Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, с.3 еп.31 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Халит се запознава с новия си съдружник и човекът, който ще управлява акциите му. Йълдъз съобщава на Халит, какво решение е взела. Ендер подарява кола на Ийт, което ядосва Кая. Вижте още какво ще се случи в сезон 3 епизод 31 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 2 май 2022 (понеделник) по bTV.

В сезон 3 епизод 30 на турския сериал „Опасно изкушение“ Халит купува къща, в която да живее Йълдъз. Надир се запознава с Йълдъз и разбира, защо Шахика не се е справила с нея, а Халит не иска да се разведе.


НА КРАТКО какво се случва в с.3 еп.31 на „Опасно изкушение“ който може да гледате от 20:00 часа на 2 май 2022 (понеделник) по bTV.

Йълдъз иска съвет от Лейля, дали да приеме предложението на Халит.

Емир казва на Джанер, че Ийт външно прилича на Кая, но се е метнал на Ендер.

Делото за развод на Лейля ще приключи бързо, защо Хилми е ранил човек в затвора и скоро няма да излезе от там.

Лейля е изненадана да научи от Ендер, че Ийт е неин син и на Кая. Ендер предупреждава момичето да стой по-далече от тях.

Кая предлага на Лейля да вечерят тримата с Ийт.

Халит се запознава с новия си съдружник и човекът, който ще управлява акциите му.

Зехра се съгласява да подпише договор с Акън и отиват при Кая, за да им подготви договор.

Йълдъз съобщава на Халит, какво решение е взела.

Йълдъз разбира от Халит, че Ендер си сътрудничи с неговия враг и отива ядосана да ѝ търси сметка.

Ендер разбира, че Лейля е на гости на Кая и Ийт и отива неканена.

Ендер подарява кола на Ийт, което ядосва Кая.


„Опасно изкушение“, с.3 еп.32 (bTV) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Опасно изкушение“, с.3 еп.32 (bTV) – какво ще се случи...

Шахика се завръща! Ийт иска от Кая и Ендер да се оженят или повече няма да го видят. Вижте още какво ще се случи в сезон...

Йълдъз иска съвет от Лейля, дали да приеме предложението на Халит.

Йълдъз се среща с Лейля и ѝ споделя, че Халит е купил къща за Халит-Джан и ѝ предложил да се нанесе там, но твърди, че мястото ѝ е до него, а също така ѝ казал, че ако не я обича, няма да иска да тя живее с него.

-Това са хубави думи, защо не си доволна? – пита Лейля.
-Обаче, това означава, че Халит отбеляза гол и топката е у мен. И сега всичко зависи от моите действия, но аз не знам какво искам?! – обяснява Йълдъз.
Лейля я пита дали, обича Халит, а тя ѝ отговоря, че и това не знае. Лейля е учудена и ѝ отвръща, че човек винаги знае и я пита, дали Халит ѝ липсва, когато са разделени?
-Лейля не бъркай Халит с Кая. Динамиката в нашата връзка е по-различна – казва Йълдъз. Лейля ѝ предлага да направят списък с положителните и отрицателните страни на Халит, така ще реши.
-Започваме от негативите - казва Лейля, като взема лист и химикалка.
-Много е груб, женкар, кара човек да се чувства малоценен, вика, не казва добра дума, не дава пари в брой, не обича мама, Емир… - изброява Йълдъз, а Лейля ѝ казва сега да минат към положителните страни.
-Добър баща, богат… Това е… - приключва с изброяването Йълдъз.

По късно Йълдъз се прибира вкъщи, а бележката с негативните и положителните качества на Халит изпада от джоба ѝ, и Халит я намира. Той я прочита и пита, дали тава се отнася за него, а тя, за да се измъкне му казва, че е на Айсел, която платонически е влюбена в него.

Емир казва на Джанер, че Ийт външно прилича на Кая, но се е метнал на Ендер.

Ийт пристига в офиса на Кая, а Дженер му казва, че скоро ще започне да работи при тях, а той му отговаря, че не мисли.

-Защо? – учуден е Емир.
-Твърде много хора има – отговоря Ийт, а Емир казва на Джанер, че май не ги харесва много, а Ийт го потвърждава.
-Слушай, Ийт, момчето ми! Аз съм ти вуйчо, напомням ти го! – казва Джанер, а Ийт му отговаря, че това няма голямо значение за него, защото за него е важна не кръвната, а душевната връзка и стига да са далеч, за него няма проблем. Емир го пита, дали не го харесва, заради Лила, а той му отговаря, че е така…. и си тръгва.

-Тоя ще го набия – ядосва се Джанер.
-Защо е такъв? – пита Емир, а Джавер му отговаря, че и неговия баща, ако се е оказал Кая и той е щял да си вирне носа.
-Ама разбира се, майка му е Ендер, баща му Кая, външно прилича на Кая, но е взел нрава на Ендер. Момчето се е метнало на тъмната страна – обяснява Емир, а Дженер потвърждава, че Ийт точно като тях…
Делото за развод на Лейля ще приключи бързо, защо Хилми е ранил човек в затвора и скоро няма да излезе от там.

Кая казва на Лейля, че е завел делото ѝ за развод с Хилми, но тъй като той е нападнал човек в затвора и го ранил тежко, няма да излезе скоро на свобода, а бракоразводното дело ще приключи в рамките на едно заседание. Лейля му благодари, а Кая ѝ отвръща, че оттук нататък животът ѝ е в ръцете ѝ…

-Г-н Кая, аз искам да ви кажа нещо – започва плахо тя. – Спомняте ли си, че в колата ми казахте, че живота не търпи отлагане и чакане. Тогава ви казах, че не бива и не мога, защото си имах причини….

Кая я пита, дали сега е готова. Тя кима с глава, а той я целува.

В същото време Джанер и Емир се оплакват от Ийт на Ендер, а тя им отвръща, че тях ги харесва, но обича повече сина си и казва на брат си, че трябва да показва на Ийт, че го харесва и обича и да не ги дали с Ерим.

-Ерим се роди в ръцете ми, а на този какво внимание да показвам - казва Джанер.
-При това е агресивен – допълва Емир.
-Не говорете против сина ми, ще ви убия, той е откровен както майка си – отвръща Ендер и пита къде е Лейля. В този момент Лейля се връща от офиса на Кая, а Ендер я вика да поговорят насаме.
Лейля е изненадана да научи от Ендер, че Ийт е неин син с Кая.  Ендер предупреждава момичето да стой по-далече от тях.
Лейля е изненадана да научи от Ендер, че Ийт е неин син с Кая. Ендер предупреждава момичето да стой по-далече от тях.

Ендер благодари на Лейля, че се е обадила на Джанер и така я е спасила. Лейля казва на Ендер, че ѝ се е наложило да изкаже много лъжи и се чувства виновна и засрамена от това. Ендер я прекъсна и ѝ казва, че не се интересува от нейната история…. -Но сега много добре ме чуй! Ийт е мой син, а негов баща е Кая! Затова аз винаги ще бъда в живата на Кая! – казва Ендер, която вижда, че Лейля е много изненадана.

-Какво, не знаеше ли? – пита Ендер, а Лейля ѝ отговоря, че не.
-Ок, значи го научи, затова стои далече от нас, защото аз предупреждавам само веднъж! – предупреждава я Ендер и си тръгва….

Лейля се обажда на Йълдъз и я пита, дали е знаела, че Ийт е син на Ендер и Кая. Йълдъз ѝ отговоря, че и те скоро са научили, но не трябва да се притеснява, защото любовта между Ендер и Кая е била много отдавна, но за да е спокойна ѝ казва да пита Кая.

Ядосана Лейля отива при Кая и го пита, кога е щял да ѝ каже, че с Ендер имат дете. Кая ѝ отговаря, че това не е тайна, но са се случили много неща и не е намерил време, за да ѝ го каже.

-Ако мислиш, че ще се събереш с нея, искам да ми го кажеш още сега! – казва Лейла, а Кая ѝ отговоря, че това е немислимо…
Кая предлага на Лейля да вечерят тримата с Ийт.
Халит се запознава с новия си съдружник и човекът, който ще  управлява акциите му.
Халит се запознава с новия си съдружник и човекът, който ще управлява акциите му.

Халит се среща с инвеститора и му казва, че са имали известни проблеми с човека, който ги е запознал с него, а той му отговоря, че знае и съжалява за това, но той няма нищо обща с госпожата, но имам връзка с друг, като обяснява, че и той си има шеф, който след малко ще дойде.

В този момент в кабинета влиза Надир. Халит е видимо изненадан. Двамата остават насаме.

Надир съобщава на Халит, че той е новият му партньор и имат поравно акции. Надир отива и сяда на срещуположния край на заседателната маса. Халит го пита, дали знае, че няма да му се размине, а Надир му отговаря, че преди години е разбрал на какво е способен. Халит го пита, дали той е внедрил Шахика в семейството му, за да го съсипе.

-Имам надежден човек, който да ръководи бизнеса ми тук и ти много добре го познаваш. Не се притеснявай! – казва Надир.

-Кой е? – пита Халит и в този момент влиза Ендер, която застава до Надир.
-Как не те е срам?! – обръща се ядосан Халит към Ендер, а тя му отвръща, че го е предупредила да не се занимава с нея.
-Съюзила си се с този, за да се опиташ да ме съсипеш ли? Аз съм бащата на сина ти, не помисли за него? – пита Халит.
-С това споразумение, гарантирам бъдещето на сина си – отговаря Ендер.
-Излез! – казва Халит, а Надир му отвръща, че трябва да разбере, че не може да изгони никой, вече от тук….
По късно Ендер пита Надир, какво е станало с Шахика.
-Тя не успя и я няма – казва той.
-Не, не е достатъчно, тя се опита да ни убие – отвръща Ендер, а Надир ѝ казва, че това е било изцяло решение на Шахика.

Ендер пита Надир, дали може да ѝ даде малко пари, а той ѝ отговаря, че може да вземе колкото си пожелае, защото на нея е доверил да управлява акциите му.

Халит нахлува в новия-стар кабинет на Ендер много ядосан и я пита как може да бъде толкова подла и значи, тя е била тази, която е стояла зад всичко това.

-Да аз исках да се отровя сама. Слушай Халит, действията на Шахака нямат нищо общо с тези на Надир! Тя беше обхваната от ревност и изгуби контрол и освен това е редно да обсъждаш отношенията им с тях, а не с мен, защото аз отскоро го познавам – отвръща му Ендер.
-Значи се доверяваш на някакъв, с когото си се запознала скоро? – пита Халит.
-Да! Всичко, което ми разказа ми се стори логично и се оказва, че не съм знаела, що за човек си ти, Халит – отговоря тя.
-Ендер, всъщност, сега ще разбереш, кой съм аз! На грешната страна си и много ще съжаляваш за действията си! – заканва се Халит.
Зехра се съгласява да подпише договор с Акън и отиват при Кая, за да им подготви договор
Зехра се съгласява да подпише договор с Акън и отиват при Кая, за да им подготви договор

Зехра се съгласява да подпише договор с Акън, който я притиска да бъде неин мениджър. Двамата отиват при Кая и го молят да подготви договор им.

Акън организира събитие за Зехра, на което тя да даде автографи на феновете си. На него идва и Ийт, за да се срещне с Лила, но тя му казва, че не иска да го вижда и ще се видят на делото за развода им, което Метин е завел.

Вечерта Кая казва на Ийт, че Метин е завел делото за развод и чакат дата, а той му отговаря, че Лила му е казала, но до тогава се надява да разубеди момичето.

Ийт казва на баща си, че ученето не запълва времето му и трябва да си намери работа. Кая го кани да работи при него, той му отговаря, че ще си помисли.

-Между другото, искам да те запозная с някого, ще вечеряме заедно – казва Кая, а Ийт го пита с кой.
-С Лейля от офиса – отговоря баща му. Ийт е изненадан, за него и Лейля, а той му отвръща, че само той знае.
Йълдъз съобщава на Халит, какво решение е взела.
Йълдъз съобщава на Халит, какво решение е взела.

Йълдъз казва на Халит, че е взела решение и тъй като е добър баща, но не и съпруг е решила да не се развежда с него.

-Това е твоят последен шанс! Затова се възползвай от него – заявява му тя.

Йълдъз разбира от Халит, че Ендер си сътрудничи с неговия враг. Тя е изненадана, че Ендер не ѝ е споменала за това. Ядосана Йълдъз отива при Ендер и я пита, защо се е съюзила с врага на Халит.

-Какво те интересува, нали се развеждаш? – пита Ендер
-Ако Халит има финансови проблеми, това се отразява на мен и детето. Защо не ми каза, че вършиш такива неща? – пита Йълдъз. Ендер ѝ отговоря, че като нея, мисли първо за детето си, а и решението е взела в последната минута, защото е получила бизнес предложение, на което не е могла да откаже. Ендер я съветва да събира пари, защото Халит скоро ще фалира. Йълдъз си тръгва ядосана и ѝ казва, че ще ѝ покаже, коя е тя.
Ендер разбира, че Лейля е на гости на Кая и Ийт  и отива неканена.
Ендер разбира, че Лейля е на гости на Кая и Ийт и отива неканена.

Ендер се обажда на Ийт и разбира, че Лейля им е на гости. Тя неканена отива в дома на Кая, като казва, че е искала да види сина си. Изненадан Кая ѝ отвръща, че не е знаел, че ще идва.

-Лейля, ти как си, както виждам, пренебрегваш днешните ми препоръки – казва Ендер. Лейля иска да се оправдае, но тя ѝ отговоря, че и е все едно, но с времето ще разбере, защото има едно силно качество и винаги излиза права, а Ийт и Кая са се убедили съвсем наскоро.

Ендер подава една кутийка на сина си и му казва, че му е донесла подарък. Ийт я пита, защо, а тя му отговоря, че от благодарност, защото ѝ е син, и че ѝ е дал шанс.

Ийт отваря кутията и пита какво е това, като вади ключ за автомобил. Ендер го взема и му отговоря, че това е да не ходи пеша на лекции.

Кая се намесва, че това е скъп и ненужен подарък, а тя му отговаря, че ще купува на сина си, каквото поиска.

-Редно е да се консултираш с мен за такива неща – ядосва се Кая.
-Лейля, тъкмо за тава ти говорех – казва Ендер като сочи с пръст ту Кая, ту сина си. Ийт казва, че не може да го приеме. Ендер взема ключа и го поставя в ръцете на Ийт като ме казва: - Нека всеки, който не те харесва да знае, че както Лила е дъщеря на Халит, така ти си мой син!
-Ендер, ела да поговорим – казва Кая, а Ендер казва на Ийт, че ще отиде да поговори с баща му и ще се върне.

Кая казва на Ендер, че от тук нататък иска да съгласува решенията за Ийг с него, а Ендер го пита, а той дали я е попитал, дали може да запознае Лейля с Ийт?!

-Не те засяга личния ми живот! – отговоря Кая.
-Така ли? Докато го има Ийт, ти нямаш личен живот! – отвръща му Ендер.
На тръгване Ендер казва на Ийт, че вече работи в компанията на Халит и ако му се работи, тя е насреща.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

„Опасно изкушение“, с.3 еп.59 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, с.3 еп.58 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, с.3 еп.57 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, с.3 еп.56 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, с.3 еп.55 (bTV) – какво ще се случи...