Кино

„Още една мечта” с представяне на Московския филмов фестивал

Добави коментар

Дни след завръщането си от кинофестивала в Кан, част от екипа на най-новата българска екшън комедия "Още една мечта" ще отпътува за Москва.
Дни след завръщането си от кинофестивала в Кан, част от екипа на най-новата българска екшън комедия "Още една мечта" ще отпътува за Москва. Поводът за това е представянето на филма пред публиката на един от най-значимите кино форуми  Московският филмов фестивал. Трийсет и четвъртото издание на фестивала ще се проведе в дните от 21.06 до 30.06.2012.
 Диляна Попова, Койна Русева, Мира Бояджиева и Ирена Тодорова

Диляна Попова, Койна Русева, Мира Бояджиева и Ирена Тодорова ще влязат в музикално студио. Те ще изпълнят вокалните партии, на основното парче от саундтрака на албума с щурото заглавие “Rocka Booom”.

Участие в парчето имат и Силвестър Силвестрoв и Владислав Петров от Братя Мангасарян.

Още една мечтаСлед седмица предстои и заснемането на видео към него. “Rocka Booom” e в стилистиката на рокабили и дава сериозна заявка за заблежимо присъствие в меломанските плейлисти.

Междувременно режисьорът и продуцент на филма Николай Мутафчиев приключва работа по постпродукцията на  "Още една мечта". Част от нея ще бъде приключена в Унгария, където в момента се намира Мутафчиев. Очаква се финализирането на постпродукционната работа да приключи до броени дни.

За филма "Още една мечта":


Историята в "Още една мечта" проследява щурото приятелство между четири жени, посещаващи курс по психотерапия.

Съвсем спонтанно у тях се ражда идеята за банков обир. А тя става все по-реална след срещата им с неуспял кинорежисьор. Готови на всичко красавиците ще минат през всякакви комични изпитания, за да постигнат мечтата си. Цената за нея обаче зависи от миналото на всяка една от героините.

Николай Мутафчиев

Режисьор на филма е Николай Мутафчиев, режисирал част от изданията на най-гледаното телевизионно комедийно шоу "Комиците", както и последните три сезона на хитовото приключенско риалити на bTV - Survivor. Николай Мутафчиев е участвал в съвместни проекти със звезди, като Колин Фарел, Ед Харис, Жан Клод Вандам. Оператор на „Още една мечта е Иво Пейчев. Продуцент на филма е PREMIERstudio. Генерален спонсор на проекта е Общинска Банка.

Официалната премиера на филма предстои през есента на 2012 година.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Още една мечта