Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп. 72 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Асуман съжалява, че е накарала Йълдъз да се разведе с Кемал. Виждайки Алихан ядосан и наранен, Зайнеп иска да разбере какво се е случило, но Алихан си тръгва, защото му е трудно да ѝ каже, че е разбрал, че Халит е бил любовник на майка му. Алихан се заканва да отнеме всичко на Халит. Вижте още какво ще се случи в епизод 72 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 27 октомври 2021 по bTV.

„Опасно изкушение“, еп. 72 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп. 72 (bTV) – какво ще се случи...

В епизод 71 на турския сериал „Опасно изкушение“ Ендер разбира, че Зехра и Кемал се срещат. Майката на Йълдъз и Зайнеп пристига. Йълдъз губи бебето си, но не казва на Халит. Часовникът на Халит ще разкрие тайна от детството на Алихан.


НА КРАТКО какво се случва в 72 епизод на „Опасно изкушение“ който може да гледате от 20:00 часа на 27 октомври 2021 по bTV:

 • Асуман съжалява, че е накарала Йълдъз да се разведе с Кемал.
 • Виждайки Алихан ядосан и наранен, Зайнеп иска да разбере какво се е случило, но Алихан си тръгва, защото му е трудно да ѝ каже, че е разбрал, че Халит е бил любовник на майка му.
 • След като не може да разбере, какво се случва с Алихан, Зайнеп се обръща за помощ към Хакан.
 • Алихан казва на Хакан, че е намерил любовникът на майка си.
 • Хакан му казва, че всичко върви много добре и миналото остава в миналото, но Алихан му казва, че нищо няма да остави, защото Халит е съсипал живота на баща му, а след това се оженил за сестра му и той трябва да му отмъсти за всичко.
 • Алихан пита Хакан, как да разкаже всичко на Зайнеп, а Хакан го моли да не разстройва Зайнеп и съсипва живота си, за да отмъсти на Халит.
 • Асуман казва на Йълдъз, какво е щяло да стане, ако е била казала истината на Халит, че той сега не им обръща внимание, когато не знае...
 • Алихан смята да отнеме всичко на Халит.
 • Йълдъз предупреждава майка си на рожденият ден на Ерим да не се поддава на провокациите на Ендер.
 • Алихан губи контрол, когато разбира, че Зайнеп е уредила Ирем да пее на рождения ден на Ерим.

Текст от potv.bg
„Опасно изкушение“, еп. 73 (bTV) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Опасно изкушение“, еп. 73 (bTV) – какво ще се случи...

Алихан казва на Зайнеп, че се е ядосал на Халит, но не и казва истинската причина, но Зайнеп не вярва на неговото обяснение. Халит забранява на...

След срещата с Халит, Алихан се прибира гневен вкъщи и освобождава домашната си помощничка да си ходи.

- Ще полудея! И майка ми и сестра ми! - ядосва се Алихан и удря една от стъклените витрини и порязва ръката си.
- Копеле, ще те унищожа! Ще те убивам, малко по-малко! - заканва се Алихан като хвърля различни предмети. Назикет, която все още не си е тръгнала се притеснява за неговото състояние и се обажда на Зайнеп, като я моли да дойде бързо, защото Алихан ще изпотроши цялата къща, като полудял е.

Асуман съжалява, че е накарала Йълдъз да се разведе с Кемал.

Асуман се опитва да успокои Йълдъз и я пита, дали е по-добре, а тя ѝ отговоря, че не е, но трябва да се справи. Асуман я пита, какво ще кажат на Зайнеп, а тя ѝ казва, че нищо, защото ако разбере, че е изгубила бебето, веднага ще каже на Халит. - Мамо, няма да се издаваш! Щастливи сме и всичко е наред! - казва Йълдъз през сълзи на майка си.

- Ох, дъще, само ако знаехме! Днес като видях Кемал в офиса... Дали нямаше, да си по-щастлива, ако не се беше развела с него?! Ако не ме беше послушала. Ето било му е писано да стане богат – съжалява Асуман, а Йълдъз ѝ казва, че не може да мисли за това сега. Асуман я пита, дали не се е замисляла, а тя ѝ отговоря, че вече няма никакво значение, защото си има други проблеми и трябва да се вземе в ръце.
Текст от potv.bg
Виждайки Алихан ядосан и наранен, Зайнеп иска да разбере какво се е 
случило, но Алихан си тръгва, защото му е трудно да ѝ каже, че е 
разбрал, че...

Виждайки Алихан ядосан и наранен, Зайнеп иска да разбере какво се е случило, но Алихан си тръгва, защото му е трудно да ѝ каже, че е разбрал, че Халит е бил любовник на майка му.

Зайнеп пристига веднага след обаждането на Назикет и виждайки го разстроен и наранен го пита какво се е случило и го моли да отидат в болницата, за да го зашият, а той ѝ казва, че не иска. Зайнеп отново го моли, а той ѝ отвръща, че не иска и да го остави.

- Какво те ядоса, какво стана, нещо с Лила ли? - пита Зайнеп, докто притеснена търси бинт, за да превърже ръката на Алихан, а той я моли да си тръгне. Зайнеп му казва, че никъде няма да ходи и му припомня, че са си обещали да си казват всичко. Алихан се ядосва и ѝ казва, че тогава той си тръгва! Зайнеп го моли да не отива никъде и го пита какво е станало, но Алихан се качва на автомобила си и тръгва нанякъде.
Текст от potv.bg
След като не може да разбере, какво се случва с Алихан, Зайнеп се обажда за помощ на Хакан.

След като не може да разбере, какво се случва с Алихан, Зайнеп се обажда за помощ на Хакан.

Зайнеп пита Назикет, дали Алихан е говорил с някого, а тя ѝ отвръща, че се е прибрал много ядосан, а след това изпочупил всичко. Зайнеп се обажда на Хакан и му казва, че Алихан е бил като превъртял, ръката му кървяла, нищо не ѝ казал и заминал за някъде. Хакан ѝ казва да се успокои и я пита, къде е бил преди това Алихан, а тя му отговаря, че е имал събрание с Халит и го пита, дали да му се обади, а той ѝ казва, че не, може Алихан и Халит да не са се споразумели...

- Хакан и ти знаеш, че Алихан не е човек, който побеснява, заради работата!
- Ти чакай там, аз ще проверя Халит и ще решим проблема, без да притесняваме никого – предлага Хакан.

Хакан се обажда на Халит, а той му казва, че на Алихан му е прилошало преди събранието, той е искал да се свърже с него, но не е успял, а Хакан му казва, че за това се обажда, защото Алихан има нужда от няколко дни почивка. Хакан се чуди какво може да се е случило...

Текст от potv.bg
- Онзи негодник, ще страда много повече, отколкото страдаше ти! - обещава Алихан.
- Онзи негодник, ще страда много повече, отколкото страдаше ти! - обещава Алихан.

Алихан е на гроба на баща си, където му казва, че днес е разбрал всичко, не само майка му го е предала, но и най-добрият му приятел. И много му се иска, той да е до него, за да му каже какво да прави, но да не се тревожи, защото той ще отмъсти.

В същото време при него идва Хакан, а Алихан го пита, как е разбрал, че е тук, а той му казва, че знае, че идва тук, когато има проблем. Казва му, че Зайнеп е полудяла от притеснение и го пита, какво е станало....

Текст от potv.bg
Алихан казва на Хакан, че е намерил любовникът на майка си

Алихан казва на Хакан, че е намерил любовникът на майка си

- Намерих, онзи мъж, мъжът, който видях в спалнята на майка ми – казва му Алихан, а Хакан го пита, как, а той му отговоря, че го е познал по часовника.
- Кой е той?
- Халит.

Хакан не може да повярва, а Алихан му казва, че Халит е показал часовника, който ще подари на Ерим за рождения ден. Хакан го пита, откъде знае, че това е същият часовник, а той му казва, че отдолу е гравирана дата и тя съвпада с онази, която той е видял на часовника, когато е бил дете.

- Разбираш ли, най-добрият приятел на татко, неговият съдружник и приятел?!

Хакан му казва, че всичко върви много добре и миналото остава в миналото, но Алихан му казва, че нищо няма да остави, защото Халит е съсипал живота на баща му, а след това се оженил за сестра му и той трябва да му отмъсти за всичко.

Хакан се обажда на Зайнеп и ѝ казва, че е имало проблем с една газова компания и затова се е изнервил Алихан, а Зайнеп отново го пита, дали е сигурен, че е свързано с работата, а той ѝ казва, че да и я моли да не се притеснява. Зайнеп го пита, дали го е завел в болницата, защото ръката му е била много лошо наранена, а Хакан ѝ казва, че не е толкова зле, тя ще го превърже. След което Хакан казва на Алихан, че е говорил със Зайнеп и ѝ е казал, че е имало проблем с компанията и затова си се ядосал и като се прибере ще ѝ разкаже.

Алихан пита Хакан, как да разкаже всичко на Зайнеп, а Хакан го моли да не разстройва Зайнеп и съсипва живота си, за да отмъсти на Халит.

- Хакан, щял живот чакам този момент, каквито и да се последствията, аз съм готов – казва Алихан.

Алихан се връща вкъщи, а Зайнеп му казва, че се е притеснила за него и го пита, какво е станало, а той я моли да не му задава въпроси.

Текст от potv.bg

Асуман казва на Йълдъз, какво е щяло да стане, ако е била казала истината на Халит, че той сега не им обръща внимание, когато не знае...

Йълдъз казва, че трябва да изберат мебели за стаята бебето, а Асуман се намесва и казва, че разбира, че ще го решат заедно, но стига повече са говорили за бебето, за да не разстройват детето, като има предвид Ерим.

Халит прави отново забележка на Асуман, да запази мнението за себе си, а Зайнеп казва на майка си да стават, за да не притесняват никого.

- Сега сме четиримата, да направим нещо заедно – моли ги Ерим, а Зехра му казва, че не ѝ се играят игри, а Ерим я моли, само веднъж да поиграят, защото утре има рожден ден. Халит му казва, да си избере игра и да я донесе. Лила казва на баща си, че ако идеята е била нейна, той е нямало да се съгласи, а Халит ѝ казва, че Ерим е още дете.

Йълдъз е при майка си и ѝ казва, дали е видяла как се държат, а тя е искала да им каже. Асуман ѝ отговоря, че като лъжат е трябвало да кажат, че са тризнаци, че да видят какво ще направят тогава.

- Мамо, не говори глупости! Пука им само за Ерим. Заради, тези хора не ми остана време да страдам за бебето си! Животът ми минава в игра на роли – момиче ли, момче ли ще бъде, дори бебето ме изостави.
Текст от potv.bg

Алихан смята да отнеме всичко на Халит.

Алихан гледа спящата Зайнеп, а след това я целува и ѝ казва, да му прости за това, което смята да направи.

Сутринта Ендер пита брат си, дали е уредил нещата с оркестъра за рождения ден на Ерим, Джанер е изненадан, но ѝ казва, че всичко е уредил. Ендер го пита, дали е уредил групата, която е свирила на сватбата ѝ с Халит, а Дженер ѝ казва, че групата е друга, защото тази има друго участие. Ендер го пита, коя, а той ѝ казва, че иска да е изненада.

На другия ден Зайнеп пита Хакан, какво му е на Алихан, а той ѝ казва, че знае, че е свързано с работата, а тя му казва, че много се притеснява и страхува, че нещо може да се случил. Хакан ѝ казва, че и тя знае, че Алихан е такъв и просто трябва време, за да му мине. Зайнеп му казва, че иска да помогне на Алихан, но не знае как.

- Зайнеп, не го притискай, бъде търпелива и му дай малко време – съветва я Хакан.

Джанер моли Зайнеп за помощ, защото не е намерил група за рождения ден на Ерим, а кака му ще го изяде жив, а Зайнеп му отвръща, че ѝ пожелава приятен апетит.

Алихан казва на Хакан, че е взел решение, ще се доближи до Халит, без той да знае, точно както той е направил с баща му и ще го съсипе!

Ще му взема от ръцете, всичко, на което Халит държи!

Емир пристига в офиса и пита Джанер и Зайнеп, дали отново се сърдят, а Джанер му казва, че я е помолил за помощ, а Зайнеп казва на Емир откъде да му намери група и в същият момент им казва, че е намерила, но първо да провери...

Текст от potv.bg

Йълдъз предупреждава майка си на рожденият ден на Ерим да не се поддава на провокациите на Ендер.

Асуман пита Йълдъз, какво става, какви са тези приготовления, а тя ѝ отвръща, че Ерим има днес рожден ден.

- Няколко сандвича, 2-3 парчета торта, а какво е това, много са го разглезили! Разиграва всички на пръста си! Ами доведените ти деца, всички са като зверове – отбелязва Асуман.

Йълдъз предупреждава майка си, да внимава на рождения ден, защото бившата на Халит ще бъде там и ако се опита да я провокира, да не ѝ отговоря.

Текст от potv.bg

Алихан губи контрол, когато разбира, че Зайнеп е уредила Ирем да пее на рождения ден на Ерим.

Зайнеп казва на Алихан, че уредила Ирем да пее за рождения ден, а Алихан и се нервира, че го е направила, защото тава не е било нейна работа.

- Какво те интересува синът на Халит и неговото парти! Чу ме! - отново се вбесява Алихан.
- Алихан, какво се случва – пита Зайнеп изненада от избухването на Алихан.
- Извинявай, реагирах спонтанно!
- Спонтанно ли, ти изгуби контрол! - нервира се Зайнеп, а Алихан ѝ казва, че не е искал да каже това. Зайнеп нервирана го оставя сам.

В същото време му се обажда Халит, Алихан се колебае, дали да му вдигне, но се стяга и му отговоря, като му казва, че не се чувства много добре, а Халит го подсеща за рождения ден на Ерим и му казва, че без него не може и му казва да си почине до довечера, а вечерта може да покани и Хакан. Алихан му отвръща, че ако е добре ще дойде.

Текст от potv.bg
Епизод 71 на турския сериал „Опасно изкушение“ може да гледате от 20:00 часа на 27 октомври 2021 по bTV.
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

„Опасно изкушение“ с.4, еп.56 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.55 (bTV) – какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.97 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.54 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.53 (bTV) – какво ще се случи...