Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.41 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Зехра не е доволна след като разбира, че баща ѝ и Йълдъз са отново заедно. Йълдъз разбира, че Алихан се вижда със старата си приятелка Лал и съобщава на сестра си. Синан обещава на Ендер да се разведе със Зехра и двамата да заминат в чужбина. Дафне дава идея на Йълдъз откъде да намери пари, за да даде на Шенгюл. Вижте още какво ще се случи в епизод 41 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 14 септември 2021 по bTV.

„Опасно изкушение“, еп.41 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.41 (bTV) – какво ще се случи...

В епизод 40 на турския сериал „Опасно изкушение“ Синан предлага на Ендер да заминат и започната от начало. Халит поръчва да отвлекат Йълдъз, за да я разубеди не се развежда с него. Алихан купува фирмата, в която Зайнеп започна работа. Халит предлага на Йълдъз да избере къща и да се преместят да живеят в нея.


НА КРАТКО какво се случва в 41 епизод на „Опасно изкушение“ който може да гледате от 20:00 часа на 14 септември 2021 по bTV:

Зехра не е доволна след като разбира, че баща ѝ и Йълдъз са отново заедно.

Йълдъз иска пари от Халит, но той не и дава.

Ендер урежда Джанер на работа във фирмата на Алихан.

Йълдъз разбира, че Алихан се вижда със старата си приятелка Лал и съобщава на сестра си.

Халит запознава Йълдъз с Дафне, която се оказва, че е била най-добрата приятелка на Ендер.

Алихан казва на Зайнеп да не нервничи, защото с Лал са приятели, а той е влюбен в друга.

Синан обещава на Ендер да се разведе със Зехра и двамата да заминат в чужбина.

Дафне дава идея на Йълдъз откъде да намери пари, за да даде на Шенгюл
Всичко по темата вижте в potv.bg

Синан пише съобщение на Ендер, че иска да се види с нея, за да обсъдят нещо важно. Ендер му отговоря, че утре ще се чуят.

Йълдъз отива при Шенгюл и ѝ казва, че се е върнала при Халит и другата седмица, ще и изпрати някаква сума, но ако тя се прави, че заминава, ще я удуши със собствените си ръце.

Алихан разбира, че майката на Лал е получила инфаркт.

Ендер отива в апартамента на Синан и му казва, нека тази среща им бъде за последно, но влизайки, Ендер е изненадана от масата, която е подготвил Синан.

- Синан, ти побърка ли се, нали не си мислиш, че ще се съберем, само защото ти помогнах! - Стига, Ендер, с теб се обичахме до полуда! Не мога да мисля за друга откакто те видях! И ти ме обичаш, знам го! - Не говори глупости, Синан! Ти мислиш ли си, че аз ще забравя, как ти постъпи с мен!

Синан и отвръща, че ако не е изпитвала нищо към него, е нямало, така да се ядосва! Ендер му отвръща, че няма как да не му се нервира, защото това, което е направил, не е лесно да го забрави... Ендер казва на Синан, че това е последната им среща и си тръгва.

Йълдъз води сестра си, за да и помогне да изберат мебели за новата им къща, а Зайнеп гледайки цените в магазина, я пита къде я е довела. Йълдъз и отговоря, че това е мястото, където богатите си купуват мебелите.

- В кварталния мебелен магазин има същите неща, това си е направо грабеж... - възмущава се Зайнеп.

Лила се вижда със Зехра и казва, че до няколко дни ще местят.... Заради Йълдъз, защото тя не иска да живее в къщата, където е живяла Ендер, а баща им я подкрепя и тях с Ерим, въобще не ги е питал. Зехра казва на Лила, че Йълдъз е много опасна и трябва да отърват баща си от нея. Лила и отговоря, че нищо не могат да направят...

- А в нашата къща, кой ще живее, дали да не говоря със Синан – прави си планове Зехра.

Йълдъз иска пари от Халит, но той не и дава.

Йълдъз посещава Халит в офиса, за да го отведе на обяд, но той и казва, че няма да може, защото има събрание, но е оформил документите за къщата и тя вече е тяхна. Йълдъз е много щастлива от новината... Йърдъз моли Халит за пари в кеш, но той и казва да плаща с кредитната карта. Излизайки от кабинета на Халит, Йълдъз се чуди от къде да вземе пари за Шенгюл.

Ендер урежда Джанер на работа във фирмата на Алихан

Ендер и Джанер отиват във фирмата на Алихан, за да се срещнат с Хакан за работата им по рекламната кампания на новата им фирма. Джанер представя идеята на Хакан за пр реклама и той много я харесва. Ендер предлага на Хакан да му даде Джанер за няколко седмици да работи с него по рекламата, защото тя е заета с други проекти. Хакан се съгласява, а Джанер се шегува, че се е уредил с бюро.

Вечерта Халит казва на Йълдъз, че трябва да минат през болницата, за да посети съпругата на негов много добър приятел, защото иначе ще е неприлично. Йълдъз го пита, дали я познава, а той и казва, че майката на приятелката на Алихан.

- Алихан и Лал са още заедно?! - изненадана е Йълдъз. Халит и отвръща, че не знае подробности за живота на Алихан, но той така си спомня...

Влизайки в болницата Йълдъз вижда Алихан и Лал..., а след това пристига и Джем. Тръгвайки си Алихан казва на Халит, че иска да му каже, че са купили нова фирма, а Хакан искал да работи с Ендер, за да я рекламира, дали има нещо против, а Халит му отвръща, че не, и ако се разбират, да работят заедно.

Йълдъз изпраща съобщение на сестра си, че Джем е в Истанбул, защото майка му е получила инфаркт. С Халит са ги посетили, а Алихан е бил до Лал.

Зайнеп се обажда на Джем и му казва, че много съжалява и как е майка му? Джем и казва, че майка му е получила инфаркт, но вече е стабилна. Тя го пита за болницата и му казва, че ще мине.

Ендер също има чувства към Синан и му пише съобщение да се видят утре, след като Зехра излезе.

Халит запознава Йълдъз с Дафне, която се оказва, че е била най-добрата приятелка на Ендер, преди да замине да живее в Лондон.

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
Зайнеп

Зайнеп

Алихан казва на Зайнеп да не нервничи, защото с Лал са приятели, а той е влюбен в друга

Зайнеп идва в болницата при Джем, а той и благодари, че е дошла, защото му се отразява добре. В същият момент виждат Лал и Алихан и тръгват към тях. Джем казва на Алихан, че е зарязал работата си, ако иска да не чака, докато свърши операцията, а Алихан му казва, че няма проблем ще почака. Джем им предлага да отидат да почакат в кафето на болницата. Зйнеп иска да си тръгне, но Джем и казва, че не приема отказ и трябва да дойде с тях.

Джем пита Зайнеп как е новата работа, а тя му отвръща, че се е наложило да напусне, но ме казва, че после ще му разкаже, защото Алихан я пронизва с поглед.... На Лал и се обаждат, че майка ѝ е излязла от операция и с Джем тръгват, а Алихан им казва, че те със Зайнеп ще ги изчакат тук.

Алихан нарушава създалото се между двамата мълчание:

- Пак се срещнахме!
- Да, за жалост! Пътищата ни, винаги се пресичат! Не е ли любопитно?
- Не, Алихан Ти си тук, защото майката на гаджето ти е болна, а аз съм тук, за да подкрепя г-Джем.

Алихан казва на Зайнеп, да не се сърди, защото с Лал са само приятели, а той е влюбен в друга. Зайнеп му отвръща, че и желае много късмет!

Джем пристига и им казва, че операцията на майка му е минала добре. Зайнеп казва на Джем, че си тръгва, а Алихан предлага да я закара, но тя му казва, че ще си вземе такси.

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
Халит и Йълдъз

Халит и Йълдъз

Йълдъз и Халит са в новата им къща, а Халит и казва, че има много добър вкус, а тя му отвръща, че тук се чувства като у дома си.

Йълдъз пита Халит, дали ще е проблем да се види с Дафне, защото, нали е приятелка на Ендер, Халит и отговоря, че не.

Този текст е копиран от pоTV.bg
Ендер и Халит

Ендер и Халит

Синан обещава на Ендер да се разведе със Зехра и двамата да заминат в чужбина.

Ендер отново се среща със Синан, а той и казва, че никога не е преставал да я обича...

- Но се ожени за Зехра – нервира се Ендер.
- Направих го, защото ти бях сърдит! Полудях, като разбрах, че те губя! И ти, ме обичаш, знам, скъпа! Халит е женен за друга.
- Не само Халит и ти си женен за друга – напомня му Ендер.
- Бръкът ни със Зехра е само формалност, ще се разведа за 1 ден. Стига само да сме заедно, както преди!
- Как ще стане Синан? Да ме одумват, че съм взела съпруга на бившата си дъщеря.

Синан и казва, че ще се махнат от тук и заминат за чужбина, докато утихне скандала. Ендер му казва, че ако не е Ерим е нямало и да се замисля, но сега...

- Той живее с баща си, а ти помисли за щастието си, Ендер.
- Добре, да избягаме и да се махнем от тук!

Дафне дава идея на Йълдъз откъде да намери пари, за да даде на Шенгюл

Йълдъз се среща с Дафне и я пита, дали се е омъжвала, а тя и казва, че е било за кратко, защото се е развела, защото искала да пътува, а не да си седи вкъщи...

Минава една позната на Дафне, а след това Дафне казва на Йълдъз, че тази жена цял живот ограбва мъжа си. Йълдъз не може да разбере, как така ще го ограбва..., а Дафне и казва, че с кредитната карта, защото богатите и стари мъже, никога не дават кеш, защото си мислят, че съпругите им ще ги напуснат. Но жената взима кредитната карта и се договаря с някой магазин уж е направила поръчка, а парите ги поличава в кеш.

- Нима това е възможно!
- Разбира се, печелят магазините, но печели и жената.
- Йълдъз се интересува, кои магазини, предлагат такава услуга, Дафне и казва, че не е важен магазин, а кой съпругът!

Лила пита сестра си, дали ще пият кафе, но Зехра и казва, че много я боли главата и ще се прибира.

Ендер разбира, че Зехра е дала пълномощно на Синан. Той и казва, че ще продаде клиниката и ще изтеглите парите от сметката им, и ще заминат. Зехра изненадва Ендер и Синан, като се прибира по-рано, но Ендер се измъква, без Зехра да я види.


Епизод 41 на турския сериал „Опасно изкушение“ може да гледате от 20:00 часа на 14 септември 2021 по bTV.
Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
„Опасно изкушение“, еп.42 (bTV) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Опасно изкушение“, еп.42 (bTV) – какво ще се случи...

Джанер започва работа във фирмата на Алихан. Синан се готви да избяга с Ендер. Алихан признава на Зайнеп, че много му липсва. Вижте още какво ще...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

„Опасно изкушение“, еп.48(bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.47(bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.46 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.45 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.44 (bTV) – какво ще се случи...