Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ еп.80 (bTV) – ФИНАЛ на сезон 3

Добави коментар

Жестока изненада за Шахика - Халит си връща имението! Каква е целта на Керим? Вижте какво още ще се случи в епизод 80, сезон 3 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 5 август 2022 (петък) по bTV.

В епизод 79, сезон 3 на турския сериал „Опасно изкушение“ Ендер решава да удари Шахика по чувствата ѝ след като разбира, че харесва Керим, но пък той си пада по Йълдъз и кани Керим и Йълдъз на вечеря в дома си. Шахика иска не само акциите на Халит, но и имението.


НА КРАТКО какво се случва в еп.80 с.3 на „Опасно изкушение“ който може да гледате от 20:00 часа на 5 август 2022 (петък) по bTV.

Зехра признава пред Халит, че отново е започнала да пие.

Ерим показва пред баща си и сестрите си, новата китара, която си мисли, че е получил със стипендията от музикалното училище.

Йълдъз отива на вечерята, на която я покани Ендер и е много учудена, че Керим също е там.

Халит разбира от Лила, че Ийт е уволнен от кафето и прави така, че отново да го върнат на рабата. Лила е много щастлива.

Керим предлага на Халит да се присъедини към съвещанието в холдинга, което вбесява Шахика.

Халит си връща имението! Шахика не може да повярва, че е изиграна!

Разбираме защо Керим иска да спечели доверието на Халит.
„Опасно изкушение“ еп.1, с.4 (bTV) –  какво ще се случи...

Вижте повече

„Опасно изкушение“ еп.1, с.4 (bTV) – какво ще се случи...

Халит купува много по-голямо и красиво имение от старото и предлага брак на Йълдъз. Вижте какво още ще се случи в епизод 1, сезон 4 на...

Действието на новия епизод започва в дома на Кая, където Ийт казва на баща си, че ще излезе, защото има уговорка с Джанер.

Кая го пита, защо не остане за вечерята, за да се запознае с Керим, а той му отговаря, че се чувства нещо отпаднал, която се дължи на сезонната умора.

-Сезонна умора, а? Да знаеш, че ти повярвах – казва невярващо Кая. -Хубаво и приятно прекарване!

В този момент са появява Ендер, а Ийт ѝ казва, че е прелестна, а Кая, че е изключително красива. Влиза и Шахика, Кая ѝ казва, че и тя изглежда много елегантно, явно много е важен този човек, след като ѝ двете са се издокарали като за ревю. Шахика отвръща, че винаги е елегантна!

-Леле, този блясък тази вечер ни заслепи! Не е ли прекалено за една вечеря? – пита Ендер.
-Родена съм, за да блестя – отвръща Шахика.

Пристига Керим и им казва, че много са се издокарали и той до тях изглежда много неглиже.

-Този стил ти отива Керим – казва Шахика.
-Мисля си, дали да не направим петъците за небрежно облекло в компанията – предлага Керим, а Шахика веднага одобрява идеята му.

Действието се пренася в дома на Йълдъз. Халит отваря вратата на стаята на Зехра и я пита, дали може да влезе. Надигайки се от леглото, тя му отговаря, че може.

Халит сяда на леглото до нея и я пита как е, а тя му отвръща, че е добре. Халит я моли да му обясни, какво става, а тя му отговаря, че всичко си е по-старому, Халит ѝ отвръща, че на него не му изглежда така и е наясно с всичко, независимо, че се обитават да го скрият. Халит я пита, дали отново е започнала да пие?

Зехра започва да плаче и му признава, че е започнала да пие, защото се чувства провалена, тъй като всички са постигнали нещо, а само тя нищо не е постигнала, а толкова много е искала той да се гордее с нея, но не се е получило. Халит успокоява дъщеря си, като ѝ казва, че иска от нея само да се грижи за себе си и да е добре, не иска нищо друго.

Ерим пристига да види баща си в дома на Йълдъз.

-Имам изненада за вас! Айсел ще донесеш ли това, което скрих в кухнята – казва Ерим. Лила е учудена, какво е скрил брат ѝ.

Айсел носи китарата, Зехра го пита, дали това не е старата му китара и дали Ендер му я е купила? Ерим отговоря, че китарата е по-хубава и са му отпуснали стипендия от едно музикално училище и са му дали китарата. Зехра и Лила прегръщат брат си и му казват, че се гордеят с него. Халит, който държи ХалитДжан на ръце казва на бебето да даде целувка на брат си и казва на Ерим, че заслужава само най-доброто!

Халит пита къде е г-жа Асуман, а Зехра отговаря, че когато разбрала, че ще се събират семейно се е качила в стаята си. Халит казва на Лила да отиде и я извика.

Идва Асуман и прегръща Ерим и го поздравява за успеха. Халит я пита, защо си е отишла в стаята, а тя му отговаря, че е искала да ги остави, за да се видят.

-И таз добра, нали сме едно семейството – отвръща Халит.

По-късно Лила разказва на баща си и брат си, че заради нея днес са уволнили. Ерим казва, че Ийт нищо не му е споменал, а Лила му казва да се прави, че не знае.

-Каква е причината? – пита Халит.
-Има едно глупаво момиче и не спира за ме дразни и заяжда! – обяснява Лила.
-Не можахте ли да обясните причината? – пита Халит, а Лила му отговаря, че са опитали, но управителя не е искал да ги чуе.

-Така е по-добре, защото заради теб стана мияч – казва Ерим.

Халит отвръща, че може отново да го вземат… и им казва, че ще си ляга. Прибирайки се в стаята си, той се обажда на Метин и го моли да уреди нещата, за да върнат Ийт на работа.

Действието се пренася в дома на Кая, където Кая пита, дали не е време да сядат на масата, а Ендер му отговаря, че очакват още някой.

-Кой? – пита Кая, а Ендер му отговаря, че е изненада. На вратата се звъни и тя казва, че май е дошъл и отива да отвори.

Йълдъз е много изненадана, че вижда Керим на вечерята при Ендер.

-Керим, какво правиш тук? – пита учудена Йълдъз.

-Вие познавате ли се? – пита не по-малко учудена Шахика.

-Виж какво съвпадение, Керим и Йълдъз се познават от преди, затова реших, че мога да поканя и нея – обяснява Ендер.

-Къде се запознахте? – пита Шахика.

-В компанията – отговаря Керим.

-Кажи истината, обиди ме и още не си ми се извинил – отвръща Йълдъз.
-Още ли го помниш? Оказа се наистина много дребнава Йълдъз!– казва Керим.

Ендер ги кани на масата, а Йълдъз казва, че ще отида се измие преди това и моли Ендер да дойде с нея.

-Какво си намислила? Защо не ми каза, че Керим ще дойде – пита ядосана Йълдъз. Ендер се прави на разсеяна, а Йълдъз ѝ казва, че знае какво се опитва да направи.

-Добре, не ме нападай! Направих го, за да подразня Шахика, защото е хвърлила око на Керим – отговаря Ендер, а Йълдъз ѝ отвръща, че за щастие и тя не харесва Шахика…

На маста Ендер пита Керим, дали си има някоя, а той отговаря, че не. Шахика му казва, че сега може и да няма, но премено ще се появи някоя.

-Да, да непременно разбрахме, на всички ни е ясно – казва Йълдъз.
-Себе си ли имаш предвид? – пита ухилен до ушите Керим.
-От време на време говориш безсмислици – отговаря Йълдъз.

Шахика казва, че явно приятелството им работи по този начин и това е начинът им на общуване.

Керим отговаря, че не са точно приятели.

-А какви сме? – пита Йълдъз.
-Виждали сме се два пъти искаш да ни сложиш етикет – отговаря Керим, а Йълдъз отвръща, че отново я дразни, но няма да се хване.

Йълдъз казва, че е време да си тръгва, защото и е домъчняло за детето, а у дома също има гости и моли Ендер да ѝ повика такси. Керим казва, че той ще я закара, защото и той си тръгва. Шахика се начесва и казва, че нейният шофьор ще я закара, а Керим да остане, за да си поговорят още малко, но Керим настоява да се си тръгне…

Керим и Йълдъз си тръгват, а Ендер казва на Кая, че пламъкът ще премине в огън, а Кая отговаря, че и той е усетил нещо подобно.

Шахика казва, че Керим просто се е подигравал на Йълдъз и мъж като него, никога не би обърнал внимание на Йълдъз.
-Шахика, греша ли или ти проявяваш симпатии към Керим? – пита Ендер. Шахика ядосан отговаря, че отива да си ляга!

В колата Керим пита Йълдъз, дали целта им с Ендер е била да подразнят Шахика, защото им се е получило, но не може да разбере, защо тормозят горката жена, която управлява цял холдинг.

-Изобщо не си разбрал, коя е Шахика? Толкова ме ядоса, че бих ти фраснал един, но благодари, че не сме си толкова близки – отвръща Йълдъз. Керим предлага да се сближат, за да му фрасне един…

Йълдъз се прибира и се стряска от Халит, който я чака в кухнята. Той я пита, кой я докарал, а тя го лъже, че шофьорът на Ендер.

-Аз всъщност те чаках, за да обсъдим състоянието на Зехра – казва Халит.
-Какво и е на Зехра? – пита тя. Халит ѝ отговаря, че е говорил със Зехра и тя му е признала, че отново е започнала да пие и е съгласна да се подложи на лечение, а той се е чул с клиниката, в която се е лекувала преди и там я очакват и я пита, дали може да я заведе утре.

-Да, мога! Аз ще покрия всички разходи, не се тревожи за пари – отговаря Йълдъз.

-Не, не, вече се погрижих, от компанията ще помогната – казва Халит.

-Но това са много пари, няма да ставаме длъжници на Шахика, аз ще ги покрия, но като и да е, да си лягаме, че много ми се спи – предлага Йълдъз.

Сутринта на закуска Халит пита Йълдъз, дали може днес да се види с нея, защото иска да ѝ покаже нещо.

Асуман казва на дъщеря си, че сигурно Халит ще ѝ направи предложение и мисли, че Халит погрешно приема добрината ѝ, затова трябва да направи нещо.

Сутринта Лила омърлушена отива на работа, но когато разбира, че са върнали Ийт отново на работа и е много щастлива и настроението ѝ се оправя.

Сутринта на съвещанието в холдинга Керим предлага на Халит да се присъедини към тях.

-Не разбирам – казва Шахика.
-След като имаме човек, като г-н Халит, защо да не се възползваме от съветите му – отвръща Керим.
-Защото е асистент, например – заявява Шахика.

-Г-н Халит, седенето моля – казва Керим, въпреки нежеланието на Шахика.-За мен няма значение позицията на г-н Халит, а важен е опитът му! Всички трябва да се учим от него – обяснява Керим, а Халит казва, че е много смутен от неговите думи.

-Ясно, ще прекъснем срещата. Г-н Керим, бихте ли дошли в кабинета ми – бясна е Шахика.

-Керим, аз съм шефът тук и ти не може да действаш на своя глава! – заявява Шахика.

-Шахика, приех предложението ти, защото мислех, че сам ще взимам решения – отвръща Керим.

-Не разбирам, защо толкова му симпатизираш? – пита тя. Керим ѝ отговаря, че това няма нищо общо със симпатиите му, защото Халит е най-опитният човек в холдинга.

-Но и мой асистент и държа да остане такъв – подчертава Шахика.

Керим казва на Шахика, че работи само там, където има свободата за да взема решения и ако иска всеки път иска да ѝ се отчита, няма как да работят заедно!

-Добре, прави каквото искаш, днес ме очаква един много хубав ден, да не се караме – съгласява се Шахика, а Керим си тръгва.

Влиза Халюк и Шахика го пита, дали дизайнера я чака в имението, а той ѝ отговаря, че да. Шахика му казва, че отива, но ще се върне бързо, защото днес пускат акциите на Халит за продажба и ще имат два повода за празнуване.

-Отивам да купя имението и се връща – казва Шахика.

Шахика е в имението и обяснява на дизайнера, какво иска да промени.

От втория етаж на къщата слиза Йълдъз, а Шахика я пита, какво прави тук? Йълдъз ѝ отговаря, че е решила да огледа имението, защото може да го купи.

-Доходът от бебешките пюрета ще ти стигне само да купиш балкона – отвръща Шахика.
-Затова се обадих на един познат, може да го купим заедно – отвръща Йълдъз.
-Така ли и кой? – любопитна е Шахика.

Йълдъз показва с поглед към стълбите, по които слиза Халит.

-Аз! – отговаря Халит.

-Халит! Какво правиш тук? – изненадана е Шахика.

-Днес откупих имението от банката! – заявява Халит.

-Какво? – не може да повярва Шахика като гледа ту Йълдъз, ту Халет.

-Напусни дома ми! – заповядва Халит като ѝ показва врата.

Действието се пренася отново в холдинга, където Мерт пита Керим, как е минало съвещанието, а той му казва, че не много добре, но е взел да печели доверието на Халит.

-Този Халит е истински вълк и не е от мъжете, който лесно ще ти се доверят, но поставих добро начало! Дори да не ми се довери веднага, то категорично е впечатлен – казва Керим.
Значи ще те вземе при себе си? - пита Мерт
-Мисля, че да. Днес ще прехвърлят акциите и никой освен нас не знае, че акциите са се покачили, а Халит няма да забрави за човека, който е бил до него в трудния му период.
-Дано, дано! Нека да уредим всичко без излишен шум – казва Мерт.

-Не се тревожи, ще се уреди и ще бъде по-лесно от всичко, което сме правили до сега! Довери ми се, ще бъде фасулска работа! – уверява го Керим.

-Харесваш ми, как наричаш това работа, чудно звучи! – отвръща Мерт.

-А как да го нарека? – смее се Керим. - Да ни нарекат крадци дошли тук, за да съсипят компанията? Това ни е работата! Когато г-н Халит ми се довери и ме направи своя дясна ръка, ще се заема със задачата!
-Ще видим – отвръща Мерт.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

„Опасно изкушение“ с.4, еп.6 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ еп.5, с.4 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ еп.4, с.4 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ еп.3, с.4 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ еп.2, с.4 (bTV) – какво ще се случи...