Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, с.3 еп.77 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Шахика не може да гледа колко щастливи са Кая и Ендер и решава да се отърве от Ендер, като ѝ залага капан, но Ендер разбира, че Шахика ѝ готви нещо и взема мерки. Шахика предлага на Ендер 5 % от холдинг Аргун, за не казва на Кая. Дали ще ги приеме Ендер?

Вижте какво още ще се случи в епизод 77, сезон 3 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 2 август 2022 (вторник) по bTV.

В епизод 76, сезон 3 на турския сериал „Опасно изкушение“ Йълдъз по настояване на Ендер отива на среща с мъж, а Керим разбира за това и отива в същото заведение. Ендер разбира, че Халит ще се върне отново на върха и започва да се държи добре с него.


НА КРАТКО какво се случва в еп.77 с.3 на „Опасно изкушение“ който може да гледате от 20:00 часа на 2 август 2022 (вторник) по bTV.

Ийт съобщава на майка си и баща си, че е започнал работа като мияч в кафенето на университета.

Йълдъз приема помощта на Керим, да я отърве от досадния мъж, с който има среща.

Зехра се прибира отново пияна и всички се притесняват за нея.

Йълдъз отива с Халит Джан в холдинга, за да се види с Халит и разбира, че Керим е новият изпълнителен директор на холдинга.

Шахика не може да гледа колко щастливи са Кая и Ендер и решава да се отърве от Ендер, като ѝ залага капан, но Ендер разбира, че Шахика ѝ готви нещо и взема мерки.

Шахика предлага на Ендер 5 % от холдинг Аргун, за не казва на Кая. Дали ще ги приеме Ендер?


На вечеря Ийт съобщава на майка си и баща си, че е започнал работа като мияч в кафенето на университета, защото Лила работи там.

Действието се прехвърля в ресторанта, където Йълдъз е на срещата, която ѝ организираха Ендер и Кая, отегчена тя се прави, че слуша събеседника са, но си мисли, че ако още не си е тръгнала, то е заради Ендер и Кая. Мъжът срещу нея не млъква, а Йълдъз си мисли, колко ли още проблеми има този човек, като поглежда към Керим, който също я наблюдава от бара.

Керим сяда при тях на масата и им казва, че повече не може да се сдържа и пита мъжа, дали знае откъде се познава с госпожата.

-Тя е мое старо гадже – казва Керим.

-Какво?! – изненадан е мъжът.

-Да бе?! Как можа да го кажеш, така изведнъж – отвръща Йълдъз.

- Как да го кажа? И сте дошли на мястото, на което ние се срещахме! И знаете ли, кое е най-лошото, когато един човек идва на мястото, на което винаги сте се срещали, за да ти отмъсти – казва Керим.

Йълдъз казва на мъжа, да не го слуша, защото Керим се държи неуместно и арогантно, и обикновено идва тук с Ендер. Керим и Йълдъз започват да се карат пред мъжа, а той им казва, че си тръгва, за да ги остави, да изяснят отношенията си.

-Дали няма да се разсърди? – пита Йълдъз, а Керим ѝ отговаря, че няма.

-Боже, наду ми главата, разказа ми всичките си проблеми – отдъхва си Йълдъз.

-Добре го изигра – казва Керим, а Йълдъз му отвръща, че играят в една трупа и не е предполагала, че може да благодари на груб човек като него. Керим предлага да пийнат по нещо, а Йълдъз се съгласява.

Двамата си тръгва, а Керим застава до мотора си и ѝ казва да се качва, Йълдъз му отговаря, че шофьора ѝ е тук, а и никога няма да се качи на подобно нещо, защо или тя ще падне или мотора счупи.

Керим отново я моли да му изпрати снимките, които тя им направи с едно момиче на бара. Йълдъз най-накрая се съгласява, а Керим най-накрая получи номера ѝ.

-Ще ми звъннеш?! - казва Керим.

-За нищо на света! – отвръща Йълдъз.

-Спокойно, аз ще ти звънна, важното е да се чуем! – казва Керим, а Йълдъз му обръща гръб и пожелава лека нощ.

Халит се прибира след вечерята с децата си и вижда Съткъ да спряга чорапи. Съткъ му обяснява, че така изкарва по някой лев, а Халит предлага да му помогне. Съткъ го моли да не го засрамва, а Халит му отговаря, че няма срамна работа, а така ще си припомни някой неща.

Действието се пренася пред дома на Йълдъз, където Зехра се опитва да си отвори. Излиза Асуман и ѝ казва, че отново се е напила и дали си спомня, какво ѝ е казала Йълдъз.

-По тихо, ще събудиш детето – казва Асуман.

От шума Лила слиза и пита сестра си, заради това ли се среща с Акън? А тя ѝ отвръща, че да, защото не вижда нищо лошо в това.

-Свършено е с нас – казва Лила.

-Как ще живеем така? Трябва да намерим някакво решение – казва Асуман.

-Искам да кажа на татко, но ще го разстроя, а и да я настаним в клиника, там е много скъпо! – обяснява Лила.

Асуман казва на Лила, че се сеща само за едно нещо, трябва да намерят човек, в който да се влюби, че да спре да пие.

Йълдъз отива в къщата на Ендер. Ендер ѝ казва, че онзи мъж, с който ѝ организирала среща и е разказал всичко и доста ги е засрамила. Йълдъз ѝ отвръща, че той не трябва да говори така, защото цяла вечер не е спрял да ѝ говори за проблемите си.

-Кажи ми, кое е това младо гадже, млад хубав мъж? Нищо не споделяш? – пита Ендер.

Йълдъз ѝ отговаря, че няма такова нещо и той и е само приятел.

-И кой е той?

-Керим.

-Керим, с който се запозна във фирмата и ти искаше телефона? Негодника Керим!

-Да същия, снощи и той беше там и ме спаси от досадника.

-Заради теб ли дойде?

-Не, не е заради мен!

Йълдъз ѝ отговаря, че случайно е била там, а Ендер ѝ отвръща, че тези случайности не водят към нищо добро, защо няма никакви случайности и ще види, че в един момент, накрая така ще се развият нещата, че отново ще потъне в сълзи, заради един безделник.

Ерим казва на брат си, че е продал китарата си, за даде парите на баща си, но той не ги е приел, и сега се чуди, дали да каже на майка си.

-Разбира се, че ще ѝ разкажеш! – казва Ийт.

-Добре да отидем заедно – отвръща Ерим, а Ийт се съгласява.

Ендер гледа синовете си и ги пита, какво става, а Ерим ѝ казва, че е искал да направи добро дело и помогне на баща си, но той не приел парите.

-Какво си продал? – пита Ендер.

Ерим притеснен не смее да отговори, а Ийт отговаря вместо него, че китарата. Ендер казва на Ерим, че е го е предупредила, да не прави такива неща без да я пита, а Ерим ѝ отговаря, че не смеел да ѝ каже, за да не се ядоса. Ендер му отговаря, че сега също се е ядосала, а Ийт отвръща, че брат му го е направил за добро. Ендер казва на синовете си да се доближат до нея и нежно ги прегръща.

Ендер излиза и се опитва да запали колата си, но отказва и тя решава да си вземе такси. Излизайки от автомобила си, до нея спира колата на Шахика, която предлага на Ендер да я закара, защото са в една посока. Ендер се съгласява, но ѝ казва, че ще трябва да отиде при Кая, за да вземе неговата кола, защото ще трябва да отиде до съседния град за някакви важни документи. Шахика вежливо ѝ казва, че нейния автомобил заедно с шофьора ѝ е на нейно разположение, защото иска да оправи отношенията си с брат си.

По-късно виждаме автомобила на Шахика да катастрофира.

Действието се пренася в холдинга, където Шахика нарежда на Халит, че днес започва работа на новия изпълнителен директор на компанията и той трябва да отиде да вземе документите му за назначаване от деловодството и да ѝ ги донесе за подпис.

Йълдъз води ХалитДжан в холдинга, за да изненада Халит.

Ясемин я вижда, а Йълдъз я пита, дали Халит е в холдинга, тя ѝ отговаря, че след малко ще се върне и ѝ казва, че може да го почака в кабинета, който преди е бил на Надир, защо кабинета на Халит е тесен.

Йълдъз съблича ХалитДжан, но е с гръб към вратата, когато чува, че някой влиза.

-Ето го и татко – казва Йълдъз и остава изненадана, когато вижда срещу себе си Керим.

-Керим?! – учудена е Йълдъз.

-Здравей, как си? – пита Керим.

В този момент влиза Халит и ги пита, дали са се запознали.

-Не, не сме – отговаря Йълдъз.

-Г-н Керим е новият изпълнителен директор на компанията – представя го Халит и отива да вземе сина си от Йълдъз.

-Аз съм Йълдъз, приятно ми – казва Йълдъз като подава ръка на Керим, той прави същото.

Халит казва на Керим, че това е синът му ХалитДжан, а той отговаря, че много прилича на майка си.

Влиза Ясемин, която казва на Керим, че офисът му е в съседната стая.

-Явно съм се объркал, ще ви оставя сами – казва Керим и излиза.

Йълдаз пита Халит, кой е този, а Халит ѝ отговаря, че новия директор и сигурно Шахика го е наела.

Шахика си тръгва доволна от холдинга, като казва на своя човек, че ще бъде по-добре да не бъде тук, когато брат ѝ получи лошата вест.

Шахика си вика асансьора, когато с изненада вижда от него да излиза Енедр.

-Бау – казва Ендер на изненаданата Шахика. – Изглеждаш така, все едно си видяла призрак!

-Не те очаквах, затова – отвръща Шахика.

Ендер я хваща за ръката и ѝ казва, че до тук е била, защото след малко ще дойде Кая и ще му разкаже всичко.

Шахика ѝ отговаря, че нищо не е направила, а Ендер ѝ отговаря, че след малко ще разбере!

Шахика я догонва и моли да поговорят в кабинета ѝ.

-Да поговорим, но това нищо няма да промени – отвръща Ендер.

Шахика я пита, какво става, а Ендер я пита, дали за глупачка я мисли и много добре знае, че тя е повредила кола ѝ, за да вземе нейната. Ендер се обажда на Джанер, който е хванал младежа, предизвикал катастрофата и той му признава, че хората на Шахика са го наели.

Шахика я моли да се споразумеят, а Ендер я пита, какво може тя да направи за нея?!

-Ще ти дам акции, ако си мълчиш, знаеш колко е ценен брат ми за мен и ако не му кажеш, ще получиш 5% от холдинг Аргун – предлага Шахика.

-Ще си помисля – казва Ендер и си тръгва.

Ендер решава да се допита до Халит какво да направи, така ще спечели доверието му и като той се върне обратно на върха, ще я остави в холдинга.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

„Опасно изкушение“ еп.5, с.4 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ еп.4, с.4 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ еп.3, с.4 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ еп.2, с.4 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ еп.1, с.4 (bTV) – какво ще се случи...