Актуално Какво ще се случи...

Опасно изкушение“ с.4, еп.22 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Халит се подготвя да заведе дело срещу Йълдъз, за да ѝ вземе Халит Джан, заради това, че го е предала. Вижте какво още ще се случи в сезон 4, епизод 22 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 13 септември 2022 (вторник) по bTV.

В сезон 4, епизод 21 на турския сериал „Опасно изкушение“ Шахика прави план, как завинаги да разруши приятелството между Йълдъз и Ендер.


НА КРАТКО какво се случва в с.4, еп.22 на „Опасно изкушение“ който може да гледате от 20:00 часа на 13 септември 2022 (вторник) по bTV.

Халит забелязва, че картината в салона на имението е сменена с друга.

Планът на Шахика да разруши приятелството между Йълдъз и Ендер проработва.

След случката в ресторанта Ендер е обидена и на Кая, и на Йълдъз. Обляна в сълзи тя се заканва да си отмъсти!

Йълдъз признава на Халит, че е продала част от сребърните прибори, и е изненадана от поведението на Халит.

Разбираме, че Халит е чул разговорът между Ендер и Йълдъз и се подготвя да заведе дело, за да вземе Халит Джан от Йълдъз.

Текст от potv.bg
„Опасно изкушение“ с.4, еп.23 (bTV) –  какво ще се случи...

Вижте повече

„Опасно изкушение“ с.4, еп.23 (bTV) – какво ще се случи...

Ерим не може да се справи с гнева срещу Йълдъз и Халит го изпраща при майка му, за да не будят подозрение, докато събере необходимите документи,...

Шахика се прибира вкъщи и пита брат си, защо се е прибрал толкова рано, а той ѝ отговаря, че иска да прекара малко време с Ийт.

-Виж ти, не мислех, че ще останем, толкова бързо, отново двамата. Нали не страдаш, че Ийт заминава? – пита доволна Шахика.
-Не страдам, но ще ни бъде самотно тук – отговаря Кая.
-Точно заради това ще излезем тази вечер на вечеря, само ти, аз и Нихал – обяснява Шахика. Кая отвръща, откъде ѝ е хрумнало, а тя му казва, че не може да отложи срещата, защото е неудобно. Кая е ядосан на сестра си, че не го е питала, но тя му отвръща, че го е направила, за да се разсее.
Текст от potv.bg

В имението Халит и Йълдъз се приготвят да излязат на вечеря, но Халит забелязва, че картината в салона липсва. Тя му отговаря, че е сменила картината, защото според фън шуй, цветът ѝ е бил неподходящ. Халит ѝ отвръща, че следващият път трябва да го попита.

Появява се Ерим, който продължава да се държи лошо с Йълдъз, а Халит го кани да дойде с тях на вечеря, а той му отговаря, че не иска, но го моли да излязат някоя вечер с майка му, но без Йълдъз. Халит се съгласява, а Йълдъз пита Халит, какво му е на Ерим, че се държи много странно с нея, като чели има нещо против нея. Халит ѝ отговаря, че така ѝ се струва.

Текст от potv.bg

В същото време Ендер снове нервно из апартамента си, а Джанер ѝ казва, че има още половин час, но ако иска може да тръгват.

-Не, не, ще изчакаме. Само да ги видя всички заедно там! – заканва се Ендер. Джанер я пита какво планира, а тя му отговаря, че ще потърси сметка на предателите и явно трябва да им напомни коя е?!
-Како, за бога, кажи, кой мразим и кой харесваме? – пита изнервен Джанер. Ендер му отговаря, че мразят всички, защото не може да проумее как така ще излязат на вечеря с бившия ѝ, та дори са му намерили приятелка.

Джанер отговаря, че няма да повярва, докато не го види с очите си.

-Йълдъз, не е на себе си, а осъзнава какво прави – добавя Ендер.

-А, разбирам, ти си ядосана на Йълдъз?! – отвръща Джанер, а Ендер му отговаря, че е ядосан на всички, но най-много на Йълдъз, защото ѝ се правила на приятелка.

Текст от potv.bg

В същото време Кая, Шахика и Нихал са в ресторанта, където Шахика обяснява на приятелката си, че брат ѝ е голям домашар и рядко излиза по заведения.

В този момент пристигат Халит и Йълдъз. Шахика се прави на изненадана, че ги вижда.

-Батко, трябва да ги поканим, защото ако седнат отделно ще тръгнат клюки, но ти ги покани, защото Йълдъз няма да иска да дойде при нас – казва Шахика.
-Ще ги поканя – отвръща Кая. Йълдъз предупреждава Халит да не приема да седнат на тяхната маса, като се нервира, че Шахика урежда Кая с някаква жена, но и двамата не могат да откажат на поканата на Кая.
Текст от potv.bg

В този момент пред ресторанта пристигат Джанер и Ендер. Джанер моли сестра си да остане в колата, а той ще отиде да провери и ще ѝ каже, но Ендер иска да види със собствените си очи.

Ендер влиза в ресторанта и не може да повярва на очите си, че Йълдъз е седнала на една маса с най-големия ѝ враг, а ѝ отгоре на това Кая е с друга жена.

Шахика забелязвайки Ендер, за да я изнерви, започва да се смее, което изненадва Йълдъз, защото тя не е казала нищо смешно.

-Джанер, ще им потърся сметка – неудържима е ядосаната Ендер и тръгва към масата.
-Боже, боже! – казва Ендери и се обръща към Кая. -Как не те е срам?!

-Какви ги говориш? – пита неразбиращо Кая.
-А, ти си най-опасната жена, която съм виждала в живота си – казва Ендер на Йълдъз.
-Аз ли? – не разбира Йълдъз.

-Ти се усмихваш на човек, но действаш зад гърба ми! Ти си едно ужасно създание – отвръща Ендер, а Йълдъз се опитва да я хване за ръката, но Ендер блъска чинията на Йълдъз и съдържанието ѝ се изсипва върху роклята ѝ.

-Какво се опитваш да направиш? – пита ядосан Кая.

Ендер му хвърля смразяващ поглед и излиза. Кая пита Джанер, какво става, а той му отговаря, че като ги е видяла, сестра му се е ядосала.

Текст от potv.bg

Шахика отива с Йълдъз, уж да ѝ помогне да почисти роклята си. Вбесена Йълдъз я моли да я остави, защото сега не ѝ е до нея, а Шахика ѝ отвръща, че не е знаела, че са в такива лоши отношения с Ендер…

Ядосана Йълдъз не ѝ отговаря нищо, а отива и казва на Халит, че си тръгват!

Текст от potv.bg

Действието се пренася на крайбрежната улица, къде Ендер седи на една пейка облята в сълзи. Дотичва Джанер и ѝ казва, че не го е очаквала от нея, а тя му отговаря, че го е направила подсъзнателно. Джанер моли сестра си да не страда, а тя му отвръща, че не иска да я съжалява, защото в този живот тя се е справяла с какво ли не и знае, че всяка болка е преходна, но в момента изпитва голяма болка!? Не за това, че Йълдъз я е предала и се е съюзила с Шахика, а преди малко е разбрала, че е загубила Кая завинаги, защото не я обича и отдавна я е забравил!

-Како, сигурно е време и ти да го забравиш, но ти все още много го обичаш! – казва Джанер.
-От днес нататък Джанер, любовта и обичта в сърцето ми, ще останат на заден план! Няма да забравя какво ми сториха! Всички, заради, които проливам сълзи, тази вечер, ще си платят! – заканва се Ендер.
Текст от potv.bg

Йълдъз и Халит се прибират вкъщи. Йълдъз моли Халит Ендер да не идва тук, а да се вижда със сина си нейната къща, като го моли да обясни това на Ерим.

Халит напомня на Йълдъз, че безброй пъти са се карали с Ендер и след седмица отново ще се сдобрят, все едно нищо не е станало.

-Халит, подценяваш ситуацията! Ясно е колко държиш на мен! – казва Йълдъз и ядосана отива в стаята си.
Текст от potv.bg

Мерт се среща с Зехра и ѝ връща парите с 50 000 хиляди печалба. Зехар е изненадана, че за няколко дни е спечелила 50 хиляди. Зехра го моли да ѝ вземе и завърти отново парите. Мерт ѝ предлага да му намира клиенти, а той ще ѝ дава процент. Зехра щастлива веднага се съгласява.

Зехра се връща вкъщи и разказва на Асуман за приятеля си, който за няколко дни е увеличил парите ѝ с 50 хиляди. Асуман се решава и тя да повери спестяванията си на този човек, но предупреждава Зехра да не казва на Йълдъз.

Текст от potv.bg

Халит казва на Йълдъз, че днес ще дойдат организаторите им на сватбата, и тя да си избере каквото си поиска. Йълдъз му казва, че нищо специално не иска, а Халит ѝ отвръща, че гостите са 250 души. Йълдъз е изненадана, а Халит ѝ казва, да ползват приборите от вкъщи, за да не вземат под наем. Йълдъз разбира, че Халит знае бройката на сребърните прибори, част от който тя продаде и му признава, че ги е заложила, защото не ѝ са достигали пари, за да си плати глобата.

Халит се приближава до нея и ѝ казва спокойно, че ще плати останалата част от глобата.

-Ти, Халит ли си?! – изненадано пита Йълдъз.
-Не искам, майката на сина ми да страда – отвръща Халит, а Йълдъз му благодари и го целува.
Текст от potv.bg
Ендер предупреждава Джанер да не се вижда с Йълдъз, а пък Йълдъз предупреждава Емир да не се вижда с Ендер, а когато се вижда с Джанер и разбере нещо за Ендер, непременно трябва да ѝ го каже.
Текст от potv.bg

Ендер отива в кабинета на Халит и му се извинява за случката от снощи, а Халит я пита, какво е станало, че отношенията им с Йълдъз са се влошили?!

-Всичко е заради неблагодарността на Йълдъз и детското ѝ поведения – отговаря Ендер и си тръгва.

В салона тя среща Метин, който ѝ казва, че има среща с Халит.

Текст от potv.bg

Халит има среща с Метин във фирмата, защото след като е чул разговора на Ендер и Йълдъз, в който Ендер я обвинява, че ще се омъжва за Халит, а е влюбена в Керим.

Халит е решил да завела дело за попечителство, за да вземе Халит Джан от Йълдъз.

Халит е започнал да събира доказателства. Той няма търпение да вкара нещо от връзката на Йълдъз с Керим в документите за делото, в които се споменава за изземването на картините и продажбата на среброто. Разбираме, че Халит е убедил Ерим да не разкрива какво е чул, тъй като брат му не трябва да расте с тази жена!

-Йълдъз, много скъпо ще си платиш за това, че ме предаде! – заканва се Халит, спомняйки се за разговора на Ендер и Йълдъз, който чу.

Припомнете си какво чу Халит

Текст от potv.bg
Ендер среща Шахика, която ѝ казва, че организира парти за рождения 
ден на Кая, но тя не е поканена. Ендер ѝ отговаря, че изобщо не я 
интересува ни...
Ендер среща Шахика, която ѝ казва, че организира парти за рождения ден на Кая, но тя не е поканена. Ендер ѝ отговаря, че изобщо не я интересува нито партито, нито приятелите им.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

„Опасно изкушение“ с.6, еп.38 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.37 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.36 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.35 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.34 (bTV) – какво ще се случи...