Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.30 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Йълдъз е съсипана, след като Халит ѝ взе Халит Джан. Ийт е ядосан на Ендер, че се е омъжила за Халит и скрила от него. Вижте какво още ще се случи в сезон 4, епизод 30 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 04 октомври 2022 (вторник) по bTV.

В сезон 4, епизод 29 на турския сериал „Опасно изкушение“ Планът Халит да се ожени за Ендер е идея на самата Ендер. Халит гони Йълдъз от имението и уволнява Керим.

НА КРАТКО какво се случва в с.4, еп.30 на „Опасно изкушение“ който може да гледате от 20:00 часа на 04 октомври 2022 (вторник) по bTV.

Джанер съобщава на сестра си, че Ийт се е върнал. Притеснена Ендер казва на брат си, да не казва на сина ѝ за брака ѝ с Халит.

Кая отива да се види с Йълдъз и обещава да ѝ помогне.

Керим говори с Шахика..

Халит пристига със заповед и взема Халит Джан. Йълдъз е съсипана.

Ийт отива да изненада баща си, но Шахика изненадва него, като казва, че майка му се е омъжила за Халит. Ядосан Ийт отива в именито, където се изправя срещу майка си.

Керим забравя собствените си проблеми и се среща с Йълдъз, като ѝ помага помощта си.

Текст от potv.bg
„Опасно изкушение“ с.4, еп.31 (bTV) –  какво ще се случи...

Вижте повече

„Опасно изкушение“ с.4, еп.31 (bTV) – какво ще се случи...

Йълдъз, която се нуждае от всякаква помощ, за да върне сина си, приема предложението на Шахика. Вижте какво още ще се случи в сезон 4, епизод...

Керим се обажда на Шахика и ѝ казва, че трябва спешно да говорят, тя го кани у дома си, като му казва, че Кая не си е в къщи.

Действието се пренася в имението на Халит, където всички вечерята , а телефонът на Ендер звъни, а Халит я подканя, дали няма да вдигне. Тя му отговаря, че е Джанер и по-късно ще му се обади.

-Значи правилата за без телефони на масата се връщат, така ли? – пита Ерим, а Ендер го потвърждава.

След като не вдига на брат си, притеснен Джанер ѝ изпраща съобщение. Ендер става от масата, като се извинява, че явно е нещо спешно. Зехра след нея пляска с ръце, като казва, че Ендер е въвела правила и още първата вечер ги е нарушила.

Текст от potv.bg
-Како, къде си, защо не вдигаш? – пита Джанер.
-Вечеряхме – отговаря Ендер
-Остави аристократизма, защото Ийт се върна – заявява Джанер.
-Какво?! Не му казвай – предупреждава го Ендер.

Джанер ѝ казва, че Ийт така или иначе, ще разбере, че се е омъжила и я пита, тогава какво ще правят?

Ендер му отговаря, че сутринта тя ще му каже, че се е омъжила отново за Халит, но да внимава Ийт да не се обади на Кая.

Текст от potv.bg
Кая отива при Йълдъз, а той ѝ предлага да дойде да живее при него, но тя му казва, че не може да живее с Шахика.
Кая отива при Йълдъз, а той ѝ предлага да дойде да живее при него, но тя му казва, че не може да живее с Шахика.

Кая се извинява на Йълдъз, от името на сестра си. Йълдъз му казва да не се извинява, защото не е очаквала да получи такъв удар от Ендер. Кая ѝ казва, че и той е получил такъв удар от Ендер, но какво да се прави, такъв е животът

Йълдъз казва на Кая, че Халит е завел дело срещу нея, и по време на делото е можел да ѝ вземе Халит Джан, тя го пита, дали може да го направи? Кая ѝ отговаря, че Халит, който познава, ще положи всички усилия и първо ще издейства временно настойничество, което става за един ден. И докато трае делото детето може да остане при Халит, но той ще направи всичко възможно.

Текст от potv.bg

Йълдъз му казва, че не може да живее без сина си. Кая ѝ обещава да помогне, но трябва да знае някой неща: има ли причина да заведе дело за настойничество в деня на сватбата си? Дали разполага с някакъв коз, за който не знае?

-Не, нищо не съм направила! Не сме били близки с Керим и не съм мамила Халит – отговаря Йълдъз.

Кая обяснява на Йълдъз, че ще погледне молбата, но ако има такива твърдения делото може да продължи много повече отколкото от обикновеното. Той ѝ го казва, за да е подготвена, но трябва да се бори! Преди да си тръгне Кая, пита Йълдъз, дали има нужда от пари, а тя му отговаря, че майка ѝ има някакви спестявания и ще карат на първо време с тях.

Преди да си легнат Йълдъз пита майка си, дали все още има пари, защото ще им трябват, за да си наемат жилище, а Асуман не признава на Йълдъз, че ги е дала на Мерт, а казва, че утре ще ги изтегли.

Текст от potv.bg
Керим отива при Шахика и я пита, дали има акции в холдинга на Халит, защото се държи като наем персонал, вместо да удари по масата и защити персонала...
Керим отива при Шахика и я пита, дали има акции в холдинга на Халит, защото се държи като наем персонал, вместо да удари по масата и защити персонала си (имайки предвид себе си).

Шахика му казва, че е прав, защото трябва постоянно да го навира пред очите на Халит, за да го тормози! Шахика обещава на Керим утре да застане лице в лице с Халит, защото не може да преглътне, това което направи с нея.

Текст от potv.bg
Сутринта Халит и Метин пристигат пред къщата, в която временно са се настанили Асуман и Йълдъз. Халит казва на Метин да вземе детето, защото той не ис...
Сутринта Халит и Метин пристигат пред къщата, в която временно са се настанили Асуман и Йълдъз. Халит казва на Метин да вземе детето, защото той не иска да вижда лицата им.

Тъй като Йълдъз е отишла до магазина за памперси, Метин казва на Асуман, че Халит е издействал заповед и до края на делото Халит Джан ще остане при него. Асуман събира багажа да детето и го дава на Метин, защото Халит виждайки я, дори си затвори прозореца на колата.

Текст от potv.bg
Йълдъз е съсипана, че Халит ѝ взе детето. Асуман се опитва да даде 
кураж на дъщеря си, че сега не е време да плаче, а да се съвземе и да 
покажа не...
Йълдъз е съсипана, че Халит ѝ взе детето. Асуман се опитва да даде кураж на дъщеря си, че сега не е време да плаче, а да се съвземе и да покажа не всички, коя е Йълдъз!

Йълдъз, която се прибира от пазар вижда колата на Халит и на бегом се прибира вкъщи, където разбира от майка си, че Халит е взел сина ѝ, но Асуман я успокоява, че това е временно и те ще си върнат детето.


Сутринта Джанер разбира, че Ийт е излязъл и е много притеснен, че може да е отишъл при баща си.
Текст от potv.bg

В същото време Ийт пристига в къщата на Кая, където го посреща Шахика, която е изненадана да го види.

-Чу какво стана и веднага си дойде, нали? – пита Шахика, а Ийт я пита, какво е станало отново.
-Майка ти се омъжи – отговаря леля му.
-Какво говориш, пак ли се ожениха с татко?
– пита Ийт.
-Майка ти се омъжи за Халит
– отговаря Шахика, а Ийт е шокиран.
Текст от potv.bg
Появява се Кая, който е много изненадан да види сина си.
Появява се Кая, който е много изненадан да види сина си.
-Изненадата е на мама – отвръща Ийт, който още е шокиран от новината, която разбра от Шахика. – Ще полудея, как е могла? – пита Ийт, а Кая му отговаря, че всички са шокирани като него.

Шахика казва на племенника си, че ако е на негово място, няма да се вижда с Ендер.

-Синко, каквото и да става, тя ти е майка не ѝ се сърди, това е между нас. Ийт, синко, ела на себе си и след това говори с майка си – казва Кая. Ийт не слуша баща си и отива да говори с майка си.

Кая се ядосва на Шахика, че е предизвикала сина му, а тя му отговаря, че нищо не е направила, просто Ийт разбра каква е майка му, нека да хода и да ѝ потърси сметка! Кая се притеснява Ийт да не си навреди на себе си.

Текст от potv.bg
Халит преди да излезе за работа казва на Ендер, че е довел Халит Джан, а тя да му намери детегледачка.

Керим се обажда на Йълдъз и я моли да се видят, тя първоначално не иска, но Керим я убеждава, че вече няма какво да губи, защото вчера Халит се е оженил за друга.

Текст от potv.bg
Ядосан Ийт пристига в имението на Халит.
Ядосан Ийт пристига в имението на Халит.

Айсел му отваря, а той я пита, къде е? Айсел не разбира въпроса, но се появява Ендер.

-Здравейте, г-жо Ендер!
-Ийт, ела да поговорим – моли го Ендер, а той я пита, за какво?

Ендер му казва, че Кая и е изневерил. Ийт не може да повярва!

-Татко ти изневери, а ти се омъжи, защото искаше да ни нараниш? – пита Ийт.

Ендер му казва, че това, че се е омъжила не означава, че не я е грижа и не мисли за него.

-Ти мислиш само за себе си! – обвинява я Ийт.
-Ийт, аз постъпих правилно – заявява Ендер.
-И аз постъпвам правилно! Вече не си моя майка! – отвръща Ийт.
Текст от potv.bg
Идва Ерим и ги пита защо викат. Ендер казва, че Ерим няма нищо общо.-Братко, знаеше ли, че майка ни ще се омъжи? – пита Ийт.

Идва Ерим и ги пита защо викат. Ендер казва, че Ерим няма нищо общо.

-Братко, знаеше ли, че майка ни ще се омъжи? – пита Ийт.

Ерим отговаря, че е знаел, а Ийт отвръща, че това му е достатъчно.

Ийт ядосан напуска имението на Халит, като преди това казва на Ендер и Ерим, че ще напусне живота на родителите си.

Мерт говори с Халит, а Халит му казва, че няма да го уволни, но крака на Керим няма да стъпи в холдинга му.

Текст от potv.bg

Керим се среща с Йълдъз и я пита как е, а тя му отговаря, че е съсипана и са били изиграни. Керим ѝ казва, че е ако е била приела предложението, никога е нямало да изпадне в положението, в което е. Йълдъз му се ядосва и го пита, заради това ли я е извикал, защото тя не е в състояние да го обсъжда.

Керим я пита, какво ще прави, а тя му отговаря, че чака Кая да подготви молба за делото и ще прави, каквото ѝ каже. Керим ѝ казва, че ако ѝ трябва свидетел по-делото, той с удоволствие ще го направи…

Керим ѝ обещава да ѝ помогне да си наеме дом и върне Халит Джан.
Текст от potv.bg

Ийт се връща в дома на Джанер и му се ядосва, че нищо не му е казал. Джанер му отговея, че не го е направил, защото не е искал да се бърка… Емир се намесва като казва, че те двамата са разбрали на самата сватба и са били шокирани.

Ийт казва на Емир да си отвори очите, защото майка му всичко споделя на брат си и той е знаел за сватбата, дори я е планирал с нея. Ийт се качва да си вземе вещите.

Емир пита Джанер, дали е истина, това което каза Ийт, а Джанер се кълне, че няма такова нещо.
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

„Опасно изкушение“ с.4, еп.56 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.55 (bTV) – какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.97 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.54 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.53 (bTV) – какво ще се случи...