Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.88 (bTV) – какво ще се случи... 

Добави коментар

Йълдъз напуска Халит и отива в дома на Кемал, за да остане с него, но там я чака изненада, Кемал се жени за Зехра. Ерим блъска жена с колата, която взе без разрешение. Вижте още какво ще се случи в епизод 88 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 19 ноември 2021 (петък) по bTV.

В епизод 87 на турския сериал „Опасно изкушение“ Халит няма свободни пари, с които да отвърне на незаконните сделки направени от Алихан. Ендер идва и прибира Алихан от ресторанта, в който е със Зайнеп. Йълдъз напуска Халит!


НА КРАТКО какво се случва в 88 епизод на „Опасно изкушение“ който може да гледате от 20:00 часа на 19 ноември 2021 (петък) по bTV:

  • Джанер прави томбола и Дюндар печели вечеря специално приготвена от Зайнеп.
  • Алихан казва на Зайнеп, да не очаква да я ревнува от Дюндар.
  • Докато Ерим вози приятелите си в колата, която взе без разрешение, блъска жена на пешеходната пътека, а приятелите му бягат и го оставят сам.
  • Йълдъз напуска Халит и отива в дома на Кемал, за да остане с него, но там я чака изненада, Кемал се жени за Зехра.
  • Ерим проваля сватбената церемония на Зехра и Кемал.
  • Съткъ решава да поеме вината Ерим, но Ендер проваля всичко.
  • Алихан казва на Ерим, че никой не може да го разбере по-добре от него, колко е трудно да делиш майка си с чужд човек.
  • Халит и Метин се отиват да уговорят жената блъсната от Ерим да не завежда дело.
  • Йълдъз казва на сестра си, че Кемал ще се жени за Зехра, а Зайнеп е учудена, как Халит е разрешил този брак.

„Опасно изкушение“, еп.89 (bTV) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Опасно изкушение“, еп.89 (bTV) – какво ще се случи...

Халит казва на Йълдъз защо е скрил от нея за брака на Кемал и Зехра и защо е разрешил на дъщеря си да се омъжи за...

Джанер прави томбола и Дюндар печели вечеря специално приготвена от Зайнеп.

На новогодишното парти в офиса пристига Дюндар, а Зайнеп му казва, че не го е очаквала. Дажанер се намесва и казва, че той го е поканил, за благодарност, че е помогнал когато са търсили кученцето ѝ.

-Дойдохме да ви поздравим, но не с празни ръце, а нещо подходящо за концепцията ви. Ей, сега ще ви го покажем! - казва Дюндар и маха на хората си и те внасят коледна украса. - Щяхме да донесем по-голяма коледна елха, но решихме, че няма да се побере - продължава той.
В същото време в офиса идва Алихан и Зайнеп го представя на Дюндар, той му подава ръка и казва: - Съпругът на г-жа Ендер, нали?!

Зайнеп отговоря вместо Алихан и казва, че е същият и пита Алихан, къде е съпругата му? Алихан казва, че я няма, а Зайнеп му отвръща, че е жалко.

В същото време Джанер разиграва томбола, като раздава награди фитнс карта от Хакан, самолетен билет от Алихан и вечеря специално приготвена от г-ца Зайнеп в собствената ѝ къща.

Зайнеп не вярва на ушите си и пита, Джанер да не се е побъркал за каква вечеря говори. Той ѝ отговаря, че е ял от специалитета ѝ и е много вкусен.

Тя го дърпа настрана и го пита, защо предлага без да я е питал, а той ѝ казва, че останалите шефове са предложили награда, а тя какво е предложила, а той много иска да я харесат служителите.

Джанер казва на Дюндар, че ще тегли от негово име, защото нали не си пада по такива неща и хоп специалната вечеря от Зайнеп отива при него.

Дюндар пита Зайнеп какъв е специалитетът ѝ, но да не казва, че е шкембе, че ще падне.

Алихан казва на Зайнеп, да не очаква да я ревнува от Дюндар.

В същото време Алихан пита Зайнеп, дали може да поговори с нея, а тя му отговаря, че не може, но той ѝ казва, че я чака в кабинета си.

-Боже мой, за какъв се мисли, ще му дам да се разбере на този - ядосва се Дюндар. Зайнеп му казва да се успокои, а тя ще отиде да види какво иска?!
-Казвай, какво има?
-Какво правиш? Каниш някакъв в къщата си!

Зайнеп му казва, че не тя, а Дженер го е измислил.

Алихан я пита, нали мразеше Дюндар, какво е станало? Зайнеп му казва, че не трябва да го интересува. Алихан побеснява и я пита, дали се събира да готви на този в дома си? Зайнеп спокойно му отвръща, че ще сготви!

-Ти, погледна ли го? И не се виждай с такива, за да ревнувам!
-Идеята не е моя, а пък и защо ми е да ревнуваш!
-Зайнеп, не очаквай да ревнувам от такъв мъж! Няма нужда да излизаш с такива, заради мен!
-Жалко! Глупак! - казва му Зайнеп и напуска кабинета му, а Алихан я последва и чува, как Зайнеп предлага на Дюндар да вечерят тази вечер, а той веднага се съгласява, а тя му казва, че си взема чантата и тръгват веднага.

Зайнеп предлага на Дюндар, тъй като готвенето отнема време, тя да сготви и след това да го извика, и той се съгласява, дори и предлага да ѝ извика някой помощник, но тя му отвръща, че ще се справи сама.

Докато Ерим вози приятелите си в колата, която взе без разрешение, той блъска жена на пешеходната пътека, а приятелите му бягат и го оставят сам.

Йълдъз напуска Халит и отива в дома на Кемал, за да остане с него, но вижда, че Кемал се жени за Зехра.

Йълдъз напуска Халит и отива в дома на Кемал, за да остане с него, но вижда, че Кемал се жени за Зехра.

Йълдъз пътува към дома на Кемал и изпраща съобщение на Халит: “Халит, от много време го обмислях, исках да бъда обичана, но за съжаление в сърцето ти няма място за мен. Искрена съм и ще бъда с човек, който ме обича! Прости ми и не ме търси!”

Халит вижда, че е получил съобщение от Йълдъз, но не го прочита.

Йълдъз е пред къщата на Кемал и си мисли, че скоро ще бъде щастлива!

Йълдъз чука на вратата, Кемал отваря:

-Кемал аз напуснах къщата, защото не можах да издържа! Обичам те! Писах на Халит и му разказах всичко! Вече съм с теб!

Разбираме, че Кемал ядосан на Йълдъз, че тогава в хотела, тя не заряза Халит, той е предложил на Зехра да се оженят!

Кемал отваря вратата и Йълдъз вижда Зехра в бяла рокля, също така Халит...

Зехра пита баща си, той ли я е поканил? Халит отново с грубият си тон я пита, какво прави тук? Йълдъз изпуска куфара си, бързо се окопитва, влиза, и ги пита, защо са се събрали?

-Халит, защо не ме покани на брака на дъщеря си?!
-Виж, само ние сме! Няма други! - отговоря Халит
-Бясна съм, защо не ми каза? - пита Йълдъз, а като гледа в Кемал продължава - Иначе въобще не ми дреме, за кой се омъжва Зехра! - разочарована и ядосана е Йълдъз.

Халит я пита, защо е взела този куфар, а Йълдъз му казва, че заминава!

И тръгва да излиза, като изтрива съобщението си, което Халит все още не е прочел.

Халит я настига, дърпа я и ядосан я пита, какви тъпотии отново прави, а тя му отвръща, че не тя, а той прави тъпотии. Халит ѝ казва да мине церемонията и след това ще ѝ обясни, и казва на служебното лице да започват.

Ерим проваля сватбената церемония на Зехра и Кемал.

Ерим проваля сватбената церемония на Зехра и Кемал.

Зехра се съгласява да се омъжи за Кемал и когато служебното лице се обажда към Кемал телефонът му иззвънява и той казва, че е Ерим и вдига. Разплакан Ерим го моли, да отиде при него, защото е блъснал една жена и май тя е мъртва. Кемал му казва да му изпрати адреса и той веднага ще дойде.

Халит пита Кемал какво става, а той му отговаря, че Ерим е блъснал жена и била мъртва. Халит е шокиран и му казва веднага да отиват при него.

Лила се обажда на сестра си и разбира, че Ерим е блъснал жена и май тя е мъртва. Притеснена Лила се обажда на вуйчо си и му казва, а той я пита, дали е казала на Ендер, а Лила му казва, че не се е сетила. Алихан и казва да не се притеснява, той ще разбере какво става, а и ще каже на Ендер.

Хакан, който е с Алихан разбирайки за случилото се го пита, дали може да му помогне с нещо, а той му казва, че ще отиде да каже на Ендер, а той да съобщи на Джанер.

Ерим виждайки баща си, уплашен го прегръща, а Халит му казва, да се успокои. Ерим му казва, че е убиец и го моли да му помогне. Кемал пита Ерим дали си спомня, къде е станало, той му казва, че да, а Халит им казва, че трябва да отидат на местопроизшествието, защото не трябва да бягат.

Алихан се прибира вкъщи, а Ендер го пита, дали е добре, защото е звучал странно по телефона.

-Ерим е катастрофирал!
-Как така?- изненадана е Ендер
-Спокойно, Ерим е добре, но е ударил жена. Нещата са сериозни!

Алихан говори с някой по телефона и казва на Ендер, че жената е жива, а те са в полицията в момента.

Ендер е бясна и обвинява Халит, че не се е грижил достатъчно добре за сина им.

Йълдъз и Зехра пътуват сами в едната кола, а Йълдъз казва на Зехра, че не мислили, че това, което се е случило днес е знак, че те с Кемал няма да бъдат щастлива. Зехра и казва, че не е така, а тя просто ревнува...

Съткъ решава да поеме вината Ерим, но Ендер проваля всичко.

В полицията Халит пита Ерим как точно е станало и да не се притеснява, защото ще кажат на полицаите, че Съткъ е карал.

Но в този момент бясна пристига Ендер и виждайки Халит му казва, че ще го съди и ще си вземе син, защото заради него Ерим е катастрофирал. Халит ѝ казва да замълчи, но е късно защото идва комисарят и пита, дали синът им е катастрофирал, а Халит му казва, че иска да поговори с него в кабинета.

Зехра дърпа Ендер и ѝ казва, че всичко е провалила, защото Съткъ е щял да поеме вината. Ендер ѝ отвръща, защо не са ѝ казали, тя да не е врачка?!

В кабинета си комисарят казва на Ерим и Халит, че жената е със счупена ръка, а Ерим го пита, дали ще влезе в затвора, а той му отвръща, че ще има наказание, защото е карал без книжка. Халит пита комисаря, не може ли да минат само с парична глоба, ако пострадалата не заведе дело. Комисарят им казва, че няма да минат без това, защото синът му е избягал от местопроизшествието. Ерим отива да даде показания, а Халит и Ендер се карат, а Ендер казва, че ще заведе дело и ще си вземе Ерим, и Алихан ще и помогне. Алихан подкрепя Ендер и си навлича гнева на Халит, който им казва, че няма да вземат Ерим от него - никога!

Алихан казва на Ерим, че никой не може да го разбере по-добре от него, колко е трудно да делиш майка си с чужд човек.

Алихан казва на Ерим, че никой не може да го разбере по-добре от него, колко е трудно да делиш майка си с чужд човек.

-И ти ли ще кажеш, че мама е права? - пита Ерим, а Алихан му отвръща, че няма и продължава: - Двамата не са прави, а той дори не знае, кой от двамата е по-виновен. Тук съм, защото имаш право да се сърдиш на майка си и да реагираш така на брака ни. Разбирам те чудесно!
-Как ме разбираш? Майка ти омъжвала ли се е за друг?!
-Не! Де да беше!
-Как така? - не разбира какво иска да каже Алихан.
-Ерим, историята ми е доста объркана, но никой не би те разбрал по-добре от мен! Много е трудно да делиш майка си с чужд човек!
-Много съм ядосан!
-Имаш право, но нямаш контрол над ситуацията, защото никой не избира семейството си!

Алихан му казва, че има предложение, да използва травмите, който е получил, за да се развие и един ден като се ожени, може да се сети за своето семейство и да се поучи от грешките, на който е станал свидетел.

Ерим го пита, а дали не може просто да забрави какво е видял.
-Щом предпочиташ, ще забравиш - отвръща му Алихан.
-Ти забрави ли?
-Спомням си всичко!
-Жалко! - казва Ерим, а Алихан му казва, че при него е друго.
-Ерим, аз нямах хубаво детство! Бях едно тъжно дете! Последното нещо, което е да искам, някое друго дете да страда! Извинявай и ми прости! Не знам, дали успях да ти помогна, но винаги съм до теб, като твой брат!
-Благодаря, батко Алихан!

Халит излиза от кабинета на комисаря и пита Зехра, къде е Ерим, а тя му казва, че в онази стая говори с Алихан. Халит се ядосва, а Зехра го спира и му казва, нека да си поговорят, може да е за добро!

Халит и Метин се отиват да уговорят жената блъсната от Ерим да не завежда дело.

Йълдъз казва на сестра си, че Кемал ще се жени за Зехра, а Зайнеп е учудена, как Халит е разрешил

Зайнеп разбира от Емир, че нещо се е случило с Ерим и веднага се обажда на сестра си, а Йълдъз я пита, дали може да дойде при нея.

Йълдъз идва разплакана при Зайнеп, а тя се опитва да я успокои, че всички са били наясно, че Ерим е щял да избие нанякъде, но нали жената е жива.

-Кемал се жени! - казва Йълдъз.
-Моля! - изненадана е Зайнеп.
-Да!
-За кого?
-За Зехра!

Зайнеп не може да повярва, а Йълдъз ѝ казва, че го е видяла с очите си и Халит е бил там.

-Защо са го скрили от теб? - не разбира Зайнеп.
-Не знам! Скрили са от всички! Бях шокирана много! После звъна Ерим и тръгнахме веднага, всичко се обърка за секунди.
-Како, ти заради Кемал ли плачеш?
-Да! Защо ми го причинява?

Зайнеп ѝ припомня, че са се разделили преди 5 години, а междувременно ти се омъжи и още си омъжена!

Йълдъз ѝ казва, че няма значение, защото Кемал го прави нарочно!

-Стига глупости, между вас няма нищо вече! Странно е, че е избрал Зехра, но все някога щеше да се ожени - казва Зайнеп, а Йълзъз ѝ отговоря, че щяло е да бъде различно!

Зайнеп направо пита сестра си, дали още обича Кемал, а тя започва да плаче и през сълзи ѝ казва, че не го обича!

-Мисля да поговоря с Кемал, ще му кажа да се разкара от живота ни! - казва Йълдъз.

-Странно, а защо Халит е разрешил?! - чуди се Зайнеп, а Йълдъз ѝ казва, че не знае и казва на сестра си, че е съсипана, защото това семейство я подлудява!

Зайнеп успокоява сестра си, а Йълдъз и казва, че и Алихан е бил, а уж бракът им е бил само на хартия, но взели Ерим и се затворили семейно в една стая.

-Щях да откача, Зайно! И теб съсипаха! Нямаме късмет!
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

„Опасно изкушение“, еп.100 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.99 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.98 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.97 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.96 (bTV) – какво ще се случи...