Актуално В програмата

Оригиналният филм на Disney Channel „Наследниците 2" с премиера на 16 септември

Добави коментар

Оригиналният филм на Disney Channel „Наследниците 2“ ще бъде показан за първи път на българския екран на 16 септември от 11:30 по Disney Channel.

Оригиналният филм на Disney Channel „Наследниците“ ще бъде показан за първи път на българския екран на 16 септември от 11:30 по Disney Channel. 

 

В „Наследниците 2“ историята се задълбочава, когато децата злодеи Мал, Иви, Карлос и Джей продължават да се опитват да намерят своето място в прекрасния Аурадон. Когато тежестта да бъде перфектна по кралски се окаже твърде много за Мал, тя се връща към злите си корени на Острова на изгубените, където Ума, дъщерята на Урсула, е станала кралица на порутения град. Ума, все още обидена за това, че не е избрана от Бен да отиде в Аурадон с другите злодеи, забърква своята пиратска банда. В нея влизат синът на капитан Хук – Хари и Джил - синът на Гастон. Те искат да разбият бариерата между Острова на изгубените и Аурадон и да пуснат на свобода всички злодеи, затворени на острова, веднъж завинаги.

 

В сериала участват: Дав Камерън („Лив и Мади“), Камерън Бойс („Джеси“), София Карсън (холивудски артист, записващ песни, „Детегледачки в акция“), Буубу Стюарт („Х-Мен: Дни на отминалото бъдеще“) и Мичел Хоуп, които се завръщат съответно в ролите си на Мал, Карлос, Джей, Иви и крал Бен.

 

В ролите на новите герои са Чайна Ан Маклейн („Фермата ГОТ“) като Ума, дъщерята на Урсула; Томас Дохърти (The Lodge) като Хари, син на капитан Хук; Дилън Плайфър (Some Assembly Required) като Джил, син на Гастон; както и Анна Каткарт (Odd Squad) като Дизи, дъщеря на злата доведена сестра на Пепеляшка, Дризела, и внучка на злата мащеха - Лейди Тримейн.

 

В това продължение се завръщат още Брена Д'Амико като Джейн, дъщерята на Феята Кръстница; Мелъни Паксън като Феята Кръстница; Даян Доун като Лони, дъщеря на Мулан; Джедида Гдакр в ролята на Чад, син на Пепеляшка; Закари Гибсън като Дъг, син на Сънливко; Кийгън Конър Трейси като Бел и Дан Пейн като Звяра.

 

Носителят на награда „Еми“ Кени Ортега („Наследниците“, „Училищен мюзикъл“) е режисьор, изпълнителен продуцент и хореограф на „Наследниците“ 2. Изпълнителният продуцент на „Наследниците“ Уенди Джафет („Съзряване“, „Италианска афера“) също изпълнява функцията на изпълнителен директор на това продължение на филма.

 

Авторите Сара Париот и Джосан Мкджиббън („Живот след развод“, „Булката беглец“), които спечели „Награди на Гилдията на американските сценаристи“ през 2016 година за „Наследниците“, пише и „Наследниците“ 2.

 

Кара Саън („Наследниците“, „Топ дизайнер“) е дизайнер на костюмите. Дизайнер на продукцията е Марк Хофелинг („Наследниците“, „Плажен тийн филм“, „Училищен мюзикъл“). Антъни Джозеф Теста („Шоуто на Роки Хорър“, „Майкъл Джаксън: This is it“) е хореограф, а Шон Уилямсън („Детегледачки в акция“) е продуцент.

 

Дейвид Лорънс („Училищен мюзикъл“, „Плажен тийн филм“), който е номиниран за награда „Еми“ за „Наследниците“, се завръща като композитор. Кастинг режисьори са Натали Харт и Джейсън Ла Падура, C.S.A. („Наследниците“, „Училищен мюзикъл“ и „Плажен тийн филм“), както и Кендра Патерсън („Плажен тийн филм“).

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследниците 2