Архив Big Brother

Още едно семейство в къщата на Big Brother Family!

Добави коментар

Какво се случва в къщата на Big Brother Family до момента?
Ванеса и Светлин ще бъдат преместени в общата къща. Какво се случва в къщата на Big Brother Family?

Мисии и скандали!

На живо...

Димитричка и Елеонора се каратВлизането на майката на „чехльото” Давид – Димитрийка - в петък, предизвика напрежение у синеоката ѝ снаха Елеонора. Отношенията се нагнетиха. Обвинения, заплахи и скандали имаше между велинградската красавицата и свекървата последните дни. За да се изравнят силите, в студиото на Big Brother Live тази вечер ще бъдат майката на Елеонора – Теодора Палавейска, сватята на Димитрийка – Гергана Кехайова, както и двама обществени защитници. Стела Богомилова – социолингвистка и преподавателка в образователен център „Богослов Травел” - застава на страната на Палавейски.

Всички семейства вече под един покрив...

Ванеса и Светлин не подозират, че спокойството им свършва

След 7 дни, прекарани в изнервящата неизвестност на тайната стая, Ванеса и Светлин ще бъдат преместени в общата къща. Черешката на шоуто на понеделнишкия Live ще е изненадата на обитателите на къщата, когато видят новите си съквартиранти. Никой освен Ива и Цветелин не знаеше за тях досега. Как ще съжителстват двете фалшиви семейства под един покрив цяла седмица? Ще издържи ли ревнивият Цветелин да гледа съпругата си с друг мъж на цената на това да спечелят тайната си мисия?

Мисия – Оковите на любовта

Да си вързан постоянно за половинката си не се оказа лесна задача. Няколко от семействата  в къщата скъсаха веригите на любовта, в които бяха оковани от миналия понеделник, много преди края на мисията. Дали заради това ще бъдат глобени отново всички или стриктните в изпълнението на мисията ще бъдат щедро възнаградени, както им беше обещано? Късно вечерта в неделя Big Brother обяви първата мисия на съквартирантите за завършила. Те вече се радват на свободата си. Как са се справили с нея? Каква ли ще е следващата им задача? Предстои да разберем...

Скандал

Цветелин и Боян - скандал


От няколко дни непоносимостта между избухливия Цветелин и приморския гларус Боян ескалира. Боян се дразни, че всички участват в домакинството по някакъв начин, само Цветелин нищо не прави. Дали Боян настръхва само заради безделието или заради това, че изхранва Цветелин, който остана без пари? Двамата си размениха интересни реплики, а Цецо само попита Боян „Ти от къде беше бе, патладжан?”Как Боян реагира на нападките?
Какво се случва между двамата? Липсата на пари или нещо друго тормози двамата съквартиранти? Каква стратегия имат вече някои от играчите? Гледайте вторник вечер от 20:00 часа
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Биг Брадър Фемили , Big Brother

Днес е големият финал на Big Brother: Most Wanted

Албена и Цветан напуснаха Къщата на Big Brother

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

Вълнуващи моменти за Съквартирантите днес в мисия "Жива връзка"

Емоциите в Къщата взимат превес на метри от финала