Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.42 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Джанер започва работа във фирмата на Алихан. Синан се готви да избяга с Ендер. Алихан признава на Зайнеп, че много му липсва. Вижте още какво ще се случи в епизод 42 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 15 септември 2021 по bTV.

„Опасно
изкушение“, еп.42 (bTV) – какво ще се
случи...

„Опасно изкушение“, еп.42 (bTV) – какво ще се случи...

В епизод 41 на турския сериал „Опасно изкушение“ Зехра не е доволна след като разбира, че баща ѝ и Йълдъз са отново заедно. Йълдъз разбира, че Алихан се вижда със старата си приятелка Лал и съобщава на сестра си. Синан обещава на Ендер да се разведе със Зехра и двамата да заминат в чужбина. Дафне дава идея на Йълдъз откъде да намери пари, за да даде на Шенгюл.


НА КРАТКО какво се случва в 42 епизод на „Опасно изкушение“ който може да гледате от 20:00 часа на 15 септември 2021 по bTV:

Джанер започва работа във фирмата на Алихан.

Йълдъз се уговоря със собственичката на един бутик да и дава пари кеш, който тя ще тегли от картата ѝ всеки месец, независимо, дали тя пазарува нещо от нея.

Синан се готви да избяга с Ендер.

Йълдъз дава първата вноска от парите, които Шенгюл поиска от нея.

Емир и Алихан пристигат изненадващо в дома на Зайнеп и я убеждават, да отидат да се забавляват.

Зайнеп е учудена, кога Емир и Алихан са станали толкова добри приятели.

Ерим и Лила харесват много новата къща, в която се преместиха.

Алихан признава на Зайнеп, че много му липсва.

Синан чака на летището Ендер, но вместо нея идва Зехра.
Този текст е копиран от pоTV.bg
„Опасно изкушение“, еп.43 (bTV) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Опасно изкушение“, еп.43 (bTV) – какво ще се случи...

Ендер се отървава от Синан, като съобщава на Зехра, че Синан ще избяга с любовницата си. Халит и Йълдъз са изненадани, когато виждат Зайнеп и Алихан...

Джанер

Джанер

Джанер започва работа във фирмата на Алихан.

Ендер казва на сина си, че вуйчо му ще ръководи нейния бизнес, а Ерим пита вуйчо си, дали ще успее, а Джанер му казва, че не знае, дали ще може, защото е изпуснал темпото, докато се е опитвал да угоди на всички, а и какво ще прави с онзи робот Алихан. Ендер му казва, че ще работи с Хакан, а Ерим му казва, че батко му Хакан е страхотен.

На другият ден Джанер вижда Алихан в офиса и го пита как е и му казва, че днес е първият му работен ден. Алихан му пожелава успех, а Джанер хилейки се му казва, че трябва той да се въоръжи със здрави нерви. Алихан му казва да намери Хакан и да се шегува с него. Джанер вижда Хакан и го пита, как хората около Алихан се мотивират да работят.

Йълдаз се уговаря със собственичката на бутик за дрехи, че независимо какво купува, тя ще тегли от картата ѝ определена сума, от която половината остава за нея. Йълдъз я моли тази уговорка, да си остане между тях двете.

Джем казва на Алихан, че не може да се върне в Америка веднага, докато не се оправи майка му, а Алихан му казва, че може да остане...

Йълдъз идва при сестра си и ѝ казва, че и е купила дрехи, а Зайнеп се нервира, защото и е казала един път, нищо да не и купува.

- Твоята бедняшка гордост, вече взе да ми омръзва, Зайно!

Йълдъз пита сестра си, какво става, а тя и казва, че е била в болницата, за да подкрепи Джем, а там е бил и Алихан. Йълдъз ѝ казва, че Алихан я ревнува от Джем.

Синан се готви да избяга с Ендер.

Ендер и Синан се срещат, а Ендер го пита, какво е станало с клиниката, а той ѝ казва, че е прехвърлил на един приятел. Ендер му казва, че няма да се срещат, докато не заминат и да си купи билет, а тя ще си вземе отделно. Синан и казва, че накрая ще стане ясно, че са заедно, но тя му казва, че трябва да предпази сина си. Ендер му казва, че се чувства като млада девойка, като си представи, че ще избяга с него.

Йълдъз дава първата вноска от парите, които Шенгюл поиска от нея и ѝ казва, веднага да се омита от Истанбул.

Емир пристига в Истанбул, но не може да се свърже със Зайнеп и отива да я потърси в офиса, но той не знае, че Зайнеп вече не работи там.

Алихан прави забележка на Джанер, че във фирмата има дрес код и утре иска да го види с костюм. В същото време влиза Емир и виждайки Алихан радостно го прегръща и го пита, дали е добре, а той е дошъл да види Зайнеп. Алихан му съобщава, че на Зайнеп и се е наложило да напусне работа. Емир му казва, че е мислил да отидат тримата довечера на купон, но Алихан му охлажда намеренията.

Лила и Ерим пристигат в новата къща. Виждайки новата си стая Лила веднага я харесва.

Зайнеп, която помага на сестра си да се нанесе в новия и дом, я пита, как може да има толкова много дрехи и къде ще ги побере? Йълдъз ѝ отвръща, че е точно като в мечтите ѝ, къща пълна с дрехи.

Всичко по темата вижте в potv.bg

Емир и Алихан пристигат изненадващо в дома на Зайнеп и я убеждават, да отидат да се забавляват.

Вечерта след като помага на сестра си Зайнеп си почива, но се звъни и тя си мисли, че отново е съседката и ядосана отваря вратата без да провери, кой. Зайнпе е изненадана да види Алихан и Емир, който я прегръща и я пита, къде се губи. Алихан само и казва: - Ние сме!

- Елате, де! - вика ги Емир, който се самопокани в гостната.

Зайнеп казва на Алихан да влиза...

- Къде се губиш? Звъняхме ти, не отговаряш – интересува се Емир.
- Заедно ли ми звъняхте? - пита ги Зайнеп.

Алихан ѝ отговоря, като ѝ казва, че те с Емир са отбор. Емир пита Зайнеп, защо е толкова потайна и защо се държи така? Зайнеп му отвръща, че е имала много работа и не е видяла, че е звънял.

- Хайде, преобличай си! - подканя я Емир.
- Защо?
- Ще избухнем – казва Алихан, опитвайки се да влезе в стила на Емир...

А чувайки това, Емир казва на Зайнеп, че Алихан е много забавен.

- Ще избухнем – повтаря Зайнеп и не може да повярва, че е чула това от устата на строгият Алихан.

Емир убеждава Зайнеп да излезе с тях, за да се позабавляват.

Синан се обажда на Ендер, за да я пита, дали си е събрала багажа и дали е казала на Джанер. Ендер му отговаря, че е готова, но няма да казва на брат си, защото ще стане страшно.

Зайнеп е учудена, кога Емир и Алихан са станали толкова добри приятели.

Зайнеп, Емир и Алихан са на дискотека... Емир и Алихан се забавляват, а Зайнеп ги наблюдава отстрани, при което Емир я пита, какво става с нея, държи се сякаш е стара мома. Зайнеп му казва, да спре да дрънка глупости, а Емир и казва, че я познава добре и я пита, дали не е влюбена? Алихан казва на Емир, че и според него е влюбена. Зайнеп се ядосва и отрича... и казва, че са я довели насила и ще си тръгне....

- Приятел, чуй ме, много добре си направил, че си я уволнил, защото Зайнеп не се търпи!
- Нали ти казах?! Емир потвърждава, че Алихан е бил прав.
- Абе, вие, кога станахте приятели? А и аз сама напуснах работа! - нервира им се Зайнеп и си поръчва още едно питие.

Ерим и Лила харесват много новата къща, в която се преместиха.

Вечерта Халит пита децата си, дали им харесва новата къща. Лила си признава, че в началото е била предубедена, но всичко и харесва. Ерим казва, че неговата стая е страхотна и пита баща си, дали кака му Зехра, ще живее при тях. Халит му казва, че тя е семейна и ще живее със съпруга си..., а Лила предлага на баща си Зехра и Синан да се преместят в стария им дом. Халит я пита откъде и е хрумнало, а Лила му признава, че вчера си е говорила със сестра си и тя го е казала, а баща ѝ казва, че това няма да стане.

В дискотеката Зайнеп пие питие след питие, а Алихан я предупреждава, че много е пила... Зайнеп е пияна и Алихан решава да я прибере, но тя му казва, че сама ще се прибере, но след дълго увещаване от страна на Алихан тръгва с него.

Вечерта Халит гледа извлеченията от кредитните карти на Йълдъз и ѝ казва, че доста пари са изтеглени от едно и също място, а Йълдъз му казва, че два пъти е пазарувала, един път за себе си, а след това купила и разни неща за сестра си. Йълдъз пита Халит дали се сърди, а той и казва, че се усъмнил, защото понякога по-същия начин източват кредитните карти, но няма проблеми и Йълдъз си отдъхва.

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.

Алихан признава на Зайнеп, че много му липсва.

Алихан се опитва да събуди Зайнеп, защото са стигнали до дома ѝ, но тя спи като заклана, а Алихан се нервира, че тя е инатливо магаре, че я е предупредил да не пие... Алихан я внася на ръце в дома ѝ и слага да легне на дивана. Зайнеп се пробужда и пита Алихан, какво става, а той ѝ казва, че е у дома си. Тя го прави какво прави, той тук. Алихан и отвръща, че е пила много и там ли е трябвало да я зареже?! Зайнеп му казва да се маха от дома ѝ, и прави опит да стане, но се хваща за главата, а Алихан и казва, че знае, че и се вие свят...

Алихан погалва Зайнеп по главата и ѝ признава, че много му липсва...

Синан е на летището и се обажда на Ендер и я пита къде е, а тя му отговоря, че е отпред и след малко ще се видят. Но когато Синан се обръща, вместо Ендер вижда Зехра, която се оказва, че е била предупредена от Ендер, но какво точно е станало, ще разберем в следващия 43 епизод на „Опасно изкушение“.


Епизод 42 на турския сериал „Опасно изкушение“ може да гледате от 20:00 часа на 15 септември 2021 по bTV.
Този текст е копиран от pоTV.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

„Опасно изкушение“, еп.48(bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.47(bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.46 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.45 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.44 (bTV) – какво ще се случи...