Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.43 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Ендер се отървава от Синан, като съобщава на Зехра, че Синан ще избяга с любовницата си. Халит и Йълдъз са изненадани, когато виждат Зайнеп и Алихан да спят прегърнати. Халит е ядосан на Зехра, защото Синан ги е обрал.Йълдъз попада в неудобно положение, без да иска и си навлича гнева на Халит. Вижте още какво ще се случи в епизод 43 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 16 септември 2021 по bTV.


В епизод 42 на турския сериал „Опасно изкушение“ Джанер започва работа във фирмата на Алихан. Синан се готви да избяга с Ендер. Алихан признава на Зайнеп, че много му липсва.  • НА КРАТКО какво се случва в 43 епизод на „Опасно изкушение“ който може да гледате от 20:00 часа на 16 септември 2021 по bTV:

Ендер казва на Зехра, че Синан ще избяга с любовницата си в чужбина.

Ендер е щастлива, че най-накрая се е отървала и от Синан.

Сутринта Халит и Йълдъз отиват, за да изненадат Зайнеп, но май изненаданите са те, защото виждат спящите и прегърнати на дивана Алихан и Зайнеп.

Разплакана Зехра отива при баща си, за да му каже, че Синан я е напуснал.

Халит се ядосва на Зехра, че заради нейните прищявки е загубил много пари.

Алихан е щастлив, че Зайнеп се е върнала в компанията.

Ендер идва в новата къща на Халит И Йълдъз.

Йълдъз попада в неудобно положение и без да иска си навлича гнева на Халит.Ендер казва на Зехра, че Синан всеки момент ще избяга с любовницата си в чужбина.

Зехра е събудена от звънеца и сънена казва на Синан, да отиде, да отвори, но тъй като той не и отговоря, тя отива да отвори и вижда Ендер, а тя още не влязла и казва, че е тук, защото трябва да поговоря. Зехра отново вика Синан, а Ендер и казва, че Синан е заминал и няма да дойде.

Ендер казва, че Синан ще избяга с любовницата си и като е разбрала веднага е дошла. Зехра я пита, за каква любовница говори, а Ендер и казва, че Синан от дълго време се е срещал с някаква жена. Зехра не може да повярва...

- Всъщност нямаше да ти кажа, но тъй като съм замесена, се чувствам отговорна! Помисли си, аз ви събрах...

Зехра пита Ендер, коя е жената? Ендер и отвръща, че една от пациентките му и да не я пита откъде е разбрала. След малко Синан ще се качи на самолета и ако не вярва да ходи и да види със собствените си очи.

Синан вижда Зехра на летището, а тя го пита, как е могъл да и го причини. Синан иска да я убеди, че не е това, което си мисли, но Зехра му казва, че това е краят на тяхната връзка и брак.

Ендер наблюдава отстрани и си казва, че се е отървала от Синан и се чуди, как може да бъде толкова глупав, че да си мисли, че тя може да бъде с него.

След като Алихан направи забележка на Джанер за облеклото, на следващият ден той пристига изтупан с костюм в офиса. Всички момичета се обръщат след него.

Сутринта Халит и Йълдъз отиват, за да изненадат Зайнеп, но май изненаданите са те, защото виждат спящите и прегърнати на дивана Алихан и Зайнеп.

- Зайно, Зайно с Халит сме тук! - опитва се Йълдъз да събуди сестра си.

Алихан и Зайнеп като виждат Халит и Йълдъз скачат като пружини.

Халит се извинява, че са ги притеснили. Зайнеп се опитва да обясни нещо като гледа Алихан, но не и се получава, Алихан и се притичва на помощ и я прекъсва и казва, че те вчера са се видели в един бар и.... Халит им казва, че не са длъжни да се обясняват... Йълдъз казва на сестра си, че иска да поговори с нея и я пита, какво прави Алихан тук, защото тя много пъти я е питала, дали има нещо между тях двамата? Зайнеп казва на сестра си, че не я е лъгала, но Йълдъз бърза да настигне Халит, който си тръгна...

В колата Халит подхвърля на Йълдъз, че младите се обичат, а тя ядосана му казва, че не е смешно.

- Смешно е, защото още от началото го усещах и не знам, защо го криете от мен.
- Халит, нищо не сме крили и аз съм шокирана като ги видях заедно!
- Йълдъз, с очите си видяхме, нека всеки да бъде с човека, който обича!

В същото време Зайнеп се кара с Алихан, защо е останал при нея, а и при това легнал до нея.

- Зайнеп, ако не ме прегръщаше, нямаше да остане при теб...
- Алихан върви си, защото сестра ми и съпругът ѝ си мислят, че сме гаджета, а мене ме смятат за лъжкиня.
- Ние, ще им обясним! - казва спокойно Алихан. Но Зайнеп ядосана му казва, че няма такова нещо като „ние“.
- Алихан, ти ме замеси в това, ти ще ме измъкнеш от тази каша!

Алихан казва, че ще обясни на Халит, но той мисли, че Халит не го интересува. Зайнеп се чуди, какво ще каже на сестра си.

Алихан казва на Зайнеп, че се чувства много отпочинал, а Зайнеп го пита, как може да е толкова спокоен. Тя му казва, че вече не се нуждае от бодигард и може да си тръгва. Алихан ѝ казва, че си тръгва, но ако има нужда от нещо да му се обади, при което Зайнеп отново му се ядосва страшно и насила го изгонва от дома си.

Разплакана Зехра отива при баща си, за да му каже, че Синан я е напуснал.

Халит и Йълдъз се прибират вкъщи и разбират, че Зехра е дошла.

Ревейки Зехра разказва на баща си, че Синан я е напуснал и е смятал да избяга с любовницата си в чужбина.

- Не ме интересува, с кой е заминал, а какво ще отнесе със себе си! - ядосва се Халит.
- Не разбирам, татко!
- Ето не разбираш?! Колко пари ще отмъкне! Ти, даде ли му пълномощно?
- Но, аз не знаех!
- Глупачка! Само това остана, да ти отмъкне парите! Отивам да говоря с адвоката! - бесен е Халит на дъщеря си.

Йълдъз се опитва да я успокои, но Зехра и казва, че знае, че много и се радва... Йълдъз се прибира в стаята си и си казва, че не е забравил за сестра си и ѝ се обажда и я пита, кога е мислила да и каже, че са се сдобрили, а Зайнеп и отвръща, че е станало нещо много глупаво. Йълдъз и предлага да се видят в кафето, за да и разкаже.

Зехра казва на сестра си Лила, че съжалява, че не е послушала баща си..., че Синан е отмъкнал пари от тях и ще полудее, ако сумата е огромна.

Алихан споделя на Хакан, как Халит и Йълдъз са ги заварили сутринта със Зайнеп, а Хакан му се подиграва, че са приличали на младите двойки хванати от родителите им. Алихан казва, че него не го интересува, какво мисли Халит, но Зайнеп много се е притеснила. Хакан отново му се смее като казва, че сега са обявили връзката си и какво смятат да правят?

Зайнеп обяснява на сестра си, че е била ядосана на Алихан и е прекалила с пиенето, а Алихан я е докарал до вкъщи и толкова, не са се сдобрили и няма да се сдобрят. Йълдъз казва на сестра си, че са изглеждали много сладко, като са влезли с Халит. Зайнеп се интересува какво е казал Халит, а Йълдъз и казва, че нищо... - Нека, младите да се обичат!

Йълдъз споделя на сестра си, че на Халит не му е до тях, защото съпругът на Зехра е избягал, като е отмъкнал много пари.

- Жалко за момичето! - съчувства Зайнеп на Зехра.
- Жалко за мен, Зайнеп! Напусна дома, а сега се върна...

В този момент се обажда Джем и пита Зайнеп, дали може да се видят довечера, а тя се съгласява.

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
„Опасно изкушение“, еп.44 (bTV) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Опасно изкушение“, еп.44 (bTV) – какво ще се случи...

Халит не се интересува дали Зейнеп и Алихан дали са заедно, но казва на Йълдъз, че са лудо влюбени един в друг. Йълдъз отива на парти,...

Халит се ядосва на Зехра, че заради нейните прищявка е загубил много пари

Вечерта Йълдъз вика Халит на вечеря, но той ѝ казва, че ще дойде по-късно. Йълдъз го пита, какво е станало със съпруга на Зехра, а Халит и казва, че е отмъкнал всичко на Зехра. Халит казва на Йълдъз да повика Зехра.

Халит съобщава на дъщеря си, че бракът ѝ със Синан и е струвал точно 2 милиона, а и клиниката е негова. Зехра иска да се извини, но Халит и е много нервиран, че заради нея Синан ги е обрал.

Джем се среща с Зайнеп, за да я пита, дали ще спази обещанието и ще се върне да работи при него и тя хъкат-мъката, хем иска да спази обещанието, хем се сеща, че там всеки ден ще се вижда с Алихан, но накрая приема...

Алихан е щастлив, че Зайнеп се е върнала в компанията.

Сутринта Хакан вижда Зайнеп и ѝ казва, че се радва, че се е върнала, а тя му казва, че го е направила, само защото е обещала на Джем.

Алихан вижда Зайнеп в офиса и е много щастлив, че тя се е върнала, но не го показва пред нея, а само ѝ казва, че иска да дойде в кабинета му.

Зайнеп запътвайки се към кабинета на Алихан си говори сама, че отново се започва старата песен...

Влизайки при Алихан, Зайнеп веднага му казва, че се е върнала, заради Джем, а когато той замине за Америка, ще напусне.

Алихан предлага на Зайнеп, довечера да излязат с Халит и Йълдъз и като цивилизовани хора, да им обяснят какво е станало.

Хакан пита Алихан, дали е казал на Зайнеп, че се е опитал да я върне от летището, но е успял, но разбира, че не го е направил. Алихан му казва, че ще ѝ каже, но чака правилния момент. Хакан му казва, че за тези неща няма такъв, защото времето работи срещу него....

Ендер идва в новата къща на Халити и Йълдъз

Ендер идва в новата къща на Халит, за да види Зехра. Ендер казва на Зехра, че се чувства виновна, защото не е искала, да научи от нея. Ендер я пита, дали е казала на баща си, че го е научила от нея, а Зехра и отговоря, че баща ѝ не я попитал, защото се ядосва за парите, който е откраднал Синан. Ендер иска да си тръгва, защото Йълдъз, ще се върне и ще създава проблеми, а Зехра и казва, да остане, коя е Йълдъз... Ендер споделя на Зехра, че домът им е хубав, но атмосферата не..., защото не и харесвал стила.

Йълдъз попада в неудобно положение и без да иска си навлича гнева на Халит.

Йълдъз се среща с Дефне и докато си клюкарствуват, Йълдъз неволно е включила телефона си и предава, всичко, което си говорят с Дефне на живо в социалните мрежи. Зайнеп го разбира от Джанер, който седи до нейното бюро и постоянно виси в социалните мрежи и се обажда на сестра си и ѝ казва, че предава на живо...

Дафне казва на Йълдъз да не се ядосва, а Йълдъз моли Дафне да го изтрие. Жената, която обсъждаха Дафне и Йълдъз се обажда на Халит, за да се оплаче, че жена му я е обидила... Вечерта Халит се кара на Йълдъз, как е можела да постъпи така, клюкарства за някаква жена, а тя му се обадила. Йълдъз се опитва да му обясни, че е станало неволно, но Харит е много нервиран и не иска да я чуе и ѝ казва, че иска веднага да изтрие профила си.


Епизод 43 на турския сериал „Опасно изкушение“ може да гледате от 20:00 часа на 16 септември 2021 по bTV.
Първоначално публикувано в сайта потв.бг
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

„Опасно изкушение“, еп.48(bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.47(bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.46 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.45 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.44 (bTV) – какво ще се случи...