Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.103 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Халит казва на Зайнеп, че иска да запази директорския си пост във фирмата и я съветва да изслуша Алихан, защото той се нуждае от нея. Алихан и Ендер се развеждат, а Алихан е изненадан, че Ендер е отстъпила толкова лесно. Дюндар признава на Зайнеп, че я обича. Вижте още какво ще се случи в епизод 103 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 10 декември 2021 (петък) по bTV.

В епизод 102 на турския сериал „Опасно изкушение“ Йълдъз, която плати много висока цена за сътрудничеството си Ендер си отмъщава, като и нанася удар, там където Ендер най-малко е очаквала. Алихан получава пакет, който го кара да се замисли за целия си живот и решенията, които е вземал досега и разбира, че е грешил по отношение на Халин


НА КРАТКО какво се случва в 103 епизод на „Опасно изкушение“ който може да гледате от 20:00 часа на 10 декември 2021 (петък) по bTV:

  • Ерим е ядосан на родителите си и най-вече на майка си, че отново се развежда.
  • Йълдъз забранява на Кемал да идва със Зехра в имението.
  • Лила е разочарована от Емир.
  • Халит казва на Зайнеп, че иска да запази директорския си пост във фирмата и я съветва да изслуша Алихан, защото той се нуждае от нея.
  • Алихан и Ендер се развеждат, а Алихан е изненадан, че Ендер е отстъпила толкова лесно.
  • Дюндар признава на Зайнеп, че я обича.

„Опасно изкушение“, еп.104 (bTV) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Опасно изкушение“, еп.104 (bTV) – какво ще се случи...

Алихан моли Зайнеп да му прости. В началото тя е непреклонна, но след това му дава шанс и го изслушва. Ендер отказва да подпише документите за...

Ерим е ядосан на родителите си и най-вече на майка си, че отново се развежда.

Сутринта Ендер отива в къщата на Халит, за да се види със сина си. Халит ѝ казва, че не може да идва при него без преди това да е получила разрешение от него. Ендер му отвръща, че той я е принудил, защото е казал на Съткъ, че тя не трябва да се вижда с него. Ерим пита баща си, дали може, той да говори с нея в стаята си, а Халит му разрешава.

-Развеждате се с Алихан?! - казва Ерим
-Ти откъде знаеш?! - пита Ендер
-Снощи тук имаше тържество, празнувахме сдобряването на татко и Алихан, и той ни каза, че се развеждате.

Ендер казва на сина си, че брака ѝ с Алихан е било само едно бизнес споразумение, а Ерим ѝ казва да престане, защото всички повтарят едно и същи. Ендер пита сина си, защо се държи така с нея, преди не го е правил, а тя се опитва да му обясни!

-Омръзна ми от вашите обяснени! Сега, кой е на ред?
-Какво искаш да кажеш? – пита Ендер.
-Дали имаш планове за нова женитба, мамо?!
-Ерим, аз съм ти майка, прояви малко уважение!
-Сега ли се сети, че си ми майка? Не ти вярвам и ти нямам доверие! Напразно си дошла до тук! Мислиш ли, че ще се върна при теб?! – ядосан е Ерим, а Ендер го моли да не слуша баща си, защото той е доволен когато с в лоши отношения.…
-За мен нямат значение, нито твоите, нито неговите думи, вие никога не сте ме обичали, иначе нямаше да се държите така! – казва Ерим и тръгва за училище, без да изслуша майка си.

В салона Йълдъз пита Ендер, какво става, а тя ѝ казва, че май не е чула всичко, а Йълдъз и казва, че е разбрала, че Ерим я мрази и повече не иска да я вижда и това ѝ стига.

Йълдъз забранява на Кемал да идва със Зехра в имението.

Йълдъз забранява на Кемал да идва със Зехра в имението.

Йълдъз се обажда на Кемал и му казва, че е взел да я дразни, а той и отвръща, че са се видели два пъти, а вече е нервна. Йълдъз предупреждава Кемал да не идва да живее в имението със Зехра, защото играта ще загрубее.

Ирем и Зайнеп се срещат, Зайнеп ѝ казва, че знае, че Йълдъз е допуснала грешка, но тя се е разкаяла и отишла при Хакан и го е помолила да и прости!

Ирам и казва, че Хакан и е разказал, а на нея и е много странно Йълдъз да се застъпи за нея, а Зайнеп ѝ казва, че сестра ѝ ще говори и с нея. Ирем я моли да не говори с нея за сега, защото не иска да я вижда и я пита, какво ново при нея.

-Знаеш ли какво стана, проблемите между Алихан и Халит приключиха! – казва Зайнеп, а Ирем изненадана ѝ отвръща, че един ден не я е имало и какво е станало. Значи ще се разведе с усойницата Ендер. Зайнеп и отговаря, че не знае нищо, но след малко ще ходи при Халит.
-Защо ще говориш с Халит, а не с Алихан? – пита Ирем, а Зайнеп и отговоря, че не е сигурна, че иска да говори с него.Лила е разочарована от Емир.

Лила е разочарована от Емир.

Лила идва в кафето при Джанер и Емир и казва на Емир, че добре се забавлява, като се е забъркал с друга, а тя събрала цялата си смелост и е разказала всичко за него на родителите си.

Джанер и Емир са изненадани от чутото, а Джанер казва, че не им е дала адреса му, защото те ще го разкъсат жив.

-Нямам бъдеще със страхливец като теб, страдах от раздялата ни, но виждам, че няма смисъл. Аз се скарах с родителите си, а ти не пропускаш нито един шанс за флирт – бясна e Лила и си тръгва, а след нея Емир вика, че няма такова нещо и той страда! Джанер му казва, че тъкмо се е отървал, а сега Халит знае всичко за него и може да му се случи нещо лошо.
Халит казва на Зайнеп, че иска да запази директорския си пост във 
фирмата и я съветва да изслуша Алихан, защото той се нуждае от нея.

Халит казва на Зайнеп, че иска да запази директорския си пост във фирмата и я съветва да изслуша Алихан, защото той се нуждае от нея.

Зайнеп отива в офиса на Халит и му казва, че много се радва, че са се сдобрили с Алихан, но тя иска да обсъди с него бъдещето си в тази компания, защото тя станала директор, заради конфликта между вас.

-Направихте директор, за да покажа на Алихан, че прави грешка. Знаехме, че решението ми ще създаде дискомфорт на Алихан и бях убеден, че няма да ме подведеш. Ти си трудолюбива и честна, и заслужаваш поста и искам да запазиш директорското място във Фалкон и всичко си остава по-старо му.
-Много съм изненадана!- казва Зайнеп.
-Недей да бъдеш, защото ти владееш отлично емоциите си и работиш здраво, защо да те отстранявам! Зайнеп, думите ми нямат нищо общо с работата, но изслушай Алихан, защото той видя грешките си и си взе поука, но сега трябва да излезе от този труден период и ти си му нужна, защото няма да успее без теб – казва Халит.
Алихан и Ендер се развеждат, а Алихан е изненадан, че Ендер ще отстъпи толкова лесно.

Алихан и Ендер се развеждат, а Алихан е изненадан, че Ендер ще отстъпи толкова лесно.

Ендер идва при Алихан в офиса и му казва, че посещава за последно офиса му като негова съпруга.

Ендер казва на Алихан, че е знаела, че рано или късно ще се разведат, а Алихан и казва, че е изненадан от нея, защото не е мислил, че тя ще отстъпи толкова лесно.

-Моите реакции са мистерия за околните и това е тайната ми – смее се Ендер.
-Знам, че имаме договор, но ти благодаря за разбирането!
-Стига Алихан, силните хора, трябва да знаят кога да спрат.
-Ще се обадя на адвоката, утре ще подпишем и край!
-Добре, както прецениш – казва Ендер, която е доста подозрителна с това неприсъщо за нея примирено поведение, какво ли крои отново?
-Е, няма ли да почерпиш, бившата си жена? – смее се високо Ендер.
Дюндар признава на Зайнеп, че я обича.

Дюндар признава на Зайнеп, че я обича.

Дюндар кани Зайнеп на романтичен обяд, но благодарение на Курбан изпада в нелепа и смешна ситуация, след което ѝ признава, че я обича и ако му позволи ще я направи най-щастливата жена на света.

-Дюндар, виж, всичко е прекрасно трогната съм, ти влезе живота ми в един изключително труден за мен период и може да не знаеш, но ти ми помогна много, но аз те обичам като приятел и искам да присъстваш в живота ми, но аз не съм готова за връзка и съм объркана.
-Зайнеп, това не е проблем за мен! -казва Дюндар.
-Но аз нямам право да ти го причиня и наранявам… Не ми се сърдиш, нали?
-Не, всичко е наред, няма за какво да се сърдя – казва Дюндар.
-Оставаме приятели, нали? – пита Зайнеп.
-Точно така! – отвръща Дюндар.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

„Опасно изкушение“ еп.3, с.4 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ еп.2, с.4 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ еп.1, с.4 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ еп.80 (bTV) – ФИНАЛ на сезон 3

„Опасно изкушение“, с.3 еп.79 (bTV) – какво ще се случи...