Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, с.3 еп.78 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Керим е любопитен, защо Йълдъз се е направила пред Халит, че не го познава и отива в дома ѝ, за да разбере, при това в най-неподходящия момент. Халит напуска дома на Съткъ и отива при Йълдъз. Вижте какво още ще се случи в епизод 78, сезон 3 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 3 август 2022 (сряда) по bTV.

В епизод 77, сезон 3 на турския сериал „Опасно изкушение“ Шахика не може да гледа колко щастливи са Кая и Ендер и решава да се отърве от Ендер, като ѝ залага капан, но Ендер разбира, че Шахика ѝ готви нещо и взема мерки. Шахика предлага на Ендер 5 % от холдинг Аргун, за да не казва на Кая. Дали ще ги приеме Ендер?


НА КРАТКО какво се случва в еп.78 с.3 на „Опасно изкушение“ който може да гледате от 20:00 часа на 3 август 2022 (сряда) по bTV.

Метин убеждава управителя на кафето, в което работи Лила, да вдигне заплатата на всички работници, като разликата ще бъде поета от неговия шеф, който искал да остане в тайна. Ийт има съмнения и пита Лила, дали случайно този човек на баща ѝ?

Керим запознава Шахика с Мерт – човекът без който, не е искал да приеме нейното предложение за работа.

Халит съветва Ендер да поиска от Шахика 10% от акциите на компанията.

Керим е любопитен, защо Йълдъз се направи пред Халит, че не го познава и отива в дома ѝ, за да разбере, при това в най-неподходящия момент.

Халит пристига с багажа си при Йълдъз и я пита, дали може да остане при нея. Йълдъз се съгласява.

Зехра отново е пияна и всички се чудят, как да скрият това от Халит.

Шахика се съгласява да даде 10% от акциите на холдинга на Ендер, като ѝ обещава, че нищо няма да каже на брат си, а ще остави тя да му обясни.

„Опасно изкушение“, с.3 еп.79 (bTV) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Опасно изкушение“, с.3 еп.79 (bTV) – какво ще се случи...

Ендер решава да удари Шахика по чувствата ѝ след като разбира, че харесва Керим, но пък той си пада по Йълдъз и кани Керим и Йълдъз...

„Почукай на вратата ми“, еп.44 (bTV Lady) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Почукай на вратата ми“, еп.44 (bTV Lady) – какво ще се случи...

Еда усеща, че Серкан страда за нещо, но не иска да ѝ сподели. Еда убеждава Селин да не се крие от Ферит, а да се изправи...

Ендер вижда Халит в холдинга и му казва, че иска да говори с него за нещо много важно и сега ще ходи да се види с Йълдъз, а след това ще му изпрати адреса, на който да се видят.

Метин отива при управителя на кафето, където работи Лила и го моли да ѝ вдигне заплатата. Управителят му обяснява, че няма как, защото заплатите са определени и не могат да увеличат заплатата само на един човек.

-Увеличете заплатите на всички – казва Метин.
-Вие ли ще поемете разликата? – пита мъжът, а Метин му отговаря, че да.

Управителят на кафето съобщава на персонала, че благодарение на един добър човек, заплатите им ще бъдат вдигнати 20%. Лила е много радостна от новината, а Ийт е замислен, защото той видя, когато Метин говореше с управителя на кафето.

Ийт пита Лила, добрият човек да не е баща ѝ, а тя му отговаря, да не ѝ се подиграва, защото баща ѝ живее у Съткъ.

Ендер се среща с Йълдъз и я пита, какво толкова важно имат да обсъждат, а тя ѝ отговаря, че Керим е станал изпълнителен директор на холдинга.

-Знаех, че някой ще дойде, но не мислех, че ще бъде това момче, да не би да някоя от игричките на Шахика – съмнява се Ендер.
-Той не прилича на мъж, който ще се подчини на чужди заповеди, а прави каквото си е научил. В онзи момент се направих, че не познавам Керим пред Халит – обяснява Йълдъз.
-Защо? Между вас не е имал нищо! – учудена е Ендер.

Йълдъз ѝ отговаря, че е така, но не е искала да дава обяснения пред Халит и сега Керим е щял да разбере всичко грешно, но не и е важно, и я пита как са нещата при нея. Ендер ѝ отговаря, че много объркани, но има да се срещне с още някой. Йълдъз ѝ отговаря, че си допива кафето и си тръгва.

Керим запознава Шахика с Мерт (нов персонаж в сериала). Керим ѝ казва, че Мерт му е най-добрия приятел и му има пълно доверие, затова неговия подпис стои под всеки един негов договор.

Шахика вади договора му и го подава на Керим, а той на Мерт. Двамата тръгват да излизат, а Шахика казва на Керим, че иска да обсъди нещо с него.

-Нали си наясно, че единствената причина да наема Мерт си ти! – казва Шахика.
-Знам, но моето единствено условие беше Мерт да е също тук, за да приема да работя с вас - припомня Керим.

Халит идва при Ендер и я пита, какво става?

-Шахика ми предложи да ми даде акции от компанията.

-Защо? -учуден е Халит, а тя му отговаря, че за да покрие действията си, защото направила какво ли не, за да я раздели с Кая, а сега се опитва да я спечели на нейна страна и след като разбрала какво ѝ предлага, решила да се посъветва с него.

-Ти, с мен?! – учуден е Халит.
-Не знам, защо не ми вярваш, но ако има друг, с който да говоря, кажи ми кой е? А и имам друга причина да говоря с теб. Ако имам 5% от акциите, мога ли да те взема при мен? – пита Ендер.
-Да ме вземеш? – усмихва се Халит, а Ендер му отговаря, че и е неприятно да го вижда до онази жена, как се отнася с него, защото той все пак е бащата на сина ѝ, а и като се сети, че Ерим го вижда така…
-Добре! Ендер, истината е, че с 5% нищо не може да стане. Тя просто иска да ти затвори устата, затова ти трябва да настояваш за 10% – казва Халит, а Ендер го пита, дали ще приеме, а той ѝ отговаря, да пробва, за да видят.
-Ако се случи, ще дойдеш ли при мен, не като асистент, разбира се? – пита Ендер, а Халит ѝ отговаря, първо да вземе акциите, а след това ще говорят.
Мерт

Мерт

Мерт казва на Керим, че Шахика е много опасна жена, а приятелят му го успокоява да не се страхува.

-Добре, че е заинтересована от теб – добавя Мерт.

-Не мисля да има връзка с шефката си – отговаря Керим.

-Какво стана с другата жена? – пита Мерт.

-Коя? - не се сеща Керим.

-Те са толкова много, че ти започна да ги бъркаш! Май се казваше Йълдъз – пояснява Мерт.

-Йълдъз ли, бившата жена на г-н Халит? Днес дойде, но когато ме видя се учуди, но пред него не каза, че ме е виждала и преди – отговаря той.

-Става опасно, приятелю – предупреждава го Мерт.

Вечерта Халит благодари на Съткъ, че го е приел в дома си в най-трудния му момент и напуска дома му, като му казва, че трябва да наблюдава бизнеса от близо.

Йълдъз пита Лила, къде е Зехра, а тя ѝ отговаря, че е в стаята си.

-Значи дреме! Какво да направим? Когато не излиза, не пие – чуди се Йълдъз.
-Да я заключим в стаята ли? – пита Лила, а Йълдъз ѝ казва, че е много жестока, а Зехра, тъй като няма пари изпада в депресия и започва да пие и трябва да я разберат.

Лила предлага да постъпи в клиника, а Йълдъз ѝ казва, че е възможно, но не знае, как ще го скрият от Халит. Лила ѝ отвръща, че е права, че на баща ѝ сега не му е до това.

Лила и Йълдъз сядат да вечерят, когато на врата се звъни. Йълдъз отива да отвори и вижда Халит, който ѝ обяснява, че една тръба се е спукала в Съткъ и домът му се е наводнил.

-Няма проблем, влизай! – кани го Йълдъз.

Халит прегръща Лила и пита, дали Халит Джан е заспал, а Йълдъз му отговаря, че майка ѝ е при него и го кани на масата, като му казва, че ще му сервира.

Халит казва, че ще ходи да се измие и пита, къде е Зехра, а Йълдъз му отговаря, че е под душа и като се къпе много се бави, затова да ползва, тази на този етаж.

Йълдъз казва на Айсел и Лила, че трябва да направят всичко възможно, но Зехра трябва да дойде на себе си.

От напитките, които дават на Зехра, тя се държи неадекватно на масата пред баща си, останалите се опитват да замажат положението, за да не може Халит да разбере, че тя се е върнала отново към алкохола.

Всички се качват в стаята на Зехра, където тя от многото кафе и енергийни напитки, скача по леглото. Докато се чудят какво да правят, чуват, че се звъни.

Йълдъз слиза да отвори, когато вижда, че Халит е тръгнал да го направи. Тя го спира и отваряйки врата е изненадана да види точно Керим и отново я затваря.

-Кой е? – пита Халит.
-Управителят на комплекса - казва Йълдъз и излиза.
-Ти какво правиш тук? От къде ми имаш адреса? – пита Йълдъз Керим. Той я пита, че от холдинга и я пита, защо се е престорила днес пред Халит, че не го познава. Йълдъз му отвръща, че случайно се е получило и му казва да си върви! А след това влиза и видимо объркана, показва стая на Халит.

Вечерта у дома Шахика пита Ендер, дали е помислила над предложението ѝ, а Ендер ѝ отговаря, че е много малко и иска 10%.

Шахика се съгласява и я пита, дали е измислила, какво да каже на брат ѝ. Ендер ѝ отговаря, че както разбира, тя има нещо предвид, а Шахика ѝ отговаря, че ще ѝ прехвърли акциите при друг адвоката, а тя каквото иска, това да каже на брат ѝ, тя няма да се бърка.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

„Опасно изкушение“ еп.5, с.4 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ еп.4, с.4 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ еп.3, с.4 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ еп.2, с.4 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ еп.1, с.4 (bTV) – какво ще се случи...