Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.59 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Ще станем свидетели на нов сблъсък между Ендер, Шахика и Йълдъз. А също така, Йълдъз смята, че трябва да накара Чаатай да ревнува, за да оправи отношенията си с него, и моли Емир да наеме актьор, но дали трикът на Йълдъз ще проработи… Вижте какво още ще се случи в сезон 4, епизод 59 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 8 декември 2022 (четвъртък) по bTV.

В сезон 4, епизод 58 на турския сериал „Опасно изкушение“ След злополучната вечер, в която Ендер и Шахика пуснаха записа, който направи Фереде на Йълдъз и Асуман, Йълдъз е притеснена за връзката си с Чатай, който ѝ е много ядосан.

НА КРАТКО какво се случва в с.4, еп.58 на „Опасно изкушение“ ,който може да гледате от от 20:00 часа на 8 декември 2022 (четвъртък) по bTV.

Фериде решава да пренареди къщата на сина си, но Асуман не е съгласна с това.

Ендер и Шахика обядват с жените от фондацията, когато случайно в същия ресторанта идват Йълдъз с Джансу. Йълдъз си разменя няколко остри приказки с тях.

Йълдъз смята, че трябва да накара Чаатай да ревнува, за да оправи отношенията си с него, и моли Емир да наеме актьор.

Ендер и Шахика съветват Фериде как да се отърве от Йълдъз и Асуман.

Текст от potv.bg

Гюлер идва в имението на Чаатай и Йълдъз и моли Фериде да се прибере вкъщи, защото обстановката тук не ѝ се отразява добре. Фериде е категорична, че докато Йълдъз не си тръгне, тя няма да мръдне от тук. Фериде казва на Гюлер, че в тази къща няма ред, затова тя трябва да ѝ помогне, за да пренаредят всичко!

-Добре, да поразместим, но да не кажат нещо – опасява се Гюлер.
-Какво може да каже Чаатай, освен да ми благодари, че съм подредила всичко с вкус – отвръща Фериде и започва пренареждането.
Текст от potv.bg

В същото време Айсел ги вижда и се качва по-стълбите към втория етаж, където среща Асуман, която ѝ казва, че е приспала Халит Джан и може да изпие едно кафе, и тръгва да слиза.

-Аз ще ви кача кафето, защото г-жа Фериде има гостенка – обяснява Айсел.
-Какво като има гостенка, аз горе ли да стоя? – сопва се Асуман.
-Но, те двете преподреждат – казва Айсел.
-Ела с мен! – Асуман следвана от Айсел слиза при Фериде и Гюлен.

Асуман ядосана пита Фериде, защо не е попитала първо Чаатай, който си има дизайнер за тази работа. Фериде ѝ отговаря, че промените, които е направила, ще се харесат на сина ѝ.

-А, аз говоря за Йълдъз, която е господарката на къщата и ако правите промени, първо трябва да попитате нея! – казва бясна Асуман.
-Скоро предстои голяма промяна, но вие може да чувствате сигурност, защото сте хвърлили очи на Хасан Али! Двете се карат като в същото време Асуман връща нещата на старите им места, а Фериде отново на новите…
Текст от potv.bg
Действието прескача в дома на Хасан Али, където Йълдъз се запознава с
 Джансу. Джансу казва на Йълдъз, че не я бива в социалните контакти, а 
Йълдъз...
Действието прескача в дома на Хасан Али, където Йълдъз се запознава с Джансу. Джансу казва на Йълдъз, че не я бива в социалните контакти, а Йълдъз ѝ казва, че ще ѝ помогне. Двете тръгват за ресторанта, в който им направи резервация Хасан Али.
В същото време Ендер и Шахика обядват с жените от фондацията в скъп ресторант. След малко в него пристигат Йълдъз и Джансу.
-Виж, змийската академия е на обяд – казва Йълдъз, като вижда Шахика и Ендер.
-Кой са тези? – пита Джансу.
-Най-големите ми врагове. Аз ще им кажа две думи, а ти отиди да седнеш – отговаря Йълдъз.
-Здравей, Ендер – поздравява Йълдъз.
-Дами, запознайте се с Йълдъз – казва Ендер.
-Аз ги познавам всички, защото бях председател на клуба им – отвръща Йълдъз.

Една от жените пита Йълдъз, защо не идва в клуба, а тя ѝ отговаря, че има бебе, омъжила се е, а трябва да обзавежда и нова къща… има много работа и ги кани на гости, като им казва, че къщата ѝ е съвсем наблизо. След което ги пита, защо са се събрали, а Шахика отговаря, че празнуват избирането на Ендер на бизнесдама на годината.

Йълдъз пита Ендер, защо не е дала прием вкъщи? Шахика отговаря, че са решили да го направят тук. Йълдъз подхвърля, че както е дочула, май Ендер и Шахика живеят заедно?! Шахика отвръща, че ѝ е била на гости ден-два, защото е ремонтирала дома си.

-Дами, ще ходим у Ендер – предлага Йълдъз.
-Чудесна идея – отвръщат жените.
-Защо не, в най-скоро време ще ви поканя – смее се Ендер.
-Записах си, ще те подсетя – казва Йълдъз.
Текст от potv.bg
Ендер и Шахика излизат от заведението, а Ендер казва, че Йълдъз няма да се кротне и сигурно е дошла нарочно. Шахика ѝ отговаря, че след малко ще пише на Джансу, за да разбере. Ендер ѝ казва, че трябва да са внимателни с Йълдъз, защото тя се е изложила, заради тях и ще търси реванш.
Текст от potv.bg

Йълдъз се прибира вкъщи, където я чака Зехра.

-Йълдъз, вещицата Фериде излезе, аз ще наблюдавам от кухнята и ако дойде ще ви кажа, а вие си говорете – казва Асуман.
Зехра предлага на Йълдъз да ѝ прости, а тя ще направи каквото поиска.

Йълдъз я пита, какво да иска от нея, а Зехра ѝ отвръща, че майка ѝ има много хубава идея. Тя ще отиде при г-жа Фериде и ще ѝ разкаже, колко добър човек е, а тя е подала жалба срещу нея, защото са я подвели и въвлекли в някаква игра. Йълдъз ѝ казва, че ако уреди въпросът с Фериде, тя ще ѝ прости.

Текст от potv.bg
Фериде и Ендер се срещат с Фериде, като ѝ казват, че те са направили каквото са ѝ обещали и са показали на всички какво представляват Йълдъз и майка ѝ, но все още не са видели нищо от нея.

Фериде им казва още веднъж, че няма нищо общо с работата на Хасан Али, а Ендер я пита, дали познава помощниците Махмуд и Седаи. Фериде им отвръща, че няма начин да ги накарат да проговорят… и ги пита, как да се отърве от Асуман и Йълдъз, а Шахика ѝ казва да предизвика Асуман и изправи пред омразната реалност, и ѝ казват, че навремето Асуман е била гледачка.

Текст от potv.bg
Емир, както го помоли Йълдъз наема актьор, който да игра ролята на бизнес партньор на Йълдъз, който трябва да накара Чаатай да я ревнува, защото така тя смята, че ще си оправят двамата отношенията.

Действието се пренася в имението, където се прибира Чаатай и пита Асуман, къде е Йълдъз, а тя му отговаря, че Йълдъз е излязла на работна вечеря с някакъв мъж. Чаатай решава да ѝ се обади, но Йълдъз не му вдига. Той отново ѝ звъни.

-Няма да вдига веднага, за да се изнерви. 1,2,3… - брой Йълдъз и вдига:-Чатай, заета съм, ще ти се обадя по-късно!
-Йълдъз, къде си? Веднага се прибирай! – ядосан е Чаатай.
-Чаатай, знаеш, че съм работещо момиче, а и ти не ми обръщаш внимание, затова реших да се отдам на работата – обяснява Йълдъз.
-Къде си? – пита той.
-В ресторанта в ляво от къщи! Но, ти не идвай! А, сега ще затварям – казва Йълдъз.
-Какво каза, идва ли си? – пита Асуман, а Чаатай излизайки и ѝ отговаря, че след малко ще се прибере!

Действието се премества в ресторанта, където Йълдъз казва, че е уверена, че Чаатай сега ще дойде, а Емир им казва, че си тръгва. Йълдъз обяснява на актьора, че когато дойде мъжът ѝ и я накара да си тръгва, той трябва да се намеси и да му каже, че говорят за бизнес.

Чаатай пристига и въпреки репликите на актьора, Йълдъз е принудена да си тръгне. След кратка караница вкъщи Йълдъз и Чаатай се сдобряват!

Текст от potv.bg
 Фериде отива в Зехра на кафе, за да може Зехра както обеща на 
Йълдъз да я накара да повярва, че Йълдъз е много добър човек, но както 
се досещате...
Фериде отива в Зехра на кафе, за да може Зехра както обеща на Йълдъз да я накара да повярва, че Йълдъз е много добър човек, но както се досещате нещата стават още по-зле, когато Зехра ѝ обяснява, че Йълдъз не ѝ се е ядосала, дори когато тя се е
Случайно Чагатай вижда "бизнес партньора" на Йълдъз от 
снощи като актьор в телевизионния сериал, който гледа майка му  и  
разбира всичко...
Случайно Чагатай вижда "бизнес партньора" на Йълдъз от снощи като актьор в телевизионния сериал, който гледа майка му и разбира всичко. Чаатай започва да се държи така, сякаш не ревнува Йълдъз.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

„Опасно изкушение“ с.5, еп.1 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ ФИНАЛ НА СЕЗОН 4 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.96 (bTV) – какво ще се случи...

Взрив разтърсва из основи съдбите на героите в петия сезон на „Опасно изкушение"

„Опасно изкушение“ с.4, еп.95 (bTV) – какво ще се случи...