на коронавирус.

Кампанията на А1 започна от 16 март (понеделник), в рамките на 30 дни ще предостави безплатно на своите ТВ клиенти над 200 ТВ канала. Те ще бъдат отключени за клиентите, без значение на какъв абонаментен план са били преди извънредното положение.

 

ВИЖТЕ КАКВО ДАВАТ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА>>>

 

Telenor от 18 март 2020 г. предлага безплатни дигитални услуги за 30 дни. Всички частни и бизнес клиенти на абонаменти планове могат да се възползват от без допълнително заплащане от  дигиталните услуги за 30 дни от датата на активация. Дигиталните ни услуги включват достъп до HBO GO, Deezer, Bookmate, Nick Play, Buba Play, Капитал и Play Diema Xtra.

Viva com за всички потребители на интерактивна телевизия (IPTV)  ще осигури безплатен достъп до  допълнителни медийни услуги в периода от 16.03. до 20.04.2020 г.:
Филмов пакет MAXI с богато съдържание на филмови заглавия в различни жанрове, както за малки, така и за големи; Поредицата Disney English за Вашите малчугани, които могат да учат английски език с любимите си Disney герои;  Nickelodeon On Demand и Disney On Demand за децата, които ще са вкъщи и ще могат да гледат любимото си съдържание;  Discovery On Demand, с каналите Discovery, TLC, Investigation Discovery и Discovery Science, където търсачите на познанието ще могат да се разнообразят   със съдържанието от каталога на тези канали.   Hustler On Demand

Цифрова Кабелна Телевизия ООД - N3 предоставя на всички свои клиенти безплатно каналите от пакети Наука, Кино, Детски, Спорт и Екстра. Промоцията е активна от 16-ти март.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: коронавирус

УЕФА отложи Евро 2020 за лятото на 2021