Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.90 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Пристигането на Кая преобръща живота на Ендър, въпреки че тя се опитва да го отрече. Йълдъз се опитва да излъже Чаатай, че колието, което ѝ подари майка му е изчезнало. Асуман също участва в лъжата, но Фериде ги разобличава. Вижте какво още ще се случи в сезон 4, епизод 90 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 20 януари 2023 (петък) по bTV.

В сезон 4, епизод 89 на турския сериал „Опасно изкушение“ след като Ендер свидетелства в съда против Шахика и тя остана с празни ръце след развода си с Хасан Али. Шахика се обажда на брат си, а Ендер е шокирана да види Кая.


НА КРАТКО какво се случва в с.4, еп.90 на „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 20 януари 2023 (петък) по bTV.

Пристигането на Кая преобръща живота на Ендър, въпреки че тя се опитва да го отрече.

Ендер отива при Кая, защото Ийт иска да говори и с двамата по видео връзка. Кая се държи дистанцирано и сурово с Ендер. Тя разбира, че от старият Кая не е останало нищо.

Шахика отива на приема, на който трябваше да отиде и Ендер, където всички присъстващи изразяват възхищението си от нея!

Йълдъз се опитва да излъже Чаатай, че колието, което ѝ подари майка му е изчезнало. Асуман също участва в лъжата, но Фериде ги разобличава.

Текст от potv.bg

Шахика благодари на Кая, че е дошъл и го моли да остане известно време, за да я подкрепи, за да може всички да видят, че не е сама и беззащитна, особено Хасан Али. Кая пита сестра си, дали Хасан Али я притеснява, а тя му отговаря, че ако остане при нея никой няма да се осмели, но Хасан Али и Ендер са се обединили и се опитват да я отстранят от фирмата.

-Няма да позволя на никого да те мачка, а Ендер добре го знае – заявява Кая.

Шахика обяснява на брат си, че тази вечер има прием на ръководните шефове на фирми. Кая ѝ казва да отиде сама, защото той много е уморен. Шахика моли брат си да се завърти около Ендер, за да не ѝ отмъкне ръководната роля в компанията.

-Аз не говоря с Ендер, а ти искаш да съм при нея – отбелязва Кая.

Шахика го моли да го направи за нея. Кая ѝ казва, че те с Ендер нямат допирни точки, а Шахика му припомня, че имат син.

Текст от potv.bg

Действието се пренася в компанията, където Хасан Али казва на Седай да съобщи на Ендер, че довечера ще минат да я вземат, за да отидат на приема. Седай му отговаря, че нито Ендер, нито Шахика са дошли в компанията.

-Не, ми пускай, мухата, Седай! – ядосва се Хасан Али.

Седай му отвръща, че когато и двете изчезнат, той започва да се притеснява, а Хасан Али му казва, че е сигурен, че Ендер няма да направи нищо.

-Когато г-жа Шахика изчезне следва убийство – отбелязва Седай.
-Това не е компания, а джунгла, когато змията си отиде, идва скорпиона – ядосва се Хасан Али.
Текст от potv.bg

Действието се пренася в дома на Ендер, където Джанер пита сестра си, нали не мисли за Кая, а тя му отговаря, че Ийт се е обадил и иска довечера двамата с Кая да му се обадят.

-Отново се започва! Той се държи като тийнейджър, на който родителите току-що са се развели – казва Джанер, а Ендер му отвръща, че не е можела да откаже на сина.
Текст от potv.bg
Ендер се обажда на Кая и му казва, че не знае, дали знае, но 
довечера Ийт иска да му се обадят с видео и го пита, как ще го направят?
 Кая ѝ предла...
Ендер се обажда на Кая и му казва, че не знае, дали знае, но довечера Ийт иска да му се обадят с видео и го пита, как ще го направят? Кая ѝ предлага, тя да дойде при него, а Ендер се съгласява.
Действието се пренася в къщата на Чаатай, където Фериде пие кафе с 
Гюлсюм и ѝ казва, че Йълдъз и майка ѝ нямат срам и ако тя не е изтеглила
 колиет...
Действието се пренася в къщата на Чаатай, където Фериде пие кафе с Гюлсюм и ѝ казва, че Йълдъз и майка ѝ нямат срам и ако тя не е изтеглила колието в последния момент от търга, тези двете са щели да го купят с парите на сина ѝ.
Вечерта Шахика казва на брат си, че излиза и той остава сам вкъщи, и го предупреждава да не се поддава на манипулациите на Ендер.
Вечерта Шахика казва на брат си, че излиза и той остава сам вкъщи, и го предупреждава да не се поддава на манипулациите на Ендер.
В същото време Ендер се обажда на Хасан Али и му казва, че не може 
да го придружи на приема, защото има семеен проблем свързан със сина ѝ и
 трябва...
В същото време Ендер се обажда на Хасан Али и му казва, че не може да го придружи на приема, защото има семеен проблем свързан със сина ѝ и трябва да го реши.

Действието се връща в къщата, където Йълдъз казва на майка си, че започват операцията. Тя ще слезе долу и ще каже, че колието ѝ липсва, а тя много добре трябва да изгрее ролята си, че чува това за първи път. Йълдъз ѝ казва да брой наум до 110, а тя през това време ще направи увод и излиза от стаята.

Долу Чаатай говори с майка си, когато Йълдъз притеснена слиза и казва на Чаатай, че колието от майка му не е в сейфа. След малко слиза и Асуман, която се преструва, че не знае нищо. Йълдъз хвърля вината на бавачката, а Фериде ѝ казва да я повика. Момичето проговаря на турски и казва на Фериде, че не е взела колието и още от първия ден е търпяла, но г-жа Йълдъз и майка ѝ са много лоши хора!

Фериде най-накрая казва, че колието на Йълдъз не е откраднато, а изгубено, след което двете са се опитали да го купят и накрая са решили да хвърлят вината върху Даяна.

Чаатай пита Йълдъз, дали е вярно, това което е казала майка му, а тя му отговаря, че донякъде е вярно и обяснява на мъжа си какво е станало. Йълдъз се ядосва на Фериде, че е мълчала, че колието е при нея и я е наблюдавала от страни как с майка ѝ се мъчат. Фериде им казва, че е искала да види до къде ще стигнат, но като е видяла, че прехвърлят вината на бавачката се е наложило да проговори. Ядосан Чаатай се качва в стаята си.

Текст от potv.bg

Действието се пренася в къщата на Шахика, където е отседнал и Кая. Пристига Ендер. Кая ѝ предлага веднага да звъннат на Кая, защото се оправдава, че има работа, а и е уморен. Двамата приключват разговора с Ийт, а Ендер казва на Кая, че Ийт много се е зарадвал и нищо не е разбрал.

-Какво трябваше да разбере? – пита Кая.

-Напрежението между нас!

-Аз не усещам такова!

-Вероятно аз съм се заблудила!

-Ние с теб сме разведени и няма нужда да се държим, като добри приятели!

-Няма нужда да се държим и като врагове – допълва Ендер.

Кая се съгласява, че не са врагове, защото човек изпитва нещо и към врага си.

Текст от potv.bg
Ендер му казва, че няма да го притеснява и тръгва да си ходи.
-Бих искала да кажа, че пак ще се видим…
-Не ми се вярва – прекъсва я Кая.
-На мен също… Може пак да си поговорим преди да си тръгнеш! – казва Ендер.
- Земира, изпрати гостенката – казва Кая на прислужницата.
-До нови срещи! – казва Ендер.
-Приятна вечер! – отвръща Кая.

Ендер спира шокирана! Тя не може да познае новия студен и суров Кая. Ендер се обръща поглежда го и след това си тръгва.

Текст от potv.bg
В същото време Шахика отива на приема и всички изразяват възхищението си от нея!
В същото време Шахика отива на приема и всички изразяват възхищението си от нея!
Действието се пренася в къщата на Ендер, където тя седи тъжна в хола и казва на Джанер, че няма и помен от старото поведение на Кая.
-Той е като айсберг – безмилостен, безчувствен! Срещата ми се отрази много зле!
-Вие създадохте това чудовище в него – Шахика и ти! – обвинява я Джанер. Ендер му отвръща, че и да е така, защото само тя плаща, но не и Шахика.

Джанер я моли да спре с темата Кая. Ендер му отговаря, че спира, а Джанер ѝ отвръща, че както вижда пак се е отнесла и на него не му харесва, когато е влюбена.

-Влюбена?! Любовта умря в деня, когато Кая замина! – отсича Ендер.
-Како, не си честна дори и със себе си! Това не става автоматично, като натиснеш копчето! Това не е нещо лошо, ако обичаш признай си!
-Аз не мога да обичам, когато не ме обичат! Това е невъзможно!
-Како, успокой се и си признай. В началото малко ще те боли, но после ще свикнеш! Кая вече не те иска, както Зехра не иска мен!
-Така ли?! Сега разбрах, защо така изригна – отвръща Ендер.
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

„Опасно изкушение“ с.5, еп.1 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ ФИНАЛ НА СЕЗОН 4 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.96 (bTV) – какво ще се случи...

Взрив разтърсва из основи съдбите на героите в петия сезон на „Опасно изкушение"

„Опасно изкушение“ с.4, еп.95 (bTV) – какво ще се случи...