Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ еп.4, с.4 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Шахика казва на Кая, че Ендер е скрила от него, че има 10% от акциите на холдинга. Ийт иска отново да се ожени за Лила. Вижте какво още ще се случи в епизод 4, сезон 4 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 11 август 2022 (четвъртък) по bTV.

В епизод 3, сезон 4 на турския сериал „Опасно изкушение“ Халит подарява на Йълдъз колие. На партито пристига полиция и арестува Зехра, защото намира наркотици в нея, но след това се оказва, че това са измамници, които я отвличат. Ендер отново обвинява Шахика, но дали наистина е тя?.


НА КРАТКО какво се случва в еп.4 с.4 на „Опасно изкушение“ който може да гледате от 20:00 часа на 11 август 2022 (четвъртък) по bTV.

Похитителите изоставят Зехра на изоставен път, където след минути пристигат Мерт и Керим и я прибират. Ендер е убедена, че това е работа на Шахика.

Керим пита Йълдъз, дали има вероятност да се върне при Халит.

Кая казва на сестра си, че трябва да докаже, че е невинна и не е замесена в отвличането на Зехра.

Шахика смята, че Ендер го е направила, за да я злепостави и тъй като няма как да се защити, тя казва на брат си, че Ендер притежава 10% от акциите на холдинга. Кая е бесен на Ендер, че е скрила от него.

Разбираме, кой е организирал отвличането на Зехра.

Ийт споделя на Джанер, че иска да се ожени за Лила.

На следващия ден Джанер има рожден ден и Йълдъз и Емир решават да му организират парти по мотото „Да живее злото“.

Текст от potv.bg
„Опасно изкушение“ еп.5, с.4 (bTV) –  какво ще се случи...

Вижте повече

„Опасно изкушение“ еп.5, с.4 (bTV) – какво ще се случи...

Халит си мисли, че Йълдъз е влюбена в него. Ендер и Шахика сключват примирие, за да може да се сдобрят с Кая, но Ендер не стои...

Похитителите изоставят Зехра на изоставен път, където след минути пристигат Мерт и Керим и я прибират. Преди да тръгнат обратно, Керим набира Халит, за да може Зехра да говори с него.

Халит е щастлив да разбере, че Керим и Мерт са открили дъщеря му.

-Какво ви казах, същото Шахика направи и с Ийт – убедена е Ендер.
-Халит, не мисля, че Шахика има пръст в отвличането на Зехра – казва Кая, а Той му отговаря, да не се притеснява, защото съвсем скоро ще разбере, кой го е направил. Кая му отвръща, че все пак ще говори със сестра си…

Ийт изпраща съобщение на майка си, че Шахика не е вкъщи, а Ендер им обяснява, че Шахика е свършила каквото е имала за вършене и отново е изчезнала. Кая казва на жена си, защо говори без да е сигурна, а тя му отговаря, че сестра му трябва да бъде затворена. Кая моли Халит да не подава оплакване срещу Шахика, преди да е разбрал какво е станало.

Текст от potv.bg

На другият ден Керим казва на Йълдъз, че трябва да знае, дали има вероятност тя да се върне при бившия си съпруг, защото Халит му е шеф и не е редно да се вижда с нея.

-Но ние с теб сме приятели – отвръща Йълдъз.
-И като приятели не може да се виждаме – казва Керим.
-Но ние с Халит се разделихме, няма такова нещо – отговаря след дълго колебание Йълдъз.
Текст от potv.bg

На другия ден Кая ядосан отива при Шахика и я пита, къде е била снощи, а тя му отговаря, че е излизала с приятели и е забравила да включи телефона си.

-Батко, какво става?
-Какво ли, фалшиви полицай нахлуха и отвлякоха Зехра.

-Значи партито се е провалило – усмихва се доволно Шахика, което вбесява Кая и той ѝ казва, че отново нея обвиняват и му е писнало, каквато и злина да се случи, всички обвиняват нея. Шахика се оправдава, че не го е направила тя, а Кая ѝ казва, че трябва да го докаже, защото не знае как да погледне Халит в очите!

След Кая при Шахика идва и Халит, който също я пита какво цели, Шахика се обитава да му обясни, че не е била тя, а Халит ѝ отвръща, че вчера се е държал с нея по-добре отколкото трябва, но ще ѝ покаже!

Текст от potv.bg

Халит вижда Керим и му благодари, че вчера много бързо е действал, за да открие дъщеря му и му казва, че в тази фирма имат нужда от хора като него.

Доволен Керим отива при Мерт и му казва, че се е получило и всички са сигурни, че е била Шахика. Разбираме, че Керим е планирал отвличането на Шахика.

- Много добре стана, че засилихме напрежението между Халит и Шахика. Скоро той ще започне да ми се доверява на сляпо, а след това ще започнем операцията – обяснява Керим.
Текст от potv.bg

Йълдъз пристига в холдинга и влиза с Ендер в заседателната зала. Ендер ѝ казва, да казва каквото има, защото след малко ще има съвещание. Йълдъз ѝ споделя, че е изпаднала в много интересно състояние, все едно е в депресия, но е щастлива.

-Влюбена си, някой трябваше да ти го каже – казва Ендер.
-Отново съм влюбена – повтаря Йълдъз, но не вижда, че в заседателната зала вече са влезли Халит и Керим.
Текст от potv.bg
Ийт споделя на Джанер, че много обича Лила и не иска повече да бъде разделен.
Текст от potv.bg
Шахика казва пред Кая и Халит, че не тя е лъжкинята, а Ендер, защото тя крие от съпруга си, че притежава 10% от холдинга, а Хилит го е знаел и затова е взел Ендер на работа при него.
-Нямам нищо общо с това – казва Халит.
-Истина ли е? – пита Кая Ендер.
-Не е точно така, както тя го описва, щях да ти кажа, ако ме изслушаш… – опитва се да обясни Ендер.
-Не искам да слушам! Истина или лъжа е? – пита ядосан Кая.

-Истина е – отговаря Ендер, а камерата ни показва как Шахика доволно се усмихва. Кая бесен напуска кабинета на Халит, а Ендер казва на Шахика, че ще си плати за това.

Текст от potv.bg

Ендер се прибира в къщи, където я чакат Ийт и Джанер, за да ѝ обяснят за Лила. Ендер ги пита къде е Кая, а Ийт ѝ казва, че не се е прибрал. Ендер им признава, че са спорили с Шахика и тя е казала на Кая за акциите.

-Какви акции? – изненадан е Ийт.
-Шахика ми даде акции от компанията, а аз мислех да го пазя в тайна, докато нещата не се наредят – отговаря Ендер.

Джанер е много ядосан, че сестра му е допуснала такава грешка и не е обработила Кая. Ийт пита, дали баща му се е ядосал, а Ендер му отвръща, че направо е напуснал холдинга.

Текст от potv.bg

Емир и Йълдъз решават да направят тематично парти в чест рождения ден на Джанер под мотото „Да живее злото!“, като всички присъстващи трябва да са облечени като злодей.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

„Опасно изкушение“ с.4, еп.29 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.28 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.27 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.26 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.25 (bTV) – какво ще се случи...