Актуално В програмата

„Ориент Рачков Експрес“ забележително премина през телевизионния ефир

Добави коментар

Любимият водещ Димитър Рачков отведе зрителите на NOVA на разточително и пищно пътешествие из разнообразната култура на ориенталския свят. „Ориент Рачков Експрес“ потегли точно в 20 часа и превърна неделната вечер в истинска приказка от „Хиляда и една нощ“.

© NOVA / Красена Ангелова

Ориенталска музика, звездни гости, вкусни ястия и изкусителни танци превзеха сцената на предаването.

Българската актриса, станала една от известните звезди в турски сериали – Юлия Порязова, бе специален гост на Рачков.

„Когато ме поканиха да се включа в първия турски сериал бях под 18, а баща ми беше против да ме пусне. Успях да го убедя, че това е моята мечта и всичко се нареди. Много съм щастлива, че този шанс ми бе даден. Вече съм участвала в 5 сериала, а екранен партньор ми е бил и звездата Къванч Татлату“, разказа тя в студиото, а след това стана свидетел и на дебюта на Рачков в турски сериал на живо в предаването.
Този текст е копиран от pоTV.bg
© NOVA / Красена Ангелова

На сцената се появи и Пилето от първия сезон на „Маскираният певец“, а под атрактивния костюм се оказа певецът Милко Калайджиев, който след това се включи и в Лудата стая. Изпълнителят успя да поздрави от сцената и сина си, който днес има рожден ден.

Музикалните изненади бяха поднесени не само от Рафи и бенд „Найс Ту Митю“, но и от невероятните Есил Дюран и ДесиСлава. Есил Дюран успя дори да сготви на Рачков любимото си вегетарианско ястие от Близкия изток под зоркия поглед на Шеф Манчев. Точно преди тя да се развихри на сцената, зрителите на NOVA видяха и първия опит на водещия да направи дюнер сам. С напътствията на Аладин Харфан, той се справи успешно, докато гостът разкриваше тайните на любимото ястие.

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
© NOVA / Красена Ангелова

За първи път в „Лудата стая“ влязоха почти всички звездни гости. В най-забавното предизвикателство се впуснаха шампионката по ориенталски танци Боряна Димитрова, актрисите Юлия Порязова и Албена Михова, певецът Милко Калайджиев, сценаристът на предаването Влади Априлов, Рачков, Рафи и двама от прекрасните танцьори от балет Funky Monkeys.

Кой ще се включи в „Рачкотеката“ следващата седмица? Ще спази ли обещанието си Рачков зрителите да видят луди танци на сцената? Кои ще бъдат специалните гости на дансинга освен Тони Стораро и Deep Zone Project? – разберете следващата неделя в „Забраненото шоу на Рачков“ от 20:00 часа по NOVA.

Всичко по темата вижте в potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър