Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп. 74 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Йълдъз казва на Халит, че бебето ѝ е мъртво и обвинява него и семейството му за това. Ендер е много изненадана, че точно Алихан е изпратил снимките от миналото на Йълдъз. Алихан е твърдо решен да си отмъсти на Халит, дори Зайнеп да страда.Вижте още какво ще се случи в епизод 74 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 29 октомври 2021 по bTV.

 „Опасно изкушение“, еп. 74 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп. 74 (bTV) – какво ще се случи...

В епизод 73 на турския сериал „Опасно изкушение“ Алихан казва на Зайнеп, че се е ядосал на Халит, но не и казва истинската причина, но Зайнеп не вярва на неговото обяснение. Халит забранява на майката на Йълдъз да присъства на партито за рождения ден на Ерим. Йълдъз е бясна на Халит и взема нещата в свои ръце. Ендер получава папка със снимки на Йълдъз от минало и.


НА КРАТКО какво се случва в 74 епизод на „Опасно изкушение“ който може да гледате от 20:00 часа на 29 октомври 2021 по bTV:

  • Зехра казва на Кемал, че когато е с него се чувства много добре.
  • Йълдъз решава да не лъже повече Халит, че е бременна.
  • Хакан разбира, че Зайнеп подозира, че нещо не е наред с Алихан и е свързано с Халит.
  • Йълдъз казва на Халит, че бебето ѝ е мъртво и обвинява него и семейството му за това.
  • Ерим се чувства виновен за загубата на бебето на Йълдъз, защото е казвал лоши неща за него.
  • Зехра е доволна, че Йълдъз е загубила бебето, защото така наследството няма да се дели на четири.
  • За да изкупи вината си Халит казва на Йълдъз, че ще купи апартамент на майка ѝ .
  • Ендер е много изненадана, че точно Алихан е изпратил снимките от миналото на Йълдъз
  • Алихан е твърдо решен да си отмъсти на Халит, дори Зайнеп да страда.

„Опасно изкушение“, еп. 75 (bTV) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Опасно изкушение“, еп. 75 (bTV) – какво ще се случи...

Експертите откриват, че колието е фалшиво, а Халит иска да види, кой го е подменил, но разбира, че някой е повредил камерата в сейфа. Ендер предлага...

Зайнеп пита майка си, защо внезапно е решила да си ходи, а Асуман ѝ отговоря, че средата я е изнервил. Зайнеп ѝ предлага да остане при нея, но тя не иска. Зайнеп вижда, че Халит звъни на Йълдъз, а тя не му вдига и ги пита, дали Халит е направил нещо, а Асуман ѝ казва да не дълбае по темата, защото трябва да се качва в автобуса.

Зехра казва на Кемал, че когато е с него се чувства много добре.

Зехра отива във фирмата и разбира, че баща ѝ е на събрание, но решава да посети Кемал и му казва, че няколко дни не са се виждали сутрин, а тя била свикнала със сутрешните разходни с него, а Кемал ѝ предлага да не се виждат само сутрин. Тъй като има малко свободно време Кемал предлага на Зехра да излязат и тя веднага се съгласява.

Кемал пита Зехра, дали се е сдобрила с баща си, а тя му казва, че не може да се сдобри с него толкова бързо, а Кемал я пита защо, а тя му отговоря, че баща ѝ е винаги ядосан и никога не му минава. Кемал я пита, дали тя няма някаква вина, а Зехра му казва, че в началото се е обвинявала, но след това се примирила.

- Какво ли ще се случи, ако разбере, че се виждаме? - пита Кемал, а Зехра му отвръща, че може да се развика, да я изгони, нищо което да не е правил...

Кемал ѝ казва, че явно тя не се страхува от баща си, а само така си мисли, а той си мисли, че тя е много смела жена, защото Халит постоянно ѝ казва какво да прави, а тя съзнателно не го прави.

- Зехра, ти не се страхуваш от баща си, а от образа, който си изградила за него, но си правиш всичко, което искащ. В тази история човекът, който се страхува не си ти, а баща ти, затова бърза да ти се ядоса предварително – казва Кемал, а Зехра му отвръща, че това е най-доброто обяснение, което е чула и скоро не е разговаряла с никой, който да я кара да се чувства добре.
Йълдъз решава да не лъже повече Халит, че е бременна.

Йълдъз решава да не лъже повече Халит, че е бременна.

След като изпрати майка си, Йълдъз решава да не продължава да лъже повече, че е бременна и в колата за вкъщи, казва на Съткъ, че се чувства зле и моли да я откара в болницата. След като се помота известно време из болницата, Йълзъз излиза цялата обляна в сълзи и моли Съткъ да я закара вкъщи.

Съткъ изпраща съобщение на Халит, че Йълдъз е излязла от болницата много разстроена и я кара към къщи. Халит прочита съобщението и решава да се прибере, тъй като Йълдъз не му вдига телефона.

Джанер и Ендер отиват на адреса, на който разбраха, че живее човекът, който им подхвърли снимките на Йълдъз от миналото и разбират, че същият получава стипендия от фирмата на Алихан.

Ирем и Хакан се виждат на кафе, а Хакан я кани да излязат вечерта, но тя му казва, че може, но след като свърши работа, ако не си ляга рано... В същото време идва Емир и поздравява Йрем, а тя го пита какво прави тук и се шегува, да не би Зайнеп да е събрала всички да работят при нея и всъщото време идва Зайнеп, която ги поздравява, а Емир я пита, дали е знаела, че тези двамата се виждат, а тя му казва, че да и моли Хакан да поговори за нещо с него.

Хакан разбира, че Зайнеп подозира, че нещо не е наред с Алихан и е свързано с Халит.

Зайнеп и Хакан излизат да разговорят, а Емир казва на Ирем, че сигурно нещо се е случило, защото проблемите във фирмата не свършват Ирем му казва, че вчера е пяла на сина на богаташа Халит, а Емир ѝ казва, че той е бъдещият му баща, който все още не знае, но скоро ще разбере. Ирем го пита, дали момичето има престава, а Емир ѝ казва, че с нея са лудо влюбени, но не са го разгласили.

Зайнеп казва на Хакан, че Алихан се е държал ужасно в колата, все едно не е бил той, след като са се прибирали от рождения ден.

- Хакан, има ли нещо свързано с Халит, което не знам?
- Не, Зайнеп! Как ти хрумна това?
- Ако има нещо, искам да ми кажеш, защото сестра ми е омъжена за него?!

Хакан ѝ казва, че няма нищо притеснително и ще говори с Алихан.

Йълдъз казва на Халит, че бебето  ѝ е мъртво и обвинява него и семейството му за това.

Йълдъз казва на Халит, че бебето ѝ е мъртво и обвинява него и семейството му за това.

Халит се прибира вкъщи и намира Йълдъз разплакана в леглото.

- Йълдъз, притесних се за теб, цял ден не ми вдигаш телефона, Съткъ ми каза, че си ходила в болницата.
- Бебето ми е мъртво!
- Какво? Как е възможно това?

Йълдъз го пита, защо се учудва, как е могло да издържи на толкова много болка.

- Бебето ме изостави...
- Съжалявам, скъпа.
- Защо съжаляваш, толкова много ме разстрои, че бебето ми умря! Заради теб умря! А сега ме остави сама! Кажи и на децата си да празнуват, нали не го искахте! Радвайте се сега!

Халит излиза, а Йълдъз се обажда на сестра си, да дойде при нея.

Ерим се чувства виновен за загубата на бебето на Йълдъз, защото е казвал лоши неща за него.

Халит влиза в кабинета си като се пита „Какво направих? “. В същият момент идва Ерим и му казва, че е разбрал, че рано се е прибрал вкъщи и го пита какво има, а той му казва, Йълдъз е загубила бебето. Ерим се чувства виновен, че бебето е починало, защото той е казал лоши неща за него и не го е искал от самото начало. Халит го пита от къде му хрумват такива неща, че той не е виновен за това.

Зехра разбира от Зайнеп, че Йълдъз е загубила бебето и си казва, че поне няма да бъдат четирима....

Зайнеп пита сестра си, дали е по-добре, а тя я пита, дали добре изглежда, а Зайнеп ѝ казва, че много съжалява, но ако се е било случило в по-късен етап са щели да бъдат по-разстроени.

- Само ние с теб сме разстроени, а на тези хора въобще не им пука, дори се радват и на Халит въобще не му пука! - ядосва се Йълдъз.

Зайнеп ѝ казва, да не говори така, защото това, че не плаче с нея, не означава, че не страда, хората изживяват мъката си по-различен начин.

Йълдъз ѝ казва, че в тази къща се чувства много самотна, а Зайнеп ѝ казва да не се измъчва, защото лекарите не са и казали, че няма да може да има повече деца.

Зехра е доволна, че Йълдъз е загубила бебето, защото така наследството няма да се дели на четири.

Лила казва на Зехра да излязат на вън, а Зехра ѝ казва, че не иска, защото ако излезе, ще трябва да пие, а в момента е на детоксикация.

В същото време идва Халит, а Лила го пита, дали е станало нещо, защото не изглежда добре, а той ѝ казва, че Йълдъз е загубила бебето.

- Какво? - не може да повярва Лила, а Зехра му казва, че е разбрала от Зайнеп и много съжалява.
- Не мога да повярвам – казва Лила, а Халит им казва, че след като Йълдъз е изпратила майка си е започнала да кърви, отишла е в болница, а сега си почива горе.
- Качете се при нея, за малко, когато решите – казва им Халит и им казва, че и той се качва.
- Още малко и ще заплаче, сякаш няма други деца! - нервира се Зехра.
- Како, понякога си много безсърдечна – казва Лила.
- Лила, помисли малко, цялото наследство щеше да се дели на четири – казва Зехра и се усмихва доволно.

За да изкупи вината си Халит казва на Йълдъз, че ще купи апартамент на майка ѝ

Халит казва на Йълдъз, че има изненада за нея, че ще подари на майка ѝ, за да се извини чисто нов апартамент в Бурса, след като това е била причината да загубят бебето си.

Ендер е много изненадана, че точно Алихан е изпратил снимките от миналото на Йълдъз

Джанер пита сестра си, дали Алихан е изпратил компромата за Йълдъз, а Ендер му отговор, че е много странно, но явно е бил той.

- Добре, но защо Алихан прави това, след като има връзка със Зайнеп?
- Главата ми не го побира, Джанер, но има нещо в цялата работа! - казва Ендер и се замисля, а Джанер и казва, да се възползват от тези снимки, но Ендер му казва, че първо трябва да разбере какво се случва.
- Животът ни може да се промени, ако привлечем Алихан на наша страна, много по лесно ще се справим с Халит, но първо трябва да разберем, какъв е проблемът на Алихан и утре ще отида при него....

Алихан е твърдо решен да си отмъсти на Халит, дори Зайнеп да страда.

Хакан казва на Алихан, че Зайнеп подозира, че нещо не е наред и е свързано с Халит.

- И какво, за да не страда Зайнеп да си затворя очите за случилото се с баща ми?
- Алихан, изборът е само твой, ако ти си наясно какво може да загубиш, аз няма какво повече да ти каже.
- Решението ми не се е променило и ние имаме два пътя, който водят да успеха. Ендер ще създаде смут в цялата история за Йълдъз и Халит ще се съсредоточи в този проблем и точно тогава ще действаме ние! - казва Алихан, а Хакан му казва, че Ендер е получила пратката, но нищо не е предприела. Алихан му казва, че не го интересува какво ще прави Ендер, но Халит трябва да бъде зает с това и далече от работата си.

Йълдъз казва на майка си, че Халит ще ѝ купи апартамент в най-скъпия квартал на Бурса, а Асуман казва, че ще се похвали на всички познати в Бурса, за да се пръснат от яд.

Халит казва на Йълдъз, че утре ще дойдат експерти, за да подновят застраховките на бижутата и картините и тя се среща, за копията, който направи на едни от го моли да не идват утре, защото има час при лекаря и много иска и той да дойде, а Халит се съгласява, а Йълдъз пише съобщение на бижутера, че ще и трябват оригиналните бижута за един ден.


Епизод 74 на турския сериал „Опасно изкушение“ може да гледате от 20:00 часа на 29 октомври 2021 по bTV.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

„Опасно изкушение“, еп.122 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.121 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.120 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.123 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.119 (bTV) – какво ще се случи...