Архив Music Idol

Орлин Павлов гостува на Music Idol в сряда вечер

Добави коментар

Орлин Павлов гостува на Music Idol в сряда, 13 май
„Ricchi E Poveri”
Днес в студиото на „Тази сутрин” станаха ясни участниците, които отиват на елиминации. Отново любимецът на много фенове - македонецът Александар Тарабунов - е в групата на борещите се да останат в шоуто. Александра, Русина, Преслава и Димитър също ще търсят симпатиите на зрителите, от които зависи дали ще останат на сцената на Music Idol. Още тази вечер обаче, двама от тях ще бъдат спасени от елиминациите в сряда. Тази седмица глътка въздух ще си поемат македонският финалист Боян и Маги Джанаварова.    

Въпреки че на вчерашния голям латино концерт единствените айдъли, които пяха на испански, бяха именно Александар и Русина, адмирирани от журито поради допълнителната сложност на текстовете, те отново попаднаха сред застрашените от елиминации. Във форума на сайта на предаването www.musicidol.btv.bg феновте на певците активно взимат участие в темите „Кой пя най-зле на латино концерта” и „Кои участници искате да се спасят тази вечер”, като в тази тема самите потребители са създали допълнително и онлайн вот. Александра и Русина имат най-малко поддръжници в тези теми.  

Дуетът на Русина и Александар, които изпяха песента на самите „Ricchi E Poveri” Mamma Maria, трогна гостите от легендарната италианска група, които се включиха в изпълнението на младите таланти. Междувременно Мустафа направи сензационно разкритие, като призна любовта си към приятелката си – медицинската сестра Маги и дори обяви, че обмисля да предложи брак на блондинката и заедно да създадат свое отроче.

В сряда вечер на елиминациите в шоуто специален гост ще бъде победителят от Dancing Stars  Орлин Павлов, който ще изпълни две парчета на сцената на Music Idol. В специално видео от посещението на айдълите в Охрид, зрителите ще видят обожанието, с което феновете посрещат талантите, ще научат интересни исторически факти, а също така ще видят и посещението им в «Св.Наум».
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Music Idol

Над 70% от всички зрители снощи са гледали Music Idol 3

Маги е новият Music Idol

В понеделник, 8 юни е големият финал на Music Idol

Music Idol с 3-часов финал в понеделник

Maizie Williams от Boney M на сцената на Music Idol в сряда вечер