Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.58 (bTV) – какво ще се случи...

1 коментар

След злополучната вечер, в която Ендер и Шахика пуснаха записа, който направи Фереде на Йълдъз и Асуман, Йълдъз е притеснена за връзката си с Чатай, който ѝ е много ядосан. Вижте какво още ще се случи в сезон 4, епизод 57 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 7 декември 2022 (сряда) по bTV.

В сезон 4, епизод 57 на турския сериал „Опасно изкушение“ Вечерта Шахика и Ендер отиват на празненството за 25-годишнината на компанията, въпреки че не са поканени, където пускат аудиозаписа, които Фериде направи на Йълдъз и Асуман, като си отмъщават и правят за срам Хасан Али, синът му и Йълдъз.


НА КРАТКО какво се случва в с.4, еп.57 на „Опасно изкушение“ ,който може да гледате от от 20:00 часа на 7 декември 2022 (сряда) по bTV.

След злополучната вечер, в която Ендер и Шахика пуснаха записа, който направи Фереде на Йълдаз и Асуман, Йълдъз е притеснена за връзката си с Чатай, който ѝ е много ядосан.

Йълдъз отива да говори с Хасан Али и като изслушва мъмренето му, тя се изправя срещу него и му казва, че за всичко е виновна бившата му жена!

Джансу наистина е племенница на починалата жена на Хасан Али, но Ендер и Шахика са ѝ обещали много пари, ако направи това, което те ѝ кажат, но момичето също има своите планове.

Текст от potv.bg

Сутринта Асуман пие кафето си, а при нея идва Фериде. Асуман я пита, как е могла да се съюзи с онези две змии, и ако не я е грижа какво е сторила на Йълдъз, защо не е помислила, какво е причинила на сина си със записа, който е дала на Ендер и Шахика. Фериде ѝ отвръща, че тя е предупредила Чаатай, какво може да го сполети, след като се ожени за Йълдъз.

-Вие направихте голяма грешка и трябва да се срамувате за това – казва Асуман ядосана, като оставя Фериде, която се смее ехидно след нея.
Текст от potv.bg

Действието се премества в къщата на Хасан Али, където той ядосан от гафа, който се случи на тържеството по случай 25 годишнината на компанията, нарежда на Седаи да направи така, че хората, които са отговаряли за озвучаването, да не може да си намерят никъде работа в страната. В този момент в стаята влиза Джансу, а Хасан Али ѝ се извинява, че е крещял, но в последно време нервите му били разбити.

-Ела, дъще, седни при мен! Как спа? – пита я той.
-Ако съм честна, въобще не можах да спя, защото не съм привикнала да спя в такъв комфорт. По-принцип, да съм честна в повечето случай, спя на пода – обяснява Джансу.
-Ще свикнеш, дъще! Ти вече си, осиновената дъщеря на Хасан Али! - отвръща той.
Текст от potv.bg

Действието се премества в стаята на Йълдъз и Чаатай, където Йълдъз се опитва да обясни на Чаатай, че майка му ги е записала, а след това предала на Ендер и Шахика. Чаатай ѝ казва, че няма разлика и колкото и да се опитва да оправи отношенията ѝ с майка си, отново се връщат в изходна позиция. Чаатай я пита, как може винаги да устройват заговор срещу нея и все някой да се опитва да ѝ изкопае яма?! Не може да разбере, как някой ще записва разговорът им, а след това ще го пуска пред всички? Йълдъз му отвръща, че всички ѝ завиждат и искат да са нейното място, затова постоянно ѝ устояват капани…

-Къде си тръгнал? – пита Йълдъз.
-Отивам при татко, защото и той иска обяснение – отговаря все още ядосан Чаатай.
-И аз ще дойда! – казва Йълдъз.
-Не, ще отида сама! – отсича Чаатай и излиза.
-Той се превърна в Халит! Дано и краят не е същият! – говори си сама Йълдъз.

Йълдъз решава, тя също да отиде и да си поговори с Хасан Али.

Текст от potv.bg
Действието се премества в салона на имението, където Чаатай преди да излезе среща Асуман, която му казва, че не знае как да му обясни, това, което се е случило снощи.
-И вие ли, ще кажете, че това е заговор срещу вас? – пита Чаатай.
-Само ме разбери, ние майка и дъщеря се шегувахме помежду си и нищо сериозно нямаше в думите, които чу снощи! – оправдава се Асуман.
-Г-жо Асуман, аз ви разбрах! Хубав ден! – казва Чаатай и напуска имението.
Текст от potv.bg

Действието се премества в къщата на Хасан Али, който говори с Чатай за случката от снощи. Чатай защитава Йълдъз, че тя не е виновна за нищо и някой е искал да я злепостави. Хасан Али му казва, че е наредил и са изтрили всички новини за случката от интернет. Чаатай му казва, че ще се обади на Йълдъз, за да ѝ каже, че тя много се е притеснявала, а Хасан Али му казва, че преди това иска да го запознае с Джансу.

Не ставаме свидетели на запознанството на Джансу и Чаатай. А само на разговора на нея между Чаатай и Хасан Али.

-Как ти се строи, Джансу? – пита Хасан Али.
-Мълчалива – отговаря Чаатай.
-Да такава е, но с времето ще се поотпусне. Трябва да я поканите на вечеря с Йълдъз – предлага баща му.
Текст от potv.bg

В този момент в къщата на Хасан Али влиза Йълдъз. Чаатай е изненадан и я пита, какво прави тук? Йълдъз се извинява, че не му е казала, че ще дойде, но тя не може да се успокои, докато не поговори с баща му.

Чаатай си тръгва, а Хасан Али и Йълдъз остават насаме. След като изслушва мъмренето на Хасан Али, Йълдъз се изправя и му казва, че за всичко е виновна бившата му съпруга, която е дошла в дома им и е записала разговора, като след това го е дала на Ендер и Шахика, за да може да ги раздели с Чаатай.
Текст от potv.bg
Вечерта Шахика и Ендер се обаждат на Джансу и я питат, къде е. Тя им отговаря, че се е преместила в имението на Хасан Али.
-Хасан Али, как те прие? Зарадва ли ти се? – пита Шахика.
-А, вие какво мислите? – отвръща самонадеяно Джансу.
-Добре, че дойдохме и те намерихме в Измир, Джансу – намесва се Ендер.

Разбираме, че Джансу наистина е племенница на починалата жена на Хасан Али, но Ендер и Шахика са ѝ обещали много пари, ако направи това, което те ѝ кажат. Тя трябва да разкаже на Хасан Али, че леля ѝ, тоест неговата починала жена е истинската ѝ майка, а тя е живеела бедно и като малка често са я биели, а когато те се върната в компанията, тя ще бъде толкова богата, че няма за какво да се притеснява.

Шахика и Ендер ѝ казват, че ще ѝ се обадят допълнително, кога трябва да започне, да действа!

-Вие не знаете, с кой си имате работа?! Аз първо с вас ще приключа! – говори си сама Джансу, след като приключи разговора с двете.
Текст от potv.bg
Действието се връща при Йълдъз в имението, която си говори сама, като казва, че ще покаже на Ендер и Шахика, какво означава срам и позор и се обажда Емир, като му казва, че си е обещала да се държи по-далече от Ендер и Шахика, на такъв грандиозно шоу ще им устрои, за да разберат, че не трябва да се занимават с нея.

Вечерта преди да заспят Йълдъз пита Чаатай, дали още ѝ се сърди, а той ѝ отговаря, че не знае. Йълдъз притеснена го моли да станат и да си поговорят.

-Не мисли за това, сега, Йълдъз!
-Съжаляваш, че си се оженил за мен, нали?
-Аз не съжалявам, че се оженихме, но ми омръзна постоянно да те защитавам!

Йълдъз му обяснява, че Ендер и Шахика са ядосани на баща му и затова я нападат и го моли да не се отдалечава, заради това от нея.

-Ако не им даваш възможност, те няма за какво да те нападат – отвръща Чаатай.
Текст от potv.bg

Действието се пренася при Ендер и Джанер. Ендер казва на брат си, че когато спечелила наградата „Бизнесдама на годината“ е обещала обяд на приятелките си от фондацията, но тогава не са живеели като сега бедно и се чуди какво да прави, защото като се върне отново във фирмата, тези жени отново ща са ѝ нужни.

Шахика, която подслушва разговора им, предлага на Ендер да продаде някое от бижутата си, а след това да покани приятелките си в някой скъп ресторант.
Текст от potv.bg

Късно вечерта, за да сдобри Йълдъз и Чаатай, Асуман нарочно буди Хасан Али и го оставя да плаче. Чаатай, който не може да заспи, вижда, че Йълдъз спи непробудно, отива и го взема.

Действието прескача на сутринта. Йълдъз се събужда и вижда сина си между нея и Чаатай, тя пита мъжа си, как Халит Джан се е озовал тук, а той ѝ обяснява, че детето се е събудило, а тя е спяла непробудно и той го е взел в тяхното легло. Йълдъз му благодари, че се е погрижил за Хасан Али…

Текст от potv.bg
Сутринта Хасан Али се обажда на Йълдъз и ѝ казва или по-точно 
нарежда, че до един час трябва да бъде в неговия дом, за да отиде с  
Джансу на обяд,...
Сутринта Хасан Али се обажда на Йълдъз и ѝ казва или по-точно нарежда, че до един час трябва да бъде в неговия дом, за да отиде с Джансу на обяд, защото тя си няма никакви приятелки, а той ще им направи резервация в един от най-скъпите ресторанти
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

„Опасно изкушение“ с.5, еп.1 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ ФИНАЛ НА СЕЗОН 4 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.96 (bTV) – какво ще се случи...

Взрив разтърсва из основи съдбите на героите в петия сезон на „Опасно изкушение"

„Опасно изкушение“ с.4, еп.95 (bTV) – какво ще се случи...