Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.112 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Кемал се хваща в капана на Йълдъз. Алихан взема важно решение. Вижте още какво ще се случи в епизод 112 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 7 януари 2022 (петък) по bTV.

В епизод 111 на турския сериал „Опасно изкушение“ Ендер получава 15 % от акциите на компанията на Халит и Алихан и иска да стане член на управителния съвет. Кемал е направил лоша инвестиция и е загубил много пари, затова моли Халит за финансова подкрепа, но дали Халит ще помогне на Кемал?!


НА КРАТКО какво се случва в 112 епизод на „Опасно изкушение“ който може да гледате от 20:00 часа на 7 януари 2022 (петък) по bTV:

Джанер разказва на Ендер, че е разбрал, че Йълдъз тайно ще се срещне с Кемал, а тя решава да го използва, за да се отърве от нея.

Халит е уморен от възникналите проблеми и решава да назначи изпълнителен директор, който да управлява компанията му.

Дюндар запознава сестра си с Алихан и Хакан, а Дила задава въпроси, с които нервира брат си.

Зайнеп разбира какво е направила Зерин за Алихан и оправдава постъпката ѝ.

Зайнеп е много щастлива, когато разбира, че Алихан е сбъднал една нейна мечта

Ендер вижда Йълдъз и Кемал да влизат в хотела и се обажда на Халит и Зехра.

Ендер е много изненадана, когато в хотелската стая не открива Йълдъз.

Ендер е щастлива, когато доказва на Халит, че Йълдъз е била в хотела. Но разбира се Йълдъз има алиби, защо е била там.

Зехра разбира, че Кемал е профукал всичките си пари.

Алихан взема важно решение.

Кемал е разочарован, че Зайнеп не е на негова страна, след като ѝ разказа за номера, който ѝ спретна Йълдъз.


Джанер разказва на Ендер, че е разбрал, че Йълдъз тайно ще се срещне с Кемал, а тя решава да го използва, за да се отърве от нея.

Джанер се среща със сестра си на вечеря и ѝ казва, че е забравил да ѝ каже най-важното, че е разбрал, че Йълдъз наистина се среща с Кемал и ще се срещнат в хотел „Бум“ утре в 13 часа.

Ендер е много щастлива и казва на брат си, че има голям късмет, защото всичко, което си пожелава се сбъдва.

-Трябва да се възползвам от това и да реша проблема из основи! Вече имам власт в компанията. Йълдъз ще бъде прогонена от Халит. Зехра и Кемал ще се разделят, а Зехра ще ми падне в ръцете… – прави си планове Ендер и казва на брат си, че утре ще се срещнат в 12 часа в хотел „Бум“.

Дюндар пътува със сестра си към ресторанта и ѝ казва, че Зайнеп е там на бизнес вечеря, но като свърши ще се присъедини към тях.

Халит е уморен от възникналите проблеми и решава да назначи изпълнителен директор, който да управлява компанията му.

Йълдъз се опитва да успокои Халит, че ще намери изход от ситуацията, но той ѝ казва, че се уморил, защото всички проблеми са му се струпали на куп.

Йълдъз го пита, дали е вярно, че Кемал има финансови проблеми, а Халит ѝ казва, че си иска парите, които е вложил в компанията му.

-Глупакът е профукал парите си на борсата! Ама, че късмет имам, не ми се падна, нито един разумен зет! – бесен е Халит. Йълдъз го пита, какво ще прави, а Халит ѝ отвръща, че ще му върне парите, защото не може да му откаже. Йълдъз го пита отново, дали ще имат финансови проблеми, след като му ги върне, а то ѝ отговоря, че ще си купува по-малко чанти и двамата се скарват, защото Йълдъз му казва, че тя е най-умна от трите му съпруги, които са му забили нож в гърба, а тя още от самото начало го е предупреждавала да не си има вземане-даване с Кемал, но той не я е послушал. Халит казва на Йълдъз, че има нужда от изпълнителен директор, който да управлява компанията, а Йълдъз го пита, дали има някой на ум, а той ѝ казва, че предишният генерален директор, който в момента ръководи една от компаниите му в Лондон и добре ще бъде, ако дойде, защото може да му се довери.

Халит пита Йълдъз, дали е говорил с майка си, защо продава апартамента си, а тя му обяснява, че искала да си купи по-голям дом, за да инвестира парите си, които е спестила.

Дюндар запознава сестра си с Алихан и Хакан, а Дила задава въпроси, с които нервира брат си.

Служебната вечеря на Зайнеп свършва и тя се присъединява към Дюдар и сестра му, а Хакан предлага на Алихан да поздравят Дюндар и сестра му и да си ходят. Дюндар ги запознава със сестра си Дила и ги кани да пийнат по едно с тях. Двамата се съгласяват.

Дюндар пита Алихан какво е станало с развода му, а той му казва, че е решил този проблем и до дни отново ще бъде свободен.

Дила, на която Алихан явно много ѝ харесва го пита, дали лесно ще се върне към ергенския си живот. Алихан ѝ отговоря, че има рутина към която се придържа: да прибира бездомни кучета, сади дръвчета, да пропуска важни мероприятия, за да отвлича хора и да ги води на местата, за които са мечтали…

-Не знаех, че още съществуват мъже като теб – казва Дила.
-Разбира се, че има, но някой хора не го ценят – отвръща Алихан, а Дила му казва, че не трябва да си губи времето с подобни хора!
-Дила, сега всичко това, може да ти звучи като сбъдната мечта, но попитай какво става след това – намесва се Зайнеп, а тя ѝ отговоря, че Алихан може да прави каквото си поиска, а Дюндар казва, че не е тяхна работа, защото в крайна сметка – каквото посееш, това ще пожънеш! Алихан се съгласява с него и си тръгват с Хакан.

След което Дюндар пита сестра си, дали в университета я учат да задава подобни въпроси и не трябва да се интересува от брака на хората. Зайнеп се намесва и казва, че сестра му нищо лошо не е казала.

Зайнеп разбира какво е направила Зерин за Алихан и оправдава постъпката ѝ.

На другият ден Хакан пита Зайнеп, дали е разбрала, че Ендер е влязла в управителния съвет на Аргун холдинг, а тя не може да повярва, че това е истина.

-Това е било условието, за да се разведе с Алихан и е измамила Зерин – казва Хакан.
-Кой знае, как се чувства г-жа Зерин и какво ли е наговорил г-н Халит – притеснява се Зайнеп и пита Хакан, дали да не говори с нея, а той ѝ казва, че ще бъде добре.

Зайнеп отива при Алихан и му казва, че е разбрала за Ендер и го пита, дали сестра му е добре, а той ѝ казва, че да, но най-лошото е, че мисли, че е постъпила правилно.

-Тя е права, аз я разбирам! Направила го е, за да те спаси и съм сигурна, че би го направила отново – казва Зайнеп.
-Как може да е права? Забрави какво направи Ендер досега, но мислиш ли, че има необходимите качества, за да бъде в управителния съвет и дали това е справедливо? – пита Алихан.

Зайнеп му отговоря, че не е, но не всичко в този живот е справедливо и го пита, дали случилото се с тях е било справедливо? Не, но се е случило!

Зайнеп е много щастлива, когато разбира, че Алихан е сбъднал една нейна мечта

Алихан казва на Зайнеп, че днес трябва да отиде на откриването на гората, при засаждането, на която те двамата са се запознали, а тя му обещава, че ще го направи.

Зайнеп е много изненадана, когато разбира, че гората се казва „Зайнеп Йълмъз“, а един от организаторите на събитието, като я вижда толкова изненадана и ѝ казва, че Алихан е пожелал да се казва така, защото е искал да сбъдне мечтата ѝ да си има собствена гора. Зайнеп е много щастлива от жеста на Алихан.

В същото време Алихан казва на Хакан, че по този начин е сложил точка, а Хакан му отвръща, че му се струва, че говори за нещо друго, а не за Зайнеп.

Ендер вижда Йълдъз и Кемал да влизат в хотела и се обажда на Халит и Зехра.

Ендер вижда Йълдъз и Кемал да влизат в хотела и се обажда на Халит и Зехра.

Джанер и Ендер пътуват към хотела, в който трябва да се срещнат Кемал и Йълдъз, а натам пътува и Емир. Ендер казва на брат си, че трябва да видят Йълдъз и Кемал, че влизат в хотела, за да са сигурни, че това не е капан на Йълдъз и остават в таксито, за да видят, дали двамата ще влязат. Емир също наблюдава, кой влиза в хотела, но от друго място.

Ендер и Джанер виждат, че Йълдъз пристига, а след нея и Кемал… Щастлива Ендер се обажда на Халит и Зехра.

В хотела Йълдъз казва на Кемал, че не може да крие повече, че го обича и го целува…, а след това му казва, че отива да се приготви, защото толкова дълго е чакала този момент, а той да легне и да я чака.

Виждаме, че в стаята, в която влезе Йълдъз има едно момиче, а Йълдъз се обажда на Емир да го пита какво става, че Ендер трябва вече да е съобщила на Халит, а той и казва, че е видял, че Ендер е говорила с някой по телефона, но не вижда Халит.

Ендер вижда, че Халит пристига, а той я предупреждава, че ако го е извикала за някаква глупост, ще съжалява! Халит е изненадан да види и Зехра, а тя да види баща си…

-Болезнено е баща и дъщеря да споделят една и съща съдба – казва Ендер, а Халит и се ядосва и ѝ казва, каквото има да казва.
-Не мога! Трябва да го видиш! Отговорът, който търсите е в стая 3302 – отговоря му Ендер.
Ендер е много изненадана, когато в  хотелската стая не открива Йълдъз.

Ендер е много изненадана, когато в хотелската стая не открива Йълдъз.

Тримата тръгват към стаята, Ендер чука на вратата, но тя е много изненадана когато вижда, че непознато момиче ѝ отваря вратата.

Зехра се втурва и ударя шамар на Кемал, а Халит му казва да не я докосва и го пита, как е могъл да ѝ изневери!

-Доведе ни тук, за да унизиш дъщеря ми ли? – пита ядосан Халит Ендер.
-Йълдъз беше тук! Кълна ти се Халит! – отговоря Ендер.

Халит казва на дъщеря си, че веднага ще се разведе с този мръсник, който ѝ изневери още първия месец.


Ендер е щастлива, когато доказва на Халит, че Йълдъз е била в хотела.

Ендер иска да убеди Кемал, че Йълдъз също е била тук и за да му го докаже и го води да им покажат записите от камерите на хотела.

-Видя ли, Халит, че съм права – казва щастлива Ендер като му сочи Йълдъз на видеото.

Разбира се, че Йълдъз има алиби за пред Халит, защо е била в хотела.

Разбира се, че Йълдъз има алиби за пред Халит, защо е била в хотела.

Йълдъз се прибира вкъщи и казва на Айсел, че ако някой пита, цял ден си е била у дома. В същото време Халит ѝ се обажда и я пита къде е, а тя му отговоря, че вкъщи, къде може да е, а той ѝ казва, че идва, за да поговорят.

В същото време Ендер ядосана казва на брат си, че отново са паднали в капана на Йълдъз. Джанер казва на сестра си, дали не е време да сключат примирие с Йълдъз. Ендер казва на брат си, че е доказала на Халит, че Йълдъз е била там. Джанер ѝ казва, че не е трябвало да го прави, защото това е Йълдъз и явно има план, как да се оправдае пред Халит.

Бесен Халит се прибира вкъщи и пита Йълдъз къде е била, а тя му казва, че си е била у дома, но за 1 час е излязла, за да се види с антикваря, на който магазина е до хотел „Бум“ и са се срещнали в ресторанта на хотела и ако не ѝ вярва да пита антикваря.

В същото време ядосана и разплакана идва Зехра и казва на Айсел да ѝ сипе едно питие. Халит чува врявата и излиза, а след излиза Йълдъз.

Виждайки Йълдъз, Зехра я пита, дали е доволна, а Йълдъз се прави, че не знае за какво става дума, а Зехра я пита, дали баща ѝ не и е казал, че Кемел и е изневерил. Йълдъз и казва, че я е предупредила, а Халит и казва да остави алкохола…

Алихан взема решение да замине за Америка и казва на Хакан, че не е защото Зайнеп се омъжва, а просто се е изморил и иска да си почине.

Кемал идва и моли Зехра да го изслуша, защото Йълдъз му е направила капан, а Халит казва на дъщеря си, че ако му прости да забрави за него.

Йълдъз пита Халит какво става, защото е чула викове, а той ѝ отговоря, че Кемал прави последни напъни да се сдобри със Зехра.

-Кемал казва, че ти си му направила капан – казва Халит.
-Е как ще стане това и защо? – пита Йълдъз.
-Сигурно е чул, че Ендер казва, че те е видяла там – отговоря Халит.
-Аз ти казах, че Ендер и Кемал са комбина, но ти отново не ми повярва – казва Йълдъз.

Халит ѝ казва, че е права, а той е казал каквото трябва на Зехра, но всичко си зависи от нея.

Щастлива Зайнеп пристига в офиса на Алихан и му казва, че не знае как да му се отблагодари, а той ѝ казва, че са дали нейното име, защото без нея този проект е нямал да се състои.

Зехра казва на Йълдъз, че Кемал може да е прав, че тя му е спретнала този капан, и ако разбере, че е така, ще я съсипе, а Йълдъз ѝ казва, че Кемал има нужда не от нея, а от парите на баща ѝ, защото е профукал своите! Зехра е много изненадана, защо не е знаела за финансовите проблеми на Кемал.

Кемал е разочарован, че Зайнеп не е на негова страна, след като ѝ разказа за номера, който ѝ спретна Йълдъз.

Кемал отива при Зайнеп, а тя го пита, какво става, а той ѝ казва, че Йълдъз му е спретнала номер – повикала го в хотела, а там го е чакала друга жена, а Зехра ги е хванала.

-Кемал, казваш, че си женен, а излагаш на опасност и своят и нейният брак като постоянно мислиш за Йълдъз.
-Това ли заслужавам, Зайнеп?
-Трябва да разбереш, че Йълдъз избра мъжа си, а ти след като обичаш толкова жена си, защо прие да се видиш с Йълдъз в оня хотел?
-Понеже тя ме извика…

Зайнеп му отвръща, че е искал Йълдъз да остави мъжа си и тръгне с него и сега да не се чуди, защо Зехра иска развод.

Кемал ѝ казва, че си е мислел, че тя ще бъде на негова страна, но се е лъгал и разочарован си тръгва…

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

„Опасно изкушение“ с.4, еп.27 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.26 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.25 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.24 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.23 (bTV) – какво ще се случи...