Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.105 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Йълдъз моли Дюндар за помощ, за да се добре до телефона на Ендер и изтрие запис, с който я изнудва. Алихан отива на хотел, защото Ендер не иска да си тръгне от къщата му. Ендер казва на Джанер, че няма да се разведе с Алихан, защото той ще се влюби в нея. Ерим отново се забърква в неприятности и Халит решава да го изпрати в Лондон. Вижте още какво ще се случи в епизод 105 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 14 декември 2021 (вторник) по bTV.

В епизод 104 на турския сериал „Опасно изкушение“ Алихан моли Зайнеп да му прости. В началото тя е непреклонна, но след това му дава шанс и го изслушва. Ендер отказва да подпише документите за развод и така Алихан за пореден път разочарова Зайнеп. Алихан се напива до забрава, а Ендер се възползва и се вмъква в леглото му.

НА КРАТКО какво се случва в 105 епизод на „Опасно изкушение“ който може да гледате от 20:00 часа на 14 декември 2021 (вторник) по bTV:

  • Йълдъз моли Дюндар за помощ, за да се добре до телефона на Ендер и изтрие запис, с който я изнудва.
  • Алихан отива на хотел, защото Ендер не иска да си тръгне от къщата му.
  • Ендер казва на Джанер, че няма да се разведе с Алихан, защото той ще се влюби в нея.
  • Ерим отново се забърква в неприятности и Халит решава да го изпрати в Лондон.
  • Хората на Дюндар крадат телефона на Ендер. Тя е ядосана, защото в него е било всичко, с което кара Йълдъз да играе по нейната свирка.
„Опасно изкушение“, еп.106 (bTV) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Опасно изкушение“, еп.106 (bTV) – какво ще се случи...

Халит твърдо е решил да изпрати сина си в Лондон, но Ендер не е съгласна с неговото решение. Ендер казва на Зайнеп, че Алихан няма намерение...

Йълдъз моли Дюндар за помощ, за да се добре до телефона на Ендер.

Йълдъз е притеснена от записа, който Ендер има срещу нея и се чуди как да се добре до него, за да го изтрие, за да не може да я изнудва.

-Ужас в какво се забърках пак – говори си сама Йълдъз и се обажда на сестра си.

Йълдъз я пита какво е става, дали има новини, а Зайнеп и казва, че не, а Йълдъз я уверява, че рано или късно Алихан и Ендер ще се разведат. Йълдъз иска номера на Дюндар, уж, защото Халит търси подарък за Зехра и е казал на нея да се погрижи за това, а Зехра имала нужда от нова кола, та тя се сетила за Дюндар.

Йълдъз получава номера и адреса на офиса на Дюндар и тръгва да излиза, когато на вратата се сблъсква с Кемал, който я пита докога ще продължават така, а тя му отвръща, че докато напусне къщата ѝ.

-Кога ще признаеш, че просто ме ревнуваш, Йълдъз? – пита Кемал, а тя му отговоря, че живее в огромна заблуда.
-Кога ще признаеш, че просто ме ревнуваш, Йълдъз? – пита Кемал, а тя му отговоря, че живее в огромна заблуда.

Йълдъз отива в офиса на Дюндар, а той я пита, дали търси кола, а тя му отговоря, че го търси за друго, защото има проблем, който засяга и Зайнеп.

Йълдъз казва на Дюндар, че техен стар познат ги шантажира, като е изпратил снимки на една вещица и иска пари, тя е оправила нещата в Бурса, но Истанбул я затруднява.

Йълдъз казва, че е тази вещица, която ги изнудва е сестрата на Джанер – Ендер. Дюндар е много изненадан и пита Йълдъз какво той трябва да направи.

-Трябва да взема телефона ѝ! – казва Йълдъз, а Дюндар обещава да ѝ помогне и вика Курбан и го пита, кой според него може да помогне?!
-Ами ще кажем на чичо Али, той ще и вземе телефона за нула време – отвръща Курбан.

Йълдъз притеснена ги пита, че нали няма да убиват Ендер, за да ѝ вземат телефона?! Дюндар я успокоява, че това е просто кражба, а убийствата са в друг сегмент.

Алихан отива на хотел, защото Ендер не иска да си тръгне от къщата му.

Алихан разказва на Хакан, че сутринта се е събудил до Ендер, но нищо не си спомня. Хакан му отвръща, че не е трябвало да го оставя, а Алихан му отговоря, че откъде е можел да предположи, че такова нещо може да се случи и му казва, че се е преместил в хотел, а Хакан му казва, че е везел правилно решение, но да се надяват, че Ендер няма да го използва на делото.

Алихан му казва Едндер да прави каквото ще, но те рано или късно ще се разведат, защото той не може да погледне Зайнеп без да се е развел и това е което го притеснява!

-Хакан ще те помоля за нещо, бъди до Зайнеп, докато не се разведа, за да не и се случи нещо – казва Алихан, а Хакан му отговоря, че няма проблем, ще се погрижи за Зайнеп, но той какво ще прави?

-Ще стоя далеч от Зайнеп, докато не се разведа с онази опасна жена!

Ендер казва на Джанер, че няма да се разведе с Алихан, защото той ще се влюби в нея.

Джанер се срещата със сестра си и е учуден, че е толкова весела, което не е типичното настроение на жена пред развод. Ендер го пита, кой му е казал, че ще се разведе? Джанер и припомня, че тя не иска да се развежда, но Алихан има договор и затова е безсилна!

-Ами ако се влюби в мен? – казва Ендер, а Дженер я пита, дали за един и същ Алихан говорят.
-Како, вместо да се вразумиш, ти полудяваш! Алихан те мрази и обича Зайнеп! Колкото по-бързо го приемеш, толкова по-добре! – казва Джанер.
-Дженар, мъж и жена не могат да живея заедно, само като приятели и това е проверена истина! И знаеш ли, аз много се постарах, за да може Алихан да се влюби в мен – казва Ендер.
Ерим отново се забърква в неприятности и Халит решава да го изпрати в Лондон.

Ерим отново се забърква в неприятности и Халит решава да го изпрати в Лондон.

Ерим отново се забърква в неприятности, заради приятелката си, която заведе в скъпо заведение, където тя намери пръстен в тоалетната и го прибра. Притежателката на пръстена обвини Ерим и приятелката му за крадци и полицията ги арестува.

Халит идва в полицията, Ерим се опитва да му обясни, че нищо не е направил, но той му казва да мълчи! Халит говори с жената собственичка на пръстена и тя се отказва от намерението си да подаде жалба.

Вкъщи Халит се кара на Ерим, че го е направил за смях, как може да си има работа с крадци, а той му отговоря, че не е знаел, че е такава.

Ядосан Халит му казва, че напуска училище и заминава за Лондон, а след това казва на Съткъ, че е уволнен, защото е прикрил Ерим.

Ерим се застъпва за Съткъ и казва на баща си, че той не е виновен, защото не е знаел, а той е избягал от училище.

-Татко, нали няма да го уволниш? – пита Ерим
-Утре ще реша за Съткъ, но решението ми за теб е окончателно и няма да се промени! – бесен е Халит.
Хората на Дюндар открадват телефона на Ендер, а тя е ядосана, защото
 в него е било всичко, с което  кара Йълдъз да играе по нейната свирка.

Хората на Дюндар открадват телефона на Ендер, а тя е ядосана, защото в него е било всичко, с което кара Йълдъз да играе по нейната свирка.

Ендер казва на брат си, че са ѝ откраднали чантата, но тя непременно трябва да си върне телефона. Джанер ѝ казва, че това е невъзможно…. Ендер му казва, че в телефона е било всичко, с което е можела да накара Йълдъз да прави каквото си поиска!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

„Опасно изкушение“ еп.3, с.4 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ еп.2, с.4 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ еп.1, с.4 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ еп.80 (bTV) – ФИНАЛ на сезон 3

„Опасно изкушение“, с.3 еп.79 (bTV) – какво ще се случи...