Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.5, еп.6 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Джанер и Ендер проследяват Чаатай до хотела, като си мислят, че ще го хванат с любовницата му, но те не знаят, че той е разбрал за плана им. Чаатай моли Йълдъз да покани Ендер на вечеря, за да ѝ покаже, че не се страхува от нея. Вижте какво ще се случи в сезон 5, епизод 6 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 8 февруари 2023 (сряда) по bTV.

В сезон 5, епизод 5 на турския сериал „Опасно изкушение“ Доган изненадващо се завръща в Истанбул. Той е любопитен да разбере при кого живее Кумру. Доган кани Йълдъз и Чаатай на вечеря.


НА КРАТКО какво се случва в с.5, еп.6 на „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 8 февруари 2023 (сряда) по bTV.

Йълдъз приема предложението на Ендер, защото се нуждае от пари, за да плати детската градина на Халит Джан и докаже на Чаатай, че може сама да се справи.

Джанер и Ендер проследяват Чаатай до хотела, като си мислят, че ще го хванат с любовницата му, но те не знаят, че той е разбрал за плана им.

Чаатай моли Йълдъз да покани Ендер на вечеря, за да ѝ покаже, че не се страхува от нея.

Доган следи дъщеря си и е уверен, че Кумру крие нещо от него.

Ендер споделя плана си на Йомер и му иска част от парите.

Чаатай казва пред Йълдъз, че Ендер следи Седай, а Ендер веднага се измъква от ситуацията като казва, че го е направила, защото се е усъмнила в него, че е продал важна фирмена тайна.

Текст от potv.bg

Новият епизод започва с Йълдъз, която е в детската градина, където иска да запише Халит Джан.

Тя разбира, че годишната такса, която трябва да заплати е голяма колкото едно имение. Йълдъз вижда, че на Халит Джан му харесва и решава да приеме предложението на Ендер да помогне да разкарат медицинската сестра, която се омъжи за бащата на Йомер. Така ще плати за детската градина без да иска пари от Чаатай.

Текст от potv.bg

Действието се пренася при Джанер, който се обажда на сестра си и ѝ казва, че е била права, защото Чаатай е дошъл в един хотел, на който ѝ праща адреса. Ендер го пита, дали е видял Фейза, а Джанер отговаря, че не е, но може да е пристигнала преди това. Ендер казва на Джанер да разбере в коя стая, а тя след малко ще дойде.

Джанер се чуди как да го направи, защото това не е болница, а хотел и кой ще му каже номера на стаята.

Камерата ни показва колата на Кумру и колата на Четин, който я следи.

Четин се обажда на Доган и му съобщава, че Кумру отново е пристигнал в същия хотел, като преди няколко дни, а той е изпратил адреса на шофьора му.

В същото време Джанер влиза в хотела и хвърля поглед на един от рецепционистите, като си мисли, че може да е нов и да изкопчи по-лесно информация за стаята от него. Докато Ендер чака Джанер във фоайето на хотела и пие кафе влиза Доган. Двамата си разменят по един поглед.

Джанер разбира, че не Чаатай, а Седай е наел стаята в хотела. Камерата ни показва Четин, който казва на Доган, че се е опитал да разбере, къде е отишла Кумру, но нищо не е успял да разбере. Виждаме как Доган и Четин си тръгват и се разминават с Джанер, който е успял да вземе ключ от стаята на Чаатай. Джанер и Ендер тръгват към номера на стаята.

Ендер възкликва изненадано:

-Виж ти, кралският апартамент?! Чаатай, добре щеше да ме изпързаля!

Джанер и Ендер влизат в апартамента. Ендер пита брат си, дали телефонът му е готов? Джанер ѝ показва телефона си.

Ендер и Джанер са посрещнати от Седай, който се прави на изненадан и ги пита, дали не е станало нещо?

Ендер разбира, че е изиграна от Чаатай и ядосана излиза от апартамента, следвана от Джанер.
Текст от potv.bg

Действието се връща назад и разбираме, че Седай е забелязал, че Джанер следи Чаатай и е предупредил шефа си. Разбирайки това, Чаатай казва на Седай, че ще даде добър урок на Ендер, но за целта Седай трябва да регистрира още една стая, но не на негово име, а на негов познат, а в старата да отиде той.

Текст от potv.bg

Действието се връща в хотела и камерата ни показва Чаатай, който наблюдава от прозореца на другата стаята как Ендер и Джанер напускат хотела, като доволен си говори, че е натрил носа на Ендер. В този момент от банята излиза Кумру и го пита, дали си говори сам, а той отговаря, че си тананика.

Кумру го пита, защо са сменили стаята си в последния момент, а Чаатай отговаря, че е имало проблем с климатика.

Текст от potv.bg
Камерата ни показва Доган, който казва на Четин, че след като нищо не са открили за Кумру, той ще ѝ се обади, за да разбере каква лъжа дъщеря му ще из...
Камерата ни показва Доган, който казва на Четин, че след като нищо не са открили за Кумру, той ще ѝ се обади, за да разбере каква лъжа дъщеря му ще измисли този път.

Действието се връща в хотела. Телефонът на Кумру звъни. Тя прекъсва любовните си занимания с Чаатай и посяга към телефона си.

-Когато си с мен, никога не си вдигаш телефона! – казва изненадан Чаатай.
-Преди баща ми не беше в Истанбул.

Доган пита Кумру как е, а тя му отговаря, че е добре и на свой ред го пита, той как е. Доган отговаря, че е добре и е свършил работата си и иска да я попита, тя кога ще се прибере? Кумру му отговаря, че до час-два.

-Къде си, скъпа? – пита Доган.
-Хотел „Кем“ – отговаря Кумру.
-Какво правиш там? – пита Доган.
-Букет се е върнала от Америка и аз дойдох да я видя.

Доган приключва разговора с дъщеря си и казва на Четин, че Кумру му е казала, че е в хотела, но той много добре познава начина на говорен на дъщеря си, затова е сигурен, че отново го е излъгала. Четин го пита какво ще правят?

-Майсторски ме излъга! С вързани ръце сме, но аз няма да оставя така нещата – отговаря Доган.
Текст от potv.bg

Действието се връща в хотела. Кумру обяснява на Чаатай, че е трябвало да каже на баща си, че е в хотела, защото е много вероятно Четин да я следи. Чаатай се интересува, защо баща ѝ я следи, не е малко дете. Кумру му обяснява, че го прави от обич. Чаатай отвръща, че да я обича е едно, но да прати човек да я следи е друго, но той няма намерение да се меси.

Чаатай предлага на Кумру да не се срещат повече по хотели.
-Предлагаш да си имаме наш дом ли? – пита Кумру.
-Да, защо не!
-Г-н Чаатай, връзката ни вече не е ли забавна? – пита смеейки се Кумру, а Чаатай я придърпва към себе си и страстно целува.
Текст от potv.bg

Йълдъз решава да докаже на Чаатай, че може сама да се справя и се обажда на Ендер, като ѝ казва, че е съгласна да се включи в плана ѝ по отстраняването на медицинската сестра, но спешно ѝ трябват пари, за да плати градината на детето. Ендер отговаря, че ще говори с Йомер и отново ще се обади.

Текст от potv.bg

Ендер и Джанер отиват в ресторанта на Йомер. Ендер разказва на Йомер за плана си:

- Аз, Емир, Джанер и Йълдъз постепенно ще влезем в дома ти и ще покажем истинското лице на мед. сестра на баща ти и ще я докараме до там, че тя сама да напусне къщата. Йомер, не ме разбирай погрешно, но ще направим някои разходи, за да започнем плана.,
-Вече съм ви дал дума и ако не вземете парите ще се скараме! – казва Йомер.
-Йомер, ако за теб това не е проблем, може ли да вземем 20% от парите предварително, защото Йълдъз е малко притеснена - обяснява Ендер.
-Избавете ме от тази жена и не мислете за парите, а аз ще говоря с банкера си, да изтегли парите – отвръща Йомер и става от масата.
Текст от potv.bg
Ендер казва на брат си, че ако глупачката Йълдъз се беше омъжила за Йомер, вместо за Чаатай са щели сега да щракат с пръсти.
Ендер казва на брат си, че ако глупачката Йълдъз се беше омъжила за Йомер, вместо за Чаатай са щели сега да щракат с пръсти.

Действието се пренася при Йълдъз, която пие кафе с майка си на терасата. Йълдъз казва на майка си, че Кумру и баща ѝ трябва днес да се върнат в имението си.

-Всъщност си мисля, дали да не запознаем Доган с Ендер? – предлага Йълдъз.

Асуман скача като ужилена на предложението на дъщеря си, а Йълдъз отвръща, че не може да разбере, защо не харесва Ендер, която е хубава жена, а също в момента им прави услуга. Асуман припомня какво е им е причинила Ендер, когато е била бременна.

В този момент се обажда Чаатай, който предлага на Йълдъз да покани Ендер на вечеря, защото във фирмата било доста напрегнато, а вкъщи са щели да поговорят на спокойствие, но да не казва на Ендер, че е по негово настояване, за да не разбира, че се събират по-работа.

-Нали, няма нещо, което не знам? – пита Йълдъз.
-Не, съкровище, нали ти казах! Във фирмата всички са на нокти, ще поговорим на спокойствие. – отговаря Чаатай.
Текст от potv.bg

Действието се връща в ресторанта. Ендер казва на Йомер, че трябва да наемат жилище близо до дома на баща му, а тя вече е намерила две, и ще се представи като тяхна съседка. Също така предлага Йомер да вкара Емир като персонал в къща. Йомер казва, че може да го вкара на мястото на градинаря, който преди дни е напуснал.

Текст от potv.bg

Действието се пренася в кабинета на Чаатай, където влиза Седай, който доволен разказва, как Ендер е пребледняла, като го е видяла в хотелската стая, а от срам не е дошла на работа.

Чаатай му казва, че тази вечер я е поканил на вечеря у дома, за да покаже на Ендер, че не се страхува от нея и не трябва да се занимава с него. Седай го предупреждава много да внимава, защото Ендер е коварна жена!

В същото време Ендер споделя на Джанер, че Йълдъз я е поканила на вечеря и тя е приела, за да изнерви Чаатай и когато Йълдъз не е при тях, ще му покаже, че е наясно с нещата.

Текст от potv.bg

Действието прескача във вечерта в дома на Чаатай. Йълдъз и Ендер си говорят за плана и, че Йомер утре ще им даде 20% от сумата. Идва Чаатай.

Двамата се държат много официално, а Йълдъз им прави забележка, че по-цял ден са заедно, а сега се държа така и изглеждат много смешно.

Тримата сядат на масата. Ендер го пита, че явно много му се е проточила срещата, защото когато е била в офиса, него все още го е нямало.

-Ти, след Седай и мен ли следиш? – пита Чаатай.
-Какво, ти Седай ли следиш? – пита Йълдъз.
-Няма значение, съкровище, да започваме – казва Чаатай.
-Как така няма значение? Ендер, казвай?! – любопитна е Йълдъз.
-Ще разкажеш ли, Чаатай? – пита Ендер.

Чаатай казва, че мисли, че между Седай и Ендер има любовна връзка. Ендер започва да се смее. Чаатай казва, че когато и той е научил, и той се е смял и добавя, че Ендер е нахлула в хотелската стая на Седай. Ендер обяснява, че е следяла Седай, защото се е усъмнила в него, че е продал важна фирмена тайна.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

„Опасно изкушение“ с.5, еп.28 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.5, еп.27 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.5, еп.26 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.5, еп.25 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.5, еп.24 (bTV) – какво ще се случи...