Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.48 (bTV) – какво ще се случи...

1 коментар

Ендер стига до извода, че Халит е жив. Йълдъз разбира, че Шахика отново нещо е намислила, след като се е сближила с майката на Чатай. Вижте какво още ще се случи в сезон 4, епизод 48 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 15 ноември 2022 (вторник) по bTV.

В сезон 4, епизод 47 на турския сериал „Опасно изкушение“ Йълдъз е ядосана, когато разбира, че Чатай отива на вечеря при майка си, а тя не е поканена. Чатай се запознава със срамежливата и плаха Шахика.


НА КРАТКО какво се случва в с.4, еп.48 на „Опасно изкушение“ ,който може да гледате от от 20:00 часа на 15 ноември 2022 (вторник) по bTV.

Йълдъз е притеснена, че някой може да се намеси между тях с Чатай.

С цел Шахика отново да се срещне с Чатай, Фериде изпраща любимия сладкиш на Чатай по Шахика. В същото време Чатай приготвя романтична вечеря за Йълдъз. В паниката Чатай крие Шахика в банята, а когато Йълдъз я открива, ядосана напуска Чатай.

Йълдъз разбира, че Шахика отново нещо е намислила, след като се е сближила с майката на Чатай.

Йълдъз предупреждава Шахика, че е въпрос на време майката на Чатай да види истинското ѝ лице.

Йълдъз отива да се срещне с Фериде, но майката на Чатай, казва много груби думи на Йълдъз.

Ендер стига до извода, че Халит е жив.

Текст от potv.bg
„Опасно изкушение“ с.4, еп.49 (bTV) –  какво ще се случи...

Вижте повече

„Опасно изкушение“ с.4, еп.49 (bTV) – какво ще се случи...

Мисълта, че Халит може да е жив, кара Ендер да се сближи с Хасан Али. Дали пък няма да се омъжи за него? Вижте какво още...

Зехра се обажда на Ендер и ѝ казва, че Съткъ не може да се отбие при нея, защото щял да ходи на гроба на баща ѝ, за да довърши нещо. Ендер изпраща Джанер, за да проследи Съткъ.

Ендер се обажда на Йълдъз и ѝ казва, че трябва да се видят веднага, а тя ѝ казва, че е в кафенето с Чатай и може да дойде когато поиска.

Чатай казва на Йълдъз, че днес не е в настроение и я пита, дали му е сърдита. Йълдъз му отговаря, че чу е ядосана, защото му е звъняла, докато е бил при майка му, а той не ѝ се е обадил.

-Защо ме криеш от майка ти?
-Не е така, съкровище! Просто го направих, за да избегна острата ѝ реакция.
-Какво ще правим, ако майка ти продължи така?
-Нямо да продължи! Спокойно! – уверя я Чатай.

Йълдъз отвръща, че я е страх някой да не се намеси между тях. Чатай ѝ казва, че се страхува, защото е щастлива и се притеснява някой да не ѝ открадне щастието, но трябва да е спокойна, защото това няма да се случи.

Текст от potv.bg

Действието се пренася в дома на Фериде, където е дошла Шахика. Фериде пита Шахика, дали се е случило снощи нещо между нея и Чатай, а тя ѝ казва, че синът ѝ е много възпитан мъж, той я е закарал и толкова. Фериде я пита, дали не са си уговорили да се видят, а Шахика ѝ отговаря, че тя е притеснително момиче и не ги може тези работи. Фериде ѝ отвръща, че тя ще поеме нещата в свои ръце и тази вечер ще отиде в дома на Чатай.

-Тази вечер! Абсурд! Да отида в дома на мъж! Много ви уважавам, но никога не съм го правила! – реагира Шахика.

Фериде ѝ отговаря, че не в този смисъл, а просто трябва да отиде, за да може Чатай отново да я види, но тя отново ще се погрижи за всичко.

Текст от potv.bg

Действието се пренася в кафенето, където е пристигнала Ендер, а Чатай го няма. Йълдъз обяснява на Ендер, че майката на Чатай не я харесва, а баща му съжалява и надали ще иска снаха, която съжалява.

-Няма ли, за какво да се тревожиш? – пита Ендер.
-Това са проблемите ми в момента, ако искаш още, ще ти намеря – отговаря Йълдъз.
-Остави сега тези проблеми, защото имаме по-голям. Съткъ е започнал работа при Зехра.

Йълдъз ѝ отговаря, че знае за това, а Ендер я пита, защо не ѝ е казала? Йълдъз ѝ отговаря, че сутринта е научила от Айсел и я пита, защото това я притеснява толкова много.

Ендер ѝ казва, че мисли, че Шахика го е вкарала в дома на Зехра, затова трябва да говори с Айсел.

Джанер, който проследи Съткъ, докладва на сестра си, че Съткъ не отишъл на гробището, а в централата на някаква банка.

-Ако Съткъ има толкова много пари, защо ни изнудва и работи като шофьор при Зехра? – чуди се Ендер. -Джанер, хрумна ми нещо!
-Како, всеки път, след като ти хрумва нещо, аз си патя!
Текст от potv.bg
Вечерта Фериде се обажда на Чатай и му казва, че му е направила любимия сладкиш. Чатай е учуден, че майка му изпраща сладкиш по това време. В същото време той се подготвя за романтична вечеря с Йълдъз.

На вратата се звъни, а Чатай запалва свещите на масата и отива да отвори вратата. Той е изненадан да види Шахика с поднос с кекс, която му казва, че майка му изпраща сладкиш.

Чатай казва, че е можело да го остави при охраната, а Шахика му обяснява, че майка му е искала, тя лично да му го донесе.

Чатай казва, че би я поканил, но сега не е удобно. Шахика му казва, че и тя има много работа, но дали ще може чаша вода. Чатай я кани да влезе.

-Сигурно е специална вечер?! – пита Шахика виждайки свещите и подредената маса.

Чатай ѝ отговаря, че приятелката му ще дойде, като ѝ подава чаша с вода. Шахика пие водата бавно на глътчици. Виждаме, че Чатай няма търпение тя да си тръгне, най-накрай Шахика му подава празната чаша, като моли за още една, защото устата ѝ е много пресъхнала. В този момент се звъни.

Текст от potv.bg
Чатай наблъска Шахика в банята, като ѝ обяснява, че той ще изведе приятелката си навън и тя тогава да си тръгне.
Чатай наблъска Шахика в банята, като ѝ обяснява, че той ще изведе приятелката си навън и тя тогава да си тръгне.
-Скъпа! – отваря Чатай.
-Цял час звъня! Защо не отваряш? – пита изнервено Йълдъз.

Чатай се оправдава, че цял ден е готвил за нея и тъкмо си е миел ръцете и затова се е забавил.

Виждайки масата, Йълдъз се усмихва и му казва, че всичко изглежда прекрасно.

Чатай ѝ предлага да излязат, а Йълдъз е учудена защо да излизат, след като цял ден е готвил. В този момент Шахика нарочно блъска някакъв предмет в банята.


Текст от potv.bg
-Шахика?! – изненадана е Йърдъз.
-Хванаха ли ни? – пита Шахика.

-Виж, Йълдъз не е каквото изглежда! – казва Чатай.

-Проклети да сте и двамата – отвръща Йълдъз и ядосана си тръгва.

-Не трябваше да се крия – казва Шахика.

-По-добре си вървете – отвръща Чатай.

Чатай се опитва да се свърже с Йълдъз, но тя си изключва телефона. Чатай е много ядосан! Той отива в апартамента на Йълдъз, но Асуман го отпраща.

Сутринта Йълдъз казва на майка си, че след като Шахика е намерила майката на Чатай, това може да означава само едно, че Шахика има някакъв план.

-Ако искаш да плачеш, продължавай да се виждаш с него, ако искаш спокойствие сложи край на тази връзка! – казва Асуман.
Текст от potv.bg
Действието се пренася в къщата на Фериде, където Шахика обяснява на 
майката на Чатай, колко грубо снощи Йълдъз се е отнесла с нея. Фериде ѝ 
обещав...
Действието се пренася в къщата на Фериде, където Шахика обяснява на майката на Чатай, колко грубо снощи Йълдъз се е отнесла с нея. Фериде ѝ обещава, че отново ще ѝ организира среща с Чатай.

Чатай моли Йълдъз да го изслуша, а след това той ще си тръгне. Йълдъз го пуска да влезе. Чатай пита Йълдъз, нали не си мисли, че има връзка с онази жена, а Йълдъз го пита, защо я е скрил в банята. Чатай ѝ обяснява, че майка му е изпратила сладкиш по своя приятелка.

-Каква приятелка? Шахика няма приятелки и съм сигурна, че използва за нещо майка ти! Може би иска да е с теб?
-Това е глупаво, но ще говоря с мама – отвръща Чатай.
-Проблемът не е в майка ти, а в Шахика, защото ти не я познаваш – обяснява Йълдъз.
Чатай обяснява на Йълдъз, че е скрил Шахика в тоалетната, защото се е притеснявал да не я изгуби.
Текст от potv.bg

По-късно Емир и Джанер пристигат при Йълдъз, като ѝ казват, че са дошли, защото са разбрали, че има проблем отново с Шахика.

Йълдъз им обяснява, че си е мислила, че Шахика ще се насочи към Хасан Али, защото я е изхвърлил, а не към Чатай.

Емир и Джанер съветват Йълдъз да не си разваля отношенията с Чатай, защото така само улеснява Шахика.

Джанер ѝ казва, че трябва да отиде при майката на Чатай, да си поговори с нея, за да я опознае що за човек е и всичко ще се нареди.

-Дадохте ми добра идея, ако майка му ме опознае, може и да ме обикне – признава Йълдъз.
Текст от potv.bg
В същото време Чатай е при майка си и я моли да не се бърка във 
връзката ми с Йълдъз, защото това, което е намислила, няма да стане, 
защото той не...
В същото време Чатай е при майка си и я моли да не се бърка във връзката ми с Йълдъз, защото това, което е намислила, няма да стане, защото той не иска Шахика.
Йълдъз отива в дома на Шахика, а виждайки я Шахика ѝ казва, че тя и е ядосана, защото майката на Чатай харесва нея, а и като добави останалите неща, тя няма начин да спечели това състезание.
-Какво състезание? Мислиш, че можеш да застанеш между мен и Чатай ли? Предупреждавам те, стой далече от нас! Защото е въпрос на време г-жа Фериде да види истинското ти лице – отвръща Йълдъз.
Текст от potv.bg

По-късно Йълдъз пита Чатай, дали да не отиде при майка му, за да я опознае. Чатай одобрява предложението и казва, че ще предупреди Гюлер, че ще отиде.

Йълдъз отива при Фериде, но тя ѝ казва, много груби думи и Йълдъз обидена си тръгва.

Текст от potv.bg

Ендер казва на Джанер, че е стигнала до заключение, че може би Халит е жив, защото само Съткъ е присъствал на измиването на тялото на Халит, а и от банката е разбрала, че Халит Аргун е отворил сметка преди 10 дни.

-Халит е жив!
-Како, осъзнаваш ли за бога, какво говориш? Той умря, всички бяхме на погребението! Не разбирам теорията ти, моля те обясни ми!
-Халит не е бил в ковчега! Джанер замисли се! Съткъ изведнъж започна да ме следи! Влиза във вип сектора на банка, а 10 дни по-късно някой открива сметка на името на Халит. Мислиш ли, че е съвпадение?! Остави това, но единственият, който е видял тялото на Халит е Съткъ! Халит скри, че е богат, защо да не скрие, че е жив?
-Како, защото тогава, не се покаже?
-Защото иска да ни отмъсти, защото ни обвинява, че падна по-стълбите и си мисля, че има ужасяващ план!
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

„Опасно изкушение“ с.4, еп.53 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.52 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.51 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.50 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.49 (bTV) – какво ще се случи...