Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, с.3 еп.62 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Халит не одобрява новата работа на Йълдъз, а също така, че показва сина им по телевизията. Йълдъз разбира, че Лейля ще ходи на вечеря в имението и оставя ХалитДжан на Лила под предлог, че няма, кой да го гледа. Лейля е много разстроена, че цялото внимание е насочено към бебето. Вижте още какво ще се случи в епизод 62, сезон 3 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 5 юли 2022 (вторник) по bTV.

В сезон 3 епизод 61 на турския сериал „Опасно изкушение“ Йълдъз приема предложението на Надир за работа. Лейля съобщава на Халит, че е махнала бебето. Ендер споделя на Надир, как може да спечели сърцето на Йълдъз.


НА КРАТКО какво се случва в с.3 еп.62 на „Опасно изкушение“ който може да гледате от 20:00 часа на 5 юли 2022 (вторник) по bTV.

Йълдъз храни сина си с ябълково пюре в ефир, докато е водеща на прогнозата за времето. Ябълковото пюре става хит.

Ерим съобщава на майка си, че се връща при баща си.

Халит не одобрява новата работа на Йълдъз, а също така, че показва сина им по телевизията.

Йълдъз включва Джаер и Емир в бизнеса с ябълковото пюре. Завръща се Асуман, майката на Йълдъз.

Йълдъз разбира, че Лейля ще ходи на вечеря в имението и оставя ХалитДжан на Лила под предлог, че няма, кой да го гледа. Лейля е много разстроена, че цялото внимание е насочено към бебето.

Шахика поставя в неловко положение Ендер пред Кая.
„Опасно изкушение“, с.3 еп.63 (bTV) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Опасно изкушение“, с.3 еп.63 (bTV) – какво ще се случи...

Халит е бесен, когато разбира, че всъщност Надир е организирал партито за Йълдъз. Йълдъз е на седмото небе от щастие, защото за първи път някой организира...

Йълдъз храни сина си с ябълково пюре в ефир, докато е водеща на прогнозата за времето. Ябълковото пюре става хит.

Йълдъз се приготвя за първото си професионално показване по телевизията като водеща на прогнозата за времето. Тя казва на режисьора, че много се притеснява, а той я съветва да се държи непринудено като първия път, защото хората много са я харесали.

Йълдъз се справя много добре с въведението си като синоптичка, но тъй като ХалтиДжан също е на снимачната площадка и започва да плаче, тя го взема на ръце и продължава с прогнозата.

В същото време Шахика съобщава на Халит, че Йълдъз е отново на телевизионния екран при това с ХалитДжан. Тя му пуска телевизора и точно в този момент в ефир Йълдъз храни сина си в ефир с ябълково пюре по рецепта на баба ѝ.

-Синът ми за първи път яде плод и аз не съм до него, а го виждам по телевизията – констатира Халит, като внимателно гледа екрана и се държи за главата.

Шахика му отвръща, че това е искала да му обясни, защото Йълдъз е майка и няма никаква работа в телевизията, защото детето може да се разболее и да хване микроби.

-Нещо друго да кажеш?! – ядосан е Халит и казва на Шахика, че е свободна, като взема дистанционното от телевизора. Останал сам Халит се ядосва и си говори сам, че Йълдъз показва сина им по телевизията без да го е питала!

Шефът на канала се приближава до Йълдъз, която се приготвя да си ходи и ѝ съобщава, че телефонните линии са прегрели и всички питат за ябълковото пюре, с което е хранила сина си в ефир и хиляди майки искат да поръчат продукта.

Ерим се среща с майка, за да ѝ каже, че трябва да се върне при баща си, не че му се ходи, но е длъжен, защото баща му има нужда от него.. Ендер се съгласява с решението му.

Халит не одобрява новата работа на Йълдъз, а също така, че показва сина им по телевизията.

Халит не одобрява новата работа на Йълдъз, а също така, че показва сина им по телевизията.

Йълдъз тъкмо се прибира, когато Халит се появява на вратата. Тя го пита изненадана, какво прави тук, а той ѝ отвръща, че е дошъл да види сина си, а Йълдъз го моли следващия път да се обади предварително. Тя му казва, че идва от снимки и е уморена и ако смята да ѝ вика, по-добре да си тръгва. Халит я пита, как е посмяла да покаже в ефир сина им, а тя му отвръща, че нищо лошо не вижда в това.

-От един ден сме разведени, а ти умираш от желание да станеш известна. Един ден във вестниците, а на следващия па телевизията – обяснява Халит.
-Халит, вече съм свободна жена и ще правя каквото си поискам! Гоня кариера! – отговаря му тя.

Халит я заплашва, че ако още един път покаже ХалитДжан по телевизията, ще вдигне канала във въздуха. Йълдъз му отвръща да запази заплахите си за любовницата, защото при нея тези неща вече не минават.

Шахика отива в дома на Лейля, а Лейля щастлива ѝ обяснява, че е много доволна, че я е потърсила за помощ, а и е трябвало да види Халит, колко нещастен и унил изглеждал.

-Казаха ти, че ще изпита вина, защото за първи път среща жена като теб. Ти си жена, която се отказва от всички гаранции за бъдещото си в името на любовта – казва Шахика.

Лейля ѝ отвръща, че Халит като я е видял в какво отчаяното състояние е, я е попитал какво може да направи за нея, а тя му отвърнал, че много иска да я покани на вечеря с децата му. Шахика одобрява този ход на Лейля, защото Халит представя децата си само пред жената, пред която смята да се ожени и ако поддържа добри отношения с децата му, работа е опечена.

Йълдъз включва Джанер и Емир в бизнеса с ябълковото пюре.

Йълдъз включва Джанер и Емир в бизнеса с ябълковото пюре.

Вечерта в дома на Йълдъз виждаме Джанер и Емир да белят ябълки, а тя им обещава, че ако бизнеса с пюрето потръгне, тя ще ги повиши в мениджъри.

Пристига и Асуман – майката на Йълдъз. Тя оглежда жилището ѝ и ѝ казва, че се вижда, че Халит не се е скъпил, а също така я поздравява, че днес я е гледала по-телевизията и страхотно изглеждала на екрана. Йълдъз ѝ обяснява, че на Халит не се е харесало, че е показала сина им по тв, а Асуман ѝ отвръща, че явно Халит много я ревнува…

Вечерта Зехра, Лила и Ерим гледат телевизия, а Лила пита брат си, дали Ийт обича момичето, с което е пристигнал. Брат ѝ отвръща, да не говори глупости, защото Ийт още е влюбен в нея.

Халит се прибира и им казва, че ще имат гост за вечеря – Лейля и иска от тях да бъдат мили и любезни с нея.

Разговорът им е чут от Айсел, която се обажда и съобщава на Йълдъз.

Йълдъз се обажда на Лила и ѝ казва, че пътува към имението, за да ѝ остави Халит Джан, защото приятелка на майка ѝ е починала, и тъй като със Зехра не си говори ще го остави на нея. Тя я предупреждава, че не иска да вижда баща ѝ, затова тя да слезе и да вземе брат си.

Лила казва на сестра си и брат си, че Йълдъз ще им остави Халит Джан, за да го гледат. Ерим коментира, че явно нищо не се променило…

В този момент в имението пристига Лейля, Лила слиза да вземе брат си, Йълдъз ѝ казва, че до час-два ще дойде да си го вземе.

Лила се качва в гостната с брат си и цялото внимание се насочва към него.

Халит е много изненадан и взима сина си от Лила.

Лейля е много разочарована, когото цялото внимание е насочено към бебето.

Шахика открадва харддиска, който Надир даде на Ендер и го оставя в сейфа им с Кая. Ендер обвинява Шахика, а Кая се изнервя. По-късно Кая отваря сейфа и намира въпросния диск в него. Ендер се оказва в нелепа ситуация и се опитва да убеди Кая, че не го е слагала в сейфа, но той не ѝ вярва, защото никой друг освен тях двамата не знае кода за сейфа.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

„Опасно изкушение“ с.4, еп.6 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ еп.5, с.4 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ еп.4, с.4 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ еп.3, с.4 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ еп.2, с.4 (bTV) – какво ще се случи...