Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп. 60(bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Хира намира годежен пръстен в дома на Алихан и се чуди, дали е за нея. Ендер си прави среща с Ердем - най-големият конкурент на Халит в бизнеса, за да предизвика Халит да я ревнува. Халит прави забележка на Йълдъз, че не се поддържа добре и след време ще заприлича на Зерин. Кемал и Йълдъз се целуват, а Халит за малко да ги хване. Вижте още какво ще се случи в епизод 60 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 11 октомври 2021 по bTV.

В епизод 59 на турския сериал „Опасно изкушение“ Йълдъз пита Халит, дали е превел парите заради нея или да я пробва? Алихан признава пред Хакан, че след като го видя с Хира, Зайнеп ще го намрази, а той ще продължи да се вижда с други, макар да обича нея. Кемал моли Йълдъз да тръгне с него, защото знае, че тя все още го обича.


НА КРАТКО какво се случва в 60 епизод на „Опасно изкушение“ който може да гледате от 20:00 часа на 11 октомври 2021 по bTV:

Хира намира годежен пръстен в дома на Алихан и се чуди, дали е за нея.

Ендер си прави среща с Ердем - най-големият конкурент на Халит в бизнеса, за да предизвика Халит да я ревнува.

Зайнеп, Хира, Джем и Алихан вечерят заедно.

Халит прави забележка на Йълдъз, че не се поддържа добре и след време ще заприлича на Зерин.

Кемал и Йълдъз се целуват, а Халит за малко да ги хване.

Йълдъз споделя на сестра си, че отношенията ѝ с Халит не са както преди, Зайнеп я съветва да се разведе, докато е време.

Хира споделя на Зайнеп и Йълдъз, че е намерила годежен пръстен в дома на Алихан и мисли, че той ще и предложи.

Ендер казва, че е въпрос на чест, да си върна Халит и стария си начин на живот и ще се бори, докато Йълдъз не изгуби
Първоначално публикувано в сайта потв.бг
Хира намира годежен пръстен в дома на Алихан и се чуди, дали е за нея.

Хира намира годежен пръстен в дома на Алихан и се чуди, дали е за нея.

Хира е в къщата на Алихан и го чака да се приготви, за да излязат, но тъй като той се бави, Хира решава да види какво се случва и отива в стаята му, където вижда кутийка с годежен пръстен и се чуди дали е за нея.

Ендер си прави среща с Ердем - най-големият конкурент на Халит в бизнеса, за да предизвика Халит да я ревнува.

Ендер е пред голф клуба с колата на Зехра и чака Ердем, който е най-големият конкурент на Халит в бизнеса и тя иска да работи с него, за да предизвика Халит да я ревнува.

Колата на Ердем пристига и Ендер я ударя, след което излиза и се извинява, че се била разсяла и иска да покрие щетите, които е нанесла.

Ердем пита Ендер дали се познават, а тя му казва, че е Ендер, а той се досеща, че това е бившата съпруга на Халит... Ендер му оставя номера си, ако възникне някакъв проблем, да му и се обади, а също така му предлага да пият кафе, а Ердем се съгласява и ѝ казва, че ще и се обади.

- Такааа, нека сега, Халит, да му мисли – доволна Ендер се качва в колата.
Този текст е копиран от pоTV.bg
Зайнеп, Хира, Джем и Алихан вечерят заедно.

Зайнеп, Хира, Джем и Алихан вечерят заедно.

Зайнеп излиза с Джем на вечеря, но в същия ресторант пристигат Хира и Алихан.

- Сякаш сме се наговорили – виждайки ги казва Хира.

Зайнеп поздравява Хира, а след това Алихан, а той предлага да седнат на една маса.

Джем казва на Алихан, че не е знаел, че с Хира са заедно, а той му казва, че си е мислел, че Зайнепму е казала. Зайнеп се намесва и казва, че не обича да обсъжда връзките на другите.

- Съвсем отскоро е и ние не знаем какво точно става, но сме много щастливи! - казва Хира.

Хира казва, че с Алихан си приличат, защото обичат адреналина, а Джем и казва, че се изисква голяма смелост да стане пилот. Хира допълва, че е свързано с чертата ѝ да взема спонтанни решения, но засега не съжалява и хваща ръката на Алихан.

- Зайнеп, какво става, кажи нещо! - Алихан се опитва да я дразни, защото вижда, колко и е неприятно, че те двамата с Хира се държат за ръце.
- Зайнеп е като затворена кутия, тъкмо решиш, че ще се отвори, но така и не го прави – намесва се Хира.
- Защо ли? - пита Алихан.

Джем казва, че не е съгласен с Хира, защото те със Зайнеп много си говорят. Алихан го пита, дали има нещо против Хира.

- Това пък защо? - казва Зайнеп, защото не разбира какво иска да каже с това Алихан.
- Подобни неща не могат да ни настроят една срещу друга, нали Зайнеп? – намесва се Хира.

Зехра казва на баща си, че отива на рожден ден, а той я предупреждава да не закъснява и да не пие. Също така казва, че Кемал ще я закара, защото Ендре е взела нейната кола.

- Вече и колите ли си разменяте? - пита Йълдъз.

Зехра се обръща към баща си и го пита, че нали не се налага да ѝ дава обяснение. Халит казва, че не иска двете да се карат.

Кемал оставя Зехра и ѝ казва, че ще я изчака, а тя му казва да не я чака, но Кемал и казва, че ще я чака, защото така е наредил баща ѝ.

Халит прави забележка на Йълдъз, че не се поддържа добре и след време ще заприлича на Зерин.

Останали сами Халит пита Йълдъз, защо мълчи, а тя му отвръща, че когато говори използват думите ѝ против нея. Халит я пита, дали сега за Зехра се хванала, знае каква е или си търси причина, за да се нацупи?

- Не се цупя, но скандалите в този дом ме умориха! - отговоря Йълдъз.

Халит и казва, че няма да спори с нея и отива в кабинета си, след това ѝ казва, че изглежда уморена и има торбички под очите, и я пита, дали посещава салони за красота. Йълдъз му отговаря, че да, а Халит ѝ казва, че не е достатъчно и я съветва да ходи по-често.

- Ако изглеждаш така на тази възраст, кой знае как ще приличаш след време?!
- Като Ендер ли? - ядосва се Йълдъз на Халит за забележката му.
- Не! По-скоро като Зерин!
- Какво общо имам със Зерин?
- Казах каквото исках! Не пренебрегвай грижите! - казва Халит и излиза, а Йълдъз се поглежда в огледалото и си казва, че дяволът я кара да си стегне куфара и да се махне от тук!
- Значи си отишла, блъснала си на човека колата и си му дала телефона си... Този път не ми се обади, значи щетите на се били големи – пита Джанер сестра си, след като разбра какви ги е свършила днес Ендер.
- Трябваше да бъда, сама, скъпи! - отговаря Ендер на брат си.
- Како, защо си мислиш, че Халит ще ревнува от този тип?

Ендер му отвръща, че Халит никога не би се впечатлил от обикновен човек, но когато стане дума за някой като него, тогава нещата се променят. - Полудя само като го споменах! Сега само трябва да ни види заедно, за да разбере колко съм му ценна.

Джанер казва сестра си, че се е уморил от любовните триъгълници на работа един, в къщи друг, само той не страда от любовна мъка.

- Не е любов, Джанер, искам си обратно живота, на който принадлежа! Както и да е?! Разказвай какво става в офиса?
- Снимат филма „Гордост и предразсъдъци“ - отвръща в своя шеговит стил Джанер.

Зехра излиза много пияна от рождения ден. Подкрепяйки я, Кемал и казва, че не знае какво е щяло да стане с нея, ако той я е бил послушал и си е тръгнал.

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg

Кемал и Йълдъз се целуват, а Халит за малко да ги хване.

Йълдъз не можа да заспи, защото Кемал е постоянно в ума ѝ, и се моли млякото, което си е наляла да я приспи. В същото време вижда как Кемал подкрепя Зехра и го пита какво става? Той ѝ казва, че Зехра не се чувства много добре.

Йълдъз предлага да я заведе в стаята ѝ, но Зехра иска Кемал да я заведе. Кемал и оправя леглото, а след това сваля обувките. Зехра си ляга и хваща Кемал за ръката и го моли да остане до нея, докато заспи.

Йълдъз отива в стаята на Зехра и вика Кемал, а след това го пита, какви са тези интимности със Зехар. Кемал ѝ казва, че е имал нужда от помощ, а Йълдъз му казва, че няма повече да и помага.

В същото време Халит се събужда и вижда, че Йълдъз не е в леглото.

- Йълдъз, според мен си взела решение и ще дойдеш с мен? - казва Кемал.
- Не съм решила, но не искам да се сближаваш със Зехра – отговаря му Йълдъз.

Кемал ѝ казва, че е полудяла като го е видяла със Зехар и ако не я е било грижа, нямало е да реагира по този начин.

Кемал заключва вратата на стаята, а Йълдъз го пита, какво прави, а Кемал и казва, че му липсва и двамата се целуват страстно.

Халит търси Йълдъз и те го чуват, Йълдъз казва на Кемал да хвърли саксията през прозореца, за да разсее Халит и докато той отива до прозореца, за да види какво става Йълдъз излиза и се прави на изплашена и го пита, дали е чул шума и дали не са крадци, а Халит и отговоря, че сигурно са котки и я пита къде е била. Йълдъз му казва, че е помагала на Кемал да сложат Зехра да си легне, а след това мила банята, защото тя се прибрала мъртво пияна и повърнала.

Сутринта Ердем се обажда на Ендер, за да и каже, че с колата всичко е наред, но иска да и припомни, че му дължи едно кафе. Ендер му предлага да се видят следобед, а той ѝ казва, че ще мине да я вземе, а тя му отвръща, че ще е в холдинга на Халит, но ще му изпрати локация.

Йълдъз споделя на сестра си, че отношенията ѝ с Халит не са както преди, Зайнеп я съветва да се разведе, докато е време.

Йълдъз се среща със Зайнеп и ѝ казва, че е много тъжна, защото се тревожи, че може нещо да се случи и всичко ще се сгромоляса.

- Името на тази тревога да не е Кемал? Стегни се най-накрая, какво ти става? - казва Зайнеп. Йълдъз казва на сестра си, че отношенията ѝ с Халит не са както преди, все едно между тях има стена.

Зайнеп я съветва да се разведе, докато е време, а след това да прави каквото си иска.

- Како, до тук се водеше само по логиката, защо не послушаш сърцето си? - Виж, кой го казва? - Твоето положение не е като моето!
Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg

Хира споделя на Зайнеп и Йълдъз, че е намерила годежен пръстен в дома на Алихан и мисли, че той ще и предложи.

В този момент пристига Хира и Зайнеп я запознава с Йълдъз. Хира казва на Зайнеп, че трябва да поговори нещо с нея, а Зайнеп и казва да не се притеснява от сестра ѝ, защото тя умее да пази тайна.

- Мисля, че Алихан ще ми предложи – щастлива казва Хира.
- Какво? Не! Как ти хрумна? - пита Йълзъз.

Хира ѝ отвръща, че е намерила кутийката с годежни халки в дома му, защо са му иначе? Йълдъз ѝ казва, че това, че има годежни халки не означава, че ще и предложи. Хира ѝ отвръща, че халките не са стари, а нови. Йълдъз иска да каже нещо, но Зайнеп я спира и казва на Хира, дано са много щастлива.

На Хира всичко това с халките ѝ изглежда доста странно, защото излиза с Алихан от няколко дни, дори не го познава.

- Да, много е странно – казва Йълдъз като гледа сестра си.

Хира ги пита какво да прави, ако Алихан и предложи, а Йълдъз ѝ казва, че е глупаво да приеме след като не познава добре Алихан, а Зайнеп и казва да направи, каквото чувства. Хира си тръгва, а Йълдъз казва след нея, дано да се изпари.

Зайнеп пита сестра си, защо я дразни Хира, тя няма вина, защото нищо не знае.

- Тогава нека страдаме за нея – нервира се Йълдъз.

Йълдъз казва на сестра си да спре да се доверява на непознати, че не и допаднала Хира, защо я търси да и споделя всичко, няма ли си приятелки?

Ендер пристига в къщата на Аргун и казва на Айсел, че колата на Зехра е била в нея, затова е дошла да я вземе.

Ендер вижда, че Зехра пие хапче и я пита, дали нощта е била тежка, а тя и казва, че я боли глава и ѝ предлага да изпие едно кафе и след това да тръгнат. Ендер я пита защо е напрегната, а Зехра ѝ отговоря, че Йълдъз я е вбесила, защото снощи Кемал я завел в стаята ѝ, а тя нямала да казва на баща ѝ.

Ендер ѝ отвръща, че Йълдъз ѝ завижда, защото е млада, красива и си има всичко. Откъдето и да го погледне, Йълдъз е омъжена за по-възрастен мъж, който има три деца, възможно е да е изпълнила част от мечтите си, но не може да прави каквото си иска.

Емир и Лила влизат в кафето и са много изненадани да видят Йълдъз и Зайнеп. Емир ги поздравява, а Йълдъз се нервира, че вижда Лила в компанията на Емир, след като я предупредила, а тя и казва, че просто са влезли да пият кафе.

Ендер казва на Зехра, че след малко отива на среща с Ердем, а Зехра я пита, какво мисли дали ще се получи, а Ендер ѝ отвръща, че ще видят, а тя да отиде и да поговори с баща си, но да не му казва за проекта с Ердем, първо да получат работата...

Ендер се надява Халит да излезе със Зехра и да ги види с Ердем.

Зехра уговоря баща си да излязат и отива да си вземе чантата, а Ендер и казва, че и тя излиза за срещата с Ердем.

Халит вижда как Ендер се качва в колата на Ердем и пита дъщеря си къде отиват, а тя му казва, че в хотела, но защо, да пита Ендер.

Ендер казва, че е въпрос на чест, да си върна Халит и стария си начин на живот

Вечерта Ендер казва на Джанер, само да е видял как Халит я е гледал когато се е качвала в колата на Ердем, изглеждал като заек заслепен от фарове на кола и няма да мигне тази вечер.

- Сестро, представяш ли си, Ердем да се влюби в теб?
- Няма да е лошо, Джанер!
- Браво, браво ще се отървем най-после от Халит!
- Джанер, ти май не схващаш за мен въпрос на чест, да си върна Халит и стария си начин на живот! Ще се боря, докато Йълдъз не изгуби!


Епизод 60 на турския сериал „Опасно изкушение“ може да гледате от 20:00 часа на 11 октомври 2021 по bTV.
Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

„Опасно изкушение“, еп. 65 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп. 64 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп. 63 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп. 62(bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп. 61(bTV) – какво ще се случи...