Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, с.3 еп.24 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Всичко излиза наяве! Кая разбира, че Ийт е негов син, а Халит, че Лила се е омъжила за Ийт. Халит гони Шахика от имението! Халми открива Лейля. Вижте още какво ще се случи в сезон 3 епизод 24 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 11 април 2022 (понеделник) по bTV.

В сезон 3 епизод 23 на турския сериал „Опасно изкушение“ Лила и Ийт се женят. Кая се среща с Лейля и обещава да ѝ помогне. Ендер подхвърля на Халит, че ако иска да задържи Йълдъз трябва да ѝ направи подарък за раждането..


НА КРАТКО какво се случва в с.3 еп.24 на „Опасно изкушение“ който може да гледате от 20:00 часа на 11 април 2022 (понеделник) по bTV.

Акън настоява Зехра да прави комедийни видеа, но тя не е съгласна, и за да я убеди наема две момичета, които се представят за нейни фенки.

Халит връща бижутата на Йълдъз, а също така ѝ дава и кредитна карта без лимит.

Кая казва на Лейля, че иска да я премести на сигурно място и да заведе дело за развод.

Ийт прекарва нощта с Лила, а сутринта ѝ казва, че не я обича. Момичето е съсипано, а Ийт също не е в по-добро състояние, но това е цената, която трябва да плати, за да може Шахика да му каже кой е баща му.

Шахика организира парти, за да обяви годежа си с Халит, за което той не знае и така да го постави пред свършен факт.

Халми открива Лейля

На годежното партито на Шахика се появява Ендер и съобщава пред всички, че Халит не иска да се разведе с Йълдъз.

Шахика отвръща на удара на Ендер, като използва най-големия си коз.

След като Шахика взриви бомбата за Ийт нещата се объркват. Халит гони всички и самата Шахика. Шахика е изгонена и от брат си Кая.

„Опасно изкушение“, с.3 еп.25 (bTV) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Опасно изкушение“, с.3 еп.25 (bTV) – какво ще се случи...

Халит се обажда на Йълдъз, за да се върне в имението със сина му, че Шахика си е тръгнала. Кая намира Ийт и го довежда в...

Акън настоява Зехра да прави комедийни видеа, но тя не е съгласна, и за да я убеди наема две момичета, които се представят за нейни фенки.

Акън предлага на Зехра да направят още едно видео с Йълдъз, защото двете много са смешни и хората ги гледат. Зехра му казва, че не иска да е смешна, а да бъде феномен, с който баща ѝ да се гордее, а и ако Халит разбере, че хора им се подиграват много бързо ще затвори канала ѝ.

-Аз ще се заема, но комедията сега е на мода -казва Акън и точно в този момент към тях се приближават две момичета, които казват, че ѝ са фенки и искат да се снимат с нея. Зехра е много щастлива, а мъжът ѝ казва да му се довери, а Зехра му отвръща, че се е оказал много прав. Разбираме, че Акън е платил на момичетата, които се представиха за фенки на Зехра.

Халит връща бижутата на Йълдъз, а също така ѝ дава и кредитна карта без лимит.

Халит връща бижутата на Йълдъз, а също така ѝ дава и кредитна карта без лимит.

Йълдъз се прибира, след като се видя с Кая, а Асуман ѝ казва, че адвокатът на Халит е донесъл един пакет за нея. Йълдъз предполага, че са документите за развода и казва на майка си да ги донесе, за да ги разгледа.

-Не прилича на документи – казва Асуман, подавайки ѝ пакета.

-Това пък какво е? Бомба ли са ми изпратили? – чуди се Йълдъз…

Йълдъз е много изненадана, когато отваря пакета и вътре намира старите си бижута и кредитна карта без лимит.

Идва и Ендер и ги пита какво става, а Йълдъз ѝ отговоря, че Халит и е изпратил старите бижута.

-Така ли, очевидно не иска да те изгуби, нали г-жо Асуман – казва Ендер.

-Няма картичка, да не би да ги е изпратил на Шахика и по-грешка да са се озовали при мен – отвръща Йълдъз.

-Стига глупости! Не чакай картичка, а разбери посланието – казва Ендер, а Йълдъз ѝ отговоря, че не го е разбрала.

-Обичате! Какво още не разбра, Йълдъз! – ядосва се майка ѝ.

Ендер обяснява, че това е стилът на Халит и тя е единствената, която е поискала да се разведе с него и е получила бижута от него.

Йълдъз вижда, Халит и е върнал и коронката на принцеса и си я слага на главата, като казва, че много и е липсвала, а след това казва, че има подарък за Ендер и отива да го донесе. Йълдъз казва на Ендер да си затвори очите и вади една шапка на вещица и я слага на Ендер.

-Та-дъмммм – казва Йълдъз и Ендер отваря очите си, много изненадана, а Йълдъз казва като двете стоят пред огледалото: - Принцесата и вещицата! Къде ти е телефона, да направим един селфи – предлага Йълдъз.
-Бих ти се ядосала, но давай – отвръща Ендер.

На вечеря Джанер виждайки Йълдъз с короната я пита, кога кралицата-майка я е повишила, а тя му отговоря да не завижда като сестра си.

-Казах, че парите ни носят щастие, но короната ме направи много щастлива и отново ще премисля – обяснява Йълдъз.

-Говори ли с Халит? – пита Асуман.
-Не! Защо да му се обаждам, че ми е върнал, това което е мое – отговоря Йълдъз, а Ендер ѝ казва, че трябва да му се обади, защото човекът се е постарал, а отгоре на това и е изпратил и карта. Джанер пита каква, а Ендер му обяснява, че е от черните. – Я го гледай, Халит! – изненадан е Джанер. Ендер и Асуман ѝ казват, че трябва да се обади на Халит, а Йълдъз става от масата като казва – Добре! Само да се спася от вас!

-Здравейте, г-н Халит, обажда се Йълдъз! – любезно е момичето.
-Здравей, Йълдъз, имам ти телефона и се изписва името ти, когато ми се обаждаш – обяснява Халит.

Йълдъз му казва, че и е изпратил нещо и тя е искала да му благодари, но не разбрала, защо ѝ ги е изпратил, а Халит ѝ отговоря, че за Халит-Джан.

-Този отговор е като жокер, ако те поздравя, отново това ще кажеш – отвръща Йълдъз….
Кая казва на Лейля, че иска да я премести на сигурно място и да заведе дело за развод.

Лейля и Кая се срещат в дома на Емир. Кай ѝ казва, че е проверила нейния случай и има приятели-колеги, които се занимават с такива случай и ще помогнат. Кая я пита, дали има общи приятели, които да свидетелстват, че Хилми я е тормозел.

-Има много хора, но никой няма да се съгласи от страх – казва Лейля.
-И това е, но ние няма да се отчайваме, а ще заведем делото и ще го спечелим! Трябва да те скрием на по-сигурно място, защото мъжът ти знае къде работиш и може да проследи някой от нас, и не си заслужава да рискуват. Утре ще изпратя един приятел да те вземе и заведе на сигурно място – отвръща Кая.
Ийт прекарва нощта с Лила, а сутринта ѝ казва, че не я обича. 
Момичето е съсипано, а Ийт също не е в по-добро състояние, но това е 
цената, която т...
Ийт прекарва нощта с Лила, а сутринта ѝ казва, че не я обича. Момичето е съсипано, а Ийт също не е в по-добро състояние, но това е цената, която трябва да плати, за да може Шахика да му каже кой е баща му.

Вечерта Лила отива в дома на Ийт, къде той я посреща в романтична обстановка, която сам е направил от свещи и листенца от рози.

-Не мислех, че си толкова романтичен – казва Лила.
-И аз, но искам първата ми нощ със съпругата ми да бъде специална – отвръща Ийт.

След като прекара нощта с Лила, сутринта Ийт ѝ казва, че всичко между тях е приключило., защото той е разбрал, че не я обича и иска да се разведат. Лила не може да повярва, а той ѝ казва, че е нормално и трябва да свикне с това. Ийт казва на Лила да си събере багажа и да се прибере, а той отива на работа, като тръшва вратата под носа ѝ.

Излизайки от къщата Ийт си спомня разговора с Шахика.

-Грехота е, какво е виновно момичето? – пита Ийт.

-Така е покрай сухото, гори и мокрото, защото тя е дъщеря на Халит Аргун. Сутринта трябва така да зарежеш Лила, че да не е на себе си! Халит ще мисли само за дъщеря си, а бизнесът ще е под мой контрол. Не мисля да съжалявам Лила! – предупреждава Шахика.

Виждаме как Ийт се отдалечава от дома си, в който заряза Лила и плаче.

  Йълдъз пуска в социалните мрежи снимка, на която позира с короната на глава, което много ядосва Шахика.
Йълдъз пуска в социалните мрежи снимка, на която позира с короната на глава, което много ядосва Шахика.
Ендер и Джанер карат Йълдъз да си пусне снимка в социалните мрежи, а тя им казва, че не иска да дразни никой, но в миналото те са си го заслужавали.

Ендер ѝ казва, че има някой и той трябва да си получи заслуженото и Йълдъз се съгласява.

В същото време Шахика говори с шефа си и му казва, че макар да не иска да се разведе с Йълдъз, няма да я остави и нея, и в това са сигурни и двамата.

-Не ми изглежда така – казва мъжът.

-Не се тревожи, аз все още се държа така, все едно не знам нищо. Това го изнервя и изпитва угризения, и това е само в наша полза. А и Лила се омъжи, нова криза се задава. А ако направя така, че Йълдъз да се изложи, работата е готова – отвръща доволна Шахика.

В същото време на другия телефон получава известие и вижда снимката на Йълдъз с короната и ядосана си говори сама: Халит, не е за вярване, какви пари хвърли за тая глупачка. Ако нямах работа с теб, отмъщението ми щеше да е жестоко.

Сутринта Шахика пита Зехра, дали може да ѝ помогне да организира малък прием, за да зарадва баща ѝ. Зехра ѝ отговоря, че е имала среща с Акън, но ще я отложи и ще ѝ помогне.

Зехра се обажда на Йълдъз и ѝ казва, че днес двете е трябвало да се видят с Акън, но тъй като Шахика организира прием за годежа ще трябва да го отложат за утре.

-Какъв прием? – пита Йълдъз, а Зехра ѝ отговоря, че не знае нищо повече.

Йълдъз казва на майка си и Ендер, че няма да ги слуша повече, защото Халит и Шахика организират прием довечера за годежа им.

-Казах ви, че Халит няма нужда от мен, той иска само сина си да е до него, а мен да заключи в пристройката и ожени за Шахика – ядосва се Йълдъз.

-Не, не, тук има нещо гнило, защото Халит не би празнувал така. Той сигурно не знае! Това са последните козове на Шахика и ти не трябва да се ядосваш, за да не постигне целта си – отбелязва Ендер

-Ами успя, добра е в това отношение – казва Йълдъз

-Ще реша това! Тази вечер, Шахика ще си отиде от онзи дом – бясна е Ендер.
Халми открива Лейля
Халми открива Лейля

Кая се обажда на Лейля, за да ѝ каже, че всичко е готово, че е подал молба за развод от нейно име и един приятел днес ще я вземе и заведе на сигурно място, а до тогава, тя не трябва да говори с никой.

Лила се прибира съсипана вкъщи, където я вижда Зехра и я пита, какво е станало и защо изглежда така, а Лила я лъже, че се е скарала с приятелка.

В същото време Ийт го измъчва съвестта и не може да си намери място от това, което причини на Лила.

В същото време Ийт го измъчва съвестта и не може да си намери място от това, което причини на Лила.

-Какво става, Ийт? Можеше да дойдеш в офиса – казва Кая.

-Там има много хора – отвръща момчето.

-Притесних се, дали нещо не се е случило – казва Кая.

-Ще ти се стори странно, но аз лош човек ли съм? – пита Ийт, а Кая го пита, защо го пита това, че не го разбира.

-Интересува ме мнението ти, такъв ли съм?

-Достатъчно си добър, за да не нараняваш хората. Защо мислиш за това? Разкажи ми какво има? – пита Кая.

-Извърших нещо лошо и нараних човек, и не знам как да се поправя – отговоря младежа.

Кая го пита какво е направил, а той му отговоря, че не може да му каже, но е имал нужда да говори с някого и не се сетил за друг, освен него.

-Не знам какво си направил, но в живота, нищо не е обратимо, ако си сбъркал, може да се извиниш и реваншираш, и в това няма нищо лошо – обяснява Кая. Ийт му казва, че много е оплескал нещата и няма да може да се оправи…
Шахика организира парти, за да обяви годежа си с Халит, за което той не знае и така да го постави пред свършен факт.
Пристига Халит.
-Скъпи! Изненада – казва Шахика.

-За какво е изненадата? – пита Халит.

-Скъпи, исках да отпразнуваме бъдещето на компанията, както и годежа ни – отговоря Шахика, а Халит поздравява гостите.

Кая който също е на приема на сестра си, изпраща съобщение на Лейля, че неговите хора идват, да им отвори вратата. Лейля чува, че се чука на вратата и без да поглежда отваря и пред нея застава Хилми! Тя започва да вика за помощ, но Хилми ѝ запушва устата.

На партито се появява Ендер и съобщава пред всички, че Халит не иска да се разведе с Йълдъз.

След минути идва на приема идва и Ендер, която казва, че е дошла тук, за да осветли всички!

-Шахика, Халит не иска да се развежда с Йълдъз и преди да правиш приеми, за да обявяваш годежа, трябваше първо да питаш него – казва Ендер.

Шахика отвръща на удара на Ендер, като използва най-големия си коз.

-Напротив, знам всичко, но май знам и доста неща, които са не известни за вас и тази вечер е идеална за ги споделим. Ийт ще дойдеш ли за момент? – отвръща на удара Шахика и продължава. – Преди много време Ийт ме беше помолил да открия баща му…

Ендер искаш ли, да продължа? Не те чувам, май си глътна езика! – обръща се с ехидна усмивка Шахика към Ендер и продължава:

- Ийт е мой племенник! Синът на батко ми Кая и за съжаление Ендер е негова майка.

Много, съжалявам, но пропуснах важен детайл, Лила ела! И в същото време Ийт е съпруг на това красиво момиче.

Халит се приближава до дъщеря си и я пита, дали е вярно?

-Татко… - не знае какво да отговори Лила.

-г-н Халит… - опитва се да се намеси Ийг.

-Махай се от тук! Изчезвай! – бесен е Халит и продължава: - Всички навън! Празненството приключи!

Кая вика сестра си и я пита какви са тези глупости, а тя ме казва, че Ийт е негов син, а Ендер го е изоставила след раждането и да не пита нея, а бившата си.

-Ендер, вярно ли е? – пита Кая Ендер, а тя му отговоря, че за съжаление да. Кая се опитва да догони Ийт, но той се качва в едно такси.

Кая пита Ендер как е можела да крие, че са имат син.

-Не е така, но това не може да се обсъжда накрак – отвръща Ендер.

-Как може да ми го причиняваш? Остави мен, помисли за сина си! Защо го кри толкова време? Знаеше, че момчето е под носа ни – пита Кая.

-Защото той се опита да ме убие – отговоря Ендер.

-Какво? – не може да повярва Кая.

-Да и аз не знаех, до онзи ден и тогава го научих – казва Ендер.

-Ендер, качвай се в колата и да вървим, да поговорим – предлага Кая, а тя се съгласява.

След като Шахика взриви бомбата за Ийт нещата се объркват. Халит гони всички и самата Шахика. Шахика е изгонена и от брат си Кая.
След като Шахика взриви бомбата за Ийт нещата се объркват. Халит гони всички и самата Шахика. Шахика е изгонена и от брат си Кая.
В имението Халит ядосан пита Лила, как може да се омъжи за Ийт. Шахика се намесва, а Халит тръгва към нея: - Ти не ме ли чу, че казах всички да се махат! Махай се! И ти си замесена в това!

Шахика си тръгва.

Ендер и Кая отиват в дома му. Кая я пита, защо е скрила от него, а Ендер му обяснява, че е разбрала, че е бременна, когато той е заминал да учи. Докато събирала пари за аборт, никой не посмял да го махне, а тя е била само на осемнайсет, без пари, без образование и си е нямала никой.

-Имаше мен, можеше да ми кажеш – ядосва се Кая, а тя му отвръща, как като я е оставил… Тя се молила на майка му, но те не я пуснали, дори да влезе…. Всичко, което е преживяла е заради неговото семейство, той не знае какво е преживяла, като е оставила собственото си дете… затова не трябва да ѝ държи сметка… В този момент телефона на Кая звъни, а Ендер му казва, че може да е Ийт, а той вижда, че Емир му звъни и му затваря.

-Каза, че Ийт се е опитал да те убие? Вярно ли е?

-Да и знаеш ли, заради кой, заради сестра ти! Шахика създаде звяр от нашия син, настрои го срещу мен, ако не мислех за детето си, нима нямаше да кажа, че се е опитал да ме убие – отвръща Ендер.
Пристига и Шахика, която казва на брат си, че днес е разбрала, а той ѝ казва да напусне дома му, а след това казва на Ендер, че отива да търси сина си, а тя му отвръща, че идва с него.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

„Опасно изкушение“, с.3 еп.61 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, с.3 еп.59 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, с.3 еп.58 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, с.3 еп.57 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, с.3 еп.56 (bTV) – какво ще се случи...