Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.7 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Всички се събират на партито за рожденият ден на Джанер, маскирани като злодей. Най-голямата зл също пристига неканена на партито. Чантите и телефоните на всички по средата на партито изчезват и тържеството завършва в полицейския участък. Вижте какво още ще се случи в сезон 4, епизод 7 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 16 август 2022 (вторник) по bTV.

В сезон 4, епизод 6 на турския сериал „Опасно изкушение“ Шахика организира малко тържество в офиса, заради рождения ден на Керим, но той обаче няма такъв. Шахика е бясна, че се е изложила. Ийт предлага брак на Лила, а тя се съгласява. Те съобщават новината и на родителите си. Как ще реагира Халит?


НА КРАТКО какво се случва в с.4, еп.7 на „Опасно изкушение“ който може да гледате от 20:00 часа на 16 август 2022 (вторник) по bTV.

Всички се събират на партито за рожденият ден на Джанер, маскирани като злодей. Най-голямата злодейка също пристига неканена на партито.

Ендер виждайки, че Йълдъз не спира да говори за Керим я предупреждава, преди всичко да откаже на Халит, без да си развали отношенията с него.

Йълдъз предлага на Керим и Мерт да управляват парите ѝ. Керим е против, а Мерт се ядосва на приятеля си.

Чантите и телефоните на всички по средата на партито изчезват и тържеството завършва в полицейския участък.


Текст от potv.bg

Всички се събират на партито за рождения ден на Джанер. Йълдъз се е маскирала като Ендер. Тя посреща гостите и е много радостна, когато Ендер разпознава, че се е маскирала като нея. Ийт ѝ съобщава новината, че те с Лила ще се оженят.

-Халит знаели? Съгласен ли е? – пита тя.
-Да всички знаят и са съгласни – отговаря Кая.
-Толкова се радвам за Лила, тя е любимото ми дете – отвръща Йълдъз.

На път за партито, Мерт предупреждава Керим да не започва връзка с Йълдъз, защото може да навреди на плана им. Керим му отвръща, че знае какво прави.

Текст от potv.bg

Йълдъз разправя да Ендер как добре си е прекарала с Керим, а Ендер я съветва да си опича ума и да каже на Халит, че няма да се омъжи отново за него, при това по най-безболезненият начин, да не развали всичко.

Текст от potv.bg

Пристигат Лила и Зехра, а Йълдъз отива да ги посрещне. Йълдъз пита Зехра, що за парфюм си е сложила и бързо я води в тоалетна, за да махнат парфюма на Зехра и напръска с нейния.

Докато махат парфюма Зехра я пита, кога ще дойде в имението и заживеят като семейство, защото баща ѝ много го иска… Йълдъз ѝ отвръща, че ще говорят след партито.

Текст от potv.bg

Йълдъз казва на Керим и Мерт, че е спечелила 5 милиона долара, но не знае къде да ги вложи, затова се надява те да я консултират. Керим ѝ отвръща, че Мерт е много добър финансист и ще ѝ помогне.

Останали само двамата Керим казва на Мерт, че няма да пипат парите на Йълдъз.

Текст от potv.bg
Асуман гледайки към дъщеря си и двамата младежи казва на Емир, че въобще не харесва Керим.
Асуман гледайки към дъщеря си и двамата младежи казва на Емир, че въобще не харесва Керим.

На партито изненадващо пристига Шахика. Всички са изненадани от нейната поява. Ендер пита брат си, дали той я е поканил, а той ѝ отговаря че не.

Шахика казва на Йълдъз, че е дошла на тяхното парти, защото е най-подходяща за мотото на партито и идва такава, каквато - най-голямата злодейка.

В средата на партито става ясно, че телефоните и чантите на всички са изчезнали. Кая им казва, че трябва всички да отидат в полицията и дадат показния.

Текст от potv.bg

На закуска Ийт казва на родителите си, че трябва да обсъдят сватбата. Шахика го пита, каква сватба си представя, дали малка или голяма, той отвръща, че всичко зависи от Лила. Ендер казва на Кая да говори с Халит, за да отидат и поискат Лила, както повелява традицията.

Шахика им казва, че трябва да им благодарят, защото благодарение на нея е просъществувала любовта на Ийт и Лила.

Текст от potv.bg

На закуска децата на Халит му разказват за партито, че са ги ограбили, и че Керим и Йълдъз са бил страхотен дует. Халит пита, дали става дума за неговия изпълнителен директор и пита, дали двамата с Йълдъз са близки?

-Не, доколкото знам, Керим е близък с Шахика – обяснява Зехра.
Текст от potv.bg

Сутринта Мерт ядосан отива при Керим и го пита, дали осъзнава какво прави, като ухажва бившата жена на най-големият съдружник в холдинга, а тя му отвръща и го пита, да не би да иска провали работата им.

-Понижи тона – прави му забележка Кереми като затваря прозореца. -Не се знае, кой къде подслушва! Излишно се тревожиш и няма никакво място за паника!

-Йълдъз щеше да ни предостави парите си с лека ръка – казва Мерт.

-Да ограбим Йълдъз ли? – пита Керим.

-Да братле! Забрави ли, че това ни е работа, ако послушаш сърцето си, ще ни провалиш – предупреждава го Мерт…

Текст от potv.bg

Кая се обажда на Халит и му казва, че днес няма да ходи в офиса, но иска да го попита, дали одобрява брака между Лила и сина му. Халит му отговаря, че вече е казал мнението си, а и след като децата са го решили. Кая му казва, че иска да дойдат, за да поискат ръката на Лила, а Халит му отговаря, че ще говори с децата и ще определят един ден от седмицата.

Текст от potv.bg

Емир идва в дома на Йълдъз и вижда, че Асуман е притеснена и я пита, какво има? Може да ѝ помогне. А

симан му отвръща, че не може, но го пита, дали Ендер ходи в офиса. Емир ѝ отговаря, че Ендер е маниачка на тема работа.

Асуман му казва, че излиза и да каже на Йълдъз, че ще се върне до час-два.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

„Опасно изкушение“ с.4, еп.30 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.29 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.28 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.27 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.26 (bTV) – какво ще се случи...