Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.12 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Дженер прави опит да злепостави Йълдъз, за да я изгонят от ресторанта и в крайна сметка успява. Йълдъз започва работа при Халит. Зайнеп казва на Алихан, че се от различини светове и не иска да се вижда с него след работа, но той ѝ прави предложение... Вижте още какво ще се случи в епизод 12 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 30 юли 2021 по bTV.

„Опасно изкушение“, еп.12 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.12 (bTV) – какво ще се случи...

В епизод 11 на турския сериал „Опасно изкушение“ Зайнеп признава на Алихан, че го ревнува, а в отговор той я целува. Ендер иска да си отмъсти на Йълдъз на всяка цена, но дали ще може, защото Халит обеща на Йълдъз да бъде винаги до нея.


НА КРАТКО какво се случва в 12 епизод на „Опасно изкушение“ който може да гледате от 20:00 часа на 30 юли 2021 по bTV:

Дженер прави опит да злепостави Йълдъз, за да я изгонят от ресторанта.

Алихан изненадва Зайнеп с мотора, с който идва, за да я заведе на вечеря.

Йълдъз решава да напусне работата в ресторанта, защото Ендер няма да я остави намира.

Зайнеп казва на Алихан, че са от различни светове. Йълдъз разбира, че Зайнеп е влюбена в Алихан. Йълдъз се връща на работа при Халит.

Ендер и Джанер посещават изложба, където отново срещат Зехра.

Сестрата на Алихан смята, че Лал е добра партия за брат ѝ. Алихан предлага на Зайнеп да изиграят една игра и с нея да определят, дали да се виждат след работно време. Йълдъз казва на сестра си, че е започнала работа при г-н Халит.
PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
Алихан и Йълдъз

Алихан и Йълдъз

Дженер прави опит да злепостави Йълдъз, за да я изгонят от ресторанта

Джанер наема приятелка, която да отиде в заведението, където работи Зайнеп и да я обвини в кражба. Същата се обажда на Джанер и му казва, че е свършила работата, а той казва на Ендер, че се е погрижил да изгонят Йълдъз...

Халит се обажда на Йълдъз ѝ я пита, дали се е случило нещо, след като си е тръгнал, а тя му отговоря уклончиво, я той ѝ казва, че иска да и е спокойно...

Йълдъз се обажда на Зайнеп, за да ѝ каже, че ще работи до по-късно.

Алихан изненадва Зайнеп с мотора, с който идва, за да я заведе на вечеря

Алихан пише на Зайнеп, че я чака пред входа... Зайнеп е изненадана да види, че Алихан е пристигнал на мотор и го пита, дали с това ще пътуват, а той я пита, да не я е страх, тя му отговоря, че само питала, защото не се е возила на мотор.

Алихан ѝ подава каска и ѝ казва да скача..., а след това ѝ казва, че трябва да го прегърне... Зайнеп плахо прегръща Алихан..

Йълдъз решава да напусне работата в ресторанта, защото Ендер няма да я остави намира

Джанер изпраща други двама свои познатите в заведението при Йълдъз, за да я „довърши“. Те вдигат скандал, че от два часа чакат за вечеря, а тя не ги е записал... Пристига управителя и много се ядосва... Казва на Йълдъз да дойде с него, а в кабинета му, а тя казва, че е сигурна, че преди два часа не са били там, че не ги е виждала и има нещо гнило в тази работа... Йълдъз му казва, че май г-жа Ендер стои и зад този скандал... и докато не си тръгне, нещата няма да се успокоят, затова напуска. Управителят я моли, да каже на г-н Халит, че си е тръгнала по собствено желание, че не иска повече проблеми.

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
Зайнеп и Алихан

Зайнеп и Алихан

Зайнеп казва на Алихан, че са от различни светове

Алихан води Зайнеп на вечеря и го пита, дали често идва в този ресторанта, а Алихан ѝ прави забележка, че не са в офиса и може да не му говори на вие.

- Тихо и спокойно местенце, затова не съм идвал отдавна.
- Значи предпочиташ шумните места?
- Да кажа, предпочитам места, където гласовете на останалите не се чуват.
- Интересно е да избереш тълпите, за да чуеш тишината!
- А пък, ти, не обичаш тълпите, нали така?
- Не излизам сред хората да се разсея, ако нещо ме притеснява, сядам и го премислям!
- Прекаленото мислене може да изтощи човек в повечето случаи!
- Мисля, че е по-уморително да отлагаш, отколкото да решиш проблема.

Алихан я пита, дали е забелязала, че те двамата постоянно воюват. А Зайнеп му отговоря с реплика от филм, че са от различни светове...

Алиха я пита, сега какви са, за да не се надява, защото са се целунали, а Зайнеп е смутена, защото той го казва доста силно и го моли да говори по-тихо.

Алихан се хваща за главата, а Зайнеп го пита какво му е, а той и отвръща, че пианиста свири грешно песента, а Зайнеп е учудена, че и от музика разбира.

Алихан отива на пианото, а Зайнеп се чуди, какво ще прави с този ненормалник, че трябва да се спаси час по-скоро...

Зайнеп и всички в заведението са запленени от неговото свирене на пиано и накрая получава бурни аплодисменти от всички.

Шенгюл е при Йълдъз и обсъждате уволнението ѝ, Шенгюл казва на Йълдъз, че след като Ендер е хвърлила толкова труд, за да я разкара от ресторанта, какво ще се случи, ако се омъжи за Халит? Йълдъз ѝ отвръща, че Халит само това чака....,че той няма намерение да се жени, тъкмо се е отърва от вещицата Ендер...

Шенгюл ѝ казва, че Халит е влюбен в нея, а Йълдъз ѝ отвръща, къде е сега, нито ѝ се обажда, нито търси...

Йълдъз я пита, дали утре да не отиде до холдинга, а Шенгюл я подкрепя, като ѝ казва, че той трябва да знае, че тя е напуснала работа.

Йълдъз разбира, че Зайнеп е влюбена в Алихан

Алихан връща с мотора Зайнеп, а тя му благодари за вечерта, а той ѝ отвръща, че вечерта е била хубава, а и тя също!

Зайнеп се сблъсква с Шенгюл, която си тръгва, а Йълдъз я пита, къде е била, а тя ѝ казва, че на работна вечеря.

Йълдъз казва на сестра си, че е напуснала работа, защото бившата съпруга на Халит я е нарочила.... Зайнеп ѝ казва да си намери работа, която няма общо с тези хора.

Зайнеп казва на сестра си, че не разбира г-н Алихан, ту е добър, ту лош..., а Йълдъз я пита, да не би да се е влюбила в този мъж, а тя ѝ отвръща, че не, откъде ѝ е хрумнало, а сестра ѝ отговаря, защото е много развълнувана.

- Все г-н Алихан и е в устата, сякаш съм глупачка..., си мисли Йълдъз
Сутринта Зайнеп чува клюки за себе си и сестра си от Гюлсюм, че само богати мъже ги докарват..., но Зайнеп я поставя на мястото ѝ.
Първоначално публикувано в сайта потв.бг
Йълдъз
Йълдъз
Йълдъз се връща на работа при Халит

Йълдъз посещава Халит в холдинга, а той е радостен да я види. Тя му казва, че е напуснала работа, защото ако е била останала, всеки ден е щяло да има нов проблем. Той ѝ казва, че може да уреди да се върне, но тя му казва, че няма нужда, че той е направил повече отколкото трябвало... Халит я пита какво мисли да прави, а тя му казва, че не знае, но сигурно ще си търси нова работа... Халит ѝ предлага да се върне да работи при него..., а тя приема...

Халит казва на Съткъ да разбере защо Йълдъз е напуснала ресторанта...
Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
Ендер и Зехра
Ендер и Зехра
Ендер и Джанер посещават изложба, където отново срещат Зехра

Ендер и Джанер посещават изложба, където Ендер пита дамата, която е организатор, дали както миналата година ще прави парти, а тя ѝ отвръща, че да, а Ендер ѝ казва, че си спомня че и е писала, но е толкова ангажирана, че се е объркала. Жената ѝ отговоря, че за съжаление не ѝ е писала, защото партито ще бъде само за женени двойки.

- Съпругът ѝ работи с Халит, страхуват се, затова не ме канят! - казва Ендер на брат си.
- Да не те е грижа, како! Ти си вече заплаха за тях! Млада си, красива си, а на всичкото отгоре и вече си свободна! Всички умират от страх, че ще им отмъкнеш мъжете! Мисли така и ще ти е по-спокойно!
- Просто... нямаш идея, колко съм бясна!

Тъкмо си тръгват, но се се сблъскват със Зехра, която казва на Ендер, че тъй като приносът ѝ във фондацията е почти нулев, ако продължава така, ще трябва да я изключат, а Ендер ѝ казва, да не се притеснява, че ще се погрижи..., а Зехра ѝ казва, че ще и даде 10 билета за концерта, който организират, а Ендер с усмивка ѝ казва, че няма проблем...

Пътувайки към къщи, Джанер пита сестра си, да не е полудяла, знаели, че един билет струва 2000 лири, а тя му казва, че да, нали тя е била председател и организирала този концерт.

- Как ще ѝ кажеш, че не можеш да купиш билетите?

Ендер му казва, че няма да ѝ казва, че не иска да ѝ достави удоволствие, да я изрита от фондацията и ще купи билетите. Джанер я предупреждава, че ако използва парите от пръстена, трябва да знае, че скоро ще останат гладни!

Сестрата на Алихан смята, че Лал е добра партия за брат ѝ

Сестрата на Алихан се среща с Лал и ѝ казва, че иска да покани Алихан, тя и родителите ѝ да се съберат у тях, а Лал ѝ казва, че напоследък Алихан е кисел и не иска да говори с него, а тя ѝ казва, че тя знае как да го каже на брат си, защото тя е перфектната партия за брат ѝ...

Халит има нова асистентка, която не допадна на Йълдъз още от първия път като я видя. Асистентката не разрешава на Йълдъз да се доближи до Халит, а Йълдъз решава да я разкара от пътя си...

Първоначално публикувано в сайта потв.бг
Зайнеп и Алихан
Зайнеп и Алихан
Алихан предлага на Зайнеп да изиграят една игра и с нея да определят, дали да се виждат след работно време

На другия ден Зайнеп казва на Алихан, че ще е по-добре да не се срещата след работно време. Алихан я пита, това откъде го е измислила..., дали много я плаши:

- Страхливците умират, много преди смъртта!

Зайнеп му казва, че работят заедно и не е етично да се срещат. Алихан ѝ казва, че тогава е уволнена! Зайнеп е изненадана, а той ѝ казва, че се е пошегувал.

Алихан ѝ предлага да изиграят една игра и ако той спечели, ще се виждат след работно време... Първоначално Зайнеп не иска, но Алихан я предизвиква и тя се съгласява, а той ѝ казва, че по-късно ще ѝ каже часа и мястото!

Излизайки от кабинета му, Зайнеп си говори сама: - Само игрички ми липсваха, превърнах се в Алиса в страната на чудесата!

По някое време Алихан идва ѝ казва, че няма да се връща повече в офиса, а Зайнеп се чуди, къде може да е тръгнал, може би при оная, но след това си казва, че не я интересува, дори ѝ да се ожени....

„Сигурно залъгва още 100 други жени... Ами ако не го прави... Боже... ставам параноичка!“

Колежката ѝ я пита, дали е добре, а Зайнеп ѝ отвръща, че нищо ѝ няма!

Йълдъз казва на сестра си, че е започнала работа при г-н Халит

Двете се карат, а Йълдъз ѝ казва, че е нямала избор, а това е временно, докато си намери друга работа, защото имат нужда от пари и го прави за тях двете... След което Зайнеп съжалява, че се е нахвърлила на Йълдъз и я моли да ѝ прости...


Епизод 12 на турския сериал „Опасно изкушение“ може да гледате от 20:00 часа на 30 юли 2021 по bTV.
Този текст е копиран от pоTV.bg
„Опасно изкушение“, еп.13 (bTV) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Опасно изкушение“, еп.13 (bTV) – какво ще се случи...

Ендер моли Айсел, да я пусне в къщата, за да си вземе някои вещи, но Зехра се връща ненадейно. Хакан се интересува, какво изпитва Алихан към...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

„Опасно изкушение“, еп.48(bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.47(bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.46 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.45 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.44 (bTV) – какво ще се случи...