Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.99 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Йълдъз се опитва да се сдобри със Зайнеп, но тя не иска да я вижда. Ендер е доволна, че е показала на Зайнеп истинското лице на сестра ѝ. Кемал съобщава на Йълдъз, че е взел решение и няма да я чака повече, а ще бъде със Зехра, защото заслужава да бъде щастлив. Ирем си заминава за Бурса. Лила казва истината на баща си и майка си, че обича Емир и той е бедно момче. Вижте още какво ще се случи в епизод 99 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 6 декември 2021 (петък) по bTV.

В епизод 98 на турския сериал „Опасно изкушение“ Ирем пристига на тържеството в къщата на Халит и вдига скандал. За малко всички да разберат, че Йълдъз се е опитала да раздели Кемал и Зехра, но Зайнеп поема вината на сестра си върху себе си. Зайнеп не може да повярва, че Йълдъз може да има общи планове с Ендер. Тя е толкова ядосана на сестра си, че и казва, че вече няма сестра!


НА КРАТКО какво се случва в 99 епизод на „Опасно изкушение“ който може да гледате от 20:00 часа на 6 декември 2021 (понеделник) по bTV:

  • Йълдъз се опитва да се сдобри със Зайнеп, но тя не иска да я вижда. Алихан вижда разплакана Йълдъз и иска да разбере защо двете са се скарали.
  • Ендер е доволна, че е показала на Зайнеп истинската Йълдъз.
  • Халит се чуди какъв подарък му е оставил наскоро починалия Тунджер.
  • Ирем се връща в Бурса, а Хакан не иска да я спре.
  • Кемал съобщава на Йълдъз, че е взел решение и няма да я чака повече, а ще бъде със Зехра, защото заслужава да бъде щастлив.
  • Лила признава на майка си и баща си, че обича Емир, който е бедно момче.
  • Лила се ядосва на родителите си и решава да не се прибере у дома, като поставя в неловка ситуация Зайнеп пред Алихан.

„Опасно изкушение“, еп.100 (bTV) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Опасно изкушение“, еп.100 (bTV) – какво ще се случи...

Алихан е принуден да уволни Емир, защото Гюлтен го обвинява в кражба. Йълдъз предлага на Емир и Джанер да им помогне, но в замяна те трябва...

Джанер и Емир с нетърпение чакат Зайнеп да пристигне в офиса, за да разберат защо всички са намусени и посърнали.

Зайнеп пристига във офиса, но идва Йълдъз, която иска да говори с нея, но Зайнеп и е ядосана и не иска да я вижда.

-Боже, сестрите Йълмаз са скарани и скоро ще настъпи края на света – коментира Джанер.
Йълдъз се опитва да се сдобри със Зайнеп, но  тя не иска да я вижда.

Йълдъз се опитва да се сдобри със Зайнеп, но тя не иска да я вижда.

 Алихан вижда разплакана Йълдъз и иска да разбере защо двете са се скарали.

Алихан вижда разплакана Йълдъз и иска да разбере защо двете са се скарали.

Зайнеп пита сестра си, защо е дошла, а Йълдъз и отговаря, че те са като две половинки на една ябълка, а Зайнеп и отвръща, че така е било, но втората половинка е в кошчето. Йълдъз и се моли, а Зайнеп и казва, че не и стига, това което е направила с нея, но идва и да ѝ се моли, по-добре да си ходи, защото и е бясна, и се чуди още какво не знае…

Йълдъз си тръгва разплакана и се сблъсква с Алихан, който я пита, дали е добре, а тя му казва, че не е. Алихан я пита, дали може да направи нещо за нея, а тя му казва, че се е скарала със Зайнеп и си тръгва…

Алихан отива при Зайнеп, а тя го пита какво иска, а той и казва, че е видял, че Йълдъз.

-Какво оплю ли ме? – пита Зайнеп, а Алихан и отговоря, че сестра и е била много разстроена и решил да види, дали и тя също не е, но се оказва, че нищо не може да я повали.

-Да! Реших да разкарам всеки, който ме кара да страдам!

-Започна с мен и продължи със сестра си! – казва Алихан, а Зайнеп му отвръща, че е точно така, защото вече не я интересуват.
-Браво! Много ти отива Зайнеп Йълмаз, разкарай от живота си, всички, които те обичат!... Поздрави гаджето!

Останала сама Зайнеп си казва, че е забравила за гаджето и се обажда на Дюндар.

Ендер е доволна, че е показала на Зайнеп каква е Йълдъз.

Ендер е доволна, че е показала на Зайнеп каква е Йълдъз.

Джанер се среща със сестра си и ѝ казва, че има супер новина – Зайнеп и Йълдъз са скарани. Ендер му казва, че знае, а Джанер я пита, да не би тя да има пръст в това?

-Леле, как си успяла, како?
-Всичко хубаво си има край, защото Зайнеп трябваше да разбере каква е истината за Йълдъз, която толкова обичаше – казва Ендер, а Джанер и отвръща, че май е отишла доста далеч, защото да раздели двама влюбени е едно, но две сестри не е ли прекалено, защото дали, ще и хареса да го причинят на тях, защото той не иска да се скара със сестра си.

Ендер казва, че не е успяла да раздели Зехра и Кемал и те са се оженили…

Халит се чуди какъв подарък му е оставил наскоро починалия  Тунджер.

Халит се чуди какъв подарък му е оставил наскоро починалия Тунджер.

Халит се среща със съпругата на починалия му приятел Тунджер, която му разказва, че след смъртта му са разбрали, че Тунджер е имал сейф в Швейцария, в който той е оставил подаръци, оставил е и за него.

Халит е учуден и ѝ казва, че с него не са си общували доста дълго време.

-Така е, явно е искал да ти каже нещо.
-Какво ли? – чуди се Халит, а тя му казва, че децата ще се върнат довечера от Швейцария и тя ще му се обади.
„Опасно изкушение“, еп.98 (bTV) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Опасно изкушение“, еп.98 (bTV) – какво ще се случи...

Ирем пристига на тържеството в къщата на Халит и вдига скандал. За малко всички да разберат, че Йълдъз се е опитала да раздели Кемал и Зехра,...

Хакан казва на Алихан, че е говорил със Зайнеп и тя му е казала да изслуша Ирем, защото е станало недоразумение. Алихан му казва, че Зайнеп няма да му каже това, ако Ирем е направила нещо и двамата го знаят. Алихан предлагат да пият по нещо в кафето и да поговорят.

Зайнеп и Дюндар се срещат в кафето до офиса на Зайнеп,  а тя му казва, че покрай проблемите си, е забравила, че имат връзка.

Зайнеп и Дюндар се срещат в кафето до офиса на Зайнеп, а тя му казва, че покрай проблемите си, е забравила, че имат връзка.

-Ти си заета жена, нормално е да нямаш време.
-Щях да ти звънна по-рано, но денят ми започна лошо! – казва Зайнеп, а Дюндар я пита, дали Алихан е виновен, а тя му казва, че се е скарала със сестра си, а той и казва, че до ден-два ще и прости, а след това я пита, как е било неговото представяне. Зайнеп го гледа учудено, а Дюндар и казва, че за песента, която се казвала „Не ме оставяй“ питал, дали и е харесало?
-Благодаря ти! Много ми хареса, но не знаех, че може да пееш – отговоря му Зайнеп.
-По-принцип не пея, но исках да направя нещо за теб! Знам, че отношенията ни не са истински, но ми е приятно с теб и искам да направя нещо хубаво за теб, и се чувствам добре и искам и ти да се чувстваш по-същия начин когато си с мен.

Зайнеп му казва, че наистина успява, тя се чувства хубаво в неговата компания.

Дюндар я пита, какъв е следващият ѝ план, а тя му казва, че не прави планове! Той и отвръща, че така е най-добре, но в момента трябва да се движат по-програма, затова продължават тяхната интересна игра.

Зайнеп казва на Дюндар, че трябва да тръгва и двамата стават, но виждат Хакан и Алихан. Виждайки ги Алихан казва на Хакан, че Зайнеп го прави, за да го дразни.

Зайнеп казва на Дюндар да започнат да играят и го кара да се смеят, а Алихан пита Хакан, защо се смеят, а Хакан му отговоря, че те са смешни…
„Опасно изкушение“, еп.97 (bTV) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Опасно изкушение“, еп.97 (bTV) – какво ще се случи...

Алихан прави изненада на Зайнеп, но тя му казва, че няма да се върне и всичко е свършило. Радостта на Йълдъз, че Кемал и Зехра са...

Ирем се връща в Бурса, а Хакан не иска да я спре.

Връщайки се в офиса, Зайнеп решава да се обади на Ирем, а тя и казва, че се връща в Бурса.

Зайнеп отива при Хакан и му казва, че се е обадила на Ирем, за да я убеди, но тя си заминава за Бурса и само той може да я спре, но Хакан и казва, че така е по-добре, защото иска да си почине малко.

Кемал съобщава на Йълдъз, че е взел решение и няма да я чака повече, а ще бъде със Зехра, защото заслужава да бъде щастлив.

Кемал съобщава на Йълдъз, че е взел решение и няма да я чака повече, а ще бъде със Зехра, защото заслужава да бъде щастлив.

Йълдъз се среща с Кемал, а той я обвинява, че тя е виновна за всичко, защото не е искала да избяга с него, но той вече не иска да я чака, затова се оженил за Зехра.

-Отличен избор – пияната Зехра – казва Йълдъз
-Ти мразиш Зехра, но тя ме цени повече от теб!
-Никой не я понася, а тя се влюбва в първият, който я погледне!

Кемал пита Йълдъз, защо го е повикала, а тя ме отвръща, че за да му покаже грешките. Кемал казва, че не е сбъркал никъде и не мисли да се разделя със Зехра.

-Значи я обичаш?
-Това е друга история! По-добре да се опитам да я обичам, отколкото да обичам теб! Защото има взаимност. Няма да чакам да се решиш! Повече не ме търси, защото искам да съм щастлив, защото го заслужавам – казва Кемал и си тръгва, а Йълдъз си казва, че всички я изоставят…
Лила признава на майка си и баща си, че обича Емир, който е бедно момче.

Лила признава на майка си и баща си, че обича Емир, който е бедно момче.

Лила признава на майка си и баща си, че си има приятел, с който много се обичат и че е излагала майка си, защото Емир не е от богато семейство…

-Мамо не ти казах истината, защото се страхувах, че няма да го приемеш, защото ти си живееш в свой измислен свят и постоянно ми се налага да лъжа заради теб, но разбери, че аз не съм част от този твой свят.

-Халит, кажи ѝ нещо!
-Лила, говори по-възпитано!
-Татко, просто казвам истината! Обичам Емир и скоро ще бъдем отново заедно!

Халит казва на Лила да не говори глупости и да не го ядосва! Лила го пита, какво точно го ядосва, като лъже се ядосват, като говори истината, пак същото… Зерин и казва, че този бедняк е разбрал, кой е баща ѝ и затова е с нея.

-Напротив, Емир каза, че не сме един за друг и си тръгна! Нима мъж, който търси пари ще го направи! – казва Лила, а Халит и казва, че го е направил, за да му се моли.
-По-добре да си тръгвам, защото вие мислите постоянно за пари! – ядосва се Лила и си тръгва, а Зерин се опитва да я догони, но Халит и казва, че ще се обади на Съткъ да я проследи.
Лила се ядосва на родителите си и решава да не се прибере у дома, като поставя в неловка ситуация Зайнеп пред Алихан.

Лила се ядосва на родителите си и решава да не се прибере у дома, като поставя в неловка ситуация Зайнеп пред Алихан.

Лила идва в дома на Емир, но той не си е вкъщи, затова отива при Зайнеп и ѝ казва, че се е скарала с родителите си и е дошла да говори с Емир, но той не си е вкъщи. Зайнеп я пита, какво е станало, а Лила ѝ казва, че на майка ѝ и баща ѝ не им дреме за нея и чувствата ѝ нямат никакво значение за тях.

-Казах им, че обичам Емир!
-Какво им каза?!
-Да, това им казах, Зайнеп! Не всички обичат богати мъже!

Зайнеп ѝ казва, че няма нищо такова, но родителите ѝ няма да приемат Емир…

-Зайнеп, бясна съм на Емир, знаеш ли къде е?

Зайнеп ѝ отговоря, че и представа си няма, а Лила казва, че няма намерение да се прибере у дома, защото много се е разочаровала от родителите си. Зайнеп я моли да им се обади, че ще остане при нея.

-Не няма да остана тук!
-Само не ходи при Емир!

Лила и отговоря, че не е толкова луда, но е писала на вуйчо ѝ, той ще дойде да я вземе.

Алихан пристига и пита Зайнеп, дали не я притеснява, защото може да има среща с гаджето, а Зайнеп му казва, че има, но ще ги изчака. Лила ѝ казва, тя да върви, за да не закъснява, заради нея, а те ще заключат.

Алихан я пита, дали не отива на срещата малко неглиже, а тя му отговоря, че Дюндар я харесва всякак.

Зайнеп излиза и се чуди, къде да отиде….

Лила казва на вуйчо си, че е ядосана на баща си и майка си, защото не уважават чувствата ѝ и ще остане при него. Алихан и казва, че Съткъ го е видял и ще каже на Халит, а той не иска неприятности и сега трябва да се прибере със Съткъ.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

„Опасно изкушение“ с.4, еп.27 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.26 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.25 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.24 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.23 (bTV) – какво ще се случи...