Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп. 63 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Зайнеп и Алихан са щастливи заедно. Йълдъз казва на сестра си, че двамата с Халит се развеждат. Хира се заканва да си отмъсти на Алихан и Зайнеп, че са я използвали. Зайнеп казва на Кемал, че парите съсипват хората и той е точният пример за това. Ендер прави така, че Халит да и купи къща. Вижте още какво ще се случи в епизод 63 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 14 октомври 2021 по bTV.

„Опасно изкушение“, еп. 63 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп. 63 (bTV) – какво ще се случи...

В епизод 62 на турския сериал „Опасно изкушение“ Алихан дава годежния пръстен на Зайнеп и тя го приема. Халит е изненадан когато разбира, че Кемал е изключително богат и е инвестирал в неговия бизнес. Халит казва на Йълдъз, че тя го е опозорила и с брака им е свършено.


НА КРАТКО какво се случва в 64 епизод на „Опасно изкушение“ който може да гледате от 20:00 часа на 14 октомври 2021 по bTV:

Зайнеп и Алихан са щастливи заедно.

Йълдъз казва на сестра си, че двамата с Халит се развеждат.

Хира се заканва да си отмъсти на Алихан и Зайнеп, че са я използвали.

Зайнеп казва на Кемал, че парите съсипват хората и той е точният пример за това.

Ендер прави така, че Халит да и купи къща.

Ендер казва на Зехра, че Кемал е бившият съпруг на Йълдъз и се е представил за шофьор, за да си отмъсти на Йълдъз.
Текст от potv.bg
„Опасно изкушение“, еп. 64 (bTV) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Опасно изкушение“, еп. 64 (bTV) – какво ще се случи...

Зайнеп казва на Джем, че с Алихан отново са заедно. Йълдаз подозира, че Халит има любовница. Алихан и Зайнеп се срещата със Зерин, но тя отново...

Зайнеп и Алихан са заедно.

Зайнеп признава на Алихан, че е казала „Да“ на Джем, защото му е била бясна, а той ѝ казва, че знае. Зайнеп му казва, че и той е направил така с Хира, а когато тя ги е видяла заедно, душата я е заболяла и много се е била разстроила. Алихан и се извинява...

- Не искам да знаеш, че те обичам, а до повярваш – казва Алихан на Зайнеп, а тя го пита каква е разликата?
- Вярата е свързана със сърцето, а знанието с ума! На мен ми стига да повярвам, че ме обичаш!

Йълдъз казва на сестра си, че двамата с Халит се развеждат

В този момент се обажда Йълдъз, а Зайнеп казва на Алихан, че ще и се обади, за да не се притеснява. Йълдъз я пита, дали е в офиса, а Зайнеп и казва, че е с Алихан. Чувайки това, Йълдъз казва на сестра си, че много се радва за нея, а Зайнеп я пита, дали се радва или плаче, а Йълдъз и казва, че се е случило нещо лошо, защото Халит се развежда с нея. Зайнеп не може да повярва и казва на сестра си да се видят и поговорят.

Ендер отива в къщата на Кемал и му казва, че къщата му е много хубава и сигурно му е струвало много пари, за да впечатли тези, на който иска да си отмъсти. Той и отговоря, че не е било евтино, но никой не иска да впечатлява, а го е направил за собствен конфорт.

Ендер пита Кемал, защо не я е разкрил пред Халит? А Кемал я пита, защо да го прави? - Аз нямам вземане-даване с вас, а само ви използвах, за да вляза в къщата на Халит.

Текст от potv.bg

Йълдъз се среща със сестра си и ѝ казва, че трябва да направи нещо, за да си върне Халит, а Зайнеп и казва, че ако е на негово място и тя няма да и прости. Йълдъз я пита, дали и е враг, а Зайнеп и казва, че е щяла да я подкрепи, ако е видяла, че тя поне малко е влюбена в Халит.

Зайнеп и казва да не търпи обидите в оная къща, а да се прибере при нея.

- Халит ми даде два месеца, а аз смятам да използвам това време, за да си върна Халит.
- Зайнеп, как ще коментираш факта, че Кемал е милионер?
- Добре си прави сметките! Како, ако Кмал не беше ти направил този номер и ти разбереше, че е милионер, щеше ли да зарежеш Халит и да отидеш при Кемал.

Йълдъз ѝ казва, че не знае какво е щяло да стане! Зайнеп и казва, че заради това Кемал и е направил номер, за да я изпробва за последно и да се убеди.

Зайнеп казва, че ще каже няколко думи на Кемал, защото и той не постъпвал добре.

В същото време Йълдъз вижда годежния пръстен на ръката на сестра си и радостна и казва, че не може да повярва, че Алихан и е предложил и кара Зайнеп да и разкаже как и кога е станало.

Джанер пита сестра си, какво празнуват, като вижда отрупаната маса с вкусотии. Ендер му отвръща, че заминаването на Йълдъз.

Джанер сяда на масата, но Ендер му казва, че ще трябва да вечеря навън, защото тя се подготвя за Халит.

Хира се заканва да си отмъсти на Алихан и Зайнеп, че са я използвали

Вечерта Хира идва при Алихан в дома му и му казва, че не идва с добро, а Алихан и казва, че той е виновен за всичко, което е станало..., но те са заедно съ с Зайнеп. Хира е ядосана, че благодарение на нея двамата са се сдобрили. Алихан и казва, че нищо не и е обещавал, просто са опитали, но не се е получио.

- Ще те накарам да си вземеш думите обратно. Ще ви науча как стават нещата и теб, и невинната Зайнеп – заканва се Хира и напуска дома на Алихан.
Текст от potv.bg

Ендер прави така, че Халит да и купи къща

Халит идва в дома на Ендер и му казва, че му е приготвила всичко, което харесва... и го пита как е, а той и казва, че по-добре.

Халит и казва, че е много умна жена, а тя му отвръща, че като помисли за нищожество с което живее е предположила, че му липсва.

Ендер казва на Халит, че вече няма да може да се виждат тук, защото се премества, защото ще рекламира бизнеса на Ердем, а той и дава супер луксозно жилище, в което да живее.

Халит е против, дори и заради работа си, да получава подаръци от други мъже и ѝ обещава да и наеме по-голямо жилище, а тя да спре да се вижда с Ердем.

Получила, това което иска, Ендер обещава на Халит, че няма да се вижда с Ердем.

Хира се среща със Зерин и ѝ казва, че Алиха и Зайнеп са я изиграли, като са я използвали, за да се съберат отново и сега са заедно, и са щастливо! Хира казва на Зерин, че смята да направи Зайнеп за срам...

Сутринта Зерин отива при брат си и го пита, дали трябва да научава от хората, че ще се жени, че вчера се е срещнала с Хира, а Алихан и отвръща, че явно Хира има проблем с нервите.

- И да не ти харесва, аз обичам Зайнеп и ще бъда с нея! По-добре свиквай, ако не искаш да ме изгубиш! - казва Алихан на сестра си и тръгва към офиса.

Зайнеп казва на Кемал, че парите съсипват хората и той е точният пример за това

Зайнеп отива при Кемал и му казва, че не е дошла за добро и му казва, че знае, че е искал да накара Йълдъз да страда, но начинът му е бил много жесток! Ако е искал Халит да знае истината, защо не го е направил в началото, защо е трябвало да играе такива игри! Кемал и казва, че в момента е изнервена, но Зайнеп му казва, че тя му е повярвала и споделила проблемите с него, а той какво направил, съсипал брака на Йълдъз, за да си отмъсти!

- Съсипа и приятелството ни, Кемал, парите наистина съсипват хората и ти си точният пример за това! - казва Зайнеп на Кемал и тръгва да си ходи, а Кемал тръгва след нея и се опитва да и обясни, но Зайнеп се спира и му казва, че има много хубава къща, но дано един ден да разбере, че приятелството е по-ценно от парите!

Сутринта в офиса Хакан пита Алихан, дали вече всичко е наред, а той му казва, че да... Алихан споделя на Хакан, че Хира си мисли, че те със Зайнеп са я изиграли и се е държала като друг човек, все едно е откачила.

Хакан го пита, дали ще обясни ситуацията на Джем, а Алихан му казва, че между Джем и Зайнеп не е имало нищо, и той не е длъжен да му обяснява каквото и да било, но ще остави Зайнеп да реши.

Ендер казва на Зехра, че Кемал е бившият съпруг на Йълдъз и се е представил за шофьор, за да си отмъсти на Йълдъз.

Зайнеп отива в кабинета на Алихан, целува я и ѝ казва, че сега денят му може да започне. В същият момент пристига Хира и пита Джанер и Емир, къде е Зайнеп. Тъй като те не и казват, Хира крещейки името на Зайнеп тръгва към кабинета на Алихан, а Емир се опитва да я задържи и успокои.

Зайнеп и Алихан я чуват, Алихан казва, че той ще отиде да говори с нея, а Зайнеп му отвръща, че тя е тук, за да говори с нея...

Зайнеп моли Хира да поговорят, а тя казва, че иска да чуят всички, че Зайнеп се е престорила на нейна приятелка и е откраднала гаджето.

- Хира, не забравяй къде се намираш! - предупреждава я Алихан.

Зайнеп и казва, че знае, че я е наранила без да иска, но да отидат и да поговорят, а Хира и казва, да не се прави на ангел, защото е постъпила по-същия начин и с Джем.

- Достатъчно! Каза каквото искаше да кажеш, а сега се махай! Махай се!– казва Алихан и показва изхода на Хира.

Алихан казва на събралите се служители да се заемат с работа си, след което пита Зайнеп, дали е добре и я води в кабинета си.

- Боже, тази Хира се оказа напълно откачена, появи се като ураган, прокле ги и си отиде – казва Джанер на Емир.

Алихан казва на Зайнеп да седне, а след това я целува и моли да не се разстройва. Зайнеп му казва, че е станала за срам, а той ѝ казва, че не е така, защото те се познават...

Ендер си избира къщата, която Халит и обеща, че ще и купи.

Айсел казва на Йълдъз, че ги е видяла и чула какво са си говорили с Кемал в градината. Йълдъз я заплашва, че ако чуе и думичка от нея ще я изгони от къщата, затова е по-добре да бъде на нейна страна, защото със сигурност ще и бъде от полза.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

„Опасно изкушение“ с.4, еп.56 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.55 (bTV) – какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.97 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.54 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.53 (bTV) – какво ще се случи...