Архив VIP Brother

Орлин е първият номиниран за изгонване от Къщата на VIP Brother

Добави коментар

Орлин е първият номиниран за изгонване от Къщата на VIP Brother. Памела Андерсън облече народна носия, направи баница и се научи да играе ръченица.
Памела Андерсън облече народна носия, направи баница и се научи да играе ръченица

Памела Андерсън облече народна носия, направи баница и се научи да играе ръченица.

Игра по време на живото предаване тази вечер определи Орлин като първият номиниран за изгонване от Къщата на VIP Brother. В играта с кодовото име “Катран и пера” Съквартирантите трябваше да покажат сръчност и бързина, за да се спасят от номинация.  В играта Съквартирантите се намазаха с мед и катран, докато се състезаваха в търсене на плюшени прасенца с еднакъв цвят. Играта се проведе по време на живото предаване тази вечер, а Крум Савов коментира с глас зад кадър представянето на двата отбора.

Единственият сигурен кандидат за изгонване тази вечер беше капитанът на загубилия отбор, като по-рано днес, капитаните на двата отбора бяха избрани от самата Памела Андерсън в Изповедалнята.

Тя се спря на Орлин и Фънки, като призна, че нейн фаворит в тази мисия ще бъде Орлин, но именно неговият отбор загуби и певецът се превърна в първият номиниран за изгонване от VIP Brother 2012.
Кои ще бъдат останалите номинирани ще стане ясно утре когато ще продължат номинациите на Съквартирантите.

След номинациите днес и утре, следващия понеделник, 24 септември, един от Съквартирантите ще напусне Къщата на VIP Brother.

Още от живота в Къщата
Памела Андерсън облече народна носия, направи баница и се научи да играе ръченица.

Памела Андерсън избра да прекара специалната вечеря в двора на Къщата с Бони. Симпатията между двете възникна още през първата вечер на Памела в Къщата, когато фолкпевицата научи русата звезда да играе кючек и право хоро. Въпреки че, Бони не говори английски, двете видимо се разбират и без думи. Уроците на Бони по български традиции продължиха и днес, когато тя се зае да покаже на сексапилната блондинка как се прави баница. Докато готвеха Бони използва случая да проведе бърз курс по български език, след който Памела се научи да казва “Обичам те, Бони”. Облечена в българска народна носия Памела покани Бони на специална тайна вечеря в двора на Къщата. Междувременно Съквартирантите обясниха на Памела, че Орлин е секссимвол, а тя призна, че той е по-красив дори от Джъд Лоу.

В ролята на защитник на Златка влезе Марияна Попова

След провала на мисията “Великите географски открития”, днес Златка отново е основна тема на разговорите в Къщата. В ролята на защитник на Златка влезе Марияна Попова, докато Кристина Патрашкова продължи да напада плеймейтката, заради нейната ниска обща култура и начина ѝ на живот. През това време Златка готви в кухнята, а останалите Съквартиранти се възхищават на кулинарните ѝ умения.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: VIP BROTHER , ВИП БРАДЪР

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Големият финал на VIP Brother е днес

Ваня напусна Къщата на VIP Brother

Съквартирантите в мисия с благородна кауза