Актуално В програмата

Орлин Горанов и Наско от Б.Т.Р. в ”Гласът на България”

Добави коментар

Орлин Горанов и Наско от Б.Т.Р. се присъединяват към ДесиСлава и Миро в треньорския състав на третия сезон на „Гласът на България” по bTV

Орлин Горанов и Наско от Б.Т.Р. се присъединяват към ДесиСлава и Миро в треньорския състав на третия сезон на „Гласът на България” по bTV

„Гласът на България” стартира на 21 септември по bTV

Нов звезден треньорски екип очаква претендентите за победа в третия сезон на най-рейтинговото музикално шоу в българския ефир „Гласът на България”.

Орлин Горанов

На горещите червени столове от 21 септември ще седнат неприлично сексапилната певица ДесиСлава, хитовият поп певец Миро, а към тях се присъединят култовият рокаджия и фронтмен на „Б.Т.Р” Наско и секссимволът на родната опера и естрада Орлин Горанов. Тяхна ще бъде отговорността да съпроводят най-добрия вокален талант до големия финал на „Гласът на България”.

Б.Т.Р.

В ролята си на водещ любимият на зрителите на bTV  Мартен Роберто ще заеме отново мястото си до участниците и техните близки, за да ги представя и да ги окуражава преди изпълненията им. Неговият партньор на сцената на живите концерти ще бъде голяма изненада за зрителите.

В следващите дни треньорите ще започнат усилена подготовка за срещата си с новото поколение български изпълнители и за началото на снимките на кастингите „на тъмно”, които стартират скоро. Треньорите са фигурите с най-ключова роля в „Гласът на България”. Всеки треньор ще се запознае със своите фаворити едва след като ги е избрал само по слух по време на т.нар. Blind auditions. Треньорите ще участват в състезанието наравно със своите таланти, като ги подготвят, обучават и подкрепят по време на цялото състезание.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Орлин Горанов , Наско от Б.Т.Р. , Десислава /DESS/ , Гласът на България

Финалът на “Гласът на България” е тази неделя на живо от 20 ч. по bTV

6-мa финалисти стъпват на големия финал на “Гласът на България”

Полуфиналистите в „Гласът на България” със специален музикален поздрав

Последни крос битки в „Гласът на България“ тази неделя от 20 ч. по bTV

Започват крос битките в „Гласът на България“