Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп. 67 (bTV) – какво ще се случи...

1 коментар

Йълдъз изпраща снимка с Халит на Ендер, а тя побеснява и решава да купи хапчета за помятане. След като Алихан разбира, че Емир излиза с Лила го уволнява. Халит забранява на Зехра да се вижда и говори с Кемал. Лила е притеснена, че Емир може да си замине за Бурса и моли Зайнеп за помощ. Вижте още какво ще се случи в епизод 67 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 20 октомври 2021 по bTV.

„Опасно изкушение“, еп. 67 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп. 67 (bTV) – какво ще се случи...

В епизод 66 на турския сериал „Опасно изкушение“ Ендер и Джанер правят план, как да се отърват от бебето на Йълдъз. Халит обещава на Йълдъз да не се вижда с Ендер. Алихан разбира, че Емир излиза с Лила.


НА КРАТКО какво се случва в 67 епизод на „Опасно изкушение“ който може да гледате от 20:00 часа на 20 октомври 2021 по bTV:

 • Йълдъз изпраща снимка с Халит на Ендер, а тя побеснява и решава да купи хапчета за помятане.
 • Ендер моли Айсел да сложи хапчетата в някоя от напитките на Йълдъз.
 • След като Алихан разбира, че Емир излиза с Лила го уволнява и го предупреждава да се държи по-далече от племенницата му.
 • Айсел слага хапчетата за помятане в сока на Йълдъз, но в последния момент го блъска от ръката ѝ.
 • Зайнеп отива да пие чай със Зерин, но си тръгва бързо, но обещава на Зерин, че няма намерение да разваля отношенията им с Алихан, затова ще му каже, че всичко е било много хубаво.
 • Халит забранява на Зехра да се вижда и говори с Кемал.
 • След като Айсел излъга Ендер, че е дала хапчетата на Йълдъз, Ендер стига до извода, че след като хапчета не ѝ действат, то Йълдъз не е бременна.
 • Йълдъз разказва на Алихан за случката на Зайнеп с Хира в магазина и го моли да направи нещо, защото тя се притеснява за сестра си.
 • Лила казва на Зайнеп, че вуйчо ѝ е уволнил Емир и той е съсипан, а Зайнеп ѝ казва, че знае, но Алихан е бесен, а Лила я моли да направи нещо, за да не се върне Емир в Бурса.„Опасно изкушение“, еп. 68 (bTV) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Опасно изкушение“, еп. 68 (bTV) – какво ще се случи...

Ендер и Джанер вземат изследванията на Йълдъз и разбират, че тя лъже за бременността си. Ендер дава изследванията на Халит, за да му докаже, че Йълдъз...

След като Алихан видя Лила и Емир в ресторанта, в който бяха дошли със Зайнеп, за да вечерят, разбра, че двамата се срещат и само той не е знаел, при което много се нервира и казва на Лила и Зайнеп, че си тръгват.

В колата Лила тъжна казва на вуйчо си, че не е трябвало да оставят Емир сам, а Алихан, все още сърдит ѝ отговоря, че не му е шофьор. Лила му казва, че след като е толкова лош, не разбира, защо го е наел на работа и защо са приятели? Зайнеп казва, че заради нея, но Алихан отговоря, че Емир не е лошо момче и той го обича, но такива простотии е правил с жените, че той няма племенница за него. Зайнеп му казва, че преувеличава, а Лила я подкрепя като му казва, че не са се оженили още.

- Само посмей и тогава ще видиш – заканва се Алихан.

Зайнеп му казва, че прекалява, а той ѝ казва, че и с нея ще поговори...

Алихан докарва Лила пред дома ѝ, а тя го пита дали ѝ се сърди, а той ѝ отговоря, че да, докато не спре с глупостите. Лила му казва, че ще му се обади, като му мине, казва лека нощ на Зайнеп и се прибира.

Алихан казва на Зайнеп да не го гледа така и да не му прави сладки муцунки, защото след 10 минути са в къщи, и иска да му разкаже всичко.

Вкъщи Алихан пита Зайнеп от кога крият за Лила и Емир, а тя му казва, че не крият нищо, защото между тях няма нищо, но ако продължава така, ще се случи това, което се е случило, между тях двамата.

- Заедно съм с теб, защото бяха против нас ли? - пита Алихан.
- Сега не, но преди да – отговоря Зайнеп.

Алихан казва, че не е вярно и да не прави такива сравнения, а Зайнеп му казва, че не ѝ се спори с него.

Алихан отново я пита, защо не му е казала, а тя му казва, защото не е имало нищо между тях и да не го уволни.

- Бесен съм и Емир ще си върви! Ясно! Казах му още в началото, че ще го уволня, ако направи някоя глупост! И какво? Сваля племенницата ми!

Зайнеп му отвръща, че Емир им е приятел, а Алихан ѝ казва, че той му е шеф, а приятелството е друго нещо, но тъй като не си държи на думата, няма да остане в компанията.

Йълдъз изпраща снимка с Халит на Ендер, а тя побеснява и решава да купи хапчета за помятане.

Йълдъз изпраща снимка с Халит на Ендер, а тя побеснява и решава да купи хапчета за помятане.

Сутринта Йълдъз се събужда и вижда, че Халит спи и решава да подразни Ендер, като и изпраща снимка.

Ендер се събужда и вижда снимката на Йълдъз, и побеснява. Джанер пристига притеснен и пита сестра си, какво се е случило, а тя му отвръща, че ще убие Йълдъз и да погледне в телефона, а Джанер я пита какво мисли да правят?

- Джанер, звънни на Айсел и ѝ кажи да се видим, а аз ще се обадя на една позната, тя знае къде продават лекарства за помятане.

Ендер моли Айсел да сложи хапчетата в някоя от напитките на Йълдъз.

Ендер и Джанер се срещат с Айсел и ѝ казват, че имат една молба, а Ендер и дава едно шишенце и ѝ казва да го смеси с нещо, което яде или пие Йълдъз. Айсел първоначално се дърпа, но Ендер я убеждава, да го направи.

Зайнеп носи закуската на Алихан в леглото, за да му се извини, а той ѝ казва, че доста се е постарала, а това означава, че се чувства много виновна. Хапвайки си, той ѝ казва, че се е справила много добре и ѝ прощава. Зайнеп го моли да не се сърди на Емир и Лила, а той и казва, че пътя към неговото сърце не минава през стомаха, и да не очаква подобно нещо, и да не се бърка....

След като Алихан разбира, че Емир излиза с Лила, той го уволнява и го предупреждава да се държи по-далече от племенницата му.

Алихан пристига в офиса и вика Емир при себе си и му казва, че знае какво следва, а той му отговоря, че е уволнен.

- Емир, защо водиш племенницата ми, тайно на вечер? Добър човек си, добър приятел, но не си подходящ за нея! Не искам Лила да страда!
- Мисля, че съм от хората, които стават добри с времето.
- Сега ще излезеш и ще стоиш далече от Лила – предупреждава го Алихан.

Емир го прегръща и му казва, че му благодари, защото е страхотен човек, а Алихан му казва, че май не го е разбрал, а Емир му казва, че го е разбрал, но му е дал шанс като никой друг, но той се провалил!

Айсел слага хапчетата за помятане в сока на Йълдъз, но в последния момент го блъска от ръката ѝ.

Йълдъз иска от Айсел да ѝ направи сок, а тя поставя в него няколко хапчета, които ѝ даде Ендер. Айсел дава сока на Йълдъз, но когато тя посяга към чашата, тя я блъска от ръката ѝ, защото не може да извърши такъв голям грях. След което се обажда на Ендер и ѝ казва, че е дала хапчетата на Йълдъз...

Зайнеп отива да пие чай със Зерин, но си тръгва бързо, но казва на Зерин, че няма намерение да разваля отношенията им с Алихан, затова ще му каже, че...

Зайнеп отива да пие чай със Зерин, но си тръгва бързо, но казва на Зерин, че няма намерение да разваля отношенията им с Алихан, затова ще му каже, че всичко е било много хубаво.

Зайнеп отива да пие чай със Зерин и приятелките ѝ, но се оказва, че една от тези приятелки е майката на Хира и целият разговор се върти около Хира и това, че Зайнеп е виновна за нейното уволнение.... Затова Зайнеп си тръгва бързо, а Зерин я предупреждава да каже на брат ѝ, че е прекарала добре. Зайнеп ѝ казва, че няма намерение да разваля отношенията ѝ с Алехан, затова ще му каже, че всичко е било много хубаво. Алихан пита Зайнеп, дали събитието е свършило, а тя му казва, че да и всичко е минало добре, а той я пита, защо звучи някак странно, а тя му казва, че много го обича.

Халит забранява на Зехра да се вижда и говори с Кемал.

Халит забранява на Зехра да се вижда и говори с Кемал.

Халит вижда Зехра да говори в офис с Кемал и я вика, за да поговорят..., а Кемал казва на Зехра, че баща ѝ ще говори за него, но тя може да не го слуша и ѝ предлага да вечерят заедно, но Зехра само му се усмихва и не му дава отговор.

Халит забранява на Зехра да общува с Кемал и я предупреждава, че ако не преустанови контактите си с Кемал, той ще преустанови всички контакти с нея, защото много добре знае, как разсъждава....

Ендер се обажда на Айсел и я пита какво става, а тя и казва, че нищо не се е случило. Ендер я пита, дали Йълдъз е изпила и трите хапчета, Айсел потвърждава, а Ендер ѝ казва, че ще изчакат още малко.

Джанер любопитен пита сестра си, какво е станало, а тя му казва, че нищо, а той е учуден и казва, че са минали 2 часа, а Ендер му отговоря, че не им остава нищо друго освен да чакат и да видят какво ще стане.

Йълдъз се обажда да Зайнеп, за да я помоли да ходи да ѝ вземе едни обувки, който си е запазила, а Зайнеп с нежелание се съгласява...

След като Айсел излъга Ендер, че е дала хапчетата на Йълдъз, Ендер стига до извода, че след като хапчета не ѝ действат, то Йълдъз не е бременна.

В същото време Ендер е бясна, че е минало много време, а Йълдъз все още не е в болница. Ендер се обажда на Айсел, а тя и казва, че Йълдъз е добре, а нея я е страх да и даде отново да пие и бързо затваря.

- Нещо не разбирам, дала ѝ е цели три или бог я е спасил, или не е бременна – казва Джанер на сестра си.
- Джанер, какво каза?
- Како, моля те, не ме убивай!
- Сетих се! Как може да съм толкова глупава?! Йълдъз не е бременна. Халит каза, че са били при доктор Йосуф и съм сигурна, че тя е направила някой номер. Затова ще отидем в кабинета на доктора и ще намерим изследванията на Йълдъз.
Зайнеп отива да вземе обувките, но Хира също е там и след като я видя казва на продавача, че иска да я изгони от магазина.

Зайнеп отива да вземе обувките, но Хира също е там и след като я видя казва на продавача, че иска да я изгони от магазина.

Продавачът отива при Зайнеп, а тя го пита от къде може да получи обувките, които сестра ѝ си е запазила, а той ѝ казва, че не може да я обслужи, защото затварят. Зайнеп е учудена, че затварят толкова рано, но вижда Хира и ѝ става ясно...

Ендер вижда, че Ерим е унил и тъжен и го пита, дали е заради бременността на Йълдъз, но той си мълчи, а Ендер му казва, че Йълдъз и 10 деца да роди, той е първородният син на Халит и винаги ще бъде на първо място.

Ерим казва на майка си, че е тъжен, защото няма шанс да се съберат с баща му, а Ердем му казва, че нищо не може да развали техните отношения с баща му, дори друга жена.

След като изпрати сина си да си ходи, Ендер се преструва на болна и с Джанер отиват в кабинета на лекаря, за да проверят резултатите на Йълдъз.

След като Йълдъз разбира от Зайнеп, че заради Хира са изгонили от магазина, много се нервира и ѝ казва, че Хира горчиво ще съжалява. Зайнеп моли сестра си, да не прави нищо и да си остане между тях и никой да не разбира. В този момент пристига Алихан и Зайнеп тръгва да си ходи, но вижда, че Лила ѝ прави знак, че иска да поговори с нея и Зайнеп им казва, че ще отиде до тоалетната.

Йълдъз разказва на Алихан за случката на Зайнеп с Хира в магазина и го моли да направи нещо, защото тя се притеснява за сестра си.

Лила казва на Зайнеп, че вуйчо ѝ е уволнил Емир и той е съсипан, а Зайнеп ѝ казва, че знае, но Алихан е бесен, а Лила я моли да направи нещо, за да не се върне Емир в Бурса.

Зайнеп казва на Лила да изчакат на Алихан да му мине и я моли да не се намесва, а тя ще се опита да направи нещо.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

„Опасно изкушение“, с.3 еп.40 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, с.3 еп.39 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, с.3 еп.38 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, с.3 еп.37 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, с.3 еп.36 (bTV) – какво ще се случи...