Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.32 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Ийт отива да живее при майка си, където изпълнява нарежданията на Шахика, като лази по нервите на Халит, което изостря напрежението между Ендер и Халит. Вижте какво още ще се случи в сезон 4, епизод 32 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 10 октомври 2022 (понеделник) по bTV.

В сезон 4, епизод 31 на турския сериал „Опасно изкушение“ Йълдъз, която се нуждае от всякаква помощ, за да върне сина си, приема предложението на Шахика.


НА КРАТКО какво се случва в с.4, еп.31 на „Опасно изкушение“ който може да гледате от 20:00 часа на 10 октомври 2022 (понеделник) по bTV.

Ийт отива да живее при Ендер.

Йълдъз и Емир се срещат с Шахика, за да я помолят за помощ.

Мерт прави капан на Керим. Керим влиза в затвора.

Ендер наема бавачка за Халит Джан.

Ийт изпълнява нарежданията на Шахика, като лази по нервите на Халит, което изостря напрежението между Ендер и Халит.

Шахика прави план и с помощта на Ийт и Айсел, правят така, че да изглежда, че бавачката дава приспивателни на Халит Джан. Разбирайки Халит моментално я уволнява и вдига скандал на Ендер.

Текст от potv.bg
„Опасно изкушение“ с.4, еп.33 (bTV) –  какво ще се случи...

Вижте повече

„Опасно изкушение“ с.4, еп.33 (bTV) – какво ще се случи...

Халит се развежда с Ендер. Зехра се омъжва за Мерт, на който Халит има голямо доверие. Ендер се среща с Кая и го моли да заминат....

Ийт отива в имението при Ендер и ѝ казва, че е бил несправедлив с нея, защото много се е ядосал. Ендер му благодари за разбирането, а Ийт я пита, дали може да остане при нея?
-Тук ли? – пита Ендер.
-Да, но ако не искаш, няма проблем – отговаря Ийт.
-О, не, не и дума да не става, не че не искам, а ще ми е приятно, винаги да бъдеш до мен, защото си мой син. Но ти беше в добри отношения с баща си, да не е станало нещо? – пита Ендер.

-Не, не с него всичко е наред, но искам да се отдалеча от Шахика – отговаря Ийт.

Ендер го пита, дали Шахика го настройва срещу нея, а Ийт потвърждава, а тя му отвръща, че това е и негов дом и може да остане колкото желае, дори няма нужда да си ходи, а ще изпрати Съткъ да му вземе багажа.

Текст от potv.bg
Йълдъз казва на Асуман, че ще отиде с Емир при Шахика, за да видят какво да правят, защото Ендер иска да се отърве от Айсел и наеме бавачка на Халит Джан.

Шахика им казва, че има една идея свързана с бавачката, само трябват да предупредят Айсел да реагира адекватно, а Ийт ще вдигне шум. (Каква е точно идеята не ни разкриват за момента)

Мерт се обажда на Керим и му казва, че тази вечер ще действат, той е извадил дубликат на ключа на кабинета на Халит, също така е научил шифъра на сейфа, който е рождената дата на Халит Джан.

Керим го пита как го е открил, а той му казва, че Халит е записал всичките си данни на таблета, а Халит го изпратил за актуализация в IT отдела и неговият приятел е успял да проникне в него.

Текст от potv.bg
Ийт посреща Халит и му казва, че ще остане в имението, което 
изненадва Халит, но той не го показва пред него, но вдига скандал на 
Ендер, че не го...
Ийт посреща Халит и му казва, че ще остане в имението, което изненадва Халит, но той не го показва пред него, но вдига скандал на Ендер, че не го е предупредила. Халит им казва, че ще излезе на бизнес вечеря.

Вечерта Керим и Мерт влизат в кабинета на Халит. Докато Керим отваря сейфа влиза полиция и арестува Керим. Идва и Халит, който благодари на Мерт. Разбираме, че Мерт е предал Керим, така той хем се отърва от Керим, от който вече няма нужда и само му пречи, хем спечели доверието на Халит.

Текст от potv.bg
Керим се обажда от полицията и казва на Йълдъз, че е дошъл в 
Истанбул с други намерения, но като е видял се е влюбил в нея, затова 
трябва да знае,...
Керим се обажда от полицията и казва на Йълдъз, че е дошъл в Истанбул с други намерения, но като е видял се е влюбил в нея, затова трябва да знае, че много я обича и я моли да се пази.
-Керим, къде си? Какво става? Ти, все едно се сбогуваш с мен – не разбира какво става Йълдъз. Керим иска да я предупреди за Мерт, но полицая му затваря телефона.

В същото време Мерт получава нов кабинет и нова длъжност.

Текст от potv.bg
Ендер представя бавачката, която иска да наеме за Халит Джан на Халит. Халит ѝ казва, че ще я наемат за един месец на изпитателен срок и ако синът му свикне с нея, ще я наемат.
Текст от potv.bg
Ийт изпълнява нарежданията на Шахика, като лази по нервите на Халит, което изостря напрежението между Ендер и Халит.

Шахика отново се среща с Ийт и му казва, че трябва да се издъни пред очите на Халит, но пред очите на майка си трябва да бъде ангелче. Тя му дава плик с лекарства, който да даде на Айсел, за да може да се отърват от бавачката.

Текст от potv.bg
Ийт предава опаковките от лекарства на Айсел и ѝ казва да ги 
изхвърли в различни кошчета в имението, все едно са използвани, а след 
това да каже н...
Ийт предава опаковките от лекарства на Айсел и ѝ казва да ги изхвърли в различни кошчета в имението, все едно са използвани, а след това да каже на Зехра, а Йълдъз знае какво да направи.

Ийт отива при Зехра и ѝ казва, че трябва да внимават за бавачката, която са наели за Халит Джан, че такива неща пишат в новините за бавачките, а откакто е дошла, Халит Джан само спи.

Зехра на бегом отива в стаята на бебето и пита бавачката защо Халит Джан спи и ѝ заповядва, че като се събуди, веднага да ѝ каже, а през това време Ийт се обажда на Айсел и тя отива да вземе боклука от стаята.

Зехра излиза от стаята на бебето, а Айсел ѝ показва, какво е намерила в боклука.

-Това сънотворни ли са?! Давам му лекарства, за да спи – ядосва се Зехра. Айсел я моли да не вика, за да не я чуе Ендер, защото ще си помисли, че тя го е направила, за да изгони бавачката.
Текст от potv.bg

Ийт се обажда на Шахика, за да каже на Йълдъз да се обади на Зехра. Шахика казва на Йълдъз, която се обажда на Зехра. Зехра признава на Йълдъз, че бавачката дава лекарства на Халит Джан, за да спи.

Йълдъз я предупреждава да не казва на Ендер, а тя ще отиде да говори с Халит.
Текст от potv.bg
Йълдъз отива при Халит и му казва, че синът ѝ няма повече да живее 
при него, защото новата бавачка дава лекарства на Халит Джан, а Айсел и 
Зехра г...
Йълдъз отива при Халит и му казва, че синът ѝ няма повече да живее при него, защото новата бавачка дава лекарства на Халит Джан, а Айсел и Зехра ги е страх от Ендер и не му казват.

Халит тръгва с Йълдъз към имението, за да провери твърденията ѝ.

В същото време Ийт моли майка си да излязат, за да си поговорят в градината. Ийт ѝ пуска музика, за да не чуе Ендер какво става в къщата.

Халит и Йълдъз пристигат, а Зехра и Айсел показват опаковките от лекарствата. Халит на момента гони бавачката, а Йълдъз се заканва да му отнеме настойничеството.

-Къде е Ендер? – пита бесен Халит.
-В градината с Ийт – отговаря Айсел, а Халит и Йълдъз ги виждат през прозореца как се клатят в ритъма на музиката.

-Танцува долу със сина си, а тук приспиват синът ми с лекарства! Детето не може без майка си! – казва Йълдъз на Халит.
-Разбрах, Йълдъз, чакай ме тук! – отвръща Халит и излиза от стаята.
-Вие за какво сте в тази къща, за нищо не ставате – ядосва се Халит на Зехра и Айсел.
Халит вдига скандал на Ендер, а тя разбира, че е попаднала в клопката на Шахика и Йълдъз.
Текст от potv.bg
Йълдъз казва на Халит, че трябва да се грижи за синът им, а не да го оставя на Ендер, защото в противен случай ще му го вземе.

Ендер е бясна и казва на Йълдъз, че Шахика я е превърнала в нейно копие, а Йълдъз ѝ казва, че не разбира за какво говори, но трябва да свиква, защото докато не си вземе сина, постоянно ще я вижда тук.

-Бай, бай скъпа – казва Йълдъз и си тръгва.
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

„Опасно изкушение“ с.4, еп.56 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.55 (bTV) – какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.97 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.54 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.53 (bTV) – какво ще се случи...