Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп. 73 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Алихан казва на Зайнеп, че се е ядосал на Халит, но не и казва истинската причина, но Зайнеп не вярва на неговото обяснение. Халит забранява на майката на Йълдъз да присъства на партито за рождения ден на Ерим. Йълдъз е бясна на Халит и взема нещата в свои ръце. Ендер получава папка със снимки на Йълдъз от минало и. Вижте още какво ще се случи в епизод 73 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 28 октомври 2021 по bTV.

„Опасно
изкушение“, еп. 73 (bTV) –
какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп. 73 (bTV) – какво ще се случи...

В епизод 72 на турския сериал „Опасно изкушение“ Асуман съжалява, че е накарала Йълдъз да се разведе с Кемал. Виждайки Алихан ядосан и наранен, Зайнеп иска да разбере какво се е случило, но Алихан си тръгва, защото му е трудно да ѝ каже, че е разбрал, че Халит е бил любовник на майка му. Алихан се заканва да отнеме всичко на Халит.


НА КРАТКО какво се случва в 73 епизод на „Опасно изкушение“ който може да гледате от 20:00 часа на 28 октомври 2021 по bTV:

  • Хакан предупреждава Алихан да си контролира гнева, не само пред Халит.
  • Алихан казва на Зайнеп, че се е ядосал на Халит, но не и казва истинската причина, че има нужда от време докато гневът му отмине, но Зайнеп не вярва на неговото обяснение.
  • Халит забранява на майката на Йълдъз да присъства на партито за рождения ден на Ерим.
  • Йълдъз е бясна на Халит и взема нещата в свои ръце.
  • Зайнеп казва на Алихан, че май само той е ядосан на Халит и отново си навлича гнева му.
  • Ендер получава папка със снимки на Йълдъз от минало и.
  • Асуман си тръгва и казва на Йълдъз да не позволява на никой да се подиграва с нея и сестра ѝ.
  • Ендер и Джанер се опитват да разберат, кой им е изпратил снимките от миналото на Йълдъз, защото този човек е тяхното спасение.

 „Опасно изкушение“, еп. 74 (bTV) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Опасно изкушение“, еп. 74 (bTV) – какво ще се случи...

Йълдъз казва на Халит, че бебето ѝ е мъртво и обвинява него и семейството му за това. Ендер е много изненадана, че точно Алихан е изпратил...

Ендер е в къщата на Халит и лично подготвя рождения ден на Ерим, а Зехра я пита, колко гости са поканили, а тя и казва, че празненството ще бъде в тесен кръг. Ендер я пита къде е Йълдъз, а Зехра ѝ казва, че са отишли на фризьор с майка ѝ, а Ендер отвръща, че само майката на Йълдъз е липсвала и сигурно ще се върнат с префърцунени прически. Ендер пита Зехра, дали се вижда с Кемал, след като вече не ходи във фирмата, а тя ѝ отвръща, че не, а Ендер ѝ казва, че много харесва Кемал...

Хакан предупреждава Алихан да си контролира гнева, не само пред Халит.

Алихан казва на Хакан, че Халит му се е обадил, защото Ерим има рожден ден, а Хакан му казва, че ако иска да постигне това, което е решил трябва да бъде хладнокръвен. Хакан му казва, че трябва да контролира чувствата си, не само пред Халит, но пред всички, в противен случай е по-добре да се откажат.

Алихан казва на Хакан, че тази вечер иска той да дойде с него в дома на Халит на рождения ден на Ерим.

Алихан казва на Зайнеп, че се е ядосал на Халит, но не и казва 
истинската причина,  че има нужда от време  докато гневът му отмине, но 
Зайнеп не в...

Алихан казва на Зайнеп, че се е ядосал на Халит, но не и казва истинската причина, че има нужда от време докато гневът му отмине, но Зайнеп не вярва на неговото обяснение.

Емир успокоява Зайнеп да не се нервира на Алихан, защото във всяка връзка се случват такива неща – ще се карат, сдобряват, а тя му казва, че няма нужда от такъв стрес в живота си. Към тях в кафето се присъединява и Джанер, но той ѝ казва, че не може да ѝ даде съвет, защото той е по съветите с разделите. В този момент пристига Алихан и Емир и Джанер напускат кафенето.

Алихан пита Зайнеп, дали може да седне при нея, а тя му казва, че може, но само ако ѝ обещае да не вика. Алихан казва на Зайнеп, че не е искал да я разстройва, а тя му казва, че иска да знае с какво толкова го е ядосала. Алихан казва на Зайнеп, че е бил ядосан на Халит, защото не искал да работи с него по един проект и затова са се скарали, но после са говорили и са се разбрали, но отнемало време, докато гневът му отмине. Зайнеп не вярва на неговото обяснение, а Алихан ѝ отвръща, че трябва да го изтърпи малко такъв, а тя му отговоря, че може да се справи с това, но само ако ѝ даде адекватно обяснение.

- Зайнеп, не се отказвай от мен, каквото и да става! Чули!


Халит забранява на майката на Йълдъз да присъства на партито за рождения ден на Ерим.

Вечерта Халит отива при Ерим и го пита, защо още не е готов, гостите ще пристигнат всеки момент и го пита, какво го притеснява – бебето ли, а той му отвръща, че не, но в последно време у тях е пренаселено и Халит го пита, дали майката на Йълдъз, а Ерим го моли да не ѝ казва, но понякога говорела небивалици.

- Добре, разбрах сине, тази вечер, Асуман няма да е наоколо - обещава Халит на Ерим, а след това му подарява часовника като му казва, че го е купил с първите пари, които е спечелил навремето.

Ирем пристига в къщата на Халит, а Йълдъз я посреща и ѝ казва, че въобще не се е променила и е същата, каквато я помни, а Ирем ѝ казва, че тя прилича на момичетата от списанията. Йълдъз вижда Халит и му казва, че иска да го запознае с братовчедка си Ирем.

Асуман се приготвя за рожденият ден, но идва Айсел с поднос храна, а Асуман и казва, че не е трябвало, защото тя идвала, а Айсел ѝ отговоря, че г-н Халит е наредил да донесе храната, за да не се преумори.

- За да не се преуморя значи! Нещастникът се срамува от мен! - бясна е Асуман.

Хакан пристига на рожденият ден на Ерим и е изненадан да види Ирем и я пита, дали тя ще пее, а тя му отговаря, че се е случило в последния момент, но много се радва, а Хакан ѝ казва, че той много се радва да я види тук.

Джанер ги вижда и казва на Лила, че Ирем наскоро е била във фирмата и със сигурност са гаджета с Хакан, а Лила го пита какво лошо има в това?

- На теб ти е много лесно, по цял ден си чатиш с Емир – казва Джанер, а Лила му казва да не говори, защото някой може да го чуе.
- Погледни ме само, Лила, като в Ноевия ковчег съм, всички са по двойки – казва Джанер, а Лила го пита, дали го е яд, че си няма гадже. Джатер ѝ отговоря, че той е мъж със свободен дух и най-желаният ерген по партитата, но след това я пита, дали има някоя приятелка, с която да го запознае...
Йълдъз е бясна на Халит и взема нещата в свои ръце!

Йълдъз е бясна на Халит и взема нещата в свои ръце!

Йълдъз отива при майка си и я пита, защо не идва, а Асуман ѝ казва, че мъжът ѝ не и позволява да дойде, дори е изпратил вечерята в стаята ѝ, за да не излиза. - Йълдъз, хората си забавляват, а майка ти е затворена тук!

- Не може така, ставай мамо! Идваш и ти!

Асуман я моли да не се кара с Халит заради нея, а Йълдъз ѝ казва, че тази постъпка не засяга само нея.... - Ако трябва това парти ще приключи! - нервира се Йълдъз.

Алихан и Зайнеп пристигат за рождения ден на Ерим, а Халит ги посреща.

Халит му подава ръка, за да се здрависат, а Алихан едва прикривайки гнева си се здрависва, а Халит го пита, дали е добре, а Алихан му казва, че е по-добре.

Той им казва да се качват, а той ще дойде след малко. Зайнеп не разбира и пита Алихан, как така си по-добре, а той ѝ отговоря, че може би се е притеснил. В същият момент идва Йълдъз, която търси Халит, поздравява ги и им казва, че ще се видят след малко, но преди това трябва да говори с Халит.

- Халит, как така ще затваряш майка ми? - бясна е Йълдъз.
- Никой никъде не съм затварял – казва Халит.
- Жената е в стаята си и вечеря сама. Какво ти е направила? Защо се срамуваш от нея?
- Внимавай с тона си, докато разговаряш с мен! Тази вечер е рожденият ден на Ерим и не искам да се случи нещо, което ще го разстрой! – ядосва се Халит, а Йълдъз го пита, какво общо има майка ѝ с настроението на Ерим.

Халит ѝ отвръща, че Асуман е нетактична и несъобразителна и ако си трае, да дойде, но ако не да си стои в стаята.

- Тя е моя майка – казва му Йълдъз и тръгва да излиза от кабинета и на врата се сблъсква с майка си, която чу целият им разговор. Йълдъз я хваща за ръка и ѝ казва да дойде с нея, защото партито започва.

Зайнеп запознава майка си с Алихан, а след това я пита, какво и е, че не изглежда много добре, а тя и казва, че не е свикнала с такива събития.

Халит си говори с Алихан и Хакан и им разказва, че той на техните години не е спирал да ходи по партита, били златни години.

Халит си говори с Алихан и Хакан и им разказва, че той на техните години не е спирал да ходи по партита, били златни години.

Алихан му казва, че му личи, четри жени, три деца и много любовници, а Халит му отвръща, че е така, когато е популярен и им казва, да идват, защото ще режат тортата. След него Алихан казва, че след няколко месеца няма да бъде толкова популярен, а Хакан му казва да се успокои.

- Момичета, майка ви е тук и не ми казвате – казва Ендер, а Йълдъз я пита, ако и е казала, дали е щяла да я посрещне.

Ендер посочва Ирем и допълва, че е разбрала, че и тя им е роднина, но тя не е учудена, явно всички работят в обслужващия сектор.

- Не мисли за нас, а се наслаждавай, защото дълго време няма да стъпиш в тази къща! - казва ѝ Йълдъз.

След което идва Алихан и моли Зайнеп да си вървят, защото много го боляло глава.

Зайнеп казва на Алихан, че май само той е ядосан на Халит и отново си навлича гнева на Алихан

В колата Зайнеп пита Алихан, какво мисли за майка му, защото тя обичайно не е такава, но явно не е била в настроение. Алихан предлага да вечерят с нея преди да си тръгне.

- Алихан, искам да отбележа, че забелязах, че явно само ти си ядосан на Халит, защото той въобще не беше – казва Зайнеп, а Алихан я пита защо толкова задълбава в тази история, а тя му отвръща, че се опитва да разбере. Алихан отново изкарва гнева си на нея, а тя му казва, че иска да се прибере вкъщи.

След рождения ден Хакан прибира Ирем в дома ѝ и се разбират да се видят на по кафе.

Ендер получава папка с компромати за Йълдъз от нейното минало, а Дженер предлага на сестра си да действат веднага и да се отърват от нея. Ендер се чуди, кой може да и ги е изпратил, защото ако е Кемал, той е щял да си каже....

- Джанер, това може да е капан, откъде да знаем, че не ги е изпратила Йълдъз, може да си играе с нас – предпазлива е Ендер, а след това добавя, че ако не ги е изпратила Йълдъз, това означава, че тя има още един враг като тях.

Сутринта, за да се извини на Зайнеп, Алихан пристига при нея с кучето Каджу, което тя много обича.

- Внимавай, не ми дръж такъв тон! Затворил съм майка ти в стая с превъзходна храна и гледка към морето, а не в някое мазе!
- Внимавай, не ми дръж такъв тон! Затворил съм майка ти в стая с превъзходна храна и гледка към морето, а не в някое мазе!

Асуман решава да си замине, след като Халит и забрани да присъства на партито на Ерим

Асуман си събира багажа и казва на Йълдъз, че ще си ходи, а тя я пита дали, заради снощи, а тя ѝ казва, че няма да стои, там където не я искат.

- Йълдъз, след всичко, което чух, не мога да остана и две секунди. Вдигнах кръвно и не можах да спя цяла нощ! – категорична е Асуман.

Йълдъз я моли да остане поне при Зайнеп, а тя ѝ казва, че не иска, защото тя само им пречи. Йълдъз е бясна и отива при Халит и го пита, какво му е направила майка му, че толкова ясно и е показал, че не я иска тук, че тя си тръгва.

- Нищо не съм ѝ казал или пък изгонил. Майка ти е много обидчива! – казва Халит, а Йълдъз му казва, че тя е пристигнала щастлива, че ще става баба, а той затворил в стая.
- Внимавай, не ми дръж такъв тон! Затворил съм майка ти в стая с превъзходна храна и гледка към морето, а не в някое мазе!

Йълдъз е бясна и му казва, как може да говори така, всичко, което засяга майка ѝ, засяга и нея, но той без това няма уважение към нея. Халит ѝ казва, да не я ядосва, а Йълдъз се прави, че много я боли и се превива от болка... Халит се притеснява и я пита какво ѝ е, кара я да ходят на лекар, а тя му казва, че и се случва понякога, но ще ѝ мине.

Ендер и Джанер преглеждат камерите, за да разберат, кой им е изпратил снимките и документи от миналото на Йълдъз, защото той е тяхното спасение.

Асуман си тръгва и казва на Йълдъз да не позволява на никой да се подиграва с нея и сестра ѝ. Йълдъз ѝ казва да не се притеснява, защото никой нищо не може да им направи. Асуман я съветва да каже по някакъв начина на Халит, че вече не е бременна, а Йълдъз ѝ казва, че чувството за вина е най-лошото наказание и като дойде отново всичко ще е различно.

Ендер и Джанер намират адреса на човекът, който им подхвърли папката със снимките на Йълдъз.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

„Опасно изкушение“, еп.94 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.93 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.92 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.91 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.90 (bTV) – какво ще се случи...