Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп. 72 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Асуман съжалява, че е накарала Йълдъз да се разведе с Кемал. Виждайки Алихан ядосан и наранен, Зайнеп иска да разбере какво се е случило, но Алихан си тръгва, защото му е трудно да ѝ каже, че е разбрал, че Халит е бил любовник на майка му. Алихан се заканва да отнеме всичко на Халит. Вижте още какво ще се случи в епизод 72 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 27 октомври 2021 по bTV.

„Опасно изкушение“, еп. 72 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп. 72 (bTV) – какво ще се случи...

В епизод 71 на турския сериал „Опасно изкушение“ Ендер разбира, че Зехра и Кемал се срещат. Майката на Йълдъз и Зайнеп пристига. Йълдъз губи бебето си, но не казва на Халит. Часовникът на Халит ще разкрие тайна от детството на Алихан.


НА КРАТКО какво се случва в 72 епизод на „Опасно изкушение“ който може да гледате от 20:00 часа на 27 октомври 2021 по bTV:

 • Асуман съжалява, че е накарала Йълдъз да се разведе с Кемал.
 • Виждайки Алихан ядосан и наранен, Зайнеп иска да разбере какво се е случило, но Алихан си тръгва, защото му е трудно да ѝ каже, че е разбрал, че Халит е бил любовник на майка му.
 • След като не може да разбере, какво се случва с Алихан, Зайнеп се обръща за помощ към Хакан.
 • Алихан казва на Хакан, че е намерил любовникът на майка си.
 • Хакан му казва, че всичко върви много добре и миналото остава в миналото, но Алихан му казва, че нищо няма да остави, защото Халит е съсипал живота на баща му, а след това се оженил за сестра му и той трябва да му отмъсти за всичко.
 • Алихан пита Хакан, как да разкаже всичко на Зайнеп, а Хакан го моли да не разстройва Зайнеп и съсипва живота си, за да отмъсти на Халит.
 • Асуман казва на Йълдъз, какво е щяло да стане, ако е била казала истината на Халит, че той сега не им обръща внимание, когато не знае...
 • Алихан смята да отнеме всичко на Халит.
 • Йълдъз предупреждава майка си на рожденият ден на Ерим да не се поддава на провокациите на Ендер.
 • Алихан губи контрол, когато разбира, че Зайнеп е уредила Ирем да пее на рождения ден на Ерим.

„Опасно изкушение“, еп. 73 (bTV) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Опасно изкушение“, еп. 73 (bTV) – какво ще се случи...

Алихан казва на Зайнеп, че се е ядосал на Халит, но не и казва истинската причина, но Зайнеп не вярва на неговото обяснение. Халит забранява на...

След срещата с Халит, Алихан се прибира гневен вкъщи и освобождава домашната си помощничка да си ходи.

- Ще полудея! И майка ми и сестра ми! - ядосва се Алихан и удря една от стъклените витрини и порязва ръката си.
- Копеле, ще те унищожа! Ще те убивам, малко по-малко! - заканва се Алихан като хвърля различни предмети. Назикет, която все още не си е тръгнала се притеснява за неговото състояние и се обажда на Зайнеп, като я моли да дойде бързо, защото Алихан ще изпотроши цялата къща, като полудял е.

Асуман съжалява, че е накарала Йълдъз да се разведе с Кемал.

Асуман се опитва да успокои Йълдъз и я пита, дали е по-добре, а тя ѝ отговоря, че не е, но трябва да се справи. Асуман я пита, какво ще кажат на Зайнеп, а тя ѝ казва, че нищо, защото ако разбере, че е изгубила бебето, веднага ще каже на Халит. - Мамо, няма да се издаваш! Щастливи сме и всичко е наред! - казва Йълдъз през сълзи на майка си.

- Ох, дъще, само ако знаехме! Днес като видях Кемал в офиса... Дали нямаше, да си по-щастлива, ако не се беше развела с него?! Ако не ме беше послушала. Ето било му е писано да стане богат – съжалява Асуман, а Йълдъз ѝ казва, че не може да мисли за това сега. Асуман я пита, дали не се е замисляла, а тя ѝ отговоря, че вече няма никакво значение, защото си има други проблеми и трябва да се вземе в ръце.
Виждайки Алихан ядосан и наранен, Зайнеп иска да разбере какво се е 
случило, но Алихан си тръгва, защото му е трудно да ѝ каже, че е 
разбрал, че...

Виждайки Алихан ядосан и наранен, Зайнеп иска да разбере какво се е случило, но Алихан си тръгва, защото му е трудно да ѝ каже, че е разбрал, че Халит е бил любовник на майка му.

Зайнеп пристига веднага след обаждането на Назикет и виждайки го разстроен и наранен го пита какво се е случило и го моли да отидат в болницата, за да го зашият, а той ѝ казва, че не иска. Зайнеп отново го моли, а той ѝ отвръща, че не иска и да го остави.

- Какво те ядоса, какво стана, нещо с Лила ли? - пита Зайнеп, докто притеснена търси бинт, за да превърже ръката на Алихан, а той я моли да си тръгне. Зайнеп му казва, че никъде няма да ходи и му припомня, че са си обещали да си казват всичко. Алихан се ядосва и ѝ казва, че тогава той си тръгва! Зайнеп го моли да не отива никъде и го пита какво е станало, но Алихан се качва на автомобила си и тръгва нанякъде.
След като не може да разбере, какво се случва с Алихан, Зайнеп се обажда за помощ на Хакан.

След като не може да разбере, какво се случва с Алихан, Зайнеп се обажда за помощ на Хакан.

Зайнеп пита Назикет, дали Алихан е говорил с някого, а тя ѝ отвръща, че се е прибрал много ядосан, а след това изпочупил всичко. Зайнеп се обажда на Хакан и му казва, че Алихан е бил като превъртял, ръката му кървяла, нищо не ѝ казал и заминал за някъде. Хакан ѝ казва да се успокои и я пита, къде е бил преди това Алихан, а тя му отговаря, че е имал събрание с Халит и го пита, дали да му се обади, а той ѝ казва, че не, може Алихан и Халит да не са се споразумели...

- Хакан и ти знаеш, че Алихан не е човек, който побеснява, заради работата!
- Ти чакай там, аз ще проверя Халит и ще решим проблема, без да притесняваме никого – предлага Хакан.

Хакан се обажда на Халит, а той му казва, че на Алихан му е прилошало преди събранието, той е искал да се свърже с него, но не е успял, а Хакан му казва, че за това се обажда, защото Алихан има нужда от няколко дни почивка. Хакан се чуди какво може да се е случило...

- Онзи негодник, ще страда много повече, отколкото страдаше ти! - обещава Алихан.
- Онзи негодник, ще страда много повече, отколкото страдаше ти! - обещава Алихан.

Алихан е на гроба на баща си, където му казва, че днес е разбрал всичко, не само майка му го е предала, но и най-добрият му приятел. И много му се иска, той да е до него, за да му каже какво да прави, но да не се тревожи, защото той ще отмъсти.

В същото време при него идва Хакан, а Алихан го пита, как е разбрал, че е тук, а той му казва, че знае, че идва тук, когато има проблем. Казва му, че Зайнеп е полудяла от притеснение и го пита, какво е станало....

Алихан казва на Хакан, че е намерил любовникът на майка си

Алихан казва на Хакан, че е намерил любовникът на майка си

- Намерих, онзи мъж, мъжът, който видях в спалнята на майка ми – казва му Алихан, а Хакан го пита, как, а той му отговоря, че го е познал по часовника.
- Кой е той?
- Халит.

Хакан не може да повярва, а Алихан му казва, че Халит е показал часовника, който ще подари на Ерим за рождения ден. Хакан го пита, откъде знае, че това е същият часовник, а той му казва, че отдолу е гравирана дата и тя съвпада с онази, която той е видял на часовника, когато е бил дете.

- Разбираш ли, най-добрият приятел на татко, неговият съдружник и приятел?!

Хакан му казва, че всичко върви много добре и миналото остава в миналото, но Алихан му казва, че нищо няма да остави, защото Халит е съсипал живота на баща му, а след това се оженил за сестра му и той трябва да му отмъсти за всичко.

Хакан се обажда на Зайнеп и ѝ казва, че е имало проблем с една газова компания и затова се е изнервил Алихан, а Зайнеп отново го пита, дали е сигурен, че е свързано с работата, а той ѝ казва, че да и я моли да не се притеснява. Зайнеп го пита, дали го е завел в болницата, защото ръката му е била много лошо наранена, а Хакан ѝ казва, че не е толкова зле, тя ще го превърже. След което Хакан казва на Алихан, че е говорил със Зайнеп и ѝ е казал, че е имало проблем с компанията и затова си се ядосал и като се прибере ще ѝ разкаже.

Алихан пита Хакан, как да разкаже всичко на Зайнеп, а Хакан го моли да не разстройва Зайнеп и съсипва живота си, за да отмъсти на Халит.

- Хакан, щял живот чакам този момент, каквито и да се последствията, аз съм готов – казва Алихан.

Алихан се връща вкъщи, а Зайнеп му казва, че се е притеснила за него и го пита, какво е станало, а той я моли да не му задава въпроси.

Асуман казва на Йълдъз, какво е щяло да стане, ако е била казала истината на Халит, че той сега не им обръща внимание, когато не знае...

Йълдъз казва, че трябва да изберат мебели за стаята бебето, а Асуман се намесва и казва, че разбира, че ще го решат заедно, но стига повече са говорили за бебето, за да не разстройват детето, като има предвид Ерим.

Халит прави отново забележка на Асуман, да запази мнението за себе си, а Зайнеп казва на майка си да стават, за да не притесняват никого.

- Сега сме четиримата, да направим нещо заедно – моли ги Ерим, а Зехра му казва, че не ѝ се играят игри, а Ерим я моли, само веднъж да поиграят, защото утре има рожден ден. Халит му казва, да си избере игра и да я донесе. Лила казва на баща си, че ако идеята е била нейна, той е нямало да се съгласи, а Халит ѝ казва, че Ерим е още дете.

Йълдъз е при майка си и ѝ казва, дали е видяла как се държат, а тя е искала да им каже. Асуман ѝ отговоря, че като лъжат е трябвало да кажат, че са тризнаци, че да видят какво ще направят тогава.

- Мамо, не говори глупости! Пука им само за Ерим. Заради, тези хора не ми остана време да страдам за бебето си! Животът ми минава в игра на роли – момиче ли, момче ли ще бъде, дори бебето ме изостави.

Алихан смята да отнеме всичко на Халит.

Алихан гледа спящата Зайнеп, а след това я целува и ѝ казва, да му прости за това, което смята да направи.

Сутринта Ендер пита брат си, дали е уредил нещата с оркестъра за рождения ден на Ерим, Джанер е изненадан, но ѝ казва, че всичко е уредил. Ендер го пита, дали е уредил групата, която е свирила на сватбата ѝ с Халит, а Дженер ѝ казва, че групата е друга, защото тази има друго участие. Ендер го пита, коя, а той ѝ казва, че иска да е изненада.

На другия ден Зайнеп пита Хакан, какво му е на Алихан, а той ѝ казва, че знае, че е свързано с работата, а тя му казва, че много се притеснява и страхува, че нещо може да се случил. Хакан ѝ казва, че и тя знае, че Алихан е такъв и просто трябва време, за да му мине. Зайнеп му казва, че иска да помогне на Алихан, но не знае как.

- Зайнеп, не го притискай, бъде търпелива и му дай малко време – съветва я Хакан.

Джанер моли Зайнеп за помощ, защото не е намерил група за рождения ден на Ерим, а кака му ще го изяде жив, а Зайнеп му отвръща, че ѝ пожелава приятен апетит.

Алихан казва на Хакан, че е взел решение, ще се доближи до Халит, без той да знае, точно както той е направил с баща му и ще го съсипе!

Ще му взема от ръцете, всичко, на което Халит държи!

Емир пристига в офиса и пита Джанер и Зайнеп, дали отново се сърдят, а Джанер му казва, че я е помолил за помощ, а Зайнеп казва на Емир откъде да му намери група и в същият момент им казва, че е намерила, но първо да провери...

Йълдъз предупреждава майка си на рожденият ден на Ерим да не се поддава на провокациите на Ендер.

Асуман пита Йълдъз, какво става, какви са тези приготовления, а тя ѝ отвръща, че Ерим има днес рожден ден.

- Няколко сандвича, 2-3 парчета торта, а какво е това, много са го разглезили! Разиграва всички на пръста си! Ами доведените ти деца, всички са като зверове – отбелязва Асуман.

Йълдъз предупреждава майка си, да внимава на рождения ден, защото бившата на Халит ще бъде там и ако се опита да я провокира, да не ѝ отговоря.

Алихан губи контрол, когато разбира, че Зайнеп е уредила Ирем да пее на рождения ден на Ерим.

Зайнеп казва на Алихан, че уредила Ирем да пее за рождения ден, а Алихан и се нервира, че го е направила, защото тава не е било нейна работа.

- Какво те интересува синът на Халит и неговото парти! Чу ме! - отново се вбесява Алихан.
- Алихан, какво се случва – пита Зайнеп изненада от избухването на Алихан.
- Извинявай, реагирах спонтанно!
- Спонтанно ли, ти изгуби контрол! - нервира се Зайнеп, а Алихан ѝ казва, че не е искал да каже това. Зайнеп нервирана го оставя сам.

В същото време му се обажда Халит, Алихан се колебае, дали да му вдигне, но се стяга и му отговоря, като му казва, че не се чувства много добре, а Халит го подсеща за рождения ден на Ерим и му казва, че без него не може и му казва да си почине до довечера, а вечерта може да покани и Хакан. Алихан му отвръща, че ако е добре ще дойде.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

„Опасно изкушение“, еп.99 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.98 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.97 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.96 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.95 (bTV) – какво ще се случи...