Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп. 71 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Ендер разбира, че Зехра и Кемал се срещат. Майката на Йълдъз и Зайнеп пристига. Йълдъз губи бебето, но не казва на Халит. Часовникът на Халит ще разкрие тайна от детството на Алихан. Вижте още какво ще се случи в епизод 71 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 26 октомври 2021 по bTV.

„Опасно изкушение“, еп. 71 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп. 71 (bTV) – какво ще се случи...

В епизод 70 на турския сериал „Опасно изкушение“ Йълдъз и Ендер се срещат в бижутерския магазин, където Йълдъз отново вбесява Ендер. Зехра се опитва да говори с баща си, да не уволнява Ендер, но Халит е непреклонен. Ендер казва на Джанер, че много добре знае, кое е нещото, което ще унищожи Халит.


НА КРАТКО какво се случва в 71 епизод на „Опасно изкушение“ който може да гледате от 20:00 часа на 26 октомври 2021 по bTV:

  • Въпреки, че Зехра не се издава, Ендер разбира, че Зехра и Кемал се виждат.
  • Майката на Йълдъз и Зайнеп пристига и се настанява в къщата на Халит.
  • Емир щастлив се връща в компанията на Алихан.
  • Асуман е изненадана да разбере, че Кемал е съдружник на Халит.
  • Йълдъз разбира, че сърчицето на бебето ѝ е спряло, но не казва на Халит, че е изгубила бебето.
  • Халит показва на Алихан часовникът, който е подготвил за подарък на Ерим, а часовникът ще разкрие една тайна от детството на Алихан.

Текст от potv.bg
„Опасно изкушение“, еп. 72 (bTV) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Опасно изкушение“, еп. 72 (bTV) – какво ще се случи...

Асуман съжалява, че е накарала Йълдъз да се разведе с Кемал. Виждайки Алихан ядосан и наранен, Зайнеп иска да разбере какво се е случило, но Алихан...

Йълдъз казва на майка си, че е бременна, а Асуман я пита, кога да дойде, за да се подготвят и всички да разберат, че не е сама.

- Това бебе със сигурност ще ти бетонира бъдещето – щастлива отбелязва майката на Йълдъз.
- Така е мамо, ще става каквото аз кажа – отвръща ѝ Йълзъз, а Асуман ѝ казва, че довечера ще се видят. Йълдъз иска да ѝ изпрати кола, но майка ѝ отказва...

Въпреки, че Зехра не се издава, Ендер разбира, че Зехра и Кемал се виждат.

Зехра и Ендер обядват заедно, но виждат Кемал, който идва с някакво момиче в същия ресторант. Ендер се интересува и пита Зехра, дали това е приятелката му, а Зехра ѝ отвръща, че въобще не я интересува.

Ендер се провиква „Кемал“, а Зехра я пита, какво прави, а тя ѝ казва, че е нормално, познават се, а тя иска да го поздрави. Кемал идва и казва на Ендер, че отдавна не са се виждали, а той ги пита как са, а на Зехра казва, че вижда, че спазва обещанието, което му е дала. Ендер е любопитна и пита Кемал за какво обещание става дума, какво е изпуснала, а той ѝ казва, че не е нищо особено, а със Зехра си дават някои съвети. Ендер предлага на Кемал да вземе приятелката си и да се присъедини към тях, но той им казва, че дамата не му е приятелка, а само бизнес-обяд. След като чу, че не му е приятелка, Зехра си отдъхва и му пожелава приятен апетит, но Ендер се опитва да предизвика Зехра, че е много хубаво, че тази жена не му е приятелка, но Зехра ѝ отвръща, че не я интересува.

Майката на Йълдъз и Зайнеп пристига и се настанява в къщата на Халит.

Йълдъз се обажда на Зайнеп, за да ѝ каже, че майка им ще дойде и дали може да остане при нея, защото ще ѝ е по-спокойно, но тя се притеснява да не се разсърди... Вечерта двете вземат Асуман от автогарата, а тя не спира да задава въпроси, дали Халит е щастлив, че ще има дете, дали двете му дъщери са престанали да мърморят...

- Всичко е наред, мамо, а Зайнеп ще ти разкаже всичко, когато се приберете – казва Йълдъз.
- При Зайнеп ли ще остана?! – разочарована е Асуман.

Зайнеп ѝ казва, че те са преместили в друга къща и в новата не е много удобно.

- Къде се преместихте?
- На крайбрежната, край морето – отговор ѝ Йълзъз.
- А така, вие край морето, а аз при сестра ти в мухлясалата къща – мръщи се майка им. Йълдъз ѝ казва, че не и е предложила, защото си е мислила, че няма да се чувства добре сред всички там..., но след като иска. Асуман казва, че иска и Зайнеп да дойде: - За нищо на света, а ти като имаш голямо желание, стой си при тях – отговоря Зайнеп на майка си, а тя ѝ казва, че е много любопитна...

Халит идва на бизнес среща, а на бара вижда Ендер и отива да я поздрави, и я пита дали е сама, а тя му казва, че чака Тюлай и го пита изненадано, че ходи по-ресторантите, докато жена му е бременна, а Халит ѝ отвръща, че това е бизнес вечеря.

- Ако не те познавах, но по-добре да си замълча. Не мога да си те представя на тази възраст с бременна жена?! - казва Ендер, а Халит ѝ отговоря, че е дошъл да я поздрави, но вече съжалява, а Ендер му казва, че тепърва ще има много да съжалява и го пита, дали е решил, какво ще правят за рождения ден на Ерим, а той ѝ отговаря, че мисли да празнуват вкъщи.

Йълдъз пристига с майка си у дома, а Асуман е поразена от къщата, която приличала на дворец и още утре трябвало да лее куршум, защото имало добри и лоши очи. Йълдъз се нервира, че още не е влязла и е започнала, а майка ѝ казва, че е бременна и всички погледи са в нея, затова трябва да лее....

Йълдъз казва на майка си, че е казала на Халит, че ѝ е дала малко пари и ако стане въпрос да не се издава. Асуман я пита, на кой е дала парите, дали е загазила, а Йълдъз ѝ казва, че е трябвало да реши един проблем от миналото, но всичко е приключило...

Текст от potv.bg
Зайнеп и Алихан

Зайнеп и Алихан

Алихан казва на Зайнеп, че си е мислил, че майка ѝ е щяла да остане при нея, а тя му отговаря, че и тя така си е мислила, но в последният момент е решила да остане при Йълдъз.

- Май не приличаш много на майка си? - пита Алихан. Тя му отговоря, че майка ѝ и Йълдъз си приличат повече...

Йълдъз пита Халит, дали ще бъде проблем ако майка ѝ остане при тях по-дълго и той се съгласява.

Емир щастлив се връща в компанията на Алихан.

Алихан пита Зайнеп, дали не мисли да го запознае с майка си, а тя му казва, че малко е изненадана, но ще организира вечеря с мама, а Алихан ѝ казва, че ще покани и сестра си, при което Зайнеп е много изненадана, а Алихан ѝ припомня, че тя много обича семейните събирания, а тя му казва, че започва да се изнервя, а той ѝ отвръща, че я обожава изнервена....

Текст от potv.bg
Зехра и Асуман

Зехра и Асуман

Асуман кади с градински чай цялата къща, а Зехра ѝ казва, че вони ужасно, а тя ѝ казва, че предпазва от уроки, защото има много лоша енергия в цялата къща. Зехра я пита кога ще свърши с ритуала, а Асуман ѝ казва да мълчи, защото ѝ прави добро.

Халит казва на Йълдъз да каже на майка си да се въздържа, а Зайнеп му казва, че се чувства много самотна в онази къща и има нужда от майка си, и няма да им позволи да я обиждат.

Асуман е изненадана да разбере, че Кемал е съдружник на Халит.

В фирмата на Халит, Асуман вижда Кемал и го пита, какво прави тук, а той ѝ отвръща, че е смятал да я попита същото. Асуман му казва да стои далече от Йълдъз, защото ще извика полиция, а Кемал ѝ казва, че я съветва да не го прави, защото не е този, който полицията ще изведе от тук, а нея, след което ѝ казва, че той е съдружник на Халит и офисът му е в тази сграда. Асуман не може да повярва и го кара да се маха, когато идва асистентката му и му казва, че документите са на бюрото му. Асуман е шокирана и го пита, кой е ограбил, а той ѝ отговоря, че само на нея може да ѝ хрумват такива методи, а той е стигнал до тук с много труд и пот. В този момент идва Йълдъз.

- Виж ти, след години се събрахме! Йълдъз, трябва да обясниш някой неща на майка си, малко е шокирана, но... - казва Кемал.
- Йълдъз, Халит знае ли – притеснена пита Асуман.
- Не се притеснявай, всичко знае, дори е принуден да ме вижда всеки ден тук, защото не може да ме изгони – отговоря ѝ Кемал, а Йълдъз я хваща за ръка и ѝ казва, че ще ѝ обясни.
Текст от potv.bg
Йълдъз разбира, че сърчицето на бебето е спряло.

Йълдъз разбира, че сърчицето на бебето е спряло.

Асуман и Йълдъз отиват на преглед, където лекарката установява, че не чува пулса на бебето.

Успокоява Йълдъз, че често се случва в първите месеци на бременността, бебето не се е развило и сърцето му е спряло.

Йълдъз е в шок и моли лекарката да провери отново, а тя ѝ казва, че е млада и може да забременее отново. Асуман се опитва да успокои дъщеря си...

Алихан казва на Зайнеп, че отива при Халит и ще се видят у тях.

Ендер се вижда с Ерим, а той ѝ казва, че майката на Йълдъз е у тях, но тя е много странна, не прилича на тях, има страни шеги и ги прекъсвала... Ендер му казва, че това се нарича селяния, а той е с потекло и не е свикнал с подобни неща и затова му е трудно да ги понесе. Ако не може да я понася трябва да каже на баща си, а той ще я отпрати.

Йълдъз не казва на Халит, че е изгубила бебето.

Текст от potv.bg
Халит показва на Алихан часовникът, който е подготвил за подарък на 
Ерим, а часовникът ще  разкрие една тайна от детството на Алихан.

Халит показва на Алихан часовникът, който е подготвил за подарък на Ерим, а часовникът ще разкрие една тайна от детството на Алихан.

Халит казва на Алихан, че ще подари на Ерим часовникът, който е купил с първите си заработени пари, а Сътка преди малко го е донесъл от поправка и го показва на Алихан, за да си каже мнението.

Алихан вземайки часовника от Халит го обръща и вижда на обратната страна гравирана същата дата и се връща в детството си, когато се прибира и намира на масата същия часовник, и разбира, че майка му си има любовник...

Алихан шокиран гледа Халит и не може да повярва. Текст от potv.bg

(Алихан бесен
тръгва към Халит и го хваща за гушата.
Халит го пита, какво прави, а Алихан му
казва, че ще го убиее. Халит го моли да
спре.) Алих...

(Алихан бесен тръгва към Халит и го хваща за гушата. Халит го пита, какво прави, а Алихан му казва, че ще го убиее. Халит го моли да спре.) Алихан си представя, че удушва Халит.

- Хареса ли ти? Алихан добре ли си?! Целият си пребледнял, може да отменим събранието - предлага Халит.

Алихан му казва, че е добре и си тръгва, а Халит му казва, да му се обади защото се притеснява, Алихан кима с глава.

Асуман пита Йълдъз, как ще се измъкнат сега и защо е излъгала Халит?

- Мамо, тъкмо станах силно, не мога да им кажа, че съм изгубила бебето! Мислех си, че ще променя всичко, а виж какво стана!
- Ами ако Халит дойде с теб на преглед?
- Халит не е като мъжете от романтичните филми, иска само бебето да се роди здраво и въобще не му пука за мен, за моята психика!
Текст от potv.bg
Епизод 71 на турския сериал „Опасно изкушение“ може да гледате от 20:00 часа на 26 октомври 2021 по bTV.
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

„Опасно изкушение“ с.4, еп.30 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.29 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.28 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.27 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.26 (bTV) – какво ще се случи...