Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.5, еп.59 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Дуан годи дъщеря си от имението, дори не ѝ разрешава да вземе колата си. Вижте какво ще се случи в сезон 5, епизод 59 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 5 юни 2023 по bTV.

В сезон 5, епизод 58 на турския сериал „Опасно изкушение“ Кумру благодари на Йълдъз, че я е завела до болницата и не я оставила да умре. Ендер участва в телевизионно предаване и казва неща, които много ядосват Йълдъз.


НА КРАТКО какво се случва в с.5, еп.58 на „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 5 юни 2023 по bTV.

Йомер си отмъщава на Чаатай.

Ендер показва на Дуан видеото, на което се вижда как Йълдъз чупи колата на Чаатай. Дуан много се ядосва.

Меридж смята, че Кумру не трябва сама да тъгува и страда за бебето си и отива при Чаатай и му разказва какво се е случило, а след това казва на Чаатай, че ще им уреди среща. Ендер разбира за срещата и казва на Дуан.

Разбирайки, че дъщеря му се среща с Чаатай. Дуан годи дъщеря си от къщи.

Чаатай се събужда зад волана на колата, с която си е тръгнал заедно с шофьора и Йомер. Чаатай вижда пред колата, че има блъснат човек. Идва полиция и го арестува, а Чаатай повтаря, че нищо не си спомня. Идва и линейка. Лекарят казва, че човекът е мъртъв.

-Днес е последният ти ден на свобода! – казва полицая на Чаатай. Чаатай продължава да твърди, че нищо не е направил и крещи името на Йомер.

Действието се пренася в имението на Чаатай, където Ендер доволна показва видео от камерите на Джанер, където Йълдъз чупи чистачката и огледалото на колата на Чаатай.

-Кога подлудихте толкова Йълдъз, че взе да чупи коли?
- Ти не гледа ли предаването?
-А, онова ли предаване?!
-Да, Дженер, постигнахме целта си! Интересно какво ще каже Дуан когато види Йълдъз какви ги върши?! Ще види двойката на годината?!

Джанер пита къде е Чаатай, а Ендер му казва, че е отишъл на вечеря с Йомер, а и не си вдига телефона. Джанер се шегува със сестра си като я пита, да не би да е отишъл по жени. Ендер му отговаря, че това е невъзможно, когато тя е в живата на Чаатай.

-Како, той не е в твоя живот, не е!
-Нищо, пак не е възможно, защото ние се преструваме на влюбени и трябва да пазим имиджа си!
Действието се връща при Чаатай, който разбира, че мъжете, които го арестуваха не са истински полицаи. След секунда разбираме, че това е постановка, организирана от Йомер, за да даде урок на Чаатай и отмъсти.

Меридж смята, че Кумру не трябва сама да тъгува и страда за бебето си и отива при Чаатай и му разказва какво се е случило, а след това казва на Чаатай, че ще им уреди среща в кафене „Леона“, за да се видят двамата. Чаатай казва, че днес синът му има представление, дали ще може да уреди срещата им за по-късно. Меридж пита, дали в три е добре. Чаатай се съгласява.

Ендер чува последната част от разговора на Чаатай и Меридж.

Меридж отива при Кумру и я уговоря да излязат да се поразходят и да хапнат по нещо.

Чаатай води Ендер на представлението на Халит Джан, за да ядосва Дуан и Йълдъз. Ендер казва пред Дуан, че Йълдъз е потрошила колата на Чаатай, а Чаатай казва на Йълдъз, че не трябва да го ревнува, защото се жени за Ендер. Йълдъз казва, че двамата лъжат, а Ендер казва на Дуан, че Йълдъз има една лоша черта и често лъже и му показва видеото. Ендер успява да ядоса Дуан.

След тържеството на Халит Джан Чаатай казва на Ендер, че има малко работа, а тя му казва, че ще помоли Дуан да я откара.

В колата Ендер казва на Дуан, че знае, го е ядосала, но той трябва да знае за кой се е оженил, а също така, тя знае, че Кумру и Чаатай се срещат, но тя не го натяква на Чаатай.

Дуан не вярва, а Ендер му казва, че ако не ѝ вярва може да ги види с очите си в кафето в три часа.

Кумру и Меридж са в кафето. Меридж предупреждава приятелката си, че довечера заминава за Анкара. Меридж казва, че отива до тоалетната, но всъщност напуска заведението и се среща с Чаатай, като му казва, че след тяхната среща Кумру ще ѝ се навика, но тази вечер заминава за Анкара и утре ще говорят. Виждайки Чаатай Кумру ядосана го пита, какво прави тук и се досеща, че това е работа на Меридж. Кумру тръгва да си ходи, но Чаатай я моли да поговорят.

В същото време Дуан пристига и казва на Четин да отиде и да провери, дали са в кафето.

Четин снима сцената, в която Чаатай прегръща Кумру, за да я успокои. Дуан се ядосва като вижда кратката сцена, в която Чаатай и дъщеря му се прегръщат.

Дуан се прибира вкъщи и пита Йълдъз, дали още обича Чаатай. Йълдъз учудена му отговаря, че отдавна е приключила с Чаатай. Дуан я пита, тогава, защо е чупила колата му посред нощ? Йълдъз му обяснява, че Чаатай и Ендер са участвали в едно предаване и тя се ядосала и си изкарала яда върху колата на Чаатай и няма нищо общо с любовта. Дуан заявява на Йълдъз, че бракът им може да е игра, но ако е негова жена, трябва да се държи като такава и докато той воюва с Ендер и Чаатай, тя не трябва да им дава козове в ръцете. След което крещейки казва на Езги да вземе два куфара и да дойде в стаята му.

Айсел веднага казва на Йълдъз и Асуман, че Дуан е поискал два куфара от Езги. Йълдъз си мисли, че Дуан ще ги изгони. Асуман казва, че само дрехите на Йълдъз са един контейнер и има нещо друго, което не знаят. Тя нарежда на Асуман да отида да види какво става.

В този момент се прибира Кумру, която пита Йълдъз как е минало представлението на Халит Джан и да каже на баща ѝ, че няма да слезе за вечеря. Йълдъз казва, че баща ѝ се е вкъщи. Кумру е учудена, че по това време е у дома. В този момент Езги слиза с асансьора блъскайки два куфара. Кумру я пита какво става.

-Вземи си куфарите и се махай, не те искам в тази къща! – казва ядосан Дуан.
-Какво?
-Кумру, търпението ми се изчерпа! Сто пъти ти казах, но ти не ме разбра, а сега върви при Чаатай!
-Татко, какво говориш? Полудя ли?!
-Вземи си багажа и се махай от дома ми! Нямам дъщеря, която се среща с врага ми! А и той е сгоден, не те е срам! Омразна ми от лъжите ти! След като толкова го обичаш, той да се грижи за теб!
-Татко, нищо не знаеш! Правиш голяма грешка! Как ще му изгониш от вкъщи и то пред тези двете?! Ако сега си тръгна никога няма да се върна!
-Не си в позиция да ме заплашваш! Вземай си багажа и се махай! – казва през зъби Дуан.
Кумру праща Езги да ѝ донесе ключа от колата, но тя се връща и казва, че Дуан не е разрешил да го вземе.

Обидена Кумру взема куфарите си и се качва на такси.

Асуман казва на Йълдъз, че се чуди какво може Дуан да направи с тях, след като така е постъпил с дъщеря си. Йълдъз казва, че ще отиде да поговори с него.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

Какво ще се случи на ФИНАЛА на „Опасно изкушение“…

„Опасно изкушение“ с.6, еп.82 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.81 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.80 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.79 - какво ще се случи...