Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.92 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Зехра обвинява баща си, че заради него са се разделили с Кемал. Йълдъз е твърдо решена, да не допусне Кемал, да се ожени за Зехра. Ендер казва на Кемал, че ако се ожени за Зехра ще направи най-голямата грешка в живота си. Вижте още какво ще се случи в епизод 92 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 25 ноември 2021 (четвъртък) по bTV.

В епизод 91 на турския сериал „Опасно изкушение“ Ендер напуска Алихан, защото той постоянно я упреква и осъжда. Алихан отива и я моли да се върне, но за негов ужас Зайнеп става свидетел на това. Сътка казва на Халит, че Йълдъз и Кемал се виждат, а Халит ги разпита поотделно, за да разбере какво става.


НА КРАТКО какво се случва в 92 епизод на „Опасно изкушение“ който може да гледате от 20:00 часа на 25 ноември 2021 (четвъртък) по bTV:

 • Зехра обвинява баща си, че заради него са се разделили с Кемал.
 • Халит казва на Метин, че няма да се остави Алихан да го победи, но първо трябва да се успокоят нещата, защото гневът винаги води до грешка.
 • Зехра разказва на Ендер, че с Кемал са щели да се женят
 • Йълдъз е твърдо решена да не допусне Кемал да се ожени за Зехра.
 • Ендер казва на Кемал, че ако се ожени за Зехра ще направи най-голямата грешка в живота си.
 • Дюндар изпраща венец на Зайнеп, за да благодари за вечерята.
 • Ирем се притеснява да каже на Зайнеп, че ще ходи с Хакан на вечеря в дома на Алихан и Ендер.
 • Ирем казва на Ендер, че ако си мисли, че ще разкаже на Зайнеп, колко добре те се разбират с Алихан, много се лъже.

Текст от potv.bg
„Опасно изкушение“, еп.93 (bTV) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Опасно изкушение“, еп.93 (bTV) – какво ще се случи...

Йълдъз е доволна, че сватбата на Зехра и Кемал се отлага. Ендер е твърдо решена да попречи на Зехра да се омъжи за Кемал. Алихан подкрепя...

Зехра обвинява баща си, че заради него са се разделили с Кемал.

Ядосана Зехра идва при баща си и му казва, че заради него Кемал я е зарязал.

-Татко, защо не ми каза, че се съмняваш в Кемал?

Халит и отговоря, че той трябва да знае какво прави Кемал, защото тя постоянно допуска грешки, а фирмата му е в труден период и не иска още загуби.

-За какви загуби говориш? На Кемал не му трябват парите ти, той си има! – ядосва се Зехра.

Халит и казва, че ако Кемал е искал да се ожени за нея да го е направил, а не само да я размотава.

Зехра му отговоря, че за пръв път е щастлива, а той я съсипва и не вижда колко е самотна!

-Само аз ли съм виновен? Сама си, заради постоянните ти пиянски скандали – казва Халит.
-Кемал ме прие такава, желаеше ми доброто, но благодарение на теб го изгубих! – казва Зехра,а Халит отвръща, че по-добре да страда сега, отколкото по-късно!

При Халит идва Метин и виждайки Зехра, казва, че ще дойде по-късно, а Халит му казва да влиза, защото дъщеря му си тръгва.

Бясна Зехра напуска кабинета на баща си.

Текст от potv.bg

Халит казва на Метин, че няма да се остави Алихан да го победи, но първо трябва да се успокоят нещата, защото гневът винаги води до грешка.

Метин казва на Халит, че е уредил жената, която блъсна Ерим да замълчи завинаги, но трябва да им преведат петте милиона, а пари ще имат след като продадат фабриката, но има и друго, ще се оставят ли Алихан да ги победи?

-Метин, нима някога си ме виждал победен от някого?! За всичко си има време, но сега е важен Ерим! Ако Зехра не се омъжи, тогава ще измислим друго! Трябва да се успокоим, защото, знаеш ли, Метин, гневът винаги води до грешки!
Текст от potv.bg
Зехра разказва на Ендер, че с Кемал са щели да се женят

Зехра разказва на Ендер, че с Кемал са щели да се женят

Разплакана Зехра се обажда на Ендер, а тя я пита, какво става, защо плаче, а тя ѝ отговоря, че се е скарала с баща си и иска да поговори с нея.

-Пак ми падна в ръчичките, Зехра – радва се Ендер.

Зехра и Ендер се срещат, Ендер я пита, какво е станало, за какво се е скарала, отново с баща си?! Зехра и казва, че ще и каже, но иска това, да си остане между тях!

-Щях да се омъжа за Кемал!
-Какво?! Как така?

Зехра и отговаря, че от известно време са заедно, но не е било нещо сериозно, но Кемал и е предложил.

-Кемал е искал да се ожените и баща ти се съгласи? – изненадана е Ендер, а Зехра ѝ отговаря, че се е съгласил, но не е искал да казват на никого и тъкмо да подпишат, се случилото това с Ерим. След това говорили с Кемал, да отложат церемонията, но баща ѝ се усъмнил в Кемал и наредил да го следят.

Ендер казва на Зехра, че сигурно заради Йълдъз, а Зехра ѝ казва, че този път Йълдъз няма вина.

-Ти обичаш ли Кемал? Дали щеше да бъдеш добре с него? – пита Ендер, а Зехра и казва, че го обича, а и Кемал я разбира и не е с нея за пари, но баща ѝ е успял да провали всичко.

Зехра казва на Ендер, че само с нея може да сподели и я моли за съвет, какво да прави? Ендер и казва, да не се тревожи, защото тя ще измисли нещо и намери начин да я сдобри с Кемал, но трябва да държи Халит далече от нея.

Текст от potv.bg
Йълдъз е твърдо решена да не допусне Кемал да се ожени за Зехра.

Йълдъз е твърдо решена да не допусне Кемал да се ожени за Зехра.

Йълдъз се обажда на сестра си и я пита, дали иска да съберат приятелите си от Бурса, които сега живеят в Истанбул. Зайнеп я пита, кои, а Йълдъз започва да изброява – Ирем, Емир, ти, аз и всички от Бурса, които познаваме. Зайнеп я пита, дали не го прави, заради Кемал, а тя ѝ отговоря, че няма да го канят, а Зайнеп и казва, че не може да канят всички от Бурса без Кемал, а Йълдъз ѝ отвръща, тогава да го покани, а тя е поканила дори Бирджан. Зайнеп не е може да повярва и пита сестра си, дали говори за злата Бирджан…

Текст от potv.bg
Ендер казва на Кемал, че ако се ожени за Зехра ще направи най-голямата грешка в живота си.

Ендер казва на Кемал, че ако се ожени за Зехра ще направи най-голямата грешка в живота си.

Ендер отива в дома на Кемал и му казва, че с него са имали уговорка и той и е дал дума, а Кемал ѝ отвръща, че обстоятелствата са се променили.

-Да се ожениш за Зехра, означава да подкрепиш Халит, а аз си мислех, че не го харесваш – казва Ендер, а Кемал ѝ отговоря, че е така, но трябва да мисли за себе си.
-Ако застанеш на моя страна, ще имаш право на глас, но ако подкрепиш Халит, няма да можеш да си отвориш устата!

Кемал отговоря на Ендер, че парите никога не са били проблем за него.

-Искаш онази глупачка да се върне при теб – събуди се! Ако Йълдъз искаше, щеше да дойде отдавна, но тя избра Халит.

Кемал казва на Ендер, че още не е решил и не е трябвало да изпада в паника, но тя му казва, че ако не е била катастрофата с Ерим, сега е щял да бъде женен, но след това какво го е накарало да се отметне от решението си! Кемал и отговоря, че не смята да обсъжда с нея лични теми! Ендер става да си ходи и казва на Кемал, че бракът със Зехра ще е грешка, защото ще изгуби и в работата, и в любовта.

Текст от potv.bg
Дюндар изпраща венец на Зайнеп, за да благодари за вечерята.

Дюндар изпраща венец на Зайнеп, за да благодари за вечерята.

Курбан изпълнява нареждането на шефа си да занесе най-скъпите цветя на Зайнеп, за да благодари за вечерята. Курбан носи венец от цветя на Зайнеп, а Ирем, която е на гости на Зайнеп и я пита, кой е умрял, а тя ѝ казва, че цветята са от Дюндар, а Ирем и казва, че е много мило, че я ухажва и бори за нея и предлага да го покани на сбирката в чест на приятелите им от Бурса.

Текст от potv.bg

Ирем се притеснява да каже на Зайнеп, че ще ходи с Хакан на вечеря в дома на Алихан и Ендер.

Зайнеп пита Ирем, дали иска да сложи да хапнат нещо, а тя и казва, че и е било неудобно да ѝ каже по-рано, но Алихан ги е поканил с Хакан на вечеря в дома му. Зайнеп ѝ казва да не се притеснява за нея, защото Алихан и Хакан са стари приятели и е съвсем нормално да се срещат. Ирем ѝ казва, че гадната му жена ще бъде там и трябва да говори с нея, а тя мрази такива ситуации и пита Зайнеп, дали ще и се сърди, а тя и казва, че няма такова нещо, да не се притеснява.

Текст от potv.bg
Ирем казва на Ендер, че ако си мисли, че ще разкаже на Зайнеп, колко добре те се разбират с Алихан, много се лъже.

Ирем казва на Ендер, че ако си мисли, че ще разкаже на Зайнеп, колко добре те се разбират с Алихан, много се лъже.

Хакан и Ирем пристигат за вечерята в къщата на Алихан, а Ендер казва на Ирем, без никой да я чуе, че се вижда, че е дошла насила, но трябва да изтърпи 2 часа.

След вечерята Хакан и Алихан отиват да поговорят за нещо, а Ирем и Ендер остават сами, а Ирем пита Ендер, дали си мисли, че като е показала, че се разбира много добре с Алихан и ще се борят двамата за попечителството на Ерим, тя ще го каже на Зайнеп, но трябва да ѝ повярва, че тя няма да каже нищо на Зайнеп!

Текст от potv.bg

Зехра се обажда на Кемал и му казва, че не иска да го изгуби и каквото и да казва баща ѝ, те не са длъжни да се женят. Кемал ѝ отговоря, да си дадат малко време и вярва, че ще вземат правилното решение.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

„Опасно изкушение“ с.4, еп.29 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.28 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.27 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.26 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.25 (bTV) – какво ще се случи...